Οργιο καταστολής κατά μαθητών

0

Με ρίψεις χημικών, κρότου λάμψης και κυνηγητό απάντησαν τα ΜΑΤ στη συγκέντρωση εκατοντάδων μαθητών, αλλά και εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας.

Ηταν τέτοια η μανία των μπάτσων που κυνήγησαν τα παιδιά ως την είσοδο του Mall και τις σκάλες που οδηγούν στον ηλεκτρικό, με κίνδυνο να τραυματιστούν οι μαθητές που οπισθοχωρούσαν, ενώ συνεχίστηκε και η ρίψη χημικών, που δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι δυνάμεις καταστολής, με εντολή Χρυσοχοΐδη, αφού ξέσπασαν την οργή τους για την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε εγκληματική οργάνωση τα χαϊδεμένα τους παιδιά, τη Χρυσή Αυγή, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων που πανηγύριζαν για την απόφαση έξω από τα δικαστήρια, σήμεραν επιδόθηκαν σε ένα όργιο καταστολής εναντίον των μαθητών. Κατόπιν εντολής άνωθεν, φυσικά.

Με απύθμενο θράσος η Κεραμέως (με αφορμή κάποιες πέτρες που πέταξαν κάποιοι μαθητές) κάλυψε απόλυτα, με προκλητικό τρόπο, τις δυνάμεις καταστολής και το ρεσιτάλ βίας στο οποίο επιδόθηκαν σε βάρος 15άχρονων, δηλώνοντας «δεν θα αφήσουμε τις θορυβώδεις, απομονωμένες αυτές μειοψηφίες να κρατήσουν την Ελλάδα πίσω».

Αυτοί (κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας) που αρνούνται να ικανοποιήσουν τα απολύτως δίκαια αιτήματα των μαθητών, προστατεύοντας -έστω και στοιχειωδώς- την εκπαιδευτική κοινότητα από την καλπάζουσα πανδημία, καταφέρονται ενάντια σε όσους αγωνίζονται, κατηγορώντας τους ότι είναι αυτοί που «κρατούν την Ελλάδα πίσω»!

Και σπεύδουν να στείλουν τους πραιτοριανούς του Χρυσοχοΐδη ενάντια στους μαθητές, ενώ τάχα προφασίζονται ότι επιδιώκουν το «διάλογο»!

(Στις 26 του περασμένου Γενάρη, ο υπουργός Μπάτσων και Καταστολής, Χρυσοχοΐδης, τουιτάριζε υποκριτικά: «Οποιος χτυπά αναίτια δεν έχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Οποιος χτυπά ανήλικα, δεν χωρά πουθενά»).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: