Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
  • Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν
  • Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη
  • Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Εκτακτο στρατοδικείο
Καταστολή

Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

Εκτακτο στρατοδικείο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Ιαν 2011, 00:00
Οι μάσκες έπεσαν από την αρχή ακόμη της δίκης για την υπόθεση της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς». Την περασμένη Δευτέρα, 24 Γενάρη, η πρόεδρος ανακοίνωσε τις προειλημμένες αποφάσεις: οι ταυτότητες των ακροατών θα κρατιούνται από τους μπάτσους στην είσοδο και θα επιστρέφονται με την αποχώρηση, τα δε πρακτικά δεν θα τηρούνται με απομαγνητοφώνηση, διότι το κόστος είναι μεγάλο και δεν υπάρχουν λεφτά.
 
Ολοι οι κατηγορούμενοι αποχώρησαν και έπαυσαν τους συνηγόρους τους, όπως είχαν προαναγγείλει (με δήλωση που διάβασαν πριν το δικαστήριο ανακοινώσει τις αποφάσεις του). Οσοι απ’ αυτούς είναι κρατούμενοι ανακοίνωσαν ότι προχωρούν άμεσα σε αποχή συσσιτίου, η οποία θα εξελιχτεί σε απεργία πείνας, αν το δικαστήριο επιχειρήσει να συνεχίσει τη δίκη με διορισμένους συνηγόρους. Σαν να μην τρέχει τίποτα, το δικαστήριο διόρισε συνηγόρους από τον κατάλογο του ΔΣΑ και διέκοψε για την επομένη. Το ότι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν σαφώς, ότι δεν δέχονται να συνεργαστούν με διορισμένους, δεν έπαιξε κανένα ρόλο για ένα δικαστήριο αποφασισμένο να διεκπεραιώσει το έργο της εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων του συστήματος. Ούτε, βέβαια, εξέτασε τη δυνατότητα μεταφοράς της δίκης στο Εφετείο, για να υπάρξει έξοδος από το αδιέξοδο. Οι διαταγές είναι αυτή η δίκη να γίνει στην αυλή των φυλακών, για να υπάρξει η σχετική σηματοδότηση.
Γεγονός επιβεβαιωτικό των παραπάνω είναι η απόλυτη αδιαφορία του δικαστηρίου για το γεγονός ότι ασφαλίτης βιντεοσκοπούσε με το κινητό τη δίκη και τον κόσμο που καθόταν στο ακροατήριο. Οταν οι αλληλέγγυοι τον συνέλαβαν, η απάντηση ήταν η εισβολή των μπάτσων στη δικαστική αίθουσα, που με τα γκλομπ επιτέθηκαν στους αλληλέγγυους.
Την Τρίτη, από τους 18 συνηγόρους που διόρισε αυτεπάγγελτα το δικαστήριο (δύο για κάθε κατηγορούμενο) παρουσιάστηκαν μόνο τέσσερις. Προς τιμήν τους, αρνήθηκαν και οι τέσσερις το διορισμό, επικαλούμενοι τον κώδικα δεοντολογίας των δικηγόρων και το ηθικό πρόβλημα που τους δημιουργεί η σαφής θέση των κατηγορούμενων ότι δεν θα συνεργαστούν μαζί τους.
 
Ατάραχη η πρόεδρος, διέκοψε για την Πέμπτη, προκειμένου να διορίσει άλλους δικηγόρους, μπας και βρει κάποιους που θα δεχτούν να παραβιάσουν την πιο στοιχειώδη δεοντολογία του υπερασπιστή. Δεν παρέλειψε να ανακοινώσει ότι τα πρακτικά θα σταλούν στον εισαγγελέα και το Δικηγορικό Σύλλογο. Υπάρχουν, όμως, πολλά προηγούμενα (εμείς θυμόμαστε από τις δίκες για τις υποθέσεις 17Ν και ΕΛΑ), που ουδεμία συνέπεια είχαν οι δικηγόροι που αρνήθηκαν το διορισμό τους. Οταν υπάρχει σαφής τοποθέτηση του κατηγορούμενου ότι δεν τον αποδέχεται, ουδείς δικαιούται να υποχρεώσει το δικηγόρο να δεχτεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό του.
 
Από τους εννέα κατηγορούμενους οι έξι είναι προφυλακισμένοι και δεν προσήλθαν στη δίκη. Οι τρεις που είναι ελεύ-θεροι με περιοριστικούς όρους δήλωσαν ότι υπ’ αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παραστούν, γιατί δεν θέλουν να δικαστούν με δικηγόρους που δεν γνωρίζουν και δεν εμπιστεύονται. Ζήτησαν, δε, να τους δοθεί μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, προκειμένου να συνεννοηθούν με τους δικηγόρους τους και να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
 
Την Τετάρτη, οι συνήγοροι υπεράσπισης, δηλώνοντας ότι έχουν ακόμη την εμπιστοσύνη των εντολέων τους, έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο ΔΣΑ και ζήτησαν ή να γίνουν δεκτά τα δυο αιτήματα των κατηγορούμενων ή να μεταφερθεί η δίκη στο Εφετείο. Ζήτησαν, επίσης, την παρέμβαση του ΔΣΑ.
 
Την Πέμπτη και η δεύτερη παρτίδα δικηγόρων δεν αποδέχτηκε το διορισμό, αλλά το δικαστήριο, παρά το αίτημα των τριών κατηγορούμενων που είναι προσωρινά ελεύθεροι να τους δοθεί χρόνος, προχώρησε σε διορισμό τρίτης παρτίδας και διέκοψε τη δίκη για τη Δευτέρα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

Θα κυνηγούν καπνιστές αντί για εγκληματίες
Επόμενο άρθρο

Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

Τι νέα, καπετάν Ραχωβίτσα;

Σχετικά Αρθρα

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 16 Σεπ 2025, 19:31

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

Καταστολή 14 Σεπ 2025, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

Μαυριτανία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1863: Ορκίζεται βασιλιάς των Ελλήνων ο πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος Α’.

1921: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκράντζο στη διάρκεια απόπειρας πραξικοπήματος.

1977: 220 νεκροί στη διάρκεια απεργιών σε εργοστάσιο ζάχαρης του Ελ Σαλβαδόρ.

1977: Βόμβες σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πίστεως στο Πασαλιμάνι και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

1977: Εκτελείται ο επιχειρηματίας Μάρτιν Σλάιερ (RAF).

1983: Εκτελείται  ο πρωθυπουργός της Γρενάδας Μόρις Μπίσοπ στη διάρκεια αιματηρού πραξικοπήματος από φράξια του κόμματός του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    17Ν
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Εφετείο 17Ν
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    ΕΛΑ
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Ποιοι είμαστε
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Επικοινωνία
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Όροι χρήσης
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Ποιοι είμαστε
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Επικοινωνία
  • Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Δίκη για την υπόθεση ΣΠΦ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo