Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Κατακαλόκαιρο ο νόμος πλαίσιο;
Παιδεία

Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

Κατακαλόκαιρο ο νόμος πλαίσιο;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Ιούν 2006, 00:00

Στην παράταση της λειτουργίας της Ολομέλειας της Βουλής και το καλοκαίρι προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Τραγάκης όχι μόνο παραδέχτηκε ότι το ενδεχόμενο εξετάζεται, αλλά θύμισε ότι αυτό «μπορεί να γίνει και έχει γίνει και στο παρελθόν».

Ο Τραγάκης επέμεινε ότι «η παράταση της συνόδου αποβλέπει σε έναν και μόνο λόγο, στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των λογαριασμών που αναμένουμε από την Ελβετία για την παραγγελία των εξοπλιστικών συστημάτων που είχαν παραγγελθεί από τη Ρωσία» και πως «αυτή θα είναι η μοναδική περίπτωση». Δεν παρέλειψε, όμως, να σημειώσει: «Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο δεν γνωρίζω».

Τι μπορεί να είναι αυτό το άλλο, για το οποίο κρατάει πισινή ο Τραγάκης; Στον ορίζοντα δεν υπάρχει τίποτ’ άλλο, εκτός από το νόμο πλαίσιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Εμείς δε λέμε ότι οπωσδήποτε η κυβέρνηση θα δοκιμάσει να ψηφίσει το νόμο πλαίσιο κατακαλόκαιρο στην παραταθείσα Ολομέλεια της Βουλής. Ποιος όμως μπορεί να το αποκλείσει;

Υπόψη πρέπει να πάρουμε τα εξής δεδομένα. Πρώτο, ότι στο εσωτερικό της κυβέρνησης υπάρχει ισχυρή τάση, εκφρασμένη μάλιστα από πρωτοκλασάτους υπουργούς, όπως ο Σουφλιάς, ο Παυλόπουλος και ο Μεϊμαράκης, που ζητά να τελειώσουν εδώ και τώρα με το νόμο πλαίσιο, για να μπορέσουν στη συνέχεια να απορροφήσουν το όποιο πολιτικό κόστος.  Κρίνουν, δηλαδή, ότι αργότερα τα πράγματα θα είναι χειρότερα για την κυβέρνηση, καθώς θα μπει στην προεκλογική τροχιά για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Δεύτερο, ότι ποτέ μέχρι τώρα κυβερνητικό στέλεχος (ούτε η Γιαννάκου, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ούτε ο ίδιος ο Καραμανλής) δεν έχει μιλήσει ρητά για ψήφιση του νόμου πλαισίου το φθινόπωρο. Το μόνο που επαναλαμβάνουν μονότονα είναι ότι θα γίνει διάλογος. Διάλογος επί του προσχέδιου της κυβέρνησης και όχι με βάση τις αποφάσεις των φοιτητικών συνελεύσεων και τις αποφάσεις των συνεδρίων και συνελεύσεων της ΠΟΣΔΕΠ. Αν, λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, ούτε οι φοιτητές (γι’ αυτούς πρέπει να θεωρείται σίγουρο) ούτε η ΠΟΣΔΕΠ προσέλθουν στο διάλογο της Γιαννάκου, γιατί να μην έχουμε μια ακόμα φάρσα διαλόγου με μερικούς Μπαμπινιώτηδες, μερικά «σπατουλαρίσματα» σε επουσιώδη σημεία του νόμου πλαισίου και κατάθεση και αστραπιαία ψήφισή του στη θερινή Ολομέλεια;

Και για όποιον εξακολουθεί να αμφιβάλλει, παραθέτουμε διάλογο που είχε με δημοσιογράφο στο Πρες Ρουμ ο Αντώναρος, την περασμένη Τρίτη, στη διάρκεια του οποίου απέφυγε να πάρει οποιαδήποτε σαφή δέσμευση για μη ψήφιση του νόμου το καλοκαίρι:

– Ερώτηση: Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη. Γιατί θέλετε ανοιχτή την Ολομέλεια της Βουλής το καλοκαίρι; Για ποιο λόγο; Ακριβώς πρέπει να απαντήσετε.

Αντώναρος: Σας απάντησα, αλλά προφανώς δεν έγινα σαφής. Σε χθεσινή ερώτηση επισήμανα ότι η κυβέρνηση δε θα παραλείψει να κάνει όσα χρειάζονται, ώστε να μην επέλθει παραγραφή. Και ερωτώμενος, εάν μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και το ενδεχόμενο να παραταθεί η λειτουργία της Ολομέλειας, είπα ναι.

– Ερώτηση: Διαβεβαιώνετε δηλαδή ότι δε θα περάσει το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια εντός του καλοκαιριού;

– Αντώναρος: Οσα σας είπα είναι απολύτως σαφή. Η κυβέρνηση στο θέμα του πλαισίου των μεταρρυθμίσεων, που είναι απολύτως απαραίτητες για την παιδεία, έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σας το έχει παρουσιάσει και δε νομίζω ότι χωρά οποιαδήποτε αμφιβολία.

Τέλος, έχουμε την εμμονή της Γιαννάκου, στη συνέντευξη της Τετάρτης, όταν έδωσε στη δημοσιότητα το νόμο πλαίσιο, να μη δεσμευτεί για τη διάρκεια του «διαλόγου». Περισσότερες από πέντε φορές της έγινε η ερώτηση, ούτε μία δεν απάντησε. Επέμενε μονότονα ότι ο «διάλογος» θα διαρκέσει «όσο χρειαστεί» και ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια. Από την Ολομέλεια, δηλαδή, που θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι. Ελεγε δε με νόημα ότι ο διάλογος δεν θα είναι ατέρμων και πως όποιοι θέλουν θα συμμετάσχουν, όσοι δε θέλουν θα απόσχουν. Ακόμα και όταν ρωτήθηκε για το ότι Ιούλιο αρχίζουν διακοπές στα πανεπιστήμια απάντησε ότι «σε όλες τις χώρες του κόσμου ο κόσμος πάει διακοπές, αλλά αυτή η θεωρία δεν ισχύει»!

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι τα παραπάνω αποτελούν σενάριο πολιτικής φαντασίας, όταν η ανάλυση στηρίζεται σε υπαρκτές και καταγεγραμμένες τάσεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο; Ας θυμηθούμε μόνο την προειδοποίηση του Καραμανλή από τις Βρυξέλλες, ότι ο διάλογος δεν θα εξελιχθεί σε κωλυσιεργία και σε προσπάθεια ματαίωσης της μεταρρύθμισης.

Τα σημειώνουμε όλ’ αυτά, γιατί δεν μας αρέσει καθόλου μια ευφορία που ως δηλητηριώδες φρούτο μοιράζεται στο περιθώριο των φοιτητικών διαδικασιών. Μια ευφορία που λέει «κερδίσαμε, η απειλή είναι για το φθινόπωρο, μπορούμε λοιπόν τώρα ν’ ασχοληθούμε με την εξεταστική και τα μπάνια μας». Εμείς προειδοποιούμε για να μην πει κανείς μετά «μαλακία μας». Δε θα πρόκειται για μαλακία αλλά για οπορτουνιστικό έγκλημα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

Τα ρέστα τους παίζουν οι διασπαστές του Περισσού
Επόμενο άρθρο

Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

Στο μαντρί

Σχετικά Αρθρα

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

Παιδεία 13 Ιαν 2026, 21:28

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

Διαγραφές φοιτητών: Πώς ο Μητσοτάκης γεμίζει τη δεξαμενή πελατών των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Αυτό αποκαλύπτουν οι λίστες των διαγραφέντων φοιτητών

Παιδεία 11 Ιαν 2026, 10:05

Προκήρυξη νέας απεργίας-αποχής από την Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Προκλητική κατεπείγουσα δεύτερη αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου κατά της ΟΔΠΤΕ

Παιδεία 8 Ιαν 2026, 14:57

Η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών σφίγγει ακόμη πιο πολύ τη θηλιά στο λαιμό του δημόσιου σχολείου

Μέτρο συνδεδεμένο με την «αυτονομία» της σχολικής μονάδας και την αξιολόγηση

Παιδεία 7 Ιαν 2026, 20:28

Η κυβέρνηση της μέγιστης αναλγησίας διέγραψε 308.605 φοιτητές

Παιδεία 2 Ιαν 2026, 19:20
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης.

1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο του χουντικού δημάρχου στην Κάλυμνο.

1992: Το Ειδικό Δικαστήριο αθωώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ κηρύττει ενόχους τους πρώην υπουργούς Δ. Τσοβόλα (δυόμισι χρόνια) και Γ. Πέτσο (δέκα μήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    17Ν
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Εφετείο 17Ν
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    ΕΛΑ
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Ποιοι είμαστε
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Επικοινωνία
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Όροι χρήσης
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Ποιοι είμαστε
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Επικοινωνία
  • Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Μεθοδεύουν παράταση της Ολομέλειας της Βουλής

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo