Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ
  • «Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ
  • Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο
  • Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη
  • Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα
  • Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Χιλιάδες τα κενά
Παιδεία

Χιλιάδες τα κενά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Φεβ 2013, 00:00

Ενα τετράμηνο από την έναρξη της σχολικής χρονιάς χιλιάδες παραμένουν τα κενά σε εκπαιδευτικούς σε ολόκληρη την εκπαίδευση. Οι διευθυντές εκπαίδευσης εφαρμόζουν την «αποτελεσματική» λειτουργία, που επιτάσσει και το σχέδιο ΠΔ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, αναθέτοντας υποχρεωτικές υπερωρίες, καταργώντας τον αριθμό των υποχρεωτικών ωρών που προβλέπει το αναλυτικό πρόγραμμα σε κάποια μαθήματα (με παράλληλη μετακίνηση του εκπαιδευτικού που τα διδάσκει για τις ώρες που «περισσεύουν» και σε άλλο σχολείο), εξαφανίζοντας από το αναλυτικό πρόγραμμα άλλα, συγχωνεύοντας τμήματα στη μέση της σχολικής χρονιάς, εξαναγκάζοντας τα προνήπια να γυρίσουν στο σπίτι τους, μετά από κάποιους μήνες φοίτησής τους στο νηπιαγωγείο, κ.λπ.

Ολη η εκπαίδευση πλήττεται. Τη νύφη πληρώνουν, όμως, πιο πολύ τα σχολεία που ανήκουν στις «ειδικές κατηγορίες». Τα σχολεία, που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες, τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία, τα σχολεία της λεγόμενης τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕΕ).

Απηυδισμένοι οι μαθητές και οι γονείς των μουσικών σχολείων, με απόφαση της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων Μουσικών-Καλλιτεχνικών Σχολείων, προχώρησαν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου σε πανελλαδική κινητοποίηση (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης), απαιτώντας κάλυψη των κενών και πιστοποίηση των σπουδών που προσφέρουν τα σχολεία αυτά. Γονείς και μαθητές καταγγέλλουν ότι τα σχολεία τους είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ κάποια περιφερειακά απειλούνται ακόμη και με λουκέτο. Χιλιάδες διδακτικές ώρες έχουν χαθεί (στα 42 μουσικά σχολεία όλης της χώρας έχουν χαθεί 9.708 διδακτικές ώρες) εξαιτίας της έλλειψης καθηγητών, κυρίως των μουσικών ειδικοτήτων.

Μετά από ένα τετράμηνο λειτουργίας, στις 8 του Γενάρη, το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στην πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, που και πάλι δεν επαρκούν για να καλυφθούν τα κενά.

Στην ίδια απόγνωση είναι και τα σχολεία της ΤΕΕ.

Η ΟΛΤΕΕ καταγγέλλει ότι: «…τέσσερις και πλέον μήνες από την έναρξη των μαθημάτων και με την εκπνοή του Α’ τετραμήνου της σχολικής χρονιάς, εξακολου-   θούν να παραμένουν πολλές εκατοντάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών στα σχολεία της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ε.) με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα Γενικής Παιδείας και Ειδικοτήτων στους μαθητές των ΕΠΑ.Λ., των ΕΠΑ.Σ., των Σ.Ε.Κ. και των Τ.Ε.Ε. Β’ βαθμίδας, ενώ υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις και σε ειδικό και βοηθητικό προσωπικό στα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Σε πάρα πολλά σχολεία της Τ.Ε.Ε. σε όλη την επικράτεια δεν διδάσκονται βασικά μαθήματα ειδικοτήτων λόγω της έλλειψης εκπαιδευτικών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ !! Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα οξύ στις τελευταίες τάξεις και οι μαθητές της Τ.Ε.Ε.:

α) είτε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ,

β) είτε θα πάρουν πτυχίο, χωρίς να έχουν διδαχθεί βασικές τεχνικές έννοιες και χωρίς να έχουν ασκηθεί σε βασικές δεξιότητες της ειδικότητας».

Η Ομοσπονδία των καθηγητών της ΤΕΕ καταγγέλλει επίσης ότι το   υπουργείο κωφεύει στις απανωτές εκκλήσεις για κάλυψη των κενών, δηλώνοντας ότι «πραγματοποίησε όσες προσλήψεις μπορούσε στo πλαίσιo των δεσμεύσεων του Μνημονίου (και μάλιστα περισσότερες από αυτές…)» και ότι «κατανάλωσε σχεδόν όλες τις εγκεκριμένες πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών». Κοντολογίς, το υπουργείο τους λέει να κόψουν το κεφάλι τους και να τα βγάλουν πέρα όπως νομίζουν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε
Επόμενο άρθρο Ο Πινόκιο της οικονομολογίας

Σχετικά Αρθρα

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

Παιδεία 2 Αυγ 2026, 19:43

Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Οχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:11

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: «Εξωστρέφεια» σημαίνει (και) προσφορά υπηρεσιών στους εφοπλ(η)στές

Παιδεία 30 Ιούλ 2026, 07:04

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21

Η πρύτανης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων σε ρόλο κυβερνητικού εκπρόσωπου

Καταγγελία του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Π.Ι.

Παιδεία 29 Ιούλ 2026, 13:40

Διορισμοί εκπαιδευτικών με το σταγονόμετρο

Παιδεία 28 Ιούλ 2026, 08:38
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

4 Αυγ 2026, 09:00
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
Διεθνή

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

2 Αυγ 2026, 10:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

1895: Πεθαίνει ο Φρίντριχ Ενγκελς.

1910: Απολύσεις χιλιάδων εργατών βιομηχανίας και λιμανιών στη Γερμανία.

1935: Αιματηρές ταραχές στο Ηράκλειο Κρήτης σε συγκρούσεις απεργών λιμενεργατών με λεμβούχους και χωροφύλακες.

1967: Ανακαλύπτεται στην οδό Αναγνωστοπούλου ωρολογιακός μηχανισμός που δεν είχε εκραγεί.

1973: Στην Ελλάδα, παλαιστίνιοι κομάντο ανοίγουν πυρ στο αεροδρόμιο της Αθήνας, τρεις νεκροί και 57 τραυματίες.

1976: Η Ισπανία χορηγεί αμνηστία στο 90% των πολιτικών κρατουμένων.

1988: Ιδρύεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της αστυνομίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo