Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η δυστυχία τους είναι ότι το Σύνταγμά τους δεν προβλέπει φίμωτρο
  • Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού
  • ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗ | Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 13 Μάρτη, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)
  • Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία
  • Σαν σήμερα 12 Μάρτη
  • Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι για τη νίκη
Παιδεία

Φοιτητικές καταλήψεις

Πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι για τη νίκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Ιούν 2006, 00:00
«Τα κωλόπαιδα θα μαρτυρήσουν σήμερα. Θα τα λιώσουμε». Αφιονισμένος ο αξιωματικός των ΜΑΤ απευθυνόταν στους άνδρες του, γωνία Αβέρωφ και Πατησίων, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης. Χιλιάδες φοιτητές πολιορκημένοι μέσα στο Πολυτεχνείο δέχονταν μπαράζ ασφυξιογόνων, ενώ λίγοι αμύνονταν όπως μπορούσαν (κυρίως με πέτρες και λίγες μολότοφ).
 
Οι μπάτσοι διψούσαν για αίμα. Το είχαν δείξει στην πορεία, όταν επιτέθηκαν σε διάφορα σημεία ταυτόχρονα και άρχισαν να χτυπούν με τα γκλομπ, να ανοίγουν κεφάλια, να κλωτσούν και να ποδοπατούν πεσμένους στο δρόμο διαδηλωτές.

Μαρτυρίες ρεπόρτερ της «Κ» μιλούν για κοριτσάκια «μια σταλιά» που τα ‘ριξαν κάτω και τα ποδοπατούσαν με τις αρβύλες τα γουρούνια. Χτύπησαν κάμεραμαν τηλεοπτικών σταθμών επειδή τραβούσαν τέτοιες σκηνές. Ανοιξαν το κεφάλι ρεπόρτερ ραδιοφωνικού σταθμού, επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που μετέδιδε εκείνη τη στιγμή. Χτύπησαν περαστικούς που διαμαρτυρήθηκαν και έπνιξαν στα δακρυγόνα μαγαζιά, επειδή κάποιοι τους φώναξαν να μη χτυπούν κάποιους φοιτητές που τους είχαν ρίξει κάτω. Το οδόστρωμα ήταν σε πολλά σημεία βαμμένο με αίμα. Φοιτητές και φοιτήτριες πεσμένοι κάτω, ματωμένοι, δέχονταν τις πρώτες βοήθειες από συμφοιτητές τους και περαστικούς.
 

42 διαδηλωτές συνελήφθησαν και προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ (άλλοι καμιά τριανταριά μεταφέρθηκαν σε αστυνομικά τμήματα και αφέθηκαν σύντομα ελεύθεροι). Γύρω στις 8 το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι οι 38 και κρατήθηκαν 4 φοιτητές (1 του Παντείου, 1 του Φυσικού Αθήνας, 1 του ΤΕΙ Πειραιά και 1 του ΤΕΙ Καλαμάτας), για τους οποίους οι ασφαλίτες αρχικά έλεγαν ότι «ερευνούσαν», χωρίς να δίνουν καμιά επιπλέον πληροφορία στους δικηγόρους, και στο τέλος τους απήγγειλαν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα.
 
Η πορεία κόπηκε, επανασυνδέθηκε και το μεγαλύτερο κομμάτι της κατέληξε στο Πολυτεχνείο, όπου πολιορκήθηκε από τα ΜΑΤ. Μολονότι ο ίδιος ο πρύτανης του Πολυτεχνείου κατήγγειλε την τακτική τους και τους ζήτησε να απομακρυνθούν, οι μπάτσοι έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Απομακρύνονταν λίγο κι ύστερα επέστρεφαν και έπνιγαν τον κόσμο στα ασφυξιογόνα.
 
Ηταν φανερό ότι επιχείρησαν μια μεγάλη άσκηση τρομοκρατίας. Σχεδιασμένη σε όλες της τις λεπτομέρειες. Με στόχο να σπείρουν τον τρόμο στους φοιτητές και να τους σπρώξουν έξω από το κίνημα. Ηταν το τελευταίο όπλο που τους απέμεινε, καθώς είδαν ότι με δημοκρατικές διαδικασίες μέσα στα πανεπιστήμια δεν κατάφεραν να πετύχουν τίποτα. Κινήθηκαν με την ίδια κοντόφθαλμη τακτική που είχε κινηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990-91. Μια τακτική που τότε οδήγησε στη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα και τεσσάρων ανυποψίαστων πολιτών στο κτίριο του «Κ. Μαρούση» στην Ομόνοια, που πυρπολήθηκε από τα δακρυγόνα των ΜΑΤ. Η ωμή αστυνομική βία δε φοβίζει αλλά φουντώνει την οργή. Αυτό θα το εισπράξει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση.
 
Γύρω στις 7:30 τα ΜΑΤ αποσύρθηκαν γύρω από το Πολυτεχνείο. Η συνέλευση των φοιτητών αποφάσισε να συγκροτήσει πορεία προς τη ΓΑΔΑ, για να απαιτήσει την απελευθέρωση των συλληφθέντων. Οι ηγετίσκοι των ΕΑΑΚ, όμως, πραξικοπηματικά αποφάσισαν να πάει η πορεία στα Προπύλαια και να διαλυθεί! Ο λόγος; Δε μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο και μπορεί να γίνουν επεισόδια! Και με τους συλληφθέντες τι θα γινόταν; Δεν ήταν σαν να τους άφηναν ανυπεράσπιστους στα χέρια των μπάτσων; Η απάντηση ήταν αφοπλιστική και αντάξια του οπορτουνισμού τους: «Θα στείλουμε αντιπροσωπεία»! Χρειάστηκε να δώσουν σκληρή μάχη αγωνιστές φοιτητές για να τους αναγκάσουν να συμφωνήσουν να πάει η πορεία στη ΓΑΔΑ. Ετσι και έγινε. Μια μαζικότατη πορεία βάδισε προς τη ΓΑΔΑ και εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους συλληφθέντες.
 
Το κίνημα φουντώνει. Κι αν δεν υπήρχαν οι διάφοροι μικροί και μεγάλοι πραξικοπηματισμοί στο εσωτερικό του, αν αναπτυσσόταν η συζήτηση, ο προβληματισμός, η πάλη των απόψεων, η ανταλλαγή των εμπειριών, ο συντονισμός θα ήταν πολύ καλύτερος και οι ακτιβιστικές ενέργειες περισσότερες. Ομως, ορισμένοι προτιμούν να λειτουργεί το συντονιστικό των καταλήψεων σαν μια πασαρέλα ομιλητών, που διαβάζουν το ίδιο ψήφισμα. Αυτός ο γραφειοκρατικός τρόπος λειτουργίας επιλέγεται για να πνιγεί ο ζωντανός προβληματισμός και να λειτουργούν τα διάφορα παραμάγαζα. Αυτά τα ζητήματα έθεσαν με προκήρυξή τους στο κίνημα οι φοιτητές της «Κόντρας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Φοιτητικές καταλήψεις

Για πολλές σφαλιάρες
Επόμενο άρθρο

Φοιτητικές καταλήψεις

Την ουρά στα σκέλια ο Περισσός

Σχετικά Αρθρα

«Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Παιδεία 11 Μαρ 2026, 11:07

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

Παιδεία 11 Μαρ 2026, 00:10

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

Παιδεία 10 Μαρ 2026, 12:04

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51

Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων

Παιδεία 6 Μαρ 2026, 12:28

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

Παιδεία 2 Μαρ 2026, 18:01
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Η δυστυχία τους είναι ότι το Σύνταγμά τους δεν προβλέπει φίμωτρο

12 Μαρ 2026, 12:34
Διεθνή

Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού

12 Μαρ 2026, 10:19
Πολιτισμός

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗ | Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 13 Μάρτη, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

12 Μαρ 2026, 00:59
Πολιτική

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

12 Μαρ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάρτη

12 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν

11 Μαρ 2026, 22:41
Πολιτική

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

11 Μαρ 2026, 19:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

11 Μαρ 2026, 15:47
Διεθνή

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

11 Μαρ 2026, 14:18
Πολιτική

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

11 Μαρ 2026, 13:34
Παιδεία

«Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

11 Μαρ 2026, 11:07
Πολιτισμός

«Αγκάθια και γαρύφαλλα»: Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ στα ελληνικά

Από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 09:18
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

11 Μαρ 2026, 00:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

11 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

10 Μαρ 2026, 21:44
Κόντρες

Κά(ρ)για Κάλλας

10 Μαρ 2026, 19:19
Διεθνή

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

10 Μαρ 2026, 15:13
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
Παιδεία

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

10 Μαρ 2026, 12:04
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάρτη

Ημέρα κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο.

Βενεζουέλα: Ημέρα σημαίας.

1972: Παραπέμπονται σε δίκη δεκαπέντε μέλη του ΠΑΚ που σχεδίαζαν σαμποτάζ κατά εργοστασίων και κατά του 6ου στόλου.

1982: Βόμβα στη μητρόπολη Αθηνών.

1993: Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Βομβάη, τριακόσιοι νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες.

1998: Βόμβες σε αντιπροσωπίες αυτοκινήτων στην Αθήνα (17Ν).

2003: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    17Ν
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Εφετείο 17Ν
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    ΕΛΑ
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Φοιτητικές καταλήψεις

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Φοιτητικές καταλήψεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Φοιτητικές καταλήψεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Φοιτητικές καταλήψεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Φοιτητικές καταλήψεις

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Φοιτητικές καταλήψεις

    Ποιοι είμαστε
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Φοιτητικές καταλήψεις

    Επικοινωνία
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Φοιτητικές καταλήψεις

    Όροι χρήσης
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Φοιτητικές καταλήψεις

    Ποιοι είμαστε
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Φοιτητικές καταλήψεις

    Επικοινωνία
  • Φοιτητικές καταλήψεις

    Φοιτητικές καταλήψεις

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo