Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Αυγούστου
  • Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Αξιολόγηση: ομολογία ήττας πίσω απ’ τις απειλές και την τρομοκρατία του υπουργείου Παιδείας
  • Αναστολή Ασύλου = Αναστολή Δικαιωμάτων: Η Ελλάδα στο εδώλιο του Στρασβούργου
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Η Παλαιστίνη θριάμβευσε στη Berlinale 2024
Πολιτισμός

Η Παλαιστίνη θριάμβευσε στη Berlinale 2024

Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Φεβ 2024, 16:21

Γερμανία, η ιμπεριαλιστική χώρα της Ευρώπης που προσφέρει την πιο απροκάλυπτη στήριξη στα σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη.

Γερμανία, η χώρα που προσπάθησε να απαγορεύσει τις συναυλίες του Ρότζερ Γουότερς και προσπάθησε να στήσει σε βάρος του μια ναζιστικής έμπνευσης κατηγορία για αντισημιτισμό.

Γερμανία, η χώρα με την πιο ξεφτιλισμένη κοινοβουλευτική Αριστερά, που δε δίστασε να απαγορεύσει σε Παλαιστίνιους και συμπαραστάτες τους να συμμετάσχουν σε διαδήλωση κατά της Ακροδεξιάς (!) και όταν αυτοί επέμειναν, τους παρέδωσε στους μπάτσους.

Γερμανία, η πατρίδα του Μαρξ και του Ενγκελς, η δεύτερη πατρίδα της Ρόζας Λούξεμπουργκ, η πατρίδα του Καρλ Λίμπκνεχτ, του Μπρεχτ, του Τέλμαν, φλογερών υπερασπιστών του προλεταριακού διεθνισμού.

Γερμανία, η κοιτίδα ενός από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ, του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, που η τελετή λήξης του μετατράπηκε σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστίνιων, κάνοντας τους ιμπεριαλιστές πολιτικούς και τα τσιράκια τους να αφρίζουν από τη λύσσα τους και να κατηγορούν τους διοικούντες του Φεστιβάλ ότι έδωσαν βήμα στους… αντισημίτες.

Αλήθεια, τι έπρεπε να κάνουν οι ιθύνοντες του Φεστιβάλ; Να απαγορεύσουν στον αμερικανό σκηνοθέτη Μπεν Ράσελ, να ρίξει στους ώμους του μια παλαιστινιακή μαντίλα, όταν ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο του για την ταινία «Direct action»; Και μετά να του βουλώσουν το στόμα όταν εξαπέλυσε δριμύτατες καταγγελίες κατά της σιωνιστικής οντότητας, κατηγορώντας την για γενοκτονία των Παλαιστίνιων; ‘Η να βάλουν τους σεκιουριτάδες να πάρουν σηκωτό αυτόν και την ομάδα του, όταν άνοιξαν ένα μικρό πανό που έγραφε «κατάπαυση του πυρός τώρα»;

Το ίδιο πανό που καρφίτσωσαν στις τουαλέτες τους καλλιτέχνιδες, την ώρα που βάδιζαν πάνω στο κόκκινο χαλί στην Ποτσντάμερ Πλατς.

Μήπως έπρεπε να εκκενώσουν την αίθουσα, όταν σειόταν από χειροκροτήματα επευφημίας για τον παλαιστίνιο ντοκιμαντερίστα Μπάσελ Αντρα, που βραβεύτηκε για την ταινία με τον χαρακτηριστικό τίτλο «No other land»; ‘Η έπρεπε να βάλουν τους σεκιουριτάδες να τον πάρουν κι αυτόν σηκωτό, επειδή κατήγγειλε τον σιωναζισμό ότι «σφαγιάζει» τους Παλαιστίνιους και τη Γερμανία ότι πουλάει όπλα στη σιωνιστική οντότητα; «Μου είναι δύσκολο να γιορτάσω όταν δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μου σκοτώνονται και σφαγιάζονται από το Ισραήλ στη Γάζα» είπε ο Αντρα και η αίθουσα «γκρεμίστηκε» από τα χειροκροτήματα των ομοτέχνων του.

 

Τα χειρότερα για τους γερμανούς συμμάχους του σιωναζισμού ήρθαν στη συνέχεια, όταν ήρθε η ώρα να βραβευτεί ο ισραηλινός σκηνοθέτης Γιουβάλ Αμπραάμ και προκλήθηκε φρενίτιδα χειροκροτημάτων, όταν με θάρρος χαρακτήρισε το Ισραήλ «κράτος απαρτχάιντ» σε βάρος των Παλαιστίνιων. Μήπως έπρεπε να στείλουν έναν μπράβο να του κλείσει το στόμα και να τον σύρει έξω από την αίθουσα;

Και τι να έκαναν όταν όλη η αίθουσα σειόταν από το σύνθημα «Stop the occupation» («Σταματήστε την κατοχή»); Να ρίξουν χημικά για να διαλυθεί η αυθόρμητη φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση, στην οποία συμμετείχαν κυρίες με λαμπερές τουαλέτες και κύριοι με σμόκιν και ακριβά κοστούμια;

«Ντρέπομαι που βλέπω στη χώρα μου ανθρώπους σήμερα να χειροκροτούν τις κατηγορίες γενοκτονίας εναντίον του Ισραήλ»! Τη δήλωση έκανε στην «Ντι Βελτ» η Χέλγκε Λιντχ, στέλεχος του κυβερνώντος SPD, δηλώνοντας… «σοκαρισμένη». Για «ντροπή» μίλησε ο Κονσταντίν φον Νοτς, στέλεχος των συγκυβερνώντων Πρασίνων. 

Ακολούθησε ο δήμαρχος του Βερολίνου Κάι Βέγκνερ, που έγραψε στο Χ «ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στο Βερολίνο και αυτό ισχύει και για τους καλλιτέχνες. Αυτό που συνέβη χθες στην Berlinale αποτελεί μια απαράδεκτη σχετικοποίηση» (sic!). Αυτός το πήγε και παραπέρα. Αφού διακήρυξε ότι «η Χαμάς φέρει την πλήρη ευθύνη για τα βαθιά δεινά στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας», ζήτησε από την οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ να λογοδοτήσει

Οι ξεφτίλες της Berlinale, σκεφτόμενοι ότι οι παχυλοί μισθοί τους εξασφαλίζονται από την κρατική επιχορήγηση, έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι οι δηλώσεις των σκηνοθετών αποτελούν «προσωπικές απόψεις», που δεν αντιπροσωπεύουν τη Berlinale, αλλά πρέπει «να γίνουν αποδεκτές» διότι «σέβονται το πλαίσιο του νόμου». Κατά τα άλλα, η διοίκηση του Φεστιβάλ «κατανοεί την αγανάκτηση» που προκάλεσαν αυτές οι «υπερβολικά μεροληπτικές» δηλώσεις.

Αμα δεν τους αρέσει, δεν έχουν παρά να καταργήσουν το Φεστιβάλ. Δε θα το κάνουν, όμως. Καμιά ιμπεριαλιστική δύναμη δεν παρατάει την πολιτιστική της μόστρα. Ας πιουν ξυδάκι, λοιπόν, μπας και χωνέψουν ότι ο κόσμος βλέπει την αλήθεια και πως το Παλαιστινιακό ανέβηκε και πάλι ψηλά σε όλο τον κόσμο.

Εκτύπωση 🖨
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕλεύθεροι πολιορκημένοι

Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

Επόμενο άρθρο Προδιαγεγραμμένη η πορεία καταστροφής της αγροτικής παραγωγής στην ΕΕ

Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

Σχετικά Αρθρα

Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι σιωνιστές

Αθλητισμός 24 Αυγ 2025, 13:03

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Οι IDF είναι ναζί!

Σάλι Ρούνι και Kneecap

Πολιτισμός 21 Αυγ 2025, 21:53

Το κίνημα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό δεν έχει ανάγκη από fake news…

…και το Reuters είναι διαχρονικά φιλο-σιωνιστικό

Διεθνή 18 Αυγ 2025, 18:34

Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους

Διεθνή 17 Αυγ 2025, 12:50

Γασσάν Καναφάνι: Διηγήματα – Από τη γη των πικραμένων πορτοκαλιών

Μετάφραση - Πρόλογος - Σημειώσεις Νασίμ Αλάτρας

Πολιτισμός 17 Αυγ 2025, 10:09

Υπόκλιση στη σινιόρα

Διεθνή 17 Αυγ 2025, 06:02
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι σιωνιστές

24 Αυγ 2025, 13:03
Εργατικά

Αξιολόγηση: ομολογία ήττας πίσω απ’ τις απειλές και την τρομοκρατία του υπουργείου Παιδείας

24 Αυγ 2025, 08:52
Καταστολή

Αναστολή Ασύλου = Αναστολή Δικαιωμάτων: Η Ελλάδα στο εδώλιο του Στρασβούργου

24 Αυγ 2025, 06:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2025, 00:01
Παιδεία

Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες

Σειρά της Κεντρικής Μακεδονίας μετά την Ηπειρο 

23 Αυγ 2025, 13:50
Διεθνή

Τα παλαιστινιακά όπλα στον Λίβανο και η ξεφτίλα του Μαχμούντ Αμπάς

Παλαιστινιακές Οργανώσεις: Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας ούτε στον Λίβανο

23 Αυγ 2025, 08:52
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

86 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2025, 00:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικός στρατός: Εφτιαξε βίντεο μαϊμού για να καλύψει την ξεφτίλα του από τους μαχητές Αλ-Κασάμ

22 Αυγ 2025, 19:09
Κόντρες

Λεβεντιά η κομμώτρια

22 Αυγ 2025, 13:11
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στο απόσπασμα

22 Αυγ 2025, 09:40
Η παπάρα

Γιατί στέλνει non paper ο Κεφαλογιάννης;

22 Αυγ 2025, 09:32
Παιδεία

Λουκέτο σε 38 σχολεία της Ηπείρου – Μια σιωπηλή καταδίκη της Περιφέρειας

Σε αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου για το 2025-2026

22 Αυγ 2025, 06:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Οι IDF είναι ναζί!

Σάλι Ρούνι και Kneecap

21 Αυγ 2025, 21:53
Εργατικά

Μαρτύριο για τους συμβασιούχους αναπληρωτές το πενιχρό επίδομα ανεργίας

21 Αυγ 2025, 20:32
Κόντρες

Οταν ο εγκληματίας φωνάζει «πιάστε τους, αυτοί το ‘καναν»

21 Αυγ 2025, 19:47
Αθλητισμός

Για τα μάτια του Ουίσαμ…

21 Αυγ 2025, 13:01
Καταστολή

Κατασκευάζουν «εμπρηστές» για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική εγκατάλειψης των δασών

21 Αυγ 2025, 10:11
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

Ουρουγουάη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Γαλλία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

Παραγουάη: Ημέρα συντάγματος (1967).

1937: Σύσταση γραφείων εύρεσης εργασίας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

1956: Περισσότεροι από 100.000 έγχρωμοι διώκονται από τα σπίτια τους βάσει του νέου νόμου στη Νότια Αφρική.

1967: Καταδίκη 35 μελών του ΕΚΔΑ.

1972: Ανακαλύπτεται εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην εκκλησία του Λουμπαρδιάρη (Αθήνα).

1972: Τελευταία εφαρμογή θανατικής ποινής στην Ελλάδα (εκτέλεση Βασίλη Λυμπέρη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πηγές Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφέρουν ότι, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς που προβλέπεται για αύριο, ο Υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης έδωσε εντολή για αυξημένη ετοιμότητα σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, στις περιοχές κατηγορία κινδύνου 4 και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες: Θεσσαλίας (ΠΕ Λάρισας, ΠΕ Μαγνησίας), Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας), Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων), Δυτικής Ελλάδας (ΠΕ Αχαΐας), Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας, ΠΕ Αρκαδίας) και Κρήτης (ΠΕ Χανίων).

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο που προβλέπεται για τον δείκτη επικινδυνότητας 4, με πρόσθετα μέτρα όπως η εναέρια έμφορτη επιτήρηση, η μεταστάθμευση ελικοπτέρου με ομάδα Δασοκομάντος στα Κύθηρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, καθώς και ο διπλασιασμός των περιπόλων και η διασπορά μηχανημάτων έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

(Xτες αργά το απόγευμα, έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας το παραπάνω non paper. Αν ψάξετε τα σάιτ από χτες το βράδυ και τις εφημερίδες σήμερα, θα το βρείτε δημοσιευμένο σαν… ρεπορτάζ. Ετσι γίνεται το «ρεπορτάζ» στις μέρες μας. Η «γραμμή» έρχεται έτοιμη από τα Γραφεία Τύπου των υπουργών και απλά αναδημοσιεύεται. Για ποιο λόγο εκδόθηκε αυτό το non paper; Ο υπουργός που έχει αναδειχτεί σε πρωταθλητή των συνεντεύξεων το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας και τον ακροδεξιό Μπουμπούκο, ο υπουργός που δήλωνε με αλαζονεία, στις 20 Ιούλη, ότι «όσον αφορά στις ενάρξεις [δασικών πυρκαγιών] από την αρχή του έτους έχουμε μια μείωση γύρω στο 20%. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε μια μείωση κατά 34% σε καμένες εκτάσεις και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε μια μείωση περίπου 90% με 95% όσον αφορά στα καμένα δάση», ένα μήνα μετά από τις αλαζονικές δηλώσεις του αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει. Και θέλει να μας μετατρέψει όλους σε παπαγαλάκια του. Να μας βάλει να γράψουμε ότι ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έδωσε εντολή να ληφθούν για σήμερα και πρόσθετα μέτρα πέραν των προβλεπόμενων. Εμμέσως πλην σαφώς, μας λέει ότι οι υφιστάμενοί του, οι επιχειρησιακοί, αποδεικνύονται ανίκανοι, γι’ αυτό και ανέλαβε Ο ΙΔΙΟΣ να εφαρμόσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιλαμβάνει «πρόσθετα μέτρα» πέραν των προβλεπόμενων, που αποδείχτηκαν «ανεπαρκή» το προηγούμενο διβδόμαδο. Θυμηθείτε πόσοι πέρασαν απ’ αυτό το πόστο και εκδιώχτηκαν μετ’ επαίνων: ο Τσακ Νόρις της πολιτικής προστασίας Χαρδαλιάς, που κολακευόταν να τον αποκαλούν Νικ Χαρντ. Η μεταγραφή αεροδρομίου Στυλιανίδης, που αποδείχτηκε παλτό και σήμερα δεν είναι καν στην κυβέρνηση. Ο τιτανοτεράστιος Κικίλιας. Μετά ο νυν Κεφαλογιάννης. Τους έβαζαν δίπλα και κάποιον απόστρατο στραταίο, επειδή -όπως έβαζαν τα παπαγαλάκια να γράφουν- είναι δυνατοί στο επιχειρησιακό σκέλος. Ολοι παραμερίστηκαν ως αποτυχημένοι. Ποτέ δεν τους χαρακτήρισε αποτυχημένους ο Μητσοτάκης -αυτό ισχύει για όλους τους υπουργούς, κάθε κυβέρνησης, που παραμερίζονται- όμως αυτό ήταν το μήνυμα στη λεγόμενη κοινή γνώμη. Ο Κεφαλογιάννης, γόνος παλιάς και ισχυρής πολιτικής οικογένειας, έχει καταλάβει πλέον πως δε θ’ αργήσει και η δική του σειρά. Ως υφυπουργός, ήταν υπό τον Καραμανλή στο υπουργείο που είναι καθ’ ύλην υπεύθυνο για το έγκλημα στα Τέμπη. Για πρώτη φορά υπουργός, παρατηρεί να καίγονται τα δάση απ’ άκρη σ’ άκρη τη χώρα, παρά τις προγενέστερες αλαζονικές δηλώσεις του. Προσπαθεί να οχυρώσει τον εαυτό του, μπας και συνεχίσει από κάποιο άλλο υπουργικό πόστο και να μην αναγκάζεται να τρέχει στο Μυλοπόταμο και να εκλιπαρεί τον Γρύλλο για ψήφους. Υπουργοί έρχονται και διώκονται, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο. Χειρότερη γίνεται, γιατί με την πάροδο του χρόνο συσσωρεύονται οι αιτίες. Σε αντίθεση με τα μπουρδέλα, που μπορεί να σωθούν αλλάζοντας «κορίτσια», τομείς όπως η δασοπροστασία εξαρτώνται πρωτίστως από την ασκούμενη πολιτική και τριτευόντως από τα πρόσωπα των υπουργών και των παρατρεχάμενων. Και όπως έχουμε απο-δείξει, ο δασικός πλούτος της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Εφετείο 17Ν

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • ΕΛΑ

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Επικοινωνία

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Όροι χρήσης

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Ποιοι είμαστε

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Επικοινωνία

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

  • Όροι χρήσης

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

    Την πάτησαν και τώρα γρυλίζουν οι γερμανοί ιμπεριαλιστές

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo