Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;
  • Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη
  • Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»
  • Το κάλεσμα του Πεπ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν
Καταστολή

Μια υπόθεση απλής οπλοκατοχής (διάρκειας εννιά ωρών) αναβαθμίστηκε σε δίκη «τρομοκρατίας», προς εξευμενισμό του Ερντογάν

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2023, 12:29

Αύριο, 10 Γενάρη του 2023, συνεχίζεται (4η συνεδρίαση) στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου συνεδριάζει το Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας η δίκη  των 11 αγωνιστών από την Τουρκία. Μια δίκη απλής οπλοκατοχής, που αναβαθμίστηκε σε δίκη εγκληματικής οργάνωσης και κατέληξε στην επιβολή τεράστιων ποινών κάθειρξης (χρόνος έκτισης 20 χρόνια) από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας στη δίκη του πρώτου βαθμού.

Ο αγωνιστής Ozen Sinan Oktay από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη για την κατοχή των όπλων επί εννιά ώρες. Στην τρίτη συνεδρίαση της κατ’ έφεση δίκης έκανε την εξής δήλωση:

«Από το λάθος μου (σ.σ. την κατοχή των όπλων για εννιά ώρες) καταδικάστηκαν οι δέκα συναγωνιστές μου και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό το λάθος μου. Μπροστά σας είναι οι απεργοί πείνας που διαμαρτύρονται για την άδικη αυτή απόφαση. Θα συνεχίσουν την απεργίας πείνας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εγώ δεν απεργώ γιατί έχω κάνει δύο μπάι-πας. Είμαι αριστερός και από το 1995 ζω στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας. Εφυγα από την Τουρκία για να αποφύγω τα βασανιστήρια. Δεν είμαι μέλος σε καμία οργάνωση.

Το σπίτι στην Αυλώνος 14 νοικιάστηκε από ένα πρόσφυγα που είχε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, για να υπάρξει ένας χώρος για τους πολιτικούς πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα. Εγώ έμενα στο στέκι του συλλόγου στη Τζαβέλα. Για τα όπλα που βρέθηκαν παίρνω εγώ την ευθύνη. Ενας γνωστός μου πρόσφυγας μου ζήτησε να κρύψω τα όπλα γα μερικές μέρες. Ημουν σίγουρος ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα χρησιμοποιούσε τα όπλα εναντίον της Ελλάδας. Οι συγκατηγορούμενοί μου δεν ήξεραν τίποτα για το τούνελ. Αυτό το τούνελ φτιάχτηκε από το φόβο.

Οι άνθρωποι που μένουν στη Τζαβέλα 3 προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολιτικούς πρόσφυγες και δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση DHKP-C. Και αυτοί που έμεναν στην Αυλώνος 14 δεν είχαν καμία σχέση με την οργάνωση. Αγαπώ και σέβομαι τον ελληνικό λαό. Η αλληλεγγύη δεν είναι έγκλημα. Εάν θέλετε να με καταδικάσετε για το λάθος που έκανα, θα ζήσω με αυτό το βάρος, αλλά δεν αντέχω να καταδικαστούν άλλοι άνθρωποι».

Αύριο, οι 10 αγωνιστές θα βρίσκονται στην 97η ημέρα απεργία πείνας, όπως την οργανώνουν αυτοί στην Τουρκία. Η 3η συνεδρίαση του δικαστηρίου έγινε στις 12 Δεκέμβρη του 2022. Η απόφαση του δικαστηρίου να γίνει η 4η συνεδρίαση μετά από 29 ημέρες, ενώ γνωρίζει ότι οι 10 από τους 11 αγωνιστές βρίσκονταν ήδη σε απεργία πείνας επί 68 ημέρες, έδειξε προκατάληψη και εμπάθεια.

Σχολιάζοντας την προηγούμενη συνεδρίαση σε άρθρο με τίτλο: Δεν είναι λαμόγια είναι αγωνιστές για την ελευθερία, γράφαμε μεταξύ άλλων:

  • Οι 10 από τους 11 αγωνιστές από την Τουρκία βρίσκονται σε απεργία πείνας μακράς διάρκειας εδώ και 68 ημέρες και το δικαστήριο του Κορυδαλλού (Β’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας) όρισε νέα δικάσιμο στις 10 Γενάρη!
  • Η εισαγγελέας Εφετών Ουρανία Σταθέα χαρακτήρισε, με προκλητικό τρόπο, «έμμεσο καταναγκασμό» της έδρας την τήρηση των πρακτικών της δίκης με φωνοληψία, που προβλέπεται ως υποχρέωση από το άρθρο 143 παρ. 1 του ισχύοντος ΚΠΔ!
  • Ξεπερνά κάθε πρόκληση το γεγονός ότι οι εφτά από τους έντεκα αγωνιστές συνελήφθησαν στις 20 Μάρτη του 2020 και κατηγορήθηκαν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορία την οποία υιοθέτησε το δικαστήριο του πρώτου βαθμού, καταδικάζοντάς τους τον Ιούλη του 2021, ενώ 10 μήνες πριν από τη σύλληψή τους είχαν αθωωθεί από τη βασική κατηγορία της ασφαλίτικης κατασκευής, ότι ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης!
Εκτύπωση 🖨
11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕλεύθερος μετά από 40 χρόνια!

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Επόμενο άρθρο Λαγός ο Συρίγος ο υφυπουργός και ο Τσίπρας εθνικιστής και ξενόδουλος

Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Σχετικά Αρθρα

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

Καταστολή 15 Νοέ 2025, 09:10

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

Καταστολή 14 Νοέ 2025, 14:26

Προκλητική κυβερνητική μεθόδευση για να κουκουλωθεί το έγκλημα της Πύλου

Καταστολή 11 Νοέ 2025, 19:29

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 19:46

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 11:34

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 10:55
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;

15 Νοέ 2025, 10:28
Καταστολή

Ο διπλός εξευτελισμός ενός αυτοκρατορίσκου: αθώα η Μπέγκελ, έκθετος ο Μητσοτάκης

15 Νοέ 2025, 09:10
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

15 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Αμπντουλάχ Αλ-Ντανάν: «Η Αντίσταση ζει στις καρδιές του παλαιστινιακού λαού»

Συνέντευξη με τον υπεύθυνο πολιτικών σχέσεων του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

14 Νοέ 2025, 21:05
Αθλητισμός

Το κάλεσμα του Πεπ

14 Νοέ 2025, 14:54
Καταστολή

Στις 20 Νοέμβρη, στην Καρδίτσα, η δίκη των βασανιστών του Βασίλη Μάγγου

Δικαίωμα παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας ζητούν οι γονείς του

14 Νοέ 2025, 14:26
Κόντρες

Γιατί τόση «καΐλα» για τον Ιμάμογλου;

14 Νοέ 2025, 14:03
Πολιτική

Ερντογάν διακηρύσσει, Ερχιουρμάν συγκατανεύει

14 Νοέ 2025, 12:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Νοέμβρη

14 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Λευτεριά στην Παλαιστίνη από την κορυφή της Πύλης του Βραδεμβούργου

13 Νοέ 2025, 22:14
Οικονομία

Το GSI θα κάνει παρέα στον EastMed, στο ντουλάπι με τα απραγματοποίητα φαραωνικά σχέδια

13 Νοέ 2025, 21:54
Διεθνή

Γαλλία: Η κυβερνητική σταθερότητα, η απειλή του δρόμου και οι πολιτικές καντρίλιες

13 Νοέ 2025, 19:39
Κόντρες

…κι η κοπριά στα λάχανα

13 Νοέ 2025, 15:11
Πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ σκοπιμότητας να προβοκάρει την Αντίσταση του παλαιστινιακού λαού

13 Νοέ 2025, 14:05
Πολιτική

Σπίτια και κοινωνικές παροχές μόνο για καραβανάδες

13 Νοέ 2025, 12:02
Διεθνή

Πατέρας Μανουέλ Μουσάλαμ: Η Ενοπλη Αντίσταση είναι ο μοναδικός δρόμος για την απελευθέρωση

13 Νοέ 2025, 09:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Νοέμβρη

13 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Προετοιμάζοντας τη διάδοχη κατάσταση για τη διαχείριση της αστικής κρατικής εξουσίας

12 Νοέ 2025, 22:32
Διεθνή

Για τους ήρωες της ενημέρωσης

12 Νοέ 2025, 19:32
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Νοέμβρη

Βραζιλία: Ημέρα δημοκρατίας (1889).

Βέλγιο: Ημέρα βασιλιά.

1922: Εκτελούνται οι έξι υπεύθυνοι για τη μικρασιατική καταστροφή (Δημήτριος Γούναρης, Γεώργιος Χατζηανέστης, Νικόλαος Στράτος, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, Γεώργιος Μπαλτατζής, Νικόλαος Θεοτόκης).

1929: Συγκρούσεις απεργών (προσωπικό ιδιωτικών λεωφορείων) με τη χωροφυλακή (Αθήνα).

1951: Το έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών καταδικάζει σε θάνατο τον Νίκο Μπελογιάννη και άλλους για παράβαση του Αναγκαστικού Νόμου 509/1947.

1973: Φοιτητές κλείνονται στα Πολυτεχνεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καλώντας τον λαό σε εξέγερση εναντίον της δικτατορίας.

1973: Οκτώ μέλη του IRA καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη για βομβιστικές ενέργειες στο Λονδίνο.

1977: Δεκαοκτώ επιθέσεις με βόμβες σε όλη τη Γαλλία για την έκδοση του δικηγόρου Κρουασάν.

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΕΝΕΠ Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της Εθνικής Παράταξης (ΛΕΑ).

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο αξιωματικού ε.α. μέλους της ΑΕ «Αερολιμήν Αθηνών» (ΕΛΑ).

1983: Εκτελούνται ο πλοίαρχος Τζορτζ Τσάντες (JUSMAGG) και ο οδηγός του Νίκος Βελούτσος (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο 17Ν

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • ΕΛΑ

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επικοινωνία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Όροι χρήσης

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Ποιοι είμαστε

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Επικοινωνία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

  • Όροι χρήσης

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

    Συνεχίζεται αύριο η δίκη των 11 αγωνιστών από την Τουρκία

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo