Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Απρίλη
  • Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;
  • «Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»
  • Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταστολή

Κινήσεις αλληλεγγύης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Δεκ 2004, 00:00
Αθήνα, 5.12.2004
 
Διήμερη πανελλαδική συνέλευση προσώπων και συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο Δεριγνύ του Οικονομικού Πανεπιστήμιου.
 
Στην πανελλαδική συνέλευση συμμετείχαν άτομα και συλλογικότητες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τη Λαμία, το Αγρίνιο, την Πρέβεζα, το Βόλο, την Πάτρα, τα Γιάννενα, τη Μεσσηνία.
 
Η συνέλευση, μετά από μια πλούσια συζήτηση, που κινήθηκε πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες (εκστρατεία για την καταπολέμηση της «τρομοκρατίας»/πολιτικοί κρατούμενοι/κίνημα αλληλεγγύης – άμεσα μέτωπα πάλης – πανελλαδικός συντονισμός κινήματος αλληλεγγύης), κατέληξε στα εξής:
 
1. Στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα πολιτικοί κρατούμενοι «μακράς πνοής». Είναι όσοι καταδικάστηκαν ως μέλη της ΕΟ 17Ν και ως μέλη του ΕΛΑ. Είναι πολιτικοί κρατούμενοι επειδή βρίσκονται στη φυλακή είτε για την πολιτική δράση που επέλεξαν είτε γιατί το κράτος για πολιτικούς λόγους τους ενέπλεξε αποδίδοντάς τους άδικες κατηγορίες είτε και για τους δύο προηγούμενους λόγους. Οι προσπάθειες που έγιναν (και γίνονται) να απαξιώσουν τον πολιτικό χαρακτήρα της δράσης που επέλεξαν ή που κατηγορούνται ότι επέλεξαν, κατατάσσοντάς την στην ποινική κατηγορία, καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Για μας πολιτικός κρατούμενος είναι οποιοσδήποτε συλλαμβάνεται και φυλακίζεται είτε για τις ιδέες του είτε για τη δράση του, που στρέφεται ενάντια στην υπάρχουσα πολιτικοκοινωνική κατάσταση. Και είναι πολιτικός κρατούμενος τον οποίο υπερασπιζόμαστε όταν αυτές οι ιδέες και πράξεις, είτε τις συμμεριζόμαστε είτε όχι, γίνονται από τη σκοπιά του κοινωνικοπολιτικού απελευθερωτικού οράματος.
 
2. Το κίνημα αλληλεγγύης θα συντονίζεται πανελλαδικά με το σχήμα των «ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ». Οι αποφάσεις για την πορεία και τις προτεραιότητες των «Κινήσεων Αλληλεγγύης» θα παίρνονται από περιοδική Πανελλαδική Συνέλευση. Στο μεσοδιάστημα θα λειτουργεί Συντονιστική Επιτροπή, που θα υλοποιεί τις κατευθύνσεις τις Συνέλευσης, φροντίζοντας για τον καλύτερο συντονισμό σε πανελλαδικό επίπεδο, σε άμεση συνεργασία πάντοτε με όλες τις συνιστώσες του κινήματος σε όλες τις πόλεις.
 
3. Ως άμεσους στόχους πάλης οι «Κινήσεις Αλληλεγγύης» θέτουν
 
Α) Το ειδικό καθεστώς κράτησης-εξόντωσης των πολιτικών κρατουμένων, αλλά και τη γενική αθλιότητα των φυλακών και του λεγόμενου σωφρονιστικού συστήματος, ζήτημα που έχει τεθεί με τις κινητοποιήσεις των κοινωνικών κρατουμένων.
Β) Τη νέα δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ, με κατηγορούμενο και τον Γιάννη Σερίφη και τον αμετάκλητα αθωωθέντα Μιχάλη Κασίμη.
Γ) Τη φρονηματικού τύπου δίωξη ενάντια στον Κώστα Αβραμίδη.
Δ) Τη μη έκδοση του Κούρδου αγωνιστή Σινάν Μποζκούρτ (Ταϊλάν).
Ε) Την υπόθεση του πολιτικού κρατούμενου Πολύκαρπου Γεωργιάδη.
Στ) Τις αιτήσεις αποφυλάκισης πολιτικών κρατουμένων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Ζ) Το εφετείο για την υπόθεση της 17Ν.
4. Οι «Κινήσεις Αλληλεγγύης» θέτουν στον εαυτό τους το καθήκον της κατάδειξης στην ελληνική κοινωνία του προβλήματος των πολιτικών κρατουμένων, της πάλης ενάντια στην τρομοϋστερία, τους τρομονόμους, το σάρωμα δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, τα έκτακτα δικαστήρια, τις διώξεις και σκευωρίες.
5. Η Πανελλαδική Συνέλευση πήρε και μια σειρά άλλες αποφάσεις, όπως η πραγματοποίηση Αντιτρομοκρατικού Φεστιβάλ στα τέλη Γενάρη, η δημιουργία ομάδων εργασίας που θα ασχοληθούν με μια σειρά ζητήματα, όπως η ναζιστική αρχή της «συλλογικής ευθύνης» και η «ηθική αυτουργία», η αποπολιτικοποίηση-ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης, η ανάπτυξη των διεθνών επαφών του κινήματος (σε σχέση με τους σκοπούς του) κ.λπ.
 
Εξέλεξε Συντονιστική Επιτροπή και αποφάσισε η επόμενη Πανελλαδική Συνέλευση να γίνει τον Μάρτη, σε ημερομηνία που θα καθορίσει η Συντονιστική Επιτροπή σε συνεργασία με όλες τις συνιστώσες του κινήματος.
 
Οι «Κινήσεις Αλληλεγγύης» απευθύνουν πρόσκληση σε όλες και όλους, συλλογικότητες και άτομα, να πλαισιώσουν το κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους, γιατί η υπόθεση αυτή, η υπόθεση της κρατικής καταστολής, δεν αφορά μόνο κάποιους που βρίσκονται σήμερα στη φυλακή ή διώκονται, αλλά ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κινήσεις αλληλεγγύης

«Κινήσεις Αλληλεγγύης» σε όλη την Ελλάδα
Επόμενο άρθρο

Κινήσεις αλληλεγγύης

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Σχετικά Αρθρα

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

Καταστολή 17 Απρ 2026, 10:47

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

Καταστολή 9 Απρ 2026, 10:58

Να καταδικαστούν οι βασανιστές-δολοφόνοι του Βασίλη Μάγγου

Οχι στα πρόστυχα δικαστικά τερτίπια

Καταστολή 31 Μαρ 2026, 14:07

Οταν το άσυλο σκοτώνει: 44χρονος στη Λέσβο έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από απορριπτική απόφαση

Η βία της αναμονής και ένα σύστημα που εξοντώνει σιωπηλά

Καταστολή 27 Μαρ 2026, 09:12

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

Καταστολή 26 Μαρ 2026, 08:53

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

Καταστολή 24 Μαρ 2026, 13:58
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

Ημέρα πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ζιμπάμπουε: Ημέρα ανεξαρτησίας.

1934: Απέλαση του Λέον Τρότσκι από τη Γαλλία ως “ανεπιθύμητου και επικίνδυνου” μετά από ένα χρόνο παραμονής στη χώρα.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1946: Ιδρύεται η ΚόμΕκον.

1974: Εκτελείται ο γενοβέζος δικαστής Μάριο Σόσι (πρώτο χτύπημα των Ερυθρών Ταξιαρχιών).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    17Ν
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Εφετείο 17Ν
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    ΕΛΑ
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Κινήσεις αλληλεγγύης

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Κινήσεις αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Κινήσεις αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Κινήσεις αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κινήσεις αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Κινήσεις αλληλεγγύης

    Ποιοι είμαστε
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Κινήσεις αλληλεγγύης

    Επικοινωνία
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Κινήσεις αλληλεγγύης

    Όροι χρήσης
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Κινήσεις αλληλεγγύης

    Ποιοι είμαστε
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Κινήσεις αλληλεγγύης

    Επικοινωνία
  • Κινήσεις αλληλεγγύης

    Κινήσεις αλληλεγγύης

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo