Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.
  • Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε
  • Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη
  • «Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας
  • Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»18.512 κενές θέσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, 50.412 χαμένες θέσεις την τελευταία τριετία
Παιδεία

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

18.512 κενές θέσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, 50.412 χαμένες θέσεις την τελευταία τριετία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Σεπ 2008, 00:00

Ρεκόρ κενών θέσεων φέτος σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. 18.512 θέσεις έμειναν ορφανές από φοιτητές, ενώ την τελευταία τριετία, που εφαρμόζεται η βαθμολογική βάση του 10 και το εφεύρημα του «ανώτατου αριθμού εισακτέων», 50.412 θέσεις χάθηκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Πανηγυρίζουν, λοιπόν, στην κυβέρνηση, αφού πέτυχαν να πετσοκόψουν τόσες χιλιάδες παιδιά, να τα απογοητεύσουν και να τα στείλουν πεσκέσι είτε στα φιλαράκια τους, τους ιδιοκτήτες κολεγίων, είτε απευθείας στην αγορά εργασίας, κρέας για τις μηχανές κέρδους των επιχειρήσεων. Βέβαια, τούτη τη χαρά προσπαθούν να την κρατήσουν κρυφή και δημοσίως είτε εμφανίζονται γαλαντόμοι, με την πλασματική αύξηση των προσφερόμενων θέσεων εισακτέων, είτε παριστάνουν τους σοβαρούς αναλυτές, που αποδίδουν την αποτυχία των νέων στον τρόπο που συμπληρώνουν αυτοί το μηχανογραφικό τους δελτίο! (Στυλιανίδης).

Η έγνοια να πριμοδοτήσουν τους εμπόρους της «γνώσης», που καπηλεύονται τα όνειρα χιλιάδων οικογενειών για τα παιδιά τους, δεν τους αφήνει όμως σε χλωρό κλαρί, και βιάζονται να «σπρώξουν» πελατεία στα κερδοφόρα αυτά μαγαζιά, που πρόσφατα τέθηκαν κάτω από τις προστατευτικές φτερούγες του υπουργείου Παιδείας, αναβαθμίστηκαν και προαλείφονται να μετατραπούν σε «πανεπιστήμια», μόλις ενσωματωθεί και η περίφημη κοινοτική οδηγία , που εξισώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των ΑΕΙ-ΤΕΙ με αυτά των αποφοίτων των κολεγίων που συνεργάζονται με πανεπιστήμια του εξωτερικού. «Θεωρώ, ότι είναι ένας εναλλακτικός δρόμος για τα παιδιά που δεν μπόρεσαν να πάνε στο πανεπιστήμιο», «Αλλά βεβαίως υπάρχουν τα κολέγια, που έχουν θεσμοθετηθεί και τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, που είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, τα οποία επίσης φιλοδοξούν να καλύψουν αυτό το κενό. Η συνύπαρξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα δεν πρέπει να δαιμονοποιείται», «Δεν βλέπω πού είναι το μεμπτό στο να δημιουργεί παράλληλες προοπτικές και σε ανθρώπους που έτυχε από τη ζωή να μην μπορέσουν να περάσουν στις πανελλαδικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο», δήλωσε ξετσίπωτα ο υπουργός Παιδείας, σε αντίστοιχες συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Σκάι, FLASH και 9,84.

Πρόκληση συνιστούν τούτες οι δηλώσεις. Που γίνονται πάνω από τα «πτώματα» περίπου 60.000 νέων, που φέτος θα μείνουν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ειδικότερα, 29.183 υποψήφιοι, που κατέθεσαν μηχανογραφικό, τελικά δεν εισήχθησαν πουθενά (97.407 κατέθεσαν μηχανογραφικό και πέτυχαν 68.224), ενώ σε 30.000 περίπου υπολογίζονται εκείνοι που έμειναν εκτός ΑΕΙ- ΤΕΙ από όλες τις κατηγορίες υποψηφίων που δεν υπέβαλαν μηχανογραφικό.

Συνολικά φέτος εισάγονται στις σχολές 68.224 υποψήφιοι (39.122 στα ΑΕΙ, 26.004 σε ΤΕΙ). Θυμίζουμε ότι οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 86.736, αυξημένες κατά 4.060 σε σχέση με πέρυσι. Το υπουργείο Παιδείας «έπαιξε» δεόντως με αυτό, όταν ανακοινώθηκαν οι θέσεις, οι οποίες και πάλι «μαγειρεύτηκαν» με κόψιμο των θέσεων στις σχολές υψηλής ζήτησης του Λεκανοπέδιου και της Θεσσαλονίκης (το Πανεπιστήμιο Αθήνας έχασε 650 θέσεις, το ΕΜΠ 100, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 730, το Πάντειο 260, κ.λ.π.) και αύξηση των θέσεων της περιφέρειας και κυρίως αυτών των ΤΕΙ, που κάθε χρόνο είναι στα αζήτητα των επιλογών των υποψηφίων. Το ΥΠΕΠΘ γνωρίζει καλά ότι η αύξηση είναι πλασματική και γίνεται δώρον άδωρον, αφού διαμεσολαβεί η καρμανιόλα των πανελληνίων εξετάσεων, συνεπικουρούμενη από το προαπαιτούμενο της βάσης του 10 για τη δυνατότητα κατάθεσης μηχανογραφικού.

Το Βατερλό το υπέστησαν και πάλι τα ΤΕΙ και κάποιες ξενόγλωσσες σχολές των ΑΕΙ. 26 Τμήματα ΤΕΙ έχουν φέτος μονοψήφιο αριθμό εισακτέων και 5 Τμήματα της περιφέρειας ούτε έναν πρωτοετή σπουδαστή. Καμιά 90αριά επίσης Τμήματα ΤΕΙ εμφανίζουν κενές θέσεις και πολλές πόλεις της μίζερης και εγκαταλελειμμένης ελληνικής επαρχίας ετοιμάζονται να τα βάψουν μαύρα, αφού στήριζαν την όποια επιβίωση των μικροαστικών στρωμάτων τους στη φοιτητική πελατεία.

Κάθε χρόνο, τα στατιστικά στοιχεία, που συνοδεύουν αυτά τα αποτελέσματα, βεβαιώνουν πως τους «κομμένους» της εξεταστικής διαδικασίας, αποτελούν σε συντριπτική πλειοψηφία τα παιδιά των χαμηλών κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων, αφού προέρχονται από ένα περιβάλλον που δε διαθέτει το επίπεδο, την κουλτούρα και την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τη μορφωτική τους προσπάθεια.

Κατά τα άλλα φέτος, οι παγίδες των «διαβαθμισμένων θεμάτων», οι αυξομειώσεις στις προσφερόμενες θέσεις εισακτέων, η εμμονή στη ζήτηση σχολών κοινωνικού γοήτρου και «γρήγορης» (;) επαγγελματικής αποκατάστασης, έφεραν άνοδο των βάσεων στις περιζήτητες σχολές (Νομικές, Παιδαγωγικά, Σχολές του Πολυτεχνείου, στις Ιατρικές της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κ.λ.π.), άνοδο στις σχολές που οι υποψήφιοι έγραψαν καλύτερα (π.χ. υποψήφιοι θεωρητικής κατεύθυνσης), λόγω των ευκολότερων θεμάτων και πτώση στις σχολές που οι προσφερόμενες θέσεις ήταν περισσότερες (περιφέρεια) ή οι υποψήφιοι  έγραψαν χειρότερα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

Καταδίκη σε καθημερινό βασανιστήριο με κίνδυνο θανάτου
Επόμενο άρθρο

Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

Εκλογές φιάσκο και αγωνιστική φοιτητική παρέμβαση

Σχετικά Αρθρα

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

Παιδεία 12 Φεβ 2026, 09:57

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

Καταστολή 10 Φεβ 2026, 07:57

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

Παιδεία 9 Φεβ 2026, 18:12

Κείμενο ξέχειλο από φιλο-σιωναζισμό διανεμήθηκε σε κύπριους μαθητές

Διεθνή 6 Φεβ 2026, 08:00

Εθνικό Απολυτήριο: Εννιά μήνες «εθνικός διάλογος» για να καταλήξει σε 3+1 πανελλαδικές για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Παιδεία 4 Φεβ 2026, 15:25

Επιχείρηση σκούπα με δεκάδες κλήσεις για αξιολόγηση εκπαιδευτικών στη Δυτική Θεσσαλονίκη – Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Συγκέντρωση και στάσεις εργασίας στη ΔΔΕ και ΔΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης Πέμπτη 5/2/2026 1:30 μ.μ.

Εργατικά 4 Φεβ 2026, 00:05
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Φλεβάρη

13 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

12 Φεβ 2026, 18:43
Πολιτική

Ερντογάν-Μητσοτάκης: Ακόμα στα «μέλια» (ελέω ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ)

12 Φεβ 2026, 13:55
Υγεία

Γενική Συνέλευση Εργαζόμενων στο «Αττικόν»: Εχουν εδώ και χρόνια μετατρέψει το Αττικό σε ένα εμπορευματοποιημένο νοσοκομείο-εφημεράδικο με εξοντωμένο προσωπικό και ταλαιπωρημένους ασθενείς

12 Φεβ 2026, 10:20
Παιδεία

Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη: Φτηνό εργατικό δυναμικό για τις φαρμακοβιομηχανίες

 Κατ’ απαίτηση της Πανελλήνιας Ενωσης Φαρμακοβιομηχανίας

12 Φεβ 2026, 09:57
Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αποσύρει τη συμμετοχή του από τη Συμβουλευτική Επιτροπή του ετήσιου συνέδριου της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αρχαιολόγων

Επειδή δεν αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της γενοκτόνας σιωνιστικής οντότητας

12 Φεβ 2026, 08:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Σερβία: Εθνική εορτή.

Καναδάς: Ημέρα σημαίας.

Σιγκαπούρη: Ημέρα ολικής άμυνας.

1923: Εφαρμόζεται στην Ελλάδα το γρηγοριανό ημερολόγιο.

1933: Απόπειρα εκτέλεσης του προέδρου των ΗΠΑ Φράνκλιν Ρούσβελτ από τον ιταλό αναρχικό Τζιουζέπε Ζαμκάρα.

1951: Δίμηνη φυλάκιση στον πρώην υπουργό Πάνο Χατζηπάνο για σκάνδαλο με καύσιμα.

1993: Βόμβα σε κτίριο ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά με αφορμή δύο πολύνεκρα ναυάγια (ΕΛΑ-1η Μάη).

1996: Ρουκέτα κατά του υπαίθριου γκαράζ της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα (17Ν).

1999: Ο Αμπντουλάχ Οτζαλάν εκδιώκεται από την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα, συλλαμβάνεται από Κενυάτες και παραδίδεται στους τούρκους διώκτες του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    17Ν
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Εφετείο 17Ν
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    ΕΛΑ
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Επικοινωνία
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Όροι χρήσης
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Ποιοι είμαστε
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Επικοινωνία
  • Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Αποτελέσματα πανελληνίων εξετάσεων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo