Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη
  • Σαν σήμερα 15 Μάη
  • Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)
  • Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ
  • Μαθημένοι στις κωλοτούμπες
  • Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Παράνομες, αλλά να μείνουν
Καταστολή

ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

Παράνομες, αλλά να μείνουν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Ιαν 2007, 00:00
Ισες αποστάσεις κράτησε η εισηγήτρια του Συμβουλίου της Επικρατείας Ειρήνη Σαρπ από τις δυο προσφυγές κατά της απόφασης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με την οποία επέτρεψε στην ΕΛΑΣ να συνεχίσει να λειτουργεί τις χαφιεδοκάμερες τάχα για τη διαχείριση της κυκλοφορίας. Τη μια προσφυγή είχε καταθέσει η ελεγχόμενη από το ΚΚΕ «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις λαϊκές ελευθερίες και την αλληλεγγύη», ζητώντας την κατάργηση των χαφιεδοκαμερών, και την άλλη η ΕΛΑΣ, ζητώντας να της επιτραπεί να χρησιμοποιεί και τις κάμερες του συστήματος C4i σε πλήρη λειτουργία.
Η Αρχή Προστασίας, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε επιτρέψει τη λειτουργία 49 καμερών με το πρόσχημα της διαχείρισης της κυκλοφορίας, ενώ είχε απαγορεύσει τις κάμερες σε πλατείες, κεντρικά σημεία και χώρους συναθροίσεων, που είχαν τη δυνατότητα να καταγράφουν εικόνα και ήχο.
 
Η ΕΛΑΣ, βέβαια, είχε γράψει στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση της Αρχής Προστασίας και συνέχισε να χρησιμοποιεί όλες τις κάμερες σε ρόλο χαφιέ. Αλλωστε, όσοι έχουμε πάρει μέρος σε διαδηλώσεις έχουμε δει κάμερες σε επίκαιρα σημεία να περιστρέφονται και να παρακολουθούν το σώμα της διαδήλωσης και την πορεία της. Τον περασμένο Μάη, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στη ΓΑΔΑ, η Αρχή Προστασίας διαπίστωσε ότι στις κάμερες του C4i δεν είχε τοποθετηθεί λογισμικό απόκρυψης εικόνων (δηλαδή λειτουργούσαν κανονικότατα), ότι λειτουργούσαν 13 από τις 32 κάμερες που είχε διαταχθεί η αφαίρεσή τους, ενώ τα αρχεία των βίντεο κρατιόνταν 13 μέρες αντί για τις 7 που επιτρεπόταν (φαίνεται πως οι ασφαλίτες ήθελαν να κάνουν τη δουλειά με το πάσο τους). Ετσι, επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΕΛΑΣ (σιγά τα αίματα!), το οποίο η εισηγήτρια του ΣτΕ προτείνει να ισχύσει.
 
Ενδιαφέρον, όμως, έχουν κάποιες επισημάνσεις της κ. Σαρπ. Αναφέρει στην εισήγησή της ότι η λειτουργία των καμερών πρέπει να περιοριστεί μόνο στη διαχείριση της κυκλοφορίας. Το σημερινό νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει στην ΕΛΑΣ να χρησιμοποιεί σύστημα καταγραφής με δεδομένα εικόνας και ήχου και να επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα για εξυπηρέτηση σκοπών που εμπίπτουν στην αποστολή της, όπως είναι η πρόβλεψη και καταστολή του εγκλήματος. Αλλά ακόμη και αν το εθνικό νομοθετικό πλαίσιο επέτρεπε κάτι τέτοιο, αυτό θα προσέκρουε στο Σύνταγμα και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
 
Θυμόμαστε όλοι, όμως, πολύ καλά τον Βουλγαράκη να δηλώνει και στη Βουλή και σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του, ότι οι κάμερες είναι απαραίτητες για την πρόληψη του εγκλήματος. Με το γνωστό λαϊκίστικο στιλάκι του, μάλιστα, έφερνε και παραδείγματα, όπως ότι θα είναι χρήσιμο να καταγραφεί από τις κάμερες ένας που θα διαπράξει έγκλημα στην οδό Πανεπιστημίου. Γιατί, λοιπόν, η εισηγήτρια του ΣτΕ δεν προτείνει να γίνει δεκτή η προσφυγή της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης», αφού είναι φανερό ότι δε μπορεί να διασφαλιστεί η χρήση των καμερών μόνο για τη διαχείριση της κυκλοφορίας; Γιατί αυτό παραείναι μεγάλο βάρος για τους δικαστές του ΣτΕ. Περιορίζονται απλώς να υπενθυμίσουν το ισχύον νομικό πλαίσιο και από εκεί και πέρα «νίπτουν τας χείρας τους». Φυσικά, οι ψευτοέλεγχοι της Αρχής Προστασίας και τα πρόστιμα-κοροϊδία (που κι αυτά κάποια στιγμή θα σταματήσουν) δεν πρόκειται να πτοήσουν τους μπάτσους, που ξέρουν ότι έχουν πλήρη πολιτική κάλυψη για τη λειτουργία των χαφιεδοκαμερών.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

Να αποφυλακιστούν άμεσα οι δυο απεργοί πείνας
Επόμενο άρθρο

ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

Και Αγροφυλακή (προεκλογικώς)

Σχετικά Αρθρα

Η ΕΕ εξάγει αιτούντες άσυλο: στρατόπεδα κράτησης εκτός επικράτειας με ευρωενωσίτικη σφραγίδα

Καταστολή 12 Μάι 2026, 13:19

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

Καταστολή 7 Μάι 2026, 08:03

8.5.2026: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 4 Μάι 2026, 11:25

Σκιές στον Εβρο: pushbacks, «βαρκάρηδες» και κυκλώματα διακίνησης και δωροληψίας

Καταστολή 4 Μάι 2026, 08:42

Εγκλειστοι πρόσφυγες στη Σιντική Σερρών: η γεωγραφία της απόλυτης βαρβαρότητας

Καταστολή 3 Μάι 2026, 06:32

Επιστροφές στη Συρία: η Ευρωπαϊκή Eνωση ξεπλένει καθεστώτα για να ξεφορτωθεί πρόσφυγες

Καταστολή 27 Απρ 2026, 07:21
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
Διεθνή

Για επερχόμενη συστημική κατάρρευση προειδοποιεί ο αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού

13 Μάι 2026, 12:56
Η παπάρα

Ο καλύτερος μαθητής του Γκέμπελς είναι φιλο-σιωνιστής

13 Μάι 2026, 11:05
Πολιτική

O Oυκρανός έφτυσε τον Δένδια κι αυτός είπε ότι ψιχαλίζει

13 Μάι 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάη

13 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

Διαγραφή της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την Α΄ ΕΛΜΕ

12 Μάι 2026, 22:31
Πολιτική

Οι άρχοντες των βυσμάτων και η υπάκουη Δικαιοσύνη

12 Μάι 2026, 22:18
Εργατικά

Οργή εκπαιδευτικών για τους εκβιασμούς που ασκεί η Διεύθυνση ΠΕ Β΄ Αθήνας για να εφαρμοστεί η αξιολόγηση

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

12 Μάι 2026, 18:52
Πολιτική

Τα ελληνικά χωρικά ύδατα ως βάση εξόρμησης για πρακτόρικες πολεμικές επιχειρήσεις των Ουκρανών ενάντια στο ρωσικό εμπορικό στόλο

12 Μάι 2026, 14:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

Ημέρα αντιρρησιών συνείδησης.

Ημέρα οικογένειας.

Ημέρα ευαισθητοποίησης για την οζώδη σκλήρυνση.

1932: Δολοφονείται ο ιάπωνας πρωθυπουργός Τσουγιόσι Ινουκάι.

1946: Δεξιοί οπλοφόροι σκοτώνουν τέσσερις δημοκρατικούς πολίτες στην Πύλο.

1969: Καταδικάζονται δεκαέξι στελέχη του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1972: Αυθόρμητη διαδήλωση στο Σπόρτιγκ μετά από συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου, οκτώ συλλήψεις.

1972: Βόμβα στο αυτοκίνητο του δικαστή Μπούντεντεμπεργκ καθιστά ανάπηρη τη γυναίκα του (RAF).

1985: Συμπλοκή στου Γκύζη, νεκρός ο Χρήστος Τσουτσουβής και τρεις αστυνομικοί.

1990: Βομβιστικές επιθέσεις κοντά σε σπίτια επωνύμων οικονομικών παραγόντων και στρατιωτικών ακολούθων στην Εκάλη (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    17Ν
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Εφετείο 17Ν
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΕΛΑ
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Ποιοι είμαστε
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Επικοινωνία
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Όροι χρήσης
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Ποιοι είμαστε
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Επικοινωνία
  • ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    ΣτΕ για χαφιεδοκάμερες

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo