Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;
  • Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους
  • Γασσάν Καναφάνι: Διηγήματα – Από τη γη των πικραμένων πορτοκαλιών
  • Ο μάγκας με το τρίκυκλο…
  • Υπόκλιση στη σινιόρα
  • Σαν σήμερα 17 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Δεν θα επιτρέψουμε κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο να ιδρυθεί
Παιδεία

Δεν θα επιτρέψουμε κανένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο να ιδρυθεί

Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Απρ 2024, 22:04

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC πραγματοποίησαν φοιτητικοί σύλλογοι, βροντοφωνάζοντας ότι κάθε προσπάθεια να ιδρυθεί ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα θα τους βρει μπροστά τους.

Η κινητοποίηση έγινε μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ότι εγκρίθηκε το αίτημα της συγκέντρωσης δύο επιχειρήσεων, της HELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED του ομίλου Hellenic Healthcare Group συμφερόντων του αμερικανικού επενδυτικού κεφαλαίου CVC Capital και του Οργανισμού ιδιωτικού δικαίου κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία Π. Λ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, του ομίλου EDEX – Educational Excellence Corporation Limited, για την ίδρυση ιδιωτικής επιχείρησης με την επωνυμία University of Nicosia Greece Branch Medical Limited (UNGBM Limited).

Η ιδιωτική Ιατρική, λοιπόν, για τα χοντρά πορτοφόλια του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας (έχει δίδακτρα 120.000 ευρώ και μόλις 173 μέλη ΔΕΠ όταν η Ιατρική του ΕΚΠΑ έχει 515 μέλη ΔΕΠ και η Ιατρική του ΑΠΘ 309 μέλη ΔΕΠ) ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Είναι και η μοναδική ως τώρα «επιτυχία» της πολυδιαφημισμένης καμπάνιας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και για τον ερχομό της η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε φουλ τις μηχανές, αψηφώντας τις αντιδράσεις του μεγαλειώδους φοιτητικού κινήματος, των πανεπιστημιακών και της συντριπτικής πλειοψηφίας της εργαζόμενης κοινωνίας.

Η κυβέρνηση ευελπιστούσε ότι έκλεισε το κεφάλαιο της αντίστασης με την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου, όμως η ζωή άλλα δείχνει και η συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων έξω από το επενδυτικό CVC capital, είναι μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει.

Η ανακοίνωση των φοιτητών

ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Σε διάστημα μόλις ενάμιση μήνα από την ψήφιση του νόμου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ, η ΝΔ προχωρά με περίσσεια αλαζονεία την ίδρυση ιδιωτικών σχολών παρά την απόρριψη του μέτρου από το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και όλη την κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο η Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε το πράσινο φως σε CVC και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής!

Μήνες πριν την ανακοίνωση του νομοσχεδίου η CVC, fund το οποίο έχει εξαγοράσει ρεύμα, ιδιωτική ασφάλιση και υγεία και διαπλέκεται άμεσα με την οικογένεια Μητσοτάκη, είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την ίδρυση της πρώτης ιδιωτικής ιατρικής σχολής. Δηλαδή είδαμε πως ο “βαρώνος” της ενέργειας και της ιδιωτικής υγείας CVC ανακοίνωσε την συμφωνία της με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα πριν καν η ΝΔ να ανακοινώσει το νομοσχέδιο. Είναι οφθαλμοφανές πως ο νόμος αυτός της κυβέρνησης όπως και το ξεπούλημα κάθε δημόσιου αγαθού έρχονται για να κερδοφορήσουν οι μεγάλες εταιρίες και οι φίλοι της εις βάρος των συμφερόντων και των δικαιωμάτων μας.

Mάλιστα το παράδειγμα της ιδιωτικής Ιατρικής φανερώνει ποιον οφελούν τα ιδιωτικά ΑΕΙ, αφού για να μπει κανείς πχ στην Ιατρική του ΕΚΠΑ απαιτείται να γράψει 19.000 μόρια τουλάχιστον ενώ οι “γόνοι” θα μπορούν να μπαίνουν στην ιδιωτική της CVC με 9.000 μόρια και δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε δίδακτρα, λαμβάνοντας ισάξια πτυχία και επαγγελματικά δικαιώματα!

Όλη η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει πάρει ξεκάθαρη θέση εναντίωσης στα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, εντείνει την κοινωνική αδικία, υποβαθμίζει τα ήδη υποχρηματοδοτούμενα δημόσια ΑΕΙ και τα πτυχία μας, εξισώνοντάς τα με τα αντίστοιχα των ιδιωτικών, τα οποία μπορούν να ιδρύονται και να λειτουργούν χωρίς καμία παράμετρο που να διασφαλίζει την ακαδημαϊκή τους ποιότητα. Τουναντίον, τριετή και τετραετή προγράμματα των ιδιωτικών σχολών θα εξισώνονται με τα αντίστοιχα 4ετή, 5ετή και 6ετή των δημοσίων ΑΕΙ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου δώσαμε έναν μεγαλειώδη αγώνα με συνελεύσεις, καταλήψεις και πορείες από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Με τους αγώνες μας καταφέραμε να απομονώσουμε την κυβέρνηση και ταχθεί στο πλευρό μας η κοινωνία, η οποία πλειοψηφικά απορρίπτει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ αλλά θα συνεχίσει, για να μην εφαρμοστεί αυτός ο νόμος!

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροCoviD: Aντε πάλι αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία

Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 26 Απρίλη

Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

Σχετικά Αρθρα

Μεγάλη παραβατικότητα και εργασιακές σχέσεις γαλέρας στα ξένα ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 12 Αυγ 2025, 18:05

Ισραηλινοί βολιδοσκοπούν ελληνικά ΑΕΙ για εξ αποστάσεως διδακτορικά στη φιλοσιωνιστική Μπανανία!

Παιδεία 6 Αυγ 2025, 13:23

Να ακυρωθεί ΤΩΡΑ η πειθαρχική δίωξη του Κ. Τουλγαρίδη και να του δοθεί πλήρης πρόσβαση στον πειθαρχικό φάκελο

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Κώστας Σωτηρίου»

Εργατικά 3 Αυγ 2025, 07:00

Η κυβέρνηση φοβάται την οργή των νέων, των φοιτητών, γι΄ αυτό και προώθησε ένα νομοσχέδιο  χουντικής έμπνευσης

Απόφαση του Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου

Παιδεία 2 Αυγ 2025, 19:56

Ειδική Αγωγή: Οι ανάγκες των παιδιών λογίζονται ως κόστος

Παιδεία 31 Ιούλ 2025, 06:42

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

Παιδεία 30 Ιούλ 2025, 10:41
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;

Παρακάμπτοντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ και υπογράφοντας ο ίδιος να πληρωθούν τα λαμόγια, ο Βορίδης διέπραξε - απολύτως συνειδητά - ποινικά αδικήματα

17 Αυγ 2025, 13:05
Διεθνή

Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους

17 Αυγ 2025, 12:50
Πολιτισμός

Γασσάν Καναφάνι: Διηγήματα – Από τη γη των πικραμένων πορτοκαλιών

Μετάφραση - Πρόλογος - Σημειώσεις Νασίμ Αλάτρας

17 Αυγ 2025, 10:09
Διεθνή

Ο μάγκας με το τρίκυκλο…

…ή η ενότητα λαού και Αντίστασης στην πράξη

17 Αυγ 2025, 09:02
Διεθνή

Υπόκλιση στη σινιόρα

17 Αυγ 2025, 06:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Eλληνική συμμετοχή στο έγκλημα της ρίψης «βοήθειας» από αέρα στη Γάζα

16 Αυγ 2025, 13:27
Κόντρες

Aμπού Ομπάιντα, αγαπημένε, χτύπα, χτύπα το Τελ Αβίβ

16 Αυγ 2025, 12:42
Διεθνή

Μπορεί ο σιωναζιστικός στρατός να καταλάβει τη Γάζα ή έστω την Πόλη της Γάζας;

Εντυπωσιακά βίντεο αντιστασιακών επιχειρήσεων

16 Αυγ 2025, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Αυγ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ απειλεί με δολοφονία τον κρατούμενο ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι

15 Αυγ 2025, 20:32
Αγροτικά

Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Στην πείνα πάνω από τρεις χιλιάδες κτηνοτρόφοι

15 Αυγ 2025, 18:40
Περιβάλλον

Εικόνες της καταστροφής από την πυρκαγιά στα χωριά γύρω από τη Φιλιππιάδα

15 Αυγ 2025, 17:54
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: «Οταν ένας ηγέτης όπως ο Γιάχια Σινουάρ πέφτει ως μάρτυρας και όχι ως φυγάς σε κάποιο καταφύγιο στο Κατάρ ή αλλού, η Αντίστασή του είναι καταδικασμένη να θριαμβεύσει»

15 Αυγ 2025, 17:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Βρετανία: «Φύγε εσύ – Eλα εσύ» – Βιομηχανία επαναπροωθήσεων με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

14 Αυγ 2025, 20:53
Περιβάλλον

Πως η τύχη έσωσε τη Φιλιππιάδα και δεν έγινε αποκαΐδια

14 Αυγ 2025, 13:57
Πολιτισμός

Τα Ξυλουράκια, ο Ψαρογιώργης, η Παλαιστίνη και η Μοσάντ στην Κρήτη

14 Αυγ 2025, 11:06
Κόντρες

Κούλης, ο νεκροθάφτης της δημοκρατίας στην Ελλάδα!

14 Αυγ 2025, 09:45
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

Ημέρα φάρων.

Ινδονησία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Γκαμπόν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Αργεντινή: Ημέρα San Martin (1850).

1936: Καίγονται χιλιάδες «κομμουνιστικά» βιβλία σε τεράστια πυρά στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

1944: Μπλόκο της Κοκκινιάς (150 νεκροί).

1954: Εκτελείται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1956: Η Δυτική Γερμανία θέτει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Εφετείο 17Ν

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • ΕΛΑ

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Επικοινωνία

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Όροι χρήσης

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Ποιοι είμαστε

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Επικοινωνία

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

  • Όροι χρήσης

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

    Διαμαρτυρία φοιτητικών συλλόγων έξω από τα γραφεία του αμερικανικού fund CVC

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo