Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Ιούλη
  • Γάζα: Η Αντίσταση καθαρίζει προδότες και πλιατσικολόγους
  • Μητσοτάκης: Αναζητώντας εναγωνίως συμψηφισμό για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»
  • «Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Ούτε βήμα πίσω
Παιδεία

Σύλλογοι ΔΕΠ

Ούτε βήμα πίσω

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Δεκ 2011, 00:00

 Το δικό τους μερίδιο στην αντίσταση στην εφαρμογή του νόμου-πλαίσιο συνεισφέρουν σύλλογοι ΔΕΠ Πανεπιστημίων με αποφάσεις τους που επιβεβαιώνουν τις αρχικές τους θέσεις. Οι σύλλογοι στέλνουν μήνυμα ανυπακοής στο υπουργείο Παιδείας και ταυτόχρονα μήνυμα προς τις πανεπιστημιακές διοικήσεις να μην τολμήσουν να κάνουν βήμα πίσω από τη θέση της απόρρριψης του νόμου και της πάλης για την πλήρη κατάργησή του, που σ’ αυτή τη φάση (έτσι όπως έχει η πραγματικότητα με την υποχώρηση του φοιτητικού κινήματος) έχει επικεντρωθεί στη μάχη για την ακύρωση των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων διοίκησης.

Η 5η Πανελλαδική Συνάντηση Συλλόγων ΔΕΠ τονίζει: «Η μερική αλλαγή προσώπων στην συγκρότηση της κυβέρνησης δεν άλλαξε στο ελάχιστο την πολιτική η οποία εξακολουθεί να εφαρμόζεται: έκτακτα χαράτσια, περαιτέρω περικοπές μισθών και συντάξεων, αύξηση έμμεσης και άμεσης φορολογίας, κατάργηση κοινωνικών παροχών… Η Υπουργός ΠΔΒΜΘ αφού παραβίασε κατάφωρα κάθε έννοια πανεπιστημιακού αυτοδιοίκητου και συγκρότησε η ίδια τις οργανωτικές επιτροπές των εκλογών Συμβουλίων, προσπαθεί να βρει ενδοπανεπιστημιακή υποστήριξη. Ελάχιστες οργανωτικές επιτροπές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, ελάχιστοι πρόθυμοι συνάδελφοι –πολλοί εξ αυτών με προκλητική επιστημονική ανεπάρκεια ή και εδώ και χρόνια σε συνταξιοδοτικό καθεστώς– προσπαθούν να αναλάβουν ρόλο διεκπεραιωτή της πολιτικής πλήρους διάλυσης του δημόσιου πανεπιστημίου και εφαρμογής του νέου νόμου. Παράλληλα παρουσιάζονται σε Ιδρύματα της χώρας φαινόμενα εκφοβισμού και διώξεων μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας που αντιδρούν στην πολιτική αυτή…».

Επαναδιατυπώνει «με έμφαση τη θέση της ότι η ματαίωση των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων των Ιδρυμάτων εξακολουθεί να αποτελεί τον πρώτο στόχο στην κατεύθυνση της μη εφαρμογής του Ν.4009/2011, μέχρι την κατάργησή του». Προς τούτο, καλεί τους Συλλόγους Διδασκόντων «να λάβουν αποφάσεις υπέρ της ματαίωσης των εκλογών και να προβούν σε κάθε αναγκαία προς τούτο ενέργεια», τις Συγκλήτους των Ιδρυμάτων «να πάρουν σαφή θέση κατά της διεξαγωγής των εκλογών» και τους Πρυτάνεις των Ιδρυμάτων «να μην συμβάλουν διοικητικά και οργανωτικά στην θεσμική εκτροπή –όπως οι ίδιοι την απεκάλεσαν– που συνιστούν οι εκλογές των συμβουλίων».

Ο Σύλλογος ΔΕΠ του Πανεπιστήμιου του Αιγαίου πραγματοποίησε γενική συνέλευση και κατέληξε σε απόφαση, χαρακτηριστικά σημεία της οποίας είναι τα παρακάτω: «Στη βάση της θέσης του Συλλόγου υπέρ της κατάργησης του νέου Νόμου και της πάλης σε αυτή τη βάση για να μην εφαρμοστεί, εκτιμούμε ότι πρέπει να αγωνιστούμε για τη ματαίωση των εκλογών για τα εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης. Σε αυτό το πλαίσιο:

– Καλούμε τους συναδέλφους να μη συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Ιδρύματος, να μη νομιμοποιήσουν με κανένα τρόπο τη διαδικασία αυτή, να παλέψουν μαζί με την υπόλοιπη πανεπιστημιακή κοινότητα για να αποτραπεί αυτή η θεσμική εκτροπή.

– Καλούμε τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αιγαίου να επιβεβαιώσει με σαφήνεια το προηγούμενο ψήφισμά της (αρ. συν. 11/1.11.2011) με το οποίο καλεί την πανεπιστημιακή κοινότητα να αναδείξει τεκμηριωμένα την αντίθεσή της και να μην συναινέσει στον επείσακτο θεσμικό ρόλο της επιτροπής, να αρνηθεί να προσφέρει οποιαδήποτε συνδρομή στην ‘’οργανωτική επιτροπή’’ (χορήγηση εκλογικών καταλόγων, σφραγίδων κ.λπ.) και να αποφασίσει αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος σε κάθε μέρα που θα προκηρύσσονται οι ‘’εκλογές’’… Προχωρούμε σε συντονισμό με την υπόλοιπη πανεπιστημιακή κοινότητα του Αιγαίου, τους συλλόγους διοικητικών, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ και συμβασιούχων, καθώς και τους φοιτητικούς συλλόγους για να αποτρέψουμε τις εκλογές και συνολικά να αγωνιστούμε για τη μη εφαρμογή και την κατάργηση του νέου νόμου».

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και η απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου ΔΕΠ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Η απόφαση τονίζει την «κατηγορηματική αντίθεση» του Συλλόγου στο νόμο-πλαίσιο. Ο Σύλλογος διατρανώνει «την αταλάντευτη θέση του να συνεχίσει να αγωνίζεται για την προάσπιση του δημόσιου Πανεπιστημίου και για τη διαρκή βελτίωση της διδασκαλίας και της έρευνας που επιτελείται σε αυτό» και εναντιώνεται στη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων, τονίζοντας ότι «πρόκειται για διαδικασία έκνομη, που συνιστά θεσμική εκτροπή».

Η απόφαση της συνέλευσης έχει ράμματα και για τη γούνα της εξωνημένης ηγεσίας της ΠΟΣΔΕΠ. Σημειώνει χαρακτηριστικά: «Εκφράζουμε την εντονότατη δυσφορία μας για τη στάση του Προεδρείου της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π., το οποίο όχι μόνο δεν αντιστέκεται στα σχέδια του Υπουργείου για την κατάλυση του δημόσιου Πανεπιστημίου, αλλά αντίθετα δίνει την εντύπωση ότι συμπορεύεται μαζί του σε ρόλο συμβούλου και βοηθού. Υπό τις παρού-σες συνθήκες θεωρούμε ότι το Προεδρείο της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. δεν εκπροσωπεί τον κλάδο των πανεπιστημιακών δασκάλων».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σύλλογοι ΔΕΠ

Δίκη ΣΠΦ – 1η συνεδρίαση Τετάρτη 14.12.11
Επόμενο άρθρο

Σύλλογοι ΔΕΠ

Δίκη “Επαναστατικού Αγώνα” – 9η συνεδρίαση Δευτέρα, 19/12/2011

Σχετικά Αρθρα

Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»

Εργατικά 4 Ιούλ 2025, 14:41

Στρατηγικό Σχέδιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης 2025 – 2027

Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία

Παιδεία 3 Ιούλ 2025, 08:52

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

Εργατικά 1 Ιούλ 2025, 21:50

Χιλιάδες υποψήφιους θα αποκεφαλίσει και φέτος η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

Συνειδητός «κόφτης» της τάσης για πανεπιστημιακή εκπαίδευση οι Πανελλαδικές

Παιδεία 29 Ιούν 2025, 07:37

Απόλυτη ευθυγράμμιση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Βγάζουν ξανά σε Δυνητική Αργία τη Χρύσα Χοτζόγλου

Απόφαση-πρόκληση του Α3 Τμήματος Ακυρωτικής Διαδικασίας του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά

Εργατικά 28 Ιούν 2025, 07:32

Εθνικό Απολυτήριο: Η εκτίναξη των ταξικών φραγμών

Παιδεία 23 Ιούν 2025, 12:35
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Η Αντίσταση καθαρίζει προδότες και πλιατσικολόγους

4 Ιούλ 2025, 21:30
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αναζητώντας εναγωνίως συμψηφισμό για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

4 Ιούλ 2025, 20:22
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»

4 Ιούλ 2025, 14:41
Καταστολή

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

4 Ιούλ 2025, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

3 Ιούλ 2025, 22:02
Πολιτική

Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

3 Ιούλ 2025, 14:53
Παιδεία

Στρατηγικό Σχέδιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης 2025 – 2027

Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία

3 Ιούλ 2025, 08:52
Διεθνή

Λωρίδα της Γάζας, 2.7.2025: Μην αποστρέφετε το βλέμμα από τα εγκλήματα του κτήνους (βίντεο φρίκης)

3 Ιούλ 2025, 07:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούλη

3 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να σπάσει εν τη γενέσει της η προσπάθεια ποινικής απαλλαγής των λαμόγιων

Την καταδίκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ζήτησε η εισαγγελέας Νταγιάντα στη δίκη των 7 μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

2 Ιούλ 2025, 22:08
Διεθνή

Γάζα: Παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου από Τραμπ-Νετανιάχου

2 Ιούλ 2025, 13:36
Η παπάρα

Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του

2 Ιούλ 2025, 12:01
Κόντρες

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

2 Ιούλ 2025, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

Βενεζουέλα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1811).

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα εθνικής ενότητας – ειρήνης.

1932: Πραξικόπημα Σάλαζαρ στην Πορτογαλία, εγκαθίδρυση δικτατορίας (ως το 1974).

1975: 32 βασανιστές της δικτατορίας παραπέμπονται σε στρατοδικείο.

1988: Βόμβες στον πρώτο όροφο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και στον ημιώροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΕΡΠΑ (ΕΛΑ).

1994: Επιστρέφει ο Γιάσερ Αραφάτ στη Δυτική Οχθη μετά από 27 χρόνια εξορίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    17Ν
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Εφετείο 17Ν
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    ΕΛΑ
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σύλλογοι ΔΕΠ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σύλλογοι ΔΕΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σύλλογοι ΔΕΠ

    Ποιοι είμαστε
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σύλλογοι ΔΕΠ

    Επικοινωνία
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σύλλογοι ΔΕΠ

    Όροι χρήσης
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σύλλογοι ΔΕΠ

    Ποιοι είμαστε
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σύλλογοι ΔΕΠ

    Επικοινωνία
  • Σύλλογοι ΔΕΠ

    Σύλλογοι ΔΕΠ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo