Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»
  • Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά
  • Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Προβοκάτσια κατά των απεργών πείνας της Υπατίας
Καταστολή

Προβοκάτσια κατά των απεργών πείνας της Υπατίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούλ 2011, 00:00

 Την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση από τους απερ- γούς πείνας της Υπατίας βρήκαν η Αστυνομία και τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ. Με ενορχηστρωτή τη ΓΑΔΑ στήθηκε ένα ολόκληρο σκηνικό, με τη σύλληψη τεσσάρων πρώην απεργών πείνας στο αεροδρόμιο, τους οποίους παρουσίασαν ως… κλεπταποδόχους, συλλαμβάνοντάς τους την ώρα που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν για την πατρίδα τους. Αλήθεια, υπάρχουν πολλοί που θα κουβαλούσαν μαζί τους στο αεροδρόμιο, στο σακκίδιο που πήραν μέσα στο αεροπλάνο, αντικείμενα κλεμμένα; Ειδικά οι πρώην απεργοί πείνας της Υπατίας, που έδωσαν έναν τόσο σκληρό και επίπονο αγώνα, θα ρισκάριζαν να μεταφέρουν από ένα παλιό λάπτοπ και από ένα-δυο παμπάλαια κινητά στο αεροδρόμιο, ξέροντας ότι είναι κλεμμένα, όταν στόχος τους είναι να καταφέρουν επιτέλους κάποια στιγμή να νομιμοποιηθούν;

Η ΓΑΔΑ, με ανακοίνωσή της, παρουσίασε ως κλοπιμαία αντικείμενα αγορασμένα κανονικά από μαγαζιά, αντικείμενα αγορασμένα από το παζάρι στο Μοναστηράκι, αντικείμενα αγορασμένα χέρι με χέρι, ακόμα και αντικείμενα χαλασμένα, που προορίζονταν για ανταλλακτικά. Αντικείμενα άμεσης προσωπικής χρήσης, όπως κινητά, φορτιστές και γυαλιά, και αντικείμενα που ποτέ δεν θα μπορούσαν να κλαπούν, όπως φτηνά αρώματα από τους υπαίθριους πάγκους. Μήπως όποιος αγοράζει ένα παλιό λάπτοπ χέρι με χέρι ζητάει και απόδειξη αγοράς από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του; Μήπως ξέρει αν κάποτε κλάπηκε και πόσους ιδιοκτήτες άλλαξε έκτοτε; Γεμάτες είναι καθημερινά οι εφημερίδες και το Ιντερνετ από αγγελίες για ανάλογα αντικείμενα που πουλιούνται χέρι με χέρι.

«Από την έρευνα-προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω αντικείμενα είχαν κλαπεί από οικίες και οχήματα στην Αθήνα και αποδόθηκαν στους κατόχους τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ. Δεν λέει, όμως, ποια αντικείμενα επιστράφηκαν. Επιστράφηκαν μήπως τα γυαλιά και τα αρώματα; Επιστράφηκε ένα παλιό play- stacion που ήρθε σαν δώρο από τα Χανιά; Επιστράφηκε ένα αυτοφορτιζόμενο τρυπάνι, που επίσης ήρθε από τα Χανιά, καθώς ο κάτοχός του είναι ξυλουργός; Επιστράφηκαν τα προσωπικά κινητά, αγορασμένα κι αυτά στα Χανιά; Επιστράφηκαν και οι φορτιστές των κινητών; Και γιατί δεν ανακοίνωσαν ότι βρήκαν και μερικά χαλασμένα κινητά, αλλά μίλησαν μόνο για μπαταρίες;

Οι τέσσερις δικογραφίες που φτιάχτηκαν (και όχι μία ενιαία) δείχνουν καθαρά πως στήθηκε αυτή η υπόθεση. Το 90% των αντικειμένων που αναφέρονται ως κλοπιμαία ουδέποτε έχουν καταγγελθεί ως τέτοια! Το ένα από τα τέσσερα λάπτοπ παρουσιάζεται ως προϊόν κλοπής από άγνωστο ιδιοκτήτη! Απαξ και είσαι μετανάστης και έχεις λάπτοπ, σίγουρα το έχεις κλέψει, ακόμα και αν κανένας δεν έχει καταγγείλει την κλοπή του! Τα άλλα τρία λάπτοπ αποδόθηκαν άρον-άρον σε τρεις ανθρώπους. Οι δύο είχαν πράγματι κάνει καταγγελία κλοπής για λάπτοπ ίδιας μάρκας και τους αποδόθηκαν επειδή τα αναγνώρισαν εξωτερικά! Λες και τα λάπτοπ δεν έχουν αριθμό σειράς ο οποίος γράφεται στην απόδειξη αγοράς! Τα παρέδωσαν σε δυο ανθρώπους χωρίς να κάνουν το στοιχειώδη έλεγχο, βάσει αριθμού σειράς και απόδειξης αγοράς! Και μάλιστα, στη μια περίπτωση το λάπτοπ παραδόθηκε στη μητέρα του θύματος κλοπής, που το… αναγνώρισε! Πώς το αναγνώρισε; Από την εξωτερική όψη! Λες και τα λάπτοπ της ίδιας μάρκας διαφέρουν εξωτερικά. Υπάρχουν και χειρότερα, όμως. Το τρίτο λάπτοπ δόθηκε σε αστυνομικό, ο οποίος ουδέποτε είχε καταγγείλει ότι του έκλεψαν λάπτοπ! Εμφανίζεται να καταθέτει εκ των υστέρων ότι του έκλεψαν ένα λάπτοπ πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν το ανέφερε σε καμιά αστυνομική υπηρεσία! Και πώς κατάλαβαν οι συνάδελφοί του ότι είναι δικό του και τον ειδοποίησαν να πάει να το αναγνωρίσει; Φαίνεται πως διαθέτουν μαντικές ικανότητες!!!

Εμφάνισαν ως κλοπιμαία ακόμη και αντικείμενα για τα οποία υπάρχουν πρόσφατες αποδείξεις αγοράς, οι οποίες, βέβαια, θα κατατεθούν στο δικαστήριο. Για όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχει καμιά καταγγελία κλοπής!

Είναι φανερό τι έγινε. Φώναξαν δυο ανθρώπους που είχαν καταγγείλει κλοπή λάπτοπ, τους είπαν ότι άμα δηλώσουν ότι τα αναγνωρίζουν και ότι ζητούν την ποινική δίωξη των συλληφθέντων, θα τους τα δώσουν, χωρίς άλλη διαδικασία, και αυτοί δέχτηκαν να παίξουν το παιχνίδι, αδιαφορώντας αν έτσι έμπλεκαν σε περιπέτειες κάποιους αθώους ανθρώπους. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια προβοκάτσια σε βάρος των πρώην απεργών πείνας, διοχετεύοντας την είδηση ότι συνελήφθησαν τέσσερις απ’ αυτούς με τις βαλίτσες τους γεμάτες με κλοπιμαία και δημιουργώντας κλίμα ενάντια σε όλους. Ομως, είναι τόσο «σοβαρή» η κατηγορία, που και οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο (το χαμηλότερου βαθμού δικαστήριο), το οποίο μάλιστα τους άφησε ελεύθερους μέχρι να γίνει η δίκη τους την Παρασκευή, μολονότι οι τρεις δεν είναι κάτοικοι Αθήνας. Ο δικαστής είδε τους ανθρώπους και κατάλαβε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι κλέφτες ή κλεπταποδόχοι και να κουβαλούν φόρα-παρτίδα ασήμαντης αξίας κλοπιμαία στο αεροδρόμιο. Κατάλαβε ότι σκοπός τους δεν ήταν να διαφύγουν από την Ελλάδα, αλλά να κάνουν το ταξίδι στις πατρίδες τους, που κέρδισαν με τον αγώνα τους, και να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Ούτε είναι τυχαίο ότι κανένας από τους μάρτυρες αστυνομικούς ή πολίτες δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Μάλιστα, συνέβη ένα επεισόδιο που αποκάλυψε ότι η υπόθεση είναι στημένη για να βγει πολιτική υπεραξία. Το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για την Παρασκευή και διέταξε την άρση της κράτησης των συλληφθέντων, όμως οι ασφαλίτες που τους συνόδευαν προσπάθησαν να τους περάσουν και πάλι χειροπέδες, δηλώνοντας ότι θα τους μεταφέρουν στο αεροδρόμιο. Μετά από έντονες διαμαρτυρίες αλληλέγγυων, παρέμβαση της συνηγόρου Αννυς Παπαρούσσου στο δικαστήριο και δήλωσης ότι θα υποβληθεί μήνυση για παράνομη κατακράτηση, που τρομοκράτησε τον επικεφαλής της συνοδείας (τηλεφωνούσε απεγνωσμένα σε κάποιον ανώτερο, που τον πίεζε να τους μεταφέρει πάλι στα κελιά του αεροδρόμιου και φώναζε «δεν έχω δικαίωμα να τους κρατήσω»), δόθηκε τελικά εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους. Ας σημειωθεί πως όταν τους έστειλαν στο δικαστήριο, δεν τους παρέδωσαν τα χαρτιά τους (διαβατήριο, απόφαση αναβολής της απέλασης κ.λπ.), ούτε τα χρήματα που τους πήραν, ούτε τα υπόλοιπα προσωπικά τους αντικείμενα. Ηταν σίγουροι πως θα τους πάρουν πίσω κρατούμενους, για να τους παρουσιάσουν σαν μεγάλους εγκληματίες και να τους περιφέρουν δεμένους με χειροπέδες. Δεν τους πέρασε, όμως.

Αργά το απόγευμα, οι τέσσερις μετανάστες, συνοδευόμενοι από αλληλέγγυους, πήγαν στο Τμήμα του αεροδρόμιου και παρέλαβαν τα χαρτιά τους, τα λεφτά τους και τις βαλίτσες τους (χωρίς τα πράγματα που τους κατέσχεσαν). Η δίκη θα γινόταν χτες Παρασκευή.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚατά 36% αυξήθηκαν οι άνεργοι σ’ ένα χρόνο
Επόμενο άρθρο Προκλητικές καταδίκες-μήνυμα

Σχετικά Αρθρα

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

Καταστολή 17 Αυγ 2026, 07:49

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

Καταστολή 14 Αυγ 2026, 17:54

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

Καταστολή 12 Αυγ 2026, 09:42

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

Καταστολή 9 Αυγ 2026, 12:30

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

Καταστολή 7 Αυγ 2026, 05:16

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

Καταστολή 3 Αυγ 2026, 09:41
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

Λιβερία: Ημέρα σημαίας (1847).

1902: Αρχίζει η λειτουργία του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου.

1905: Οκτώ ναύτες του «Ποτέμκιν» καταδικάζονται σε θάνατο για την ανταρσία.

1930: Διαδηλώσεις στην Ινδοκίνα με αφορμή την τρίτη επέτειο της εκτέλεσης των Sacco και Vanzetti, δύο νεκροί.

1962: Προάστιο της Αβάνας βομβαρδίζεται από τη θάλασσα κατά την επίθεση κουβανών εξόριστων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo