Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη
  • Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ
  • Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 
  • Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!
  • Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ομάδα αναπαράστασης «Ο μπουχέσας»
Κόντρες

Ομάδα αναπαράστασης «Ο μπουχέσας»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Οκτ 2022, 14:46

Oπως μας πληροφόρησε ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Μπουμπούκος, «το μεσημέρι ήταν στην Ἑλληνική Ἀγωγή – Μαθήματα Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν μία ομάδα αναπαράσταση αρχαίων μαχών “ο Λεωνίδας“. Είχαμε το αφιέρωμα στη Ναυμαχία της Σαλαμίνος και θέλαμε οι μαθητές μας να πάρουν μία εικόνα από τους Μηδικούς Πολέμους. Είχε τεράστια επιτυχία, τα παιδιά συμμετείχαν όλα με χαρά και αυτό που λέμε βιωματική γνώση λειτούργησε. Ανέβασα λοιπόν στο τουίτερ μερικές φωτό και αμέσως άρχισαν τα όργαμα…. “κιτς“, “εθνικιστικά“, “φασιστικά“, “χρυσαυγήτικα“ κλπ ήταν μόνον μερικά από τα σχόλια του αριστερού τάιμ λάιν. Μέχρι και την Μελόνι έμπλεξαν. 

Είναι οι ίδιοι που χθες ενοχλήθηκαν και ήθελαν να φύγει ο Δικέφαλος αετός από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Φυσικά αν αντί για οπλίτες της αρχαία φάλαγγας είχαμε τίποτε στρατιώτες του λεγόμενου “Δημοκρατικού Στρατού“ ή κανένα ομοίωμα του Τσέ τότε θα τους άρεσε και θα το θεωρούσαν καλαίσθητο!… Συγχαρητήρια στην ομάδα αναπαράστασης Αρχαίων μαχών “ο Λεωνίδας“ που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να φτιάξουν με μεράκι αυτές τις ωραίες πανοπλίες και τους ευχαριστώ που ήρθαν σήμερα στην Ελληνική Αγωγή και έκαναν τα παιδιά μας σοφότερα και χαρούμενα».

Από τις φωτογραφίες που μας έδειξε (κάνοντας παράνομη διαφήμιση στο προσωπικό του μαγαζί, που το έχει περάσει στη γυναίκα του) και επειδή δεν γίνεται πια η «πολεμική αρετή των Ελλήνων» της χούντας, προτείνουμε η ομάδα να παρελάσει στο καρναβάλι του Μοσχάτου με τίτλο άρματος «Ο μπουχέσας». Αλλά να ντυθούν και ο Μπουμπούκος με τη Μπουμπούκα, όχι να ποζάρουν σαν ευτυχισμένο ζευγάρι. Και να κάνουν και μια προσπάθεια να καλέσουν και τον τέως πρόεδρο, τέως υπουργό, τέως συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο. Θα προτείναμε, επίσης, το επόμενο μάθημα να αναφέρεται στη σεξουαλική ζωή των αρχαίων Ελλήνων και να δημιουργηθεί σχετική ομάδα αναπαράστασης. Οι παραστάσεις σε διασωθέντα αρχαία αγγεία προσφέρουν άφθονο υλικό (αλλά να μην κάνουν λογοκρισία, να τα αναπαραστήσουν όλα). 

Tηλεπλασιέ (1)

Ο τύπος, πάντως, το πλασιελίκι το παίζει στα δάχτυλα. Επαιζε τένις με άλλους ερασιτέχνες στη Φιλοθέη και κατάφερε να το κάνει είδηση. Επιασε και έγραψε στο facebook μια αναλυτική περιγραφή του αγώνα που έπαιξε. Γκέιμ με γκέιμ, ενίοτε και πόντο με πόντο, με ατάκες του τύπου «εγώ γενικά είμαι μαχητής στο παιχνίδι και δεν τα παρατάω εύκολα», «μπήκα πολύ δυνατά», «συγκεντρώθηκα και τελικά πήρα το σετ», «η δεκάλεπτη διακοπή μου δίνει χρόνο να πάρω ανάσες και να βρω ξανά τον ρυθμό μου», «καταφέρνω και ισοφαρίζω και παίρνω εγώ το σερβίς μου όπου με δυο φοβερούς πόντους τελικά κερδίζω» κτλ. Ξέρει πως όλοι θ’ ασχοληθούν με αυτές τις μπούρδες, ελάχιστοι με συμπάθεια (οι δικοί του), οι περισσότεροι χλευάζοντας. Ούτε αυτό τον ενοχλεί, όμως, διότι ακολουθεί το δόγμα «καλύτερα να σε χλευάζουν παρά να μην ασχολούνται μαζί σου». Κάπως έτσι επιβιώνει ο ακροδεξιός Μπουμπούκος και κάποια στιγμή θα διεκδικήσει και την αρχηγία της ΝΔ (με αξιώσεις νίκης αυτή τη φορά, όχι απλά για να «πουλήσει» την υποψηφιότητά του σε κάποιον Κούλη).

Tηλεπλασιέ (2)

Ακολουθώντας την ίδια πολιτική, οι αμερικανοί ίματζ μέικερ του Κούλη παρήγγειλαν να γραφεί άρθρο με την υπογραφή του και τίτλο «Ας δώσουμε νόημα στον όρο “γυναικοκτονία“». Σε αντίθεση με την παραδοσιακή Δεξιά, που δεν ασχολούνταν με τέτοια θέματα (διότι πλήττουν το δόγμα «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» ή αλλιώς «ν’ ακούς τι σου λέει ο άντρας σου, μωρή»), η μοντέρνα Δεξιά φιλοτεχνεί το πορτραίτο του… «δικαιωματιστή» Κούλη. Τζάμπα είναι και συμφέρει. Από την άλλη, μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε πόσο κούφιες είναι οι «δικαιωματιστικές» θεματολογίες, όταν δεν τοποθετούνται πάνω σε ταξική βάση.

ΥΓ. Δύο σελίδες μετά το άρθρο Κούλη στα «Νέα Σαββατοκύριακο» δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Γυναικοκτονίες: από τη σιωπή στη δράση». Το υπογράφει ο… μέγας «δικαιωματιστής» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης…

Μαύρα τα μαντάτα

«Γίνονται συζητήσεις για αυτόν τον αγωγό (σ.σ. Ισραήλ-Τουρκίας) εδώ και χρόνια, ο οποίος, σύμφωνα με ειδικούς, έχει νόημα από άποψη κόστους, ενώ τα logistics είναι καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη επιλογή αγωγού. Ωστόσο, τα σχέδια που συζητήθηκαν το 2013 και το 2014 μπήκαν στο συρτάρι λόγω της πολιτικής απόστασης. Σήμερα που υπάρχει προσέγγιση θα επανεξεταστεί. Αλλά δεν έχω ακούσει ακόμη για αντιπροσωπείες, που συζητούν το θέμα πρόσωπο με πρόσωπο. Σαφώς πιστεύω ότι ακόμα και τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα δούμε να ξεκινούν πραγματικές συνομιλίες για αυτό το θέμα. Και οι ΗΠΑ θα το δουν με πιο θετική ματιά. Η επιλογή του αγωγού East Med μέσω Κύπρου, Ελλάδας και Ιταλίας δεν εξετάζεται προσωρινά, οι ΗΠΑ απέσυραν τη στήριξή τους, και αυτό δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσουν με πιο εποικοδομητική προσέγγιση τον αγωγό Ισραήλ – Τουρκίας». 

Ο πρώην ισραηλινός διπλωμάτης στην Ουάσινγκτον και σήμερα καθηγητής στο Κέντρο Ισραηλινών Σπουδών του Αμερικανικού Πανεπιστημίου (AU) στην Ουάσιγκτον, Νταν Αρμπελ, δεν μασάει τα λόγια του (συνέντευξη στα «Νέα Σαββατοκύριακο»). Επειδή κάποιοι στην Ελλάδα, μετά την έκρηξη του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, ξανάβαλαν μπροστά την προπαγάνδα για τον EastMed, που ήταν εξαρχής ένα σχέδιο επί χάρτου και όχι ένα ρεαλιστικό καπιταλιστικό σχέδιο, τούς αφιερώνουμε την (μετά λόγου γνώσεως) τοποθέτηση του ισραηλινού παράγοντα.

Κυνισμός

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκλεισε άρον-άρον την Εξεταστική για τις υποκλοπές που ήταν σκέτη παρωδία. Μα δε φοβούνται ότι αυτό θα τους κάνει πολιτική ζημιά; Οι δημοσκοπήσεις –λένε- δείχνουν ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό το θέμα! Πρόκειται ασφαλώς για πολιτικό κυνισμό, δεν νομίζουμε όμως ότι βάσισαν τη στάση τους μόνο στις δημοσκοπήσεις ή κυρίως στις δημοσκοπήσεις. Ο,τι και να έλεγαν οι (κατασκευασμένες) δημοσκοπήσεις, το ίδιο θα έκαναν. Αν άφηναν την Εξεταστική να δουλέψει κανονικά, εξετάζοντας τους προταθέντες από την αντιπολίτευση μάρτυρες, και αν δεν σφράγιζαν τα στόματα των κυπατζήδων με την επίκληση του απόρρητου και ενώπιον της Βουλής, θα υπήρχε κίνδυνος να γίνουν αποκαλύψεις -ή έστω δηλώσεις- που θα ξαναέφερναν το θέμα στην επικαιρότητα, θα ξαναζέσταιναν την ειδησεογραφία και αυτό θα τους έκανε σημαντικά μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα υποστούν με το κλείσιμο της Εξεταστικής-παρωδία.

Τι πρωτότυπο

«Αν κάποιος ήθελε να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εμένα και το ΠΑΣΟΚ, που είναι πιθανός κυβερνητικός μας εταίρος, σίγουρα τα κατάφερε», είπε ο Μητσοτάκης στους «Sunday Times». Δηλαδή; Κάποιοι μοχθηροί συριζαίοι έβαλαν τον ανιψιό Δημητριάδη να βάλει τον αρχικυπατζή Κοντολέοντα να βυσματώσει τον Ανδρουλάκη; Κι ο Κούλης δεν ήξερε τίποτα; ‘Η εννοεί πως κάποιοι εχθροί του στο εξωτερικό (ο Πούτιν; Ο Ερντογάν; ο Σι Τζινπίνγκ;) έφτιαξαν «θέμα» για τον Ανδρουλάκη, ώστε να αναγκαστεί ο Κοντολέων να τον βυσματώσει για «εθνικούς λόγους» και μετά να αποκαλυφθεί το βυσμάτωμα και ο Μητσοτάκης να χάσει τον πιθανό κυβερνητικό του εταίρο; Ακόμη και οι Βρετανοί, που δεν ξέρουν λεπτομέρειες για το τι γίνεται στην Ελλάδα και είναι και… ζαλισμένοι από το θάνατο της λατρεμένης τους μέγαιρας, θα δυσκολευτούν να χάψουν την… πρωτότυπη παπάρα του Κούλη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ ψυχή τιμή δεν έχει και χαράς την που την έχει
Επόμενο άρθρο Ωμή ψευδολογία Πατούλη για την παράνομη άδεια λειτουργίας του γηπέδου Μελισσανίδη

Σχετικά Αρθρα

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

Κόντρες 21 Οκτ 2025, 11:55

H επιτομή της βαρβαρότητας

Κόντρες 17 Οκτ 2025, 19:06

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

Κόντρες 16 Οκτ 2025, 20:52

Καμαρώνουν για τα καμένα

Κόντρες 15 Οκτ 2025, 22:14

Αλέξη εσύ σούπερ σταρ…

Κόντρες 6 Οκτ 2025, 15:18

Φτου σου, Δούκα

Κόντρες 3 Οκτ 2025, 15:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Πολιτική

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

21 Οκτ 2025, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

Ημέρα για τον τραυλισμό.

Βατικανό: Εθνική γιορτή.

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα βετεράνων.

1944: Ο ΕΛΑΣ αρχίζει επιθέσεις με σκοπό τη διάλυση του ΕΔΕΣ στην Ηπειρο.

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

1977 : Μεγάλες διαδηλώσεις-επεισόδια σε εννιά ιταλικές πόλεις, βόμβες στα γραφεία της «Grundic» στο Μιλάνο, της «Volks Wagen» στη Βενετία, σε γερμανικό λεωφορείο (Μπολζάνο) και σε γραφεία της «Mercedes» (Μπρέσια και Νάπολι), πυρπολήσεις αυτοκινήτων, 24 τραυματίες, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF..

1989: Βόμβα σκάει στα χέρια του ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας Μιχάλη Παυλή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου ο πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτακης επρόκειτο να συναντηθεί με εκπροσώπους «παραγωγικών τάξεων» του νησιού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo