Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη
  • Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη
  • Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη
  • Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό
  • Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων
  • Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση βομβάρδισε με πυραύλους την Ασκελόν
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση βομβάρδισε με πυραύλους την Ασκελόν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Απρ 2025, 12:28

O σιωναζιστικός στρατός προσπάθησε να εμφανιστεί χαλαρός: «Ανιχνεύσαμε 10 πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα προς την περιοχή Λαχίς, νότια του Ισραήλ, τους καταστρέψαμε και παρακολουθούμε τις λεπτομέρειες».

Την ίδια ώρα, όμως, η Ιατρική Υπηρεσία του Ισραήλ ανακοίνωνε: Αντιμετωπίζουμε τέσσερις περιοχές που έπεσαν θραύσματα πυραύλων. Κατευθυνόμαστε προς τις περιοχές που δονούνται οι σειρήνες μετά τις πυραυλικές επιθέσεις και θα δώσουμε πληροφορίες αργότερα. 

Τα σιωνιστικά μίντια είχαν πάρει φωτιά: Αρχικές αναφορές μιλούν για άμεση επίθεση στην Ασκελόν. Οι ομάδες πρώτων βοηθειών κατευθύνονται στην περιοχή. Εκτοξεύθηκαν 7 πύραυλοι από τη Γάζα προς την Ασντότ. 

Μετά, άρχισαν να έρχονται τα μαντάτα, τα βίντεο που τράβηξαν σιωνιστές έποικοι στην Ασκελόν και οι δηλώσεις άρχισαν να κατακλύζουν τα σιωνιστικά σόσιαλμίντια και δεν άφηναν αμφιβολία ότι το πλήγμα ήταν καίριο και πως οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας δεν αναχαιτίστηκαν στο σύνολό τους. Κάποιοι εξερράγησαν μέσα στην Ασκελόν. Ακόμα και οι αναχαιτίσεις έγιναν πάνω από την Ασκελόν και το Ασντότ και τα θραύσματα έπεσαν σε κατοικημένες ζώνες. Δείτε μερικά από αυτά τα βίντεο:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/Aschelon_missile_skaei.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/missiles_Aschelon_4.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/missiles_Aschelon_1.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/missiles_Aschelon_2.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/aschelon_missiles_6.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/Aschelon_1.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/missiles_Aschelon_3.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/missiles_Aschelon_5.mp4

Οι σιωνιστές έποικοι αιφνιδιάστηκαν. Επικράτησε πανικός. Ο δήμος της Ασκελόν ανακοίνωσε ότι ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά και υπήρξαν υλικές ζημιές μετά την πτώση πυραύλου στην πόλη. Η Ιατρική Υπηρεσία του Ισραήλ, όμως, ανακοίνωσε ότι τραυματίστηκαν αρκετά άτομα ενώ κατευθύνονταν στα καταφύγια σε περιοχές όπου ακούστηκαν σειρήνες. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πυραυλική επίθεση που στοχοθέτησε την Ασκελόν, μετέδωσε το σιωνιστικό Κανάλι 13 (φιλικό στον Νετανιάχου).

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/panikos_Aschelon.mp4

Ο πύραυλος που έπεσε στην Ασκέλον προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, μετέδωσε το αντιπολιτευόμενο Κανάλι 12. Το ίδιο κανάλι μετέδωσε ότι μεταφέρθηκαν 7 τραυματίες στο νοσοκομείο Μπαρζιλάι στην Ασκελόν μετά την πτώση πυραύλου στην πόλη. Το νοσοκομείο της Ασκελόν δήλωσε: Νοσηλεύσαμε 12 τραυματίες λόγω της πυραυλικής επίθεσης από τη Γάζα. Οι τραυματισμοί τους είναι ελαφροί. Σε νεότερη ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο ανέφερε: Παρείχαμε ιατρική περίθαλψη σε 27 τραυματίες από τον βομβαρδισμό από τη Γάζα.

Ο σιωναζιστικός στρατός έσπευσε να μαζέψει την αρχική του ανακοίνωση: Καταστρέψαμε 5 πυραύλους από τους 10 που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα (50% επιτυχία για πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς δεν το λες και… επιτυχία του «Σιδερένιου Θόλου»). Συμπλήρωσαν, βέβαια, ότι η Πολεμική Αεροπορία στοχοθέτησε την πλατφόρμα από την οποία εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι στη Γάζα. Ενάμιση χρόνο τώρα «στοχοθετούν» τις πλατφόρμες εκτόξευσης πυραύλων της Παλαιστινιακής Αντίστασης, αλλά… φευ…

Η σιωνιστική αντιπολίτευση πήρε φωτιά.

  • Γιαΐρ Λαπίντ: Δέκα πύραυλοι εκτοξεύτηκαν προς το Ισραήλ και ο Νετανιάχου βρίσκεται σε κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη. Η κυβέρνηση του Νετανιάχου κατέστρεψε το Ισραήλ και εγκατέλειψε τους πολίτες της, πρέπει να παραιτηθεί.
  • Μπένι Γκάντζ: Μετά από ενάμιση χρόνο πολέμου, η Χαμάς εξακολουθεί να εκτοξεύει πυραύλους προς το Ισραήλ.
  • Αβιγκντόρ Λίμπερμαν: Ενάμισι χρόνο πόλεμος και οι πύραυλοι εξακολουθούν να εκτοξεύονται. Με 59 ομήρους, η κυβέρνηση της 7ης Οκτωβρίου μιλάει για απόλυτη νίκη.

Ο Ούρι, ένας κάτοικος της Ασκελόν, που το σπίτι του επλήγη από θραύσματα, δηλώνει: Μετά από ενάμιση χρόνο πολέμου στη Γάζα, οι πύραυλοι συνεχίζουν να πέφτουν στην Ασκελόν. Αυτό δεν είναι πραγματικό, δεν είναι φυσιολογικό. Δεν νιώθουμε νικητές. Μετά από ενάμιση χρόνο τρέχουμε στο αστυνομικό τμήμα, για ποια νίκη μιλάμε;

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/Uri_Aschelon.mp4

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ περιορίστηκαν σε μια λακωνική ανακοίνωση: Βομβαρδίσαμε την κατεχόμενη πόλη Ασκελόν με πυραύλους, ως αντίποινα για τα σιωνιστικά εγκλήματα κατά των αμάχων.

Ο παρακάτω χάρτης, σιωνιστικής προέλευσης, δείχνει τις περιοχές κόκκινου συναγερμού στην Ασκελόν και την Ασντότ.

Κόκκινος Συναγερμός (06/04/2025 – 21:01):
Λαχίς: Γκαν Γιβνέ, Γκαν Χανταρόμ, Ασντόντ – τομείς Α, Β, Δ, Η, Βιομηχανική Ζώνη Βόρεια & Λιμάνι, Σντέι Αζιάου, Στουλίμ, Γιβνέ, Μπεΐτ Γκαμλίελ, Μπεν Ζακάι, Μαόν Τσουφία, Μπνέι Ντρομ, Νιρ Γκαλίμ
(Χρόνος αντίδρασης: 45 δευτερόλεπτα – 1 λεπτό)

Δυτικά Λαχίς: Νότια Ασκελόν, Βόρεια Ασκελόν
(Χρόνος αντίδρασης: 30 δευτερόλεπτα)

21:02 – Λαχίς: Ασντόντ – τομείς 11, 12, 15, 17, Μαρίνα, Κέντρο πόλης, Βιομηχανική Ζώνη Σαλάμ, Ασντόντ – 8, 9, 10, 13, 14, 16, Μπεϊτσάρον, Γκιβάτ Ουάσινγκτον, Κερέμ Γιβνέ, Συγκρότημα Μπνέι Ντρομ, Συνεταιρισμός Γιβνέ, Σένταμα, Κφαρ Αβίβ, Πανιά
(Χρόνος αντίδρασης: 45 δευτερόλεπτα – 1 λεπτό)

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, ταξίαρχος Ελίας Χάνα, δήλωσε ότι οι πύραυλοι της Αντίστασης που στόχευσαν τις πόλεις Ασκελόν και Ασντότ στο νότιο Ισραήλ, αποσκοπούν στο να επανακαθορίσουν την εξίσωση και αποτελούν απάντηση στη νέα ισραηλινή στρατηγική που βασίζεται στην απειλή κατοχής εδαφών. Ο Χάνα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η εκτόξευση των πυραύλων φέρει πολιτικά και στρατιωτικά μηνύματα, προειδοποιώντας για τις ενέργειες του ισραηλινού στρατού στο βόρειο, κεντρικό και νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ειδικού στο Al Jazeera, η Αντίσταση εξακολουθεί να διαθέτει μέσα που μπορούν να πλήξουν το ισραηλινό εσωτερικό, ενώ εξακολουθεί να έχει μέρος του αποθέματος των πυραύλων της. Επιπλέον, οι πύραυλοι της Αντίστασης εμποδίζουν την επιστροφή των εποίκων στην περιοχή γύρω από τη Γάζα.

Ο Χάνα τόνισε ότι η Αντίσταση χαράζει νέα δεδομένα μετά την επίθεση σε ισραηλινό στρατιωτικό όχημα στη συνοικία Σουτζαΐα, ανατολικά της Γάζας, καθώς και την ψυχολογική πίεση που άσκησαν τα μηνύματα του Αμπου Ομπάιντα, εκπροσώπου των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ. Ωστόσο, η Αντίσταση δεν έχει αποφασίσει να εμπλακεί άμεσα σε μάχη με τις ισραηλινές δυνάμεις στις περιοχές όπου έχουν εισβάλει στη Γάζα. Η Αντίσταση εξοικονομεί δυνάμεις και πόρους για την επόμενη φάση.

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔολοφόνησαν προσφυγόπουλο και έθαψαν την υπόθεση!
Επόμενο άρθρο Βανδαλισμοί και ναζιστικά συνθήματα στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Ταύρου

Σχετικά Αρθρα

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

Διεθνή 6 Νοέ 2025, 11:45

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

Διεθνή 6 Νοέ 2025, 10:47

Από το Σαρμ ελ-Σέιχ του 1996 στο Σαρμ ελ-Σέιχ του 2025: Η Αντίσταση συνεχίζεται και εντείνεται

Διεθνή 5 Νοέ 2025, 17:51

Νετανιάχου: Εγκλημα είναι η αποκάλυψη της κακοποίησης των παλαιστίνιων κρατούμενων και όχι η κακοποίηση!

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 20:03

Αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της οικογένειας Ραζάμπ και άλλα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 19:23

Οι «ιδιότυπες» παρελάσεις των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Διεθνή 3 Νοέ 2025, 13:34
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Καταστολή

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

5 Νοέ 2025, 21:43
Κόντρες

Μητσοτάκη, είσαι απαράδεκτος

5 Νοέ 2025, 18:54
Διεθνή

Από το Σαρμ ελ-Σέιχ του 1996 στο Σαρμ ελ-Σέιχ του 2025: Η Αντίσταση συνεχίζεται και εντείνεται

5 Νοέ 2025, 17:51
Αγροτικά

Κομισιόν προς Τσιάρα: Θα επιβάλουμε εμβολιασμό για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και γενική απαγόρευση εξαγωγών (ζώων, κρέατος και γαλακτοκομικών)

Για ποιους λόγους υπέρμαχοι και αντίθετοι στον εμβολιασμό κρατούν κρυφή την επιστολή του επίτροπου Βάρχεϊ

5 Νοέ 2025, 11:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2025, 00:01
Καταστολή

7.11.2025: Οι «κλάρες» της Αστυνομίας στο εδώλιο

Δυο ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δικάζονται για τη βίαιη διάλυση συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

4 Νοέ 2025, 22:33
Παιδεία

Οι πρυτάνεις μαντρόσκυλα της κυβέρνησης

4 Νοέ 2025, 17:30
Εργατικά

Η ελληνική αστική Δικαιοσύνη στο πλευρό του γενοκτόνου σιωναζισμού

Σέρνουν σε δίκη τον πρόεδρο των λιμενεργατών της COSCO

4 Νοέ 2025, 08:18
Αγροτικά

«Είστε επικίνδυνα άσχετοι και ανεύθυνοι, λειτουργείτε με δόλο και σας νοιάζει μόνο να καλύψετε την κόπρο και τις ευθύνες σας»

Υπόμνημα-κόλαφος προς Τσιάρα από τους κτηνοτρόφους Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

4 Νοέ 2025, 07:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Νετανιάχου: Εγκλημα είναι η αποκάλυψη της κακοποίησης των παλαιστίνιων κρατούμενων και όχι η κακοποίηση!

3 Νοέ 2025, 20:03
Διεθνή

Αποκαλύψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία της οικογένειας Ραζάμπ και άλλα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας του σιωναζιστικού στρατού

3 Νοέ 2025, 19:23
Παιδεία

Μητσοτάκης: Ο σφαγέας των φοιτητών

3 Νοέ 2025, 18:15
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

Ημέρα κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο.

1917: Οκτωβριανή επανάσταση.

1936: Οι ναζί διαγράφουν επίσημα χιλιάδες ξένες λέξεις από το λεξιλόγιο της γερμανικής γλώσσας.

1939: Αποτυχημένη βομβιστική επίθεση κατά του Χίτλερ από τον Γκέοργκ Αϊσλερ στο κελάρι μπυραρίας στο Μόναχο.

1943: Ναζί πυρπολούν το Καρπενήσι και καταστρέφουν το μεγαλύτερο μέρος του.

1967: Πανό για τα πενήντα χρόνια της οκτωβριανής επανάστασης απέναντι από το δημαρχείο Αθηνών, τριάντα συλλήψεις.

1967: Πρώτη βόμβα της ΔΑ (στην οδό Αδμήτου).

1985: Τερματίζεται η 28ωρη πολιορκία του μεγάρου δικαιοσύνης από αντάρτες στη Μπογκοτά (Κολομβία) με εκατό νεκρούς (ανάμεσα τους δέκα όμηροι δικαστικοί και ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo