Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη
  • Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…
  • Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού
  • H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα
  • H ώρα του Φραπέ
  • Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς παρουσιάζουν λεπτομέρειες σειράς επιχειρήσεων στη Γάζα τον Ιούλη
Διεθνή

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς παρουσιάζουν λεπτομέρειες σειράς επιχειρήσεων στη Γάζα τον Ιούλη

Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Αυγ 2025, 13:31

Αρθρο του Al Mayadeen English | Πηγή: Παλαιστινιακή Αντίσταση – Στρατιωτικά Μίντια

Οι Ταξιαρχίες Aλ-Κασάμ και οι Ταξιαρχίες Aλ-Κουντς παρουσιάζουν λεπτομέρειες νέων επιχειρήσεων στην Πόλη της Γάζας και τη Χαν Γιούνις, όπου έπληξαν άρματα Merkava και μπουλντόζες D9. Αποκάλυψαν ότι καταστράφηκαν πάνω από 50 οχήματα του ισραηλινού στρατού.

Οι στρατιωτικές πτέρυγες της Χαμάς και της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ (PIJ) ανακοίνωσαν μια σειρά επιχειρήσεων που στόχευσαν ισραηλινές δυνάμεις και στρατιωτικά οχήματα σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, προκαλώντας σημαντικές ζημιές και απώλειες.

Επιχειρήσεις των Ταξιαρχιών αλ-Κασάμ στην Πόλη της Γάζας

Οι Ταξιαρχίες αλ-Κασάμ, η στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς, δήλωσαν ότι οι μαχητές τους πραγματοποίησαν πολλαπλές επιχειρήσεις στην οδό αλ-Μανσούρα, στη συνοικία αλ-Σουτζαΐα, στα ανατολικά της Πόλης της Γάζας.

Την Τρίτη, μαχητές στόχευσαν ένα ισραηλινό άρμα Merkava με τοπικά κατασκευασμένη αντιαρματική ρουκέτα διπλής κεφαλής (RPG) τύπου Yassin-105, ενώ προηγούμενες επιχειρήσεις είχαν πραγματοποιηθεί τον Ιούλη.

Κατάλογος επιχειρήσεων που διεξήχθησαν τον Ιούλη

  • Στις 4 Ιούλη, άρμα Merkava επλήγη επίσης με βλήμα Yassin-105.

  • Μια μέρα αργότερα, μαχητές έπληξαν ένα σπίτι όπου είχαν καταφύγει ισραηλινοί στρατιώτες, εκτοξεύοντας τρεις ρουκέτες RPG κατά προσωπικού, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς.

  • Στις 9 Ιούλη, ελεύθεροι σκοπευτές των αλ-Κασάμ στόχευσαν τρεις ισραηλινούς στρατιώτες, σκοτώνοντάς τους και τραυματίζοντάς τους.

  • Στις 16 Ιούλη, οι Ταξιαρχίες έπληξαν ένα ισραηλινό κέντρο διοίκησης και ελέγχου με πολυβόλα, ρουκέτα κατά προσωπικού και πύραυλο «Rajoum».

  • Στις 25 Ιούλη, μαχητές στόχευσαν ένα άρμα Merkava και δύο στρατιωτικού τύπου μπουλντόζες D9, χρησιμοποιώντας ρουκέτες διπλής κεφαλής Yassin-105.

Κοινή επιχείρηση με τις Ταξιαρχίες αλ-Κουντς

Σε κοινή επίθεση με τις Ταξιαρχίες αλ-Κουντς, τη στρατιωτική πτέρυγα της Ισλαμικής Τζιχάντ, οι αλ-Κασάμ δήλωσαν ότι οι μαχητές τους βομβάρδισαν τη Δευτέρα συγκέντρωση ισραηλινών στρατιωτών και στρατιωτικών οχημάτων με όλμους, στην περιοχή αλ-Σατρ αλ-Γκάρμπι, βόρεια της Χαν Γιούνις, στη νότια Γάζα.

Οι Ταξιαρχίες αλ-Κουντς ανακοίνωσαν επίσης την καταστροφή ενός ισραηλινού στρατιωτικού οχήματος, με την πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος τύπου «Thaqeb» κατά τη διάρκεια εισβολής στην οδό αλ-Αρνάμπ, στην περιοχή αλ-Κατίμπα, στο κεντρικό τμήμα της Χαν Γιούνις.

Καταστροφή άνω των 50 ισραηλινών στρατιωτικών οχημάτων

Ενας διοικητής πεδίου των Ταξιαρχιών αλ-Κουντς δήλωσε ότι οι μαχητές της Αντίστασης προκάλεσαν βαριές απώλειες στις ισραηλινές δυνάμεις μετά την μερική αποχώρησή τους από την ανατολική Γάζα τις τελευταίες ημέρες.

Η περιοχή είχε προετοιμαστεί με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τύπου «Thaqeb» και «Zelzal», καθώς και με επαναχρησιμοποιημένα πυρομαχικά που είχαν αφήσει πίσω τους οι ισραηλινές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον διοικητή, περισσότερα από 52 ισραηλινά στρατιωτικά οχήματα καταστράφηκαν στις συνοικίες αλ-Σουτζαΐα, αλ-Τουφάχ και αλ-Ζαϊτούν, με τη χρήση εκρηκτικών και βλημάτων. Οι μαχητές επιθεώρησαν τους κρατήρες και τα απομεινάρια των τεθωρακισμένων οχημάτων στις προετοιμασμένες ζώνες μάχης.

Επεσήμανε ότι πολλές καταστροφές οχημάτων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, λόγω της αδυναμίας πρόσβασης και τεκμηρίωσης σε ορισμένες περιοχές. Ο διοικητής τόνισε ότι το αποτέλεσμα αποδεικνύει πως ο ισραηλινός στρατός υπέστη επώδυνο πλήγμα κατά την εισβολή του στην ανατολική Γάζα, δεσμευόμενος ότι οι Ταξιαρχίες αλ-Κουντς θα συνεχίσουν τις μάχιμες επιχειρήσεις τους.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι μανάδες που κρατάνε όρθια την Παλαιστίνη

Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

Επόμενο άρθρο Αλλη μια χρονιά, άλλη μια φορά: Οι εμπρηστές των δασών κάθονται σε κυβερνητικές καρέκλες

Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

Σχετικά Αρθρα

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

Διεθνή 2 Δεκ 2025, 18:21

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

Διεθνή 2 Δεκ 2025, 10:59

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 1 Δεκ 2025, 13:35

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

Διεθνή 30 Νοέ 2025, 09:40

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

Διεθνή 29 Νοέ 2025, 09:54

Νίλα εισβολέων σιωναζιστών κομάντο σε συριακή κωμόπολη, μετά από ένοπλη αντίσταση των κατοίκων της

Διεθνή 28 Νοέ 2025, 20:14
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εργατικά

Καμιά ανοχή στις απολύσεις μητέρων – η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι ποινή!

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού EKΠΑ για απολυμένη εργαζόμενη στην καθαριότητα

30 Νοέ 2025, 06:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Νοέμβρη

30 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Δεν θα συμπράξουμε στις διαγραφές φοιτητών για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια

Κάλεσμα προς τους διδάσκοντες για κοινή δράση

29 Νοέ 2025, 20:05
Διεθνή

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

29 Νοέ 2025, 09:54
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

29 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Νοέμβρη

29 Νοέ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

Ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1905: Η αστυνομία συλλαμβάνει πολλούς αντιπροσώπους του Σοβιέτ Πετρούπολης, ανάμεσά τους ο Τρότσκι που εξορίζεται στη Σιβηρία.

1942: Παραιτείται η κυβέρνηση Τσολάκογλου, ορκωμοσία νέας υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις αρχές κατοχής.

1944: «Δεκέμβρης» – Διαδήλωση του ΕΑΜ στην πλατεία Συντάγματος, αστυνομία και βρετανοί στρατιώτες χτυπάνε στο ψαχνό, 28 νεκροί και εκατό τραυματίες.

1973: Βόμβα των Λαϊκών Απελευθερωτικών Ομάδων Σαμποτάζ σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας (Αθήνα).

1984: Δυστύχημα στο εργοστάσιο της «Union Carbide» στο Bhopal της Ινδίας, 10.000 νεκροί και 300.000 τραυματίες.

1988: Τρεις βόμβες του ΕΛΑ σε υπηρεσίες της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Εφετείο 17Ν

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • ΕΛΑ

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Επικοινωνία

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Όροι χρήσης

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Ποιοι είμαστε

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Επικοινωνία

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

  • Όροι χρήσης

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

    Κατέστρεψαν πάνω από 50 σιωναζιστικά τανκ Merkava και μπουλντόζες D9

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo