Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)
  • Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες
  • Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί
  • ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»
  • Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη
  • «Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»18.512 κενές θέσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, 50.412 χαμένες θέσεις την τελευταία τριετία
Παιδεία

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

18.512 κενές θέσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, 50.412 χαμένες θέσεις την τελευταία τριετία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Σεπ 2008, 00:00

Ρεκόρ κενών θέσεων φέτος σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. 18.512 θέσεις έμειναν ορφανές από φοιτητές, ενώ την τελευταία τριετία, που εφαρμόζεται η βαθμολογική βάση του 10 και το εφεύρημα του «ανώτατου αριθμού εισακτέων», 50.412 θέσεις χάθηκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Πανηγυρίζουν, λοιπόν, στην κυβέρνηση, αφού πέτυχαν να πετσοκόψουν τόσες χιλιάδες παιδιά, να τα απογοητεύσουν και να τα στείλουν πεσκέσι είτε στα φιλαράκια τους, τους ιδιοκτήτες κολεγίων, είτε απευθείας στην αγορά εργασίας, κρέας για τις μηχανές κέρδους των επιχειρήσεων. Βέβαια, τούτη τη χαρά προσπαθούν να την κρατήσουν κρυφή και δημοσίως είτε εμφανίζονται γαλαντόμοι, με την πλασματική αύξηση των προσφερόμενων θέσεων εισακτέων, είτε παριστάνουν τους σοβαρούς αναλυτές, που αποδίδουν την αποτυχία των νέων στον τρόπο που συμπληρώνουν αυτοί το μηχανογραφικό τους δελτίο! (Στυλιανίδης).

Η έγνοια να πριμοδοτήσουν τους εμπόρους της «γνώσης», που καπηλεύονται τα όνειρα χιλιάδων οικογενειών για τα παιδιά τους, δεν τους αφήνει όμως σε χλωρό κλαρί, και βιάζονται να «σπρώξουν» πελατεία στα κερδοφόρα αυτά μαγαζιά, που πρόσφατα τέθηκαν κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες του υπουργείου Παιδείας, αναβαθμίστηκαν και προαλείφονται να μετατραπούν σε «πανεπιστήμια», μόλις ενσωματωθεί και η περίφημη κοινοτική οδηγία , που εξισώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των ΑΕΙ-ΤΕΙ με αυτά των αποφοίτων των κολεγίων που συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εξωτερικού. «Θεωρώ, ότι είναι ένας εναλλακτικός δρόμος για τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να πάνε στο πανεπιστήμιο», «Αλλά βεβαίως υπάρχουν τα κολέγια, που έχουν θεσμοθετηθεί και τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, που είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, τα οποία επίσης φιλοδοξούν να καλύψουν αυτό το κενό. Η συνύπαρξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα δεν πρέπει να δαιμονοποιείται», «Δεν βλέπω πού είναι το μεμπτό στο να δημιουργεί παράλληλες προοπτικές και σε ανθρώπους που έτυχε από τη ζωή να μην μπορέσουν να περάσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο», δήλωσε ξετσίπωτα ο υπουργός Παιδείας, σε αντίστοιχες συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Σκάι, FLASH και 9,84.

Πρόκληση συνιστούν τούτες οι δηλώσεις. Που γίνονται πάνω από τα «πτώματα» περίπου 60.000 νέων, που φέτος θα μείνουν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ειδικότερα, 29.183 υποψήφιοι, που κατέθεσαν μηχανογραφικό, τελικά δεν εισήχθησαν πουθενά (97.407 κατέθεσαν μηχανογραφικό και πέτυχαν 68.224), ενώ σε 30.000 περίπου υπολογίζονται εκείνοι που έμειναν εκτός ΑΕΙ- ΤΕΙ από όλες τις κατηγορίες υποψηφίων που δεν υπέβαλαν μηχανογραφικό.

Συνολικά φέτος εισάγονται στις σχολές 68.224 υποψήφιοι (39.122 στα ΑΕΙ, 26.004 σε ΤΕΙ). Θυμίζουμε ότι οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 86.736, αυξημένες κατά 4.060 σε σχέση με πέρυσι. Το υπουργείο Παιδείας «έπαιξε» δεόντως με αυτό, όταν ανακοινώθηκαν οι θέσεις, οι οποίες και πάλι «μαγειρεύτηκαν» με κόψιμο των θέσεων στις σχολές υψηλής ζήτησης του Λεκανοπέδιου και της Θεσσαλονίκης (το Πανεπιστήμιο Αθήνας έχασε 650 θέσεις, το ΕΜΠ 100, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 730, το Πάντειο 260, κ.λ.π.) και αύξηση των θέσεων της περιφέρειας και κυρίως αυτών των ΤΕΙ, που κάθε χρόνο είναι στα αζήτητα των επιλογών των υποψηφίων. Το ΥΠΕΠΘ γνωρίζει καλά ότι η αύξηση είναι πλασματική και γίνεται δώρον άδωρον, αφού διαμεσολαβεί η καρμανιόλα των πανελληνίων εξετάσεων, συνεπικουρούμενη από το προαπαιτούμενο της βάσης του 10 για τη δυνατότητα κατάθεσης μηχανογραφικού.

Το Βατερλό το υπέστησαν και πάλι τα ΤΕΙ και κάποιες ξενόγλωσσες σχολές των ΑΕΙ. 26 Τμήματα ΤΕΙ έχουν φέτος μονοψήφιο αριθμό εισακτέων και 5 Τμήματα της περιφέρειας ούτε έναν πρωτοετή σπουδαστή. Καμιά 90αριά επίσης Τμήματα ΤΕΙ εμφανίζουν κενές θέσεις και πολλές πόλεις της μίζερης και εγκαταλελειμμένης ελληνικής επαρχίας ετοιμάζονται να τα βάψουν μαύρα, αφού στήριζαν την όποια επιβίωση των μικροαστικών στρωμάτων τους στη φοιτητική πελατεία.

Κάθε χρόνο, τα στατιστικά στοιχεία, που συνοδεύουν αυτά τα αποτελέσματα, βεβαιώνουν πως τους «κομμένους» της εξεταστικής διαδικασίας, αποτελούν σε συντριπτική πλειοψηφία τα παιδιά των χαμηλών κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων, αφού προέρχονται από ένα περιβάλλον που δε διαθέτει το επίπεδο, την κουλτούρα και την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τη μορφωτική τους προσπάθεια.

Κατά τα άλλα φέτος, οι παγίδες των «διαβαθμισμένων θεμάτων», οι αυξομειώσεις στις προσφερόμενες θέσεις εισακτέων, η εμμονή στη ζήτηση σχολών κοινωνικού γοήτρου και «γρήγορης» (;) επαγγελματικής αποκατάστασης, έφεραν άνοδο των βάσεων στις περιζήτητες σχολές (Νομικές, Παιδαγωγικά, Σχολές του Πολυτεχνείου, στις Ιατρικές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κ.λ.π.), άνοδο στις σχολές που οι υποψήφιοι έγραψαν καλύτερα (π.χ. υποψήφιοι θεωρητικής κατεύθυνσης), λόγω των ευκολότερων θεμάτων και πτώση στις σχολές που οι προσφερόμενες θέσεις ήταν περισσότερες (περιφέρεια) ή οι υποψήφιοι  έγραψαν χειρότερα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

Καταδίκη σε καθημερινό βασανιστήριο με κίνδυνο θανάτου
Επόμενο άρθρο

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

Εκλογές φιάσκο και αγωνιστική φοιτητική παρέμβαση

Σχετικά Αρθρα

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

Παιδεία 15 Οκτ 2026, 22:58

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

Εργατικά 14 Οκτ 2026, 14:42

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

Παιδεία 14 Οκτ 2026, 14:34

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

Παιδεία 13 Οκτ 2026, 18:57

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

Παιδεία 13 Οκτ 2026, 13:52

Παιδιά ενός κατώτερου θεού οι μαθητές με αναπηρία

Παιδεία 7 Οκτ 2026, 18:47
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
Διεθνή

Σιωναζιστές δεσμοφύλακες πυροβόλησαν παλαιστίνιους κρατούμενους μέσα στο κελί

16 Οκτ 2026, 09:41
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής, Τζωρτζ 9 (πλ. Κάνιγγος)

16 Οκτ 2026, 08:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2026, 00:01
Παιδεία

«Πάμε κι όπου βγει» στα σχολεία: Καθημερινά τα ατυχήματα με τραυματισμούς μαθητών

15 Οκτ 2026, 22:58
Κόντρες

Υπέρ Κίμπερλι συνηγορία

15 Οκτ 2026, 22:47
Εργατικά

Νέα έκρηξη στο κάτεργο των Βαρδινογιάννηδων – Δύο σοβαρά τραυματίες εργάτες

15 Οκτ 2026, 18:48
Οικονομία

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

15 Οκτ 2026, 14:53
Πολιτική

Ηamlet, the comedy

15 Οκτ 2026, 11:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
Διεθνή

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

14 Οκτ 2026, 14:18
Καταστολή

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

14 Οκτ 2026, 11:44
Διεθνή

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

14 Οκτ 2026, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

Ημέρα άρτου.

Ημέρα διατροφής.

Ημέρα υπέρ της υγιούς σπονδυλικής στήλης.

Τζαμάικα: Ημέρα εθνικών ηρώων.

1940: Οι ναζί ιδρύουν το γκέτο της Βαρσοβίας.

1945: Αιματηρή συμπλοκή με χειροβομβίδες μεταξύ μοναρχικών και κομμουνιστών στο Γαλάτσι.

1945: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων του ΟΗΕ.

1946: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού στη Νυρεμβέργη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ναζί.

1964: Η Κίνα γίνεται η πέμπτη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

1967: Βόμβα στο «Πι-Εξ» της Συγγρού.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της «Αυγής» από νεοφασίστες.

1994: Σε δημοψήφισμα στη Φινλανδία οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ με 56,5%.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    17Ν
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Εφετείο 17Ν
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    ΕΛΑ
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Επικοινωνία
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Όροι χρήσης
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Επικοινωνία
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo