Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ουαλίντ Κιλάνι: «Η Αντίσταση υπάρχει εξαιτίας της κατοχής»
  • Η Ελλάδα ως μπανανία-ενεργειακό hub των ΗΠΑ
  • Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη
  • Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Εχουν την αλληλεγγύη μας
Καταστολή

Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

Εχουν την αλληλεγγύη μας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Απρ 2010, 00:00

Ξαναζούμε μέρες 2002. Με συνθέτη τον Χρυσοχοΐδη, ενορχηστρωτή και διευθυντή ορχήστρας τους επιτελείς της Αντιτρομοκρατικής και ορχήστρα τα γνωστά παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας, ιδιαί-τερα της τηλεόρασης, ο ελληνικός λαός βομβαρδίζεται και πάλι μ’ έναν ορυμαγδό τρομολαγνείας και τρομοϋστερίας. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, στον Τύπο κυρίως, προσπαθούν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις και να θέσουν κάποια ερωτήματα, όμως όλ’ αυτά πνίγονται από τις κραυγές των παπαγάλων, που λένε με το πιο φυσικό ύφος τα πιο απίθανα πράγματα. Ακόμα και οι καλαμωτές, με τις οποίες είναι φραγμένες σχεδόν όλες οι αυλές στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Ιωνία, παρουσιάζονται ως ενοχοποιητικό στοιχείο για τους 6 συλληφθέντες.

Περιττό να πούμε ότι το περιβόητο τεκμήριο αθωότητας πετάχτηκε και πάλι στα σκουπίδια. Κι ας είναι απείρως λιγότερα και ασθενέστερα αυτά που εμφανίζονται ως «ενδείξεις ενοχής», σε σχέση με όσα παρουσιάστηκαν στην υπόθεση της 17Ν. Ποινικοποιούν όχι μόνο προσωπικές, αλλά και στενές συγγενικές σχέσεις. Προσπαθούν να εμπλέξουν πολιτικούς χώρους. Ακόμη και την «Κ» φωτογραφίζουν, αναφέροντας άρθρο του Δ. Κουφοντίνα στις στήλες της (έτσι –λένε– έδινε γραμμή στα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα»!). Και βέβαια, ποινικοποιούν συλλήβδην τον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο.

Αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: «Θριαμβολογεί ο πρωθυπουργός της πιο αντιλαϊκής κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών, κυριολεκτικά εχθρός του λαού, γιατί η κυβέρνησή του, με στρατηλάτη τον κυνηγό κεφαλών υπουργό Προ Πο, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατάφερε πλήγμα στον “εσωτερικό εχθρό” με τις συλλήψεις των Νίκου Μαζιώτη, Παναγιώτας   Ρούπα, Σαράντου Νικητόπουλου, Βαγγέλη Σταθόπουλου, Χριστόφορου Κορτέση και Κώστα Γουρνά,  ως μελών του Επαναστατικού Αγώνα. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι κυρίαρχοι για να αποπροσανατολίσουν και να εκφοβίσουν την κοινωνία, για να κάμψουν τους χώρους και τα κινήματα αντίστασης και ανατροπής καταφεύγουν στο δόγμα της “ασφάλειας” και στο ιδεολόγημα της “πάταξης της τρομοκρατίας”. Σε αυτή τους την επιχείρηση δεν διστάζουν να ποινικοποιήσουν προσωπικές σχέσεις, να καταπατήσουν το ίδιο τους το Σύνταγμα, να σπιλώσουν πρόσωπα και διαδρομές, να ανακαλύψουν ή να κατασκευάσουν στοιχεία, αποδεικνύοντας ότι το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης».

Αυτά που παρουσιάζουν ως στοιχεία ενοχής είναι κυριολεκτικά γελοία. Σε κανένα στοιχειωδώς σοβαρό δικαστήριο δεν θα μπορούσαν να στα-  θούν. Ομως, στο μηχανισμό των έκτακτων στρατοδικείων του «τρομοπολέμου» το ισχύον δίκαιο κουρελιάζεται ακόμα και στις πιο στοιχειώδεις διατάξεις του, όπως έχει αποδειχτεί στις μεγάλες πολιτικές δίκες που έγιναν την προηγούμενη επταετία.

Οι συνήγοροι των συλληφθέντων καταγγέλλουν ότι η δικογραφία είναι κινούμενη άμμος, με στοιχεία που προστίθενται καθημερινά ή των οποίων γίνεται επίκληση στα διαβιβαστικά της Ασφάλειας χωρίς να έχουν κατατεθεί στη δικογραφία, με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να μη γνωρίζουν για τι κατηγορούνται και, συνεπώς, να μη μπορούν να αμυνθούν στην κατηγορία. Το κατηγορητήριο που καταρτίστηκε στηρίζεται στη ναζιστική αρχή της συλλογικής ευθύνης, όπως ακριβώς εφαρμόστηκε στην υπόθεση του ΕΛΑ.  Ολοι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα πάντα. Οχι μόνο για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», αλλά και για συμμετοχή σε όλες τις ενέργειες της οργάνωσης. Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Χωρίς να έχουν βρεθεί όπλα ή εκρηκτικά στα σπίτια τους, που έχουν βαφτιστεί «γιάφκες»!

Οι Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα έχουν καταγγείλει τη διαδικασία ως πολιτική δίωξη και έχουν αρνηθεί να απολογη-   θούν ή να συμπράξουν με οποιονδήποτε τρόπο στην ανάκριση. Ο Σ. Νικητόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατήγγειλε ότι ποινικοποιείται η γνωριμία του με τον Λ. Φούντα και τον Ν. Μαζιώτη. Οι απολογίες των υπολοίπων τριών βρίσκονταν σε εξέλιξη όταν έκλεινε η ύλη της «Κ».

Θα επανέλθουμε, φυσικά. Σημειώνουμε μόνο ότι σε κάθε περίπτωση έχουν την αλληλεγγύη μας.

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

Συνεχίζουν να δημοσιοποιούν τεράστια κέρδη
Επόμενο άρθρο

Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

Ηταν αναμενόμενο

Σχετικά Αρθρα

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 19:46

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 11:34

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

Καταστολή 7 Νοέ 2025, 10:55

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

Καταστολή 5 Νοέ 2025, 21:43

7.11.2025: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 4 Νοέ 2025, 22:33

Η ελληνική αστική Δικαιοσύνη στο πλευρό του γενοκτόνου σιωναζισμού

Σέρνουν σε δίκη τον πρόεδρο των λιμενεργατών της COSCO

Εργατικά 4 Νοέ 2025, 08:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ουαλίντ Κιλάνι: «Η Αντίσταση υπάρχει εξαιτίας της κατοχής»

Συνέντευξη του εκπρόσωπου της Χαμάς

9 Νοέ 2025, 13:48
Οικονομία

Η Ελλάδα ως μπανανία-ενεργειακό hub των ΗΠΑ

9 Νοέ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

9 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Καταστολή

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

7 Νοέ 2025, 11:34
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

7 Νοέ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Νοέμβρη

Ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού.

Καμπότζη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1953).

1921: Γενική απεργία στη Ρώμη, συγκρούσεις εργατών σιδηροδρόμων με φασίστες.

1923: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ που υπό την απειλή όπλου σε μπυραρία του Μονάχου αναγκάζει Βαυαρούς ηγέτες να τον υποστηρίξουν («πραξικόπημα της μπυραρίας»).

1974: Πεθαίνει ο Χόλγκερ Μάινς (RAF) από απεργία πείνας.

1989: Πτώση του τείχους του Βερολίνου.

1994: Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κρίνει ένοχο τον Γιώργο Κοσκωτά για τέσσερις κακουργηματικές πράξεις και τον καταδικάζει σε κάθειρξη 25 ετών.

1995: Ο Γιασέρ Αραφάτ επισκέπτεται για πρώτη φορά επίσημα το Ισραήλ για να συλλυπηθεί τη χήρα του Γιτζάκ Ράμπιν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    17Ν
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Εφετείο 17Ν
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    ΕΛΑ
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Επικοινωνία
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Όροι χρήσης
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Επικοινωνία
  • Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Νέα φάση τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo