Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη
  • Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη
  • Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Μεγαλοπρεπέστατο φτύσιμο Κούλη στον Μπουμπούκο
Κόντρες

Μεγαλοπρεπέστατο φτύσιμο Κούλη στον Μπουμπούκο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Απρ 2025, 10:56

Θυμάστε την προγραμματισμένη επίσκεψη του αυτοκρατορίσκου Κούλη στο υπουργείο Υγείας του ακροδεξιού-νεοφιλελεύθερου τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανού-αντιπροέδρου της ΝΔ-υπουργού Μπουμπούκου, η οποία «αναβλήθηκε», επειδή ο αυτοκρατορίσκος ήταν… κουρασμένος από το ταξίδι στο Ισραήλ; Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην κατάλαβε ότι η «αναβολή» της επίσκεψης ήταν εκδήλωση δυσαρέσκειας, επειδή ο Μπουμπούκος είχε κάνει ανάρτηση ζητώντας να δοθεί αύξηση και στους κάθε είδους μπάτσους. Δεν έφτασε, όμως, η ακύρωση της επίσκεψης Κούλη στο υπουργείο, αλλά ο αυτοκρατορίσκος τούς έστειλε να δώσουν αναφορά στον ιπποκόμο του. Γεωργιάδης, Αγαπηδάκη, Θεμιστοκλέους και Βαρτζόπουλος πήραν τους φακέλους τους παραμάσχαλα και πήγαν στο Μαξίμου, όπου είχαν μακρά συνάντηση με τον Σκέρτσο, ο οποίος «έχει αναλάβει τον συντονισμό των κοινωνικών υπουργείων». Αντιλαμβάνεστε την ψυχολογική κατάσταση του Μπουμπούκου. Αυτός ένας ντούρος ακροδεξιός, αντιπρόεδρος της ΝΔ, να δίνει αναφορά σε έναν πρώη πασόκο και να τον ακούει να του κάνει υποδείξεις ότι «ο πρωθυπουργός έλει να υπάρξουν μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλους τους κρίσιμους τομείς που συνδέονται και διαμορφώνουν την καθημερινότητα των πολιτών»! Δεν τον φοβόμαστε, όμως, έχει συνηθίσει στο ξεφτιλίκι και τις κωλοτούμπες και μπορεί όλα να τα «ενσωματώσει».

Oι εμίρηδες είναι γενναιόδωροι

Η Εύα Καϊλή έκανε εντυπωσιακό come back, συμμετέχοντας σε φόρουμ στο Αμπου Ντάμπι με θέμα «Γεωπολιτική και τεχνολογικές αυτοκρατορίες εναντίον λύσεων πέρα από τα σύνορα»!!! Τα τρία θαυμαστικά μπαίνουν για να σχολιάσουν αυτή καθαυτή την παρουσία της Καϊλή σε εκδήλωση με τέτοιο θέμα. Προφανώς είχε πολλά να εισφέρει, καθώς είναι γνωστή για την… επιστημοσύνη της.

Ο εθνικός μας ναυαρχούκος

«Είμαι κοντά σε όλους», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο ναυαρχούκος. Ο εστί μεθερμηνευόμενον, ότι δεν είναι με τον Κασσελάκη, αλλά με όσους μπορούν να του υποσχεθούν σίγουρη επανεκλογή. Οπως το τραγουδούσε η Μαρινέλα: «Είσαι παντού και πουθενά». Μόνο που στο τέλος μπορεί να μείνει εκτός νυμφώνος. Κρίμα για ένα τέτοιο κεφάλαιο, αλλά τα έχει αυτά η κακούργα η ζωή.

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Αντιγράφουμε από την καραδεξιά Political: «Πώς ο Μητσοτάκης ξεκλείδωσε τον Τραμπ; Η ιδέα να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέντευξη στο αμερικανικό άκρως συντηρητικό Breitbart ήταν ομολογουμένως έξυπνη! Διότι μπορεί να είναι ένα μέσο μισογυνικό και ακροδεξιό, σύμφωνα με τη Wikipedia, αλλά το έχουν «ευαγγέλιο» όχι μόνο οι ψηφοφόροι του Αμερικανού προέδρου αλλά και ο ίδιος ο Τραμπ, ο οποίος το επισκέπτεται καθημερινά. Έτσι, το διπλό μήνυμα του πρωθυπουργού για win win συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ αλλά και για τη συνέχιση της στρατηγικής σχέσης Αθήνας – Ουάσιγκτον έφτασε άμεσα στον αποδέκτη του!»

Εκτός από Μωυσής, Ηρακλής, Τσόρτσιλ, γκόμενος, τώρα και Χάρι Χουντίνι ο Κούλης. Μόνο ο διάσημος illusionist κατάφερνε να κάνει τέτοια ξεκλειδώματα!!!!! Με μια διαφορά: Ο Εριχ Βάις, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του (ουγγρικής καταγωγής) διασημότερου μάγου όλων των εποχών, υπήρξε αμείλικτος εχθρός κάθε μεταφυσικής. Σε αντίθεση με το τσίρκουλο του Κούλη, ο Χουντίνι μετά το τέλος κάθε παράστασής του εξηγούσε στο κοινό ότι δεν υπάρχει τίποτα μαγικό στα κόλπα του, αλλά μόνο οφθαλμαπάτη, αποτέλεσμα του ταλέντου του και της σκληρής δουλειάς του.

Γιατί, καλύτερη είναι η Τζοκόντα;

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; Στην Εθνική Πινακοθήκη γίνεται έκθεση του Παναγιώτη Τέτση και ανάμεσα στα έργα που εκτίθενται είναι και και ένα πορτρέτο της Παναγιωταρέα! Το πορτρέτο, που φέρει την αφιέρωση «στην φίλη μου Άννα», ανήκει στην ίδια την Παναγιωταρέα και το έδωσε για να εκτεθεί (κυριολεκτικά). Επιβεβλημένη κίνηση, αν αναλογιστούμε ότι η αναδρομική έκθεση έχει τίτλο  «Παναγιώτης Τέτσης – Η Εμμονή του Βλέμματος». Αν δεν αντιπροσωπεύει η Παναγιωταρέα αυτή την εμμονή, ποια/ος την αντιπροσωπεύει;

Με την ευκαιρία: Τα έργα του Χριστόφορου Κατσαδιώτη, που προκάλεσαν τον βανδαλισμό του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου, δεν έχουν επιστρέψει στην Πινακοθήκη. Αποσύρθηκαν δήθεν για να αποκατασταθούν, αλλά φαίνεται πως ο… κορνιζάς έχει πολλή δουλειά και δεν πρόκαμε να αντικαταστήσει τις σπασμένες κορνίζες. Οπότε ο Κατσαδιώτης μπορεί να παραφράσει Χαρίλαο Τρικούπη και να αναφωνήσει: «ανθ’ ημών Παναγιωταρέα».

Ακροδεξιάς κοπής

«Δεν θα δεχτούμε να λειτουργήσει καμία δομή, δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει η δομή που φτιάχτηκε με ευρωπαϊκά κονδύλια. Θα αντισταθούμε και δεν θα το επιτρέψουμε, σας προειδοποιώ και το εννοώ. Μην το επιχειρήσετε. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας, δεν έχουμε πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες, αλλά δεν θέλουμε μετανάστες να έρχονται παράνομα μες στη νύχτα. Με συγχωρείτε για τον τόνο μου, αλλά έτσι αισθάνομαι και έχω εξουσιοδοτηθεί από τους κατοίκους να εκφράσω τα συναισθήματά τους για το Μεταναστευτικό». Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Μουτζούρης, απευθύνεται στους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ με γνήσιο ακροδεξιό λόγο. Δεν είναι ενάντια στις λεγόμενες κλειστές δομές, επειδή είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι ενάντια στους πρόσφυγες γενικά. Σαν να λέει: πνίξτε τους στη θάλασσα, αλλά εδώ να μην έρθουν με τίποτα.

Eξεστι Συριζαίοις ασχημονείν

Η Ακρίτα τολμά να πιάνει στο στόμα της τον Δημήτρη Μπάτση και το μνημειώδες έργο του «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα». Και τα χάπατα που την «ακολουθούν» στα σόσιαλ μίντια χειροκροτούν εκστασιασμένα. Τι δουλειά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον μαρξιστή διανοούμενο Μπάτση; Και να διάβασε το βιβλίο η Ακρίτα, είμαστε σίγουροι ότι δεν κατάλαβε τίποτα. Τη λαθροχειρία της, όμως, την έκανε, κόβοντας και ράβοντας τον Μπάτση στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βιβλίο του Μπάτση και όλη η δουλειά που έκανε το περιοδικό «Ανταίος» και η εταιρία ΕΠ-ΑΝ (Επιστήμη-Ανοικοδόμηση), ψυχή της οποίας ήταν ο Μπάτσης και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Νίκος Κιτσίκης (μια από τις μεγαλύτερες επιστημονικές φυσιογνωμίες της Ευρώπης, ένας αστός που -όπως ο Δημήτρης Γληνός- ακολούθησε το κομμουνιστικό κίνημα και έγινε μέλος του επαναστατικού ΚΚΕ), στήριζε το Πρόγραμμα της Λαϊκής Δημοκρατίας που προωθούσε το ΚΚΕ. Προϋπέθετε, δηλαδή, την ανατροπή της αστικής εξουσίας, την αποτίναξη της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και την έναρξη του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού. Το αντίθετο, δηλαδή, απ’ αυτό που αντιπροσωπεύουν οι αστοί του ΣΥΡΙΖΑ, πιστοί υπηρέτες της εξαρτημένης Ελλάδας, ξενόδουλοι μέχρι το μεδούλι, όπως απέδειξαν και στα τεσσεράμισι χρόνια που διαχειρίστηκαν την αστική κυβέρνηση στη χώρα μας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 13 Απρίλη

Σχετικά Αρθρα

Φτου σου, Δούκα

Κόντρες 3 Οκτ 2025, 15:04

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

Κόντρες 1 Οκτ 2025, 19:45

Eίδ’ ο ρατσιστής τη γενιά του κι αναγάλιασ’ η καρδιά του

Κόντρες 29 Σεπ 2025, 14:59

Μπούνα τζούα, μπούνα σεπτεμένε, μπούνου τουάμνε κου σινετάτε*

Κόντρες 26 Σεπ 2025, 11:59

Τα μανουάλια και ο χαλβάς Φαρσάλων

Κόντρες 22 Σεπ 2025, 11:46

Είναι φασίστας και το ξέρει

Κόντρες 12 Σεπ 2025, 14:14
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

5 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

4 Οκτ 2025, 14:41
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι

4 Οκτ 2025, 12:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

4 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη

3 Οκτ 2025, 21:24
Κόντρες

Φτου σου, Δούκα

3 Οκτ 2025, 15:04
Διεθνή

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!

3 Οκτ 2025, 13:23
Διεθνή

Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα

3 Οκτ 2025, 12:05
Πολιτική

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

3 Οκτ 2025, 09:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

Ημέρα κατά της πορνείας.

Ημέρα των εκπαιδευτικών.

Βουλγαρία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1908).

Αζόρες, Γουινέα-Μπισάου, Πορτογαλία: Ημέρα δημοκρατίας (1910).

Ινδονησία: Ημέρα στρατού.

Λεσότο: Ημέρα αθλητισμού.

1935: Εισβολή παρακρατικών στα γραφεία του Αγροτικού Κόμματος και της εφημερίδας «Πατρίς».

1970: Εκρηξη βόμβας πενήντα μέτρα μακριά από το γραφείο του Γ. Παπαδόπουλου, συνελήφθη ο αμερικανός βομβιστής.

1975: 26 νεκροί σε επίθεση αριστερών ανταρτών στο Επιτελείο Στρατού του Μπουένος Άιρες.

1986: Βόμβες σε τρεις εφορίες (Μαρούσι, Μπραχάμι, Νέα Ιωνία) και στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Νομαρχίας Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo