Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μια μικρή εκδίκηση της Ιστορίας
  • Τι λες για το φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία, περιφερειάρχη Κουρέτα;
  • «Λίβε Παλαιστίνα»: Η δεύτερη ζωή ενός τραγουδιού
  • Αν δεν γίνουν σκληροί αγώνες, δεν πρόκειται να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση για δύο χρόνια δυνητική αργία στη Χρύσα Χοτζόγλου
  • «Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Στα πρόθυρα πλήρους τύφλωσης
Καταστολή

Σάββας Ξηρός

Στα πρόθυρα πλήρους τύφλωσης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Απρ 2005, 00:00

Συμπαιγνία γιατρών – Αντιτρομοκρατικής; Ζητούνται εξηγήσεις!

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης εκτυλίχτηκε μια ακόμα ιστορία αστυνομικού τρόμου και ιατρικής αθλιότητας σε βάρος του Σάββα Ξηρού, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο της ολοκληρωτικής και μη αντιστρεπτής τύφλωσης και από τα δυο μάτια.
Εδώ και λίγο καιρό, ο γνωστός οφθαλμίατρος Νίκος Μανιός επισκέφτηκε τις φυλακές Κορυδαλλού και εξέτασε τον Σάββα, ο οποίος εδώ και καιρό βλέπει ελάχιστα. Διαπίστωσε αρχή αποκόλλησης στο αριστερό μάτι και πρότεινε την άμεση μεταφορά του στο ΚΟΦΚΑ (Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς») προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, για να μην τυφλωθεί εντελώς (πιθανότητες επανόδου δεν υπάρχουν, το ζήτημα είναι να μη χειροτερεύσει κι άλλο). Το σχετικό αίτημα εγκρίθηκε από τον οφθαλμίατρο της φυλακής, σκάλωσε όμως στα γρανάζια της εισαγγελίας Πειραιά.
 
Την περασμένη Τρίτη ο Σάββας θα μεταφερόταν στο Εφετείο, προκειμένου να υποστηρίξει την έφεσή του στο Συμβούλιο Εφετών, που θα συζητούσε αν αυτή θα γίνει δεκτή ή αν θα απορριφθεί ως εκπρόθεσμη. Από το πρωί αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στο δεξί μάτι. Εντονη θολούρα και «φλασάκια». Οταν επέστρεψε στη φυλακή, ανέφερε αυτές τις ενοχλήσεις στο γιατρό, ο οποίος έκρινε ότι αυτές είναι ενδείξεις αρχής αποκόλλησης και του δεξιού ματιού και διέταξε την έκτακτη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Επειδή ο γιατρός το χαρακτήρισε έκτακτο περιστατικό, δεν χρειαζόταν εισαγγελική έγκριση και έτσι αργά το απόγευμα ο Σάββας μεταφέρθηκε στο ΚΟΦΚΑ.
 
Η κατάσταση εκεί θύμιζε έντονα «Ευαγγελισμό» το καλοκαίρι του 2002. Η Αντιτρομοκρατική έκανε αισθητή την παρουσία της και σε λίγο κατέφθασε και ο διευθυντής της κλινικής, πράγμα καθόλου συνηθισμένο. Τρεις ασφαλίτες θρονιάστηκαν στο γραφείο του, κυκλοφορούσαν μαζί του στους διαδρόμους χαριεντιζόμενοι σαν φιλαράκια, ενώ ένας από τους συνηγόρους του Σάββα, που βρισκόταν εκεί, αντιμετωπίστηκε από τον διευθυντή με σκαιό τρόπο. Σε λίγο ανακοίνωσε πως ο ασθενής δεν έχει τίποτα και πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή. Χρειάστηκαν οι έντονες διαμαρτυρίες του συνηγόρου Γιώργου Γκουντούνα και της συντρόφου του Σάββα, Αλίθια Ρομέρο, για να του κάνουν το υπερηχογράφημα που είχε ζητηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το συμπέρασμα που κατέληξε το ΚΟΦΚΑ ήταν πως η κατάσταση από το Φλεβάρη (που έγινε η προηγούμενη εξέταση) παραμένει στάσιμη.
 
Εμείς, όμως, αμφιβάλλουμε κατά πόσο αυτή είναι μια ελεύθερη ιατρική κρίση και δεν είναι μια κρίση υπαγορευμένη από την πίεση της Αντιτρομοκρατικής. Αυτά που έγιναν στο ΚΟΦΚΑ μας επιβάλλουν να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα. Εχουμε υπόψη και το κυριακάτικο δημοσίευμα του Παπαχελά, γνωστού για τις σχέσεις του με την αμερικάνικη πορεσβεία, στο «Βήμα», με το οποίο αποκαλυπτόταν ότι «η Ουάσιγκτον έχει εκφράσει σε όλα τα επίπεδα τη δυσφορία της για την αποφυλάκιση του Παύλου Σερίφη και του Χρήστου Τσιγαρίδα, διότι θεωρεί ότι ο μεν πρώτος είναι ο μόνος που αποδεδειγμένα συμμετείχε στη δολοφονία του «δικού τους» Ρίτσαρντ Γουέλς, ο δε δεύτερος απασχόλησε τις αμερικανικές υπηρεσίες για παραπάνω από 15 χρόνια». Μπορούμε, λοιπόν, εύκολα να καταλάβουμε ποια είναι η πίεση στην περίπτωση του Σάββα. Οσο για την ιατρική ανεξαρτησία, το έγκλημα του «Ευαγγελισμού» δεν μας επιτρέπει να έχουμε αυταπάτες.
Ο Σάββας Ξηρός μπορεί να παραστεί στη δίκη σε δεύτερο βαθμό, μολονότι ο ίδιος δεν είχε υποβάλει άμεσα έφεση. Μπορεί να παραστεί γιατί όλες οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κατά συναυτουργία και «παρασύρεται» από τους συγκατηγορούμενούς του. Επέλεξε, όμως, να υποβάλει έφεση τώρα και να ζητήσει να υποστηρίξει αυτοπροσώπως στο Συμβούλιο το παραδεκτό της. Στο Συμβούλιο υποστήριξε τους λόγους που τον οδήγησαν να μην υποβάλει αμέσως έφεση. Ηταν -όπως είπε- μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αντιμετώπισή του από το δικαστήριο, το οποίο παραβίασε το δικαίωμά του να συμμετάσχει ουσιαστικά στη δίκη, αφού ήταν σχεδόν τυφλός και κουφός. Δήλωσε, ότι θέλει να συμμετάσχει ουσιαστικά στο εφετείο, όμως όρος γι’ αυτό είναι η βελτίωση της υγείας του. Γι’ αυτό ταυτόχρονα με την έφεση υπέβαλε και αίτηση αποφυλάκισης.
 
Εχει γίνει φανερή, όμως, μια μεθόδευση για απόρριψη της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής (αναμένεται να συζητηθεί τον Ιούνη) για τυπικούς λόγους. Ο εισαγγελέας Κ. Καρούτσος πρότεινε την απόρριψη της έφεσης ως εκπρόθεσμης. Αν αυτή η πρόταση γίνει δεκτή από το Συμβούλιο, ενδέχεται το Πενταμελές Εφετείο (τμήμα αναστολών), που θα συζητήσει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, να την απορρίψει ως απαράδεκτη, επειδή ο Σάββας δεν έχει υποβάλει αίτηση και επομένως δεν είναι υποχρεωμένος να παρευρίσκεται στο εφετείο. Μ’ αυτή τη μεθόδευση μπορούν να παρακάμψουν την ουσία. Την ουσία της κατάστασης της υγείας του Σάββα. Για να ικανοποιηθεί η αμερικάνικη απαίτηση να εξοντώνεται στη φυλακή ένας άνθρωπος σχεδόν τυφλός, σχεδόν κουφός και με μύριες άλλες βλάβες της υγείας του. Ενας άνθρωπος που δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και που οι συνθήκες της φυλακής (ειδικά οι ειδικές συνθήκες στις οποίες κρατείται ο ίδιος και οι άλλοι πολιτικοί κρατούμενοι) τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ολοκληρωτική και μη αντιστρεπτή τύφλωση.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σάββας Ξηρός

Τετάρτη, 6/4/2005
Επόμενο άρθρο

Σάββας Ξηρός

Τρίτη, 12.4.05

Σχετικά Αρθρα

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

Καταστολή 4 Ιούλ 2025, 09:40

Ασφαλίτες άρπαξαν βίαια δασκάλα μωρομάνα από στάση λεωφορείου!

Aναίτια, αυθαίρετη και βίαιη προσαγωγή από ασφαλίτες και με συμβατικό αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά

Καταστολή 25 Ιούν 2025, 21:10

Κτήνη άλογα και αιμοβόρα, κοινώς ΜΑΤατζήδες

Καταστολή 10 Ιούν 2025, 20:10

Συσπείρωση Πανεπιστημιακών: Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ επιχειρούν να προσδώσουν στα Πανεπιστήμια χαρακτηριστικά στρατοπέδων

Καταστολή 4 Ιούν 2025, 20:54

Δίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!

Καταστολή 30 Μάι 2025, 21:32

Να αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι της βίαιης αστυνομικής καταστολής στα Σεπόλια, στη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο το 2020

Τη Δευτέρα στην Ευελπίδων η δίκη (ΙΔ' Μονομελές,κτίριο12)

Καταστολή 23 Μάι 2025, 20:11
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

Μια μικρή εκδίκηση της Ιστορίας

5 Ιούλ 2025, 13:37
Αγροτικά

Τι λες για το φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία, περιφερειάρχη Κουρέτα;

Με την απόφαση για τη διακίνηση ζωοτροφών παντού, η ευλογιά φούντωσε σε Λάρισα και Μαγνησία, αντί να περιοριστεί

5 Ιούλ 2025, 10:41
Πολιτισμός

«Λίβε Παλαιστίνα»: Η δεύτερη ζωή ενός τραγουδιού

5 Ιούλ 2025, 09:14
Εργατικά

Αν δεν γίνουν σκληροί αγώνες, δεν πρόκειται να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση για δύο χρόνια δυνητική αργία στη Χρύσα Χοτζόγλου

Στις 30 Οκτώβρη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά θα εκδικαστεί η αγωγή κατά της απόφασης επιβολής δυνητικής αργίας

5 Ιούλ 2025, 07:49
Υγεία

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

5 Ιούλ 2025, 07:30
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Η Αντίσταση καθαρίζει προδότες και πλιατσικολόγους

4 Ιούλ 2025, 21:30
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αναζητώντας εναγωνίως συμψηφισμό για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

4 Ιούλ 2025, 20:22
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»

4 Ιούλ 2025, 14:41
Καταστολή

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

4 Ιούλ 2025, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

3 Ιούλ 2025, 22:02
Πολιτική

Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

3 Ιούλ 2025, 14:53
Παιδεία

Στρατηγικό Σχέδιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης 2025 – 2027

Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία

3 Ιούλ 2025, 08:52
Διεθνή

Λωρίδα της Γάζας, 2.7.2025: Μην αποστρέφετε το βλέμμα από τα εγκλήματα του κτήνους (βίντεο φρίκης)

3 Ιούλ 2025, 07:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούλη

3 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να σπάσει εν τη γενέσει της η προσπάθεια ποινικής απαλλαγής των λαμόγιων

Την καταδίκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ζήτησε η εισαγγελέας Νταγιάντα στη δίκη των 7 μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

2 Ιούλ 2025, 22:08
Διεθνή

Γάζα: Παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου από Τραμπ-Νετανιάχου

2 Ιούλ 2025, 13:36
Η παπάρα

Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του

2 Ιούλ 2025, 12:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

Βενεζουέλα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1811).

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα εθνικής ενότητας – ειρήνης.

1932: Πραξικόπημα Σάλαζαρ στην Πορτογαλία, εγκαθίδρυση δικτατορίας (ως το 1974).

1975: 32 βασανιστές της δικτατορίας παραπέμπονται σε στρατοδικείο.

1988: Βόμβες στον πρώτο όροφο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και στον ημιώροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΕΡΠΑ (ΕΛΑ).

1994: Επιστρέφει ο Γιάσερ Αραφάτ στη Δυτική Οχθη μετά από 27 χρόνια εξορίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σάββας Ξηρός

    17Ν
    • Σάββας Ξηρός

      Εφετείο 17Ν
  • Σάββας Ξηρός

    ΕΛΑ
    • Σάββας Ξηρός

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σάββας Ξηρός

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σάββας Ξηρός

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σάββας Ξηρός

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σάββας Ξηρός

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σάββας Ξηρός

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σάββας Ξηρός

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σάββας Ξηρός

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σάββας Ξηρός

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σάββας Ξηρός

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σάββας Ξηρός

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σάββας Ξηρός

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σάββας Ξηρός

      Σάββας Ξηρός

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σάββας Ξηρός

      Σάββας Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σάββας Ξηρός

      Σάββας Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σάββας Ξηρός

      Σάββας Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σάββας Ξηρός

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σάββας Ξηρός

    Σάββας Ξηρός

    Ποιοι είμαστε
  • Σάββας Ξηρός

    Σάββας Ξηρός

    Επικοινωνία
  • Σάββας Ξηρός

    Σάββας Ξηρός

    Όροι χρήσης
  • Σάββας Ξηρός

    Σάββας Ξηρός

    Ποιοι είμαστε
  • Σάββας Ξηρός

    Σάββας Ξηρός

    Επικοινωνία
  • Σάββας Ξηρός

    Σάββας Ξηρός

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo