Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
  • Νέο unfair από τον Τασούλα
  • Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος
  • «Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»
  • Σαν σήμερα 15 Γενάρη
  • Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Nίκος Μαζιώτης: Τι σόι «προστάτες του πολίτη» είναι οι αστυνομικοί που ληστεύουν, σκοτώνουν ή εξαπατούν πολίτες;
Καταστολή Πολιτική

Nίκος Μαζιώτης: Τι σόι «προστάτες του πολίτη» είναι οι αστυνομικοί που ληστεύουν, σκοτώνουν ή εξαπατούν πολίτες;

Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Σεπ 2024, 08:39

Για δες κάτι συμπτώσεις. Τουλάχιστον δύο από τους μπάτσους που ενεπλάκησαν στη δίωξη του Επαναστατικού Αγώνα και προσωπικά του Νίκου Μαζιώτη, αποδείχτηκαν υποκοσμιακοί ολκής. Ο ένας είναι αυτός που συνελήφθη πρόσφατα ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους. Ο άλλος ήταν αυτός που πυροβόλησε τον Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό για ληστεία και φόνο ενός ταξιτζή στην Καστοριά.

Εμείς «δεν στραφήκαμε εναντίον κανενός πολίτη μεροκαματιάρη και φτωχού. Δεν ληστέψαμε ούτε εξαπατήσαμε πολίτη, δεν πήραμε ούτε κόψαμε τη σύνταξη και τον μισθό κανενός ηλικιωμένου και μισθωτού, δεν στερήσαμε το σπίτι κανενός όπως κάνουν οι τράπεζες τις οποίες προστατεύουν αυτοί οι “προστάτες του πολίτη”. Δεν στερήσαμε την υγεία και την περίθαλψη από κανέναν, ούτε στερήσαμε το φαί κανενός παιδιού. Δεν καταδικάσαμε στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον θάνατο κανέναν όπως έκαναν οι εφαρμοστές των μνημονίων. Αυτά τα έκαναν τα αφεντικά που προστατεύουν οι δήθεν “προστάτες του πολίτη” που μας καταδίωκαν και όλη η κρατικο-καπιταλιστική συμμορία», γράφει σε κείμενό του από τη φυλακή, ο πολιτικός κρατούμενος Νίκος Μαζιώτης.  Το παραθέτουμε

ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

Το ποιόν αυτών που ήταν επιφορτισμένοι για την καταδίωξή μας, με την καταδίωξη του Επαναστατικού Αγώνα και εμένα ως καταζητούμενου και επικηρυγμένου, εννοώντας τα σώματα ασφαλείας, τους λεγόμενους «προστάτες του πολίτη», αποδεικνύουν ποιοι τελικά είναι πραγματικά αυτοί που είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες διαπράττοντας απεχθή κοινωνικά εγκλήματα. 

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, αποστρατευμένος «προστάτης του πολίτη», o οποίος στην απαλλοτρίωση της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία το 2014 είχε τραυματιστεί και αφοπλιστεί από εμένα και είχε παρασημοφορηθεί για τον ζήλο του να σώσει τα λεφτά της τράπεζας, συνελήφθη πρόσφατα ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους και συγκεκριμένα για απάτη εις βάρος μιας ηλικιωμένης 70χρονης αποσπώντας της 40.000 ευρώ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που «προστάτης του πολίτη», ο οποίος είχε εμπλακεί στη δίωξή μας, έχει διαπράξει έγκλημα εις βάρος συμπολίτη μας όταν ήταν εν ενεργεία. Να υπενθυμίσω ότι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που με είχε πυροβολήσει στο Μοναστηράκι τον Ιούλιο του 2014 συμβάλλοντας στη σύλληψή μου –είχε επίσης τιμηθεί γι’ αυτό από την τότε κυβέρνηση–, δύο χρόνια αργότερα  λήστεψε και σκότωσε έναν οδηγό ταξί και έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Τελικά, τι σόι «προστάτες του πολίτη» είναι αυτοί οι αστυνομικοί που ληστεύουν, σκοτώνουν ή εξαπατούν πολίτες; Και δεν είναι τα μόνα παραδείγματα. 

Σε αντίθεση με τους διώκτες μας, εγώ και ο Επαναστατικός Αγώνας μπορεί να στραφήκαμε κατά της πολιτικο-οικονομικής εξουσίας, μπορεί να απαλλοτριώσαμε τράπεζες, δηλαδή ληστρικά τοκογλυφικά ιδρύματα που ληστεύουν νόμιμα πολίτες και έχουμε την πολιτική ευθύνη γι’ αυτό, όμως δεν στραφήκαμε εναντίον κανενός πολίτη μεροκαματιάρη και φτωχού. Δεν ληστέψαμε ούτε εξαπατήσαμε πολίτη, δεν πήραμε ούτε κόψαμε τη σύνταξη και τον μισθό κανενός ηλικιωμένου και μισθωτού, δεν στερήσαμε το σπίτι κανενός όπως κάνουν οι τράπεζες τις οποίες προστατεύουν αυτοί οι «προστάτες του πολίτη». Δεν στερήσαμε την υγεία και την περίθαλψη από κανέναν, ούτε στερήσαμε το φαΐ κανενός παιδιού. Δεν καταδικάσαμε στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον θάνατο κανέναν όπως έκαναν οι εφαρμοστές των μνημονίων.

Αυτά τα έκαναν τα αφεντικά που προστατεύουν οι δήθεν «προστάτες του πολίτη» που μας καταδίωκαν και όλη η κρατικο-καπιταλιστική συμμορία: οι κυβερνήσεις, οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι τραπεζίτες, οι καπιταλιστές, η διεθνής υπερεθνική συμμορία που λέγεται ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ. Επιπλέον με τις ενέργειές τους αυτά τα «μπουμπούκια» της αστυνομίας, είτε πρώην είτε νυν, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά το δίκιο των επιλογών μου, το δίκιο της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα.

Νίκος Μαζιώτης

καταδικασμένος για τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα

Δ΄ πτέρυγα φυλακές Δομοκού

ΥΓ. Για τον ειδικό φρουρό Ευθύμιο Δημητρόπουλο, που τον είχε πυροβολήσει στο Μοναστηράκι και σαν «ήρωας της Καστοριάς» πλέον δολοφόνησε και λήστεψε ταξιτζή (πριν από μερικούς μήνες καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό σε δις ισόβια), ο Νίκος Μαζιώτης είχε γράψει κείμενο στις 12 Μάρτη του 2017, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Εκτύπωση 🖨
ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 24 Σεπτέμβρη

Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Επόμενο άρθρο Η τουριστική «βιομηχανία» σκοτώνει

Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Σχετικά Αρθρα

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

Πολιτική 14 Ιαν 2026, 11:02

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

Καταστολή 14 Ιαν 2026, 07:57

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:58

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

Πολιτική 13 Ιαν 2026, 21:01

Η Ιταλία στήνει στη Λιβύη το εργαστήριο της «Ευρώπης-Φρούριο»

H υποκρισία της ΕΕ σε πλήρη ανάπτυξη

Καταστολή 12 Ιαν 2026, 10:51

Διωγμός Τυχεροπούλου: Ο Πιτσιλής της ΑΑΔΕ νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους

Πολιτική 8 Ιαν 2026, 22:46
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
Παιδεία

Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ ενάντια στα Ξενόγλωσσα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών με δίδακτρα

Καλεί σε μαζική παράσταση στη Σύγκλητο

13 Ιαν 2026, 21:28
Πολιτική

Ελεγκτική εταιρία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ της ΑΑΔΕ ότι αρνήθηκε να της χορηγήσει στοιχεία για να ασκήσει το ελεγκτικό της έργο

13 Ιαν 2026, 21:01
Εργατικά

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

13 Ιαν 2026, 20:34
Στο Ψαχνό

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

13 Ιαν 2026, 19:32
Κόντρες

Πάμε για το «Βραβείο Νέων Καρλομάγνου»

13 Ιαν 2026, 14:11
Πολιτισμός

Ακυρώθηκε η διάσημη Εβδομάδα Συγγραφέων της Αδελαΐδας 2026: Μετά τον αποκλεισμό παλαιστίνιας-αυστραλής συγγραφέα

Περισσότεροι από 180 συγγραφείς και ομιλητές αποσύρθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό

13 Ιαν 2026, 12:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Γενάρη

13 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Απαράβατοιόροι: Οχι αφοπλισμός - Οχι διεθνής επιτροπεία/κηδεμονία

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις της Αντίστασης για τη δεύτερη φάση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός

12 Ιαν 2026, 19:14
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

Ημέρα Martin Luther King.

Αγκόλα: Ημέρα ανεξαρτησίας.

Βενεζουέλα: Ημέρα δασκάλων.

Βόρεια Κορέα: Ημέρα κορεατικού αλφαβήτου.

Ιαπωνία: Ημέρα ενηλίκων.

1809: Γεννιέται ο Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν.

1878: Φιλοπόλεμο συλλαλητήριο στην Αθήνα, τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες.

1919: Δολοφονούνται στο Βερολίνο οι Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ.

1977: Βόμβα στον κινηματογράφο «Αττικόν» του Πειραιά που πρόβαλε την ταινία “Επιδρομή στο Εντεμπε“.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Εφετείο 17Ν

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • ΕΛΑ

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Επικοινωνία

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Όροι χρήσης

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Ποιοι είμαστε

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Επικοινωνία

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

  • Όροι χρήσης

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

    Για τον παρασημοφορημένο μπάτσο που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo