Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ
  • Η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αυταρχισμού
  • Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις
  • Γάζα: Οι Γιατροί Υπό Επίθεση – Δείτε το ντοκιμαντέρ που έκοψε το BBC
  • Μια Aμερικανίδα ξεμπροστιάζει τον πρέσβη των ΗΠΑ στο Ισραήλ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»«Ωριμο φρούτο»
Κόντρες

«Ωριμο φρούτο»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Μάι 2023, 12:47

Ο ΣΥΡΙΖΑ επένδυσε στην τακτική του «ώριμου φρούτου». Δεν την λες λάθος τακτική για ένα αστικό κόμμα εξουσίας. Τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 μ’ αυτή την τακτική πορεύτηκαν οι αξιωματικές αντιπολιτεύσεις. Περίμεναν να φθαρεί η κυβέρνηση και να πέσει σαν ώριμο φρούτο. Στην αρχή χρειάζονταν δυο θητείες. Ετσι πήρε την κυβέρνηση ο Καραμανλής ο δάμαλος το 2004, αφού προηγουμένως έχασε από τον Σημίτη το 2000. Το ίδιο ο Γιωργάκης Παπανδρέου το 2009, αφού έχασε από τον δάμαλο το 2007 (το 2004 δεν μετράει, η ήττα ήταν του Σημίτη που δραπέτευσε). Μετά, στο κρεματόριο των Μνημονίων, το «φρούτο» ωρίμαζε και έπεφτε πολύ γρήγορα: σε δυο χρόνια ο Γιωργάκης, σε δυόμισι ο Σαμαράς, σε τεσσεράμισι ο Τσίπρας. Η διαφορά το 2023 είναι πως «ώριμο φρούτο» αποδείχτηκε ο Τσίπρας. Ετσι, η τακτική του «ώριμου φρούτου» έγινε μπούμερανγκ.

Στάνη με λαγούς

Οσο να πεις είναι πρόοδος. Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε τις δηλώσεις Παπαδημούλη περί «πλαισίωσης» του Τσίπρα με τα πουλέν του ΣΥΡΙΖΑ «ανοησίες» και όχι «αηδιαστικές» όπως η Δούρου. Το ωραίο ήρθε μετά τις «ανοησίες». Η ΝΔ τρέμει τον Τσίπρα, γιατί αυτός έχει καταγάγει «νίκες κατά της Δεξιάς στο παρελθόν» είπε ο Παππάς. Αρα (αυτό το άφησε να εννοηθεί), ο Τσίπρας δεν πρέπει να φύγει «με την καμία», γιατί αυτό είναι επιθυμία της Δεξιάς και του κατεστημένου! 

Εμείς δεν ανακατευόμαστε στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, που θα προσφέρουν άφθονο υλικό στη στήλη το επόμενο διάστημα. Θα θυμίσουμε μόνο ένα παλιό (πολύ παλιό) ανέκδοτο. Κάποια φορά που το ΠΑΣΟΚ δεν πήγαινε καλά στις δημοσκοπήσεις, ο Αντρέας ζήτησε από την καθαρίστρια του Μαξίμου να του πει τη γνώμη της (πάντα… επικοινωνούσε με το λαό ο «αείμνηστος»). «Κοίτα να δεις, σύντροφε πρόεδρε», του απάντησε η κυρία Μαρία, «στην προηγούμενη δουλειά που ήμουν, σ’ ένα μπουρδέλο, κάθε φορά που δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές, τ’ αφεντικό άλλαζε κορίτσια»…

Το μαγαζί να πηγαίνει καλά…

Ο «πρόεδρος» του «κόμματος» ΚΟΤΕΣ, που στις εκλογές της περασμένης Κυριακής πήρε 11.515 ψήφους ανακοίνωσε ότι δε θα κατέβει στις εκλογές της 25ης του Ιούνη «διότι το θεωρούμε άσκοπο» (αν έλεγε πως κοστίζουν και τα παράβολα και τα ψηφοδέλτια…). Καλεί δε τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν το ΚΚΕ «που σταθερό στις αξίες και τη δράση του , αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας». Συμπληρώνει δε πως ο ίδιος προσωπικά με τη «συμπόρευση με το ΚΚΕ» θέλει να τιμήσει τον καπετάνιο του ΕΛΑΣ πατέρα του και τον «αγαπημένο θανόντα φίλο του Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή αγωνιστή».

Αμα είναι έτσι, γιατί δεν έκανε τη «συμπόρευση» στις προηγούμενες εκλογές; Και κυρίως γιατί δεν έκανε τη συμπόρευση το 2019, όταν ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; ‘Η όταν στήριζε τη Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, κυκλοφορώντας μέχρι και αφίσα με το σύνθημα «To Booze στηρίζει την ξανθιά»;

Oχι πως έχασε απ’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως είναι μια απόδειξη για το επίπεδο που μπορεί να ξεπέσουν τα τρολ. Εν προκειμένω το τρολ είναι γαλάζιο (ως Ζούκωφ αρθρογραφεί στο Μανιφέστο) και παριστάνει τον… αριστερό, χρησιμοποιώντας προβοκατόρικα το όνομα και τη φωτογραφία του στρατάρχη Ζούκοφ.

Αμα δεν αντέχεις… (1)

Τα βρόντηξε και έφυγε από το πλατό του ΣΚΑΪ το βράδυ των εκλογών ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο λόγος; Αρχισε τον εμετό ο Πορδοτέτοιος: «Για μένα το αποτέλεσμα είναι ο θρίαμβος της κανονικότητας. Δηλαδή η σταθερότητα και η κανονικότητα νίκησαν σήμερα, θριάμβευσαν οι πολίτες δηλαδή. Οι πολίτες σας βλέπουν ως ένα κόμμα που κυβερνήσατε και τον κύριο Τσίπρα ότι ήταν πρωθυπουργός. Το να τρέχετε και να κάνετε ματάκια στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από το γεννήθηκα την 17Ν, των κατά συρροή δολοφόνων…». Αντί να κάνει τον ακροδεξιό «με τα κρεμμυδάκια», το έβαλε στα πόδια. Κι έχεις και τον Παπαδημούλη να τον υποδεικνύει σαν δελφίνο του Τσίπρα! Αρχηγός αστικού κόμματος εξουσίας χωρίς… άντερα, να δειλιάζει μπροστά στον Πορδοτέτοιο;

Αμα δεν αντέχεις… (2)

Στο ίδιο κανάλι, με το που βγήκε το exit poll, ο Βορίδης άρχισε τις ειρωνείες απευθυνόμενος προς τον συριζαίο Ζαχαριάδη: «Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στον κ. Ζαχαριάδη για την ονομαστική του εορτή. Και να ευχηθώ να μην είναι μια πικρή μέρα η σημερινή, αλλά να επικρατήσει το εορταστικό κλίμα της ονομαστικής εορτής. Μη σας το χαλάσει δηλαδή το αποτέλεσμα». Κι ο συριζαίος, αντί να βάλει τον αναβαπτισμένο φασίστα στη θέση του με τον πιο σκληρό τρόπο (κι αν υπάρχουν ράμματα για τη γούνα του Βορίδη), περιορίστηκε να ψελλίσει «τι αλαζονεία»!

Την τρίχα τριχιά

Μια μέρα πριν από τις εκλογές, το Συγκρότημα Φιλιππάκη έβγαλε τη… μεγάλη είδηση: «Τι κουβαλούσε σε κούτες ο Σκέρτσος από το Μαξίμου;». Σαν να έλεγε πως τα μάζευαν ο Μητσοτάκης και οι επιτελείς του γιατί ήταν σίγουροι ότι θα χάσουν τις εκλογές. Τι θέλατε να κουβαλάει, ρε παιδιά; Το προσωπικό του αρχείο κουβαλούσε, αφού ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, αυτός δε θα ήταν στο Μαξίμου, είτε για πάντα (αν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ και σχημάτιζε κυβέρνηση) είτε για το χρονικό διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές (αν κέρδιζε η ΝΔ), που θα αναλάμβανε υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠάντα έτσι γινόταν
Επόμενο άρθρο Η απόγνωση απόγνωση και το θράσος θράσος

Σχετικά Αρθρα

O Μr Bean είναι πονηρός

Κόντρες 24 Φεβ 2026, 14:39

Τζαμάλα

Κόντρες 23 Φεβ 2026, 08:51

Kαρναβάλια

Κόντρες 21 Φεβ 2026, 08:03

Τα στρατά του Κούλη στη Γάζα

Κόντρες 20 Φεβ 2026, 10:51

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

Κόντρες 16 Φεβ 2026, 13:39

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

Κόντρες 13 Φεβ 2026, 20:58
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Δε θα ανακοινωθεί την Παρασκευή η απόφαση στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας ΧΑ

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει μόνο διακοπή για επόμενη συνεδρίαση, που θα απαγγείλει την απόφαση

25 Φεβ 2026, 18:45
Παιδεία

Η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει ξεπεράσει κάθε όριο αυθαιρεσίας και αυταρχισμού

25 Φεβ 2026, 17:36
Αγροτικά

Νέα αναβολή στη δίκη Χλύκα-Καλφούτζου για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Φεβ 2026, 13:48
Εργατικά

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

25 Φεβ 2026, 13:27
Διεθνή

Γάζα: Οι Γιατροί Υπό Επίθεση – Δείτε το ντοκιμαντέρ που έκοψε το BBC

25 Φεβ 2026, 12:08
Διεθνή

Μια Aμερικανίδα ξεμπροστιάζει τον πρέσβη των ΗΠΑ στο Ισραήλ

25 Φεβ 2026, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Φλεβάρη

25 Φεβ 2026, 00:01
Οικονομία

Ενας αμερικανοτσολιάς προμοτάρει το αμερικάνικο LNG

24 Φεβ 2026, 21:24
Αθλητισμός

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

24 Φεβ 2026, 19:39
Κόντρες

O Μr Bean είναι πονηρός

24 Φεβ 2026, 14:39
Διεθνή

Οι κυράδες της γης και οι αρουραίοι

24 Φεβ 2026, 13:12
Πολιτισμός

Βραβεία BAFTA: «Your dreams are an act of resistance» («Τα όνειρά σας είναι μια πράξη αντίστασης») – Υμνος στη μετανάστευση και τους μετανάστες

Το BBC έκοψε το "Free Palestine", με το οποίο έκλεισε την ομιλία του βραβευμένος με BAFTA δημιουργός

24 Φεβ 2026, 12:43
Υγεία

Oμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

24 Φεβ 2026, 11:27
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξανά στο εδώλιο ο Ν. Χλύκας, ο γιος του Απ. Χλύκας και ο Ηλ. Καλφούτζος

Κατηγορούνται ότι οργάνωσαν απάτη με ψευτοκτηνοτρόφους σε ψευτοβοσκότοπους

24 Φεβ 2026, 09:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Φλεβάρη

24 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Το Βατερλό του «απολιτικού» Βιμ Βέντερς και της Μπερλινάλε

23 Φεβ 2026, 09:20
Κόντρες

Τζαμάλα

23 Φεβ 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Φλεβάρη

23 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Σικελία, Χίος, Μεσόγειος: υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες – Τα σύνορα της Ευρώπης περιγράφονται με πτώματα

22 Φεβ 2026, 09:22
Διεθνή

Σαουδάραβας ακαδημαϊκός κατηγορεί τα ΗΑΕ ότι λειτουργούν ως «Δούρειος Ιππος» του σχεδίου του «Μεγάλου Ισραήλ»

22 Φεβ 2026, 09:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Φλεβάρη

Κουβέιτ: Εθνική γιορτή.

Φιλιππίνες: Ημέρα δύναμης του λαού.

1931: Συγκέντρωση κατά της ανεργίας μπροστά στον «Οίκο του ναύτη» (Πειραιάς), συγκρούσεις με τη χωροφυλακή με πολλούς τραυματίες και συλλήψεις.

1941: Πεθαίνει ο Ιωάννης Μεταξάς.

1946: Πρώτη μετά τη Βάρκιζα γενική συνέλευση αγωνιστών του ΕΛΑΣ (Αθήνα).

1973: Βόμβα της ΕΑΝ στην οδό Ειρήνης Αθηναίας (Αθήνα).

1977: Συλλαμβάνονται οι ακροδεξιοί βομβιστές Αργ. Κακαβάς (4η Αυγούστου) και Α. Καλέντζης (Νέα Τάξις) στην κατοχή των οποίων βρέθηκε οπλοστάσιο από πυροβόλα, εκρηκτικά και χειροβομβίδες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo