Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;
  • Εις την οδόν της μετανοίας
  • Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Σεπ 2025, 07:59

Την  κατάρρευση μεγάλου μέρους της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων καταγγέλλουν φοιτητές.

Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η διοίκηση του πανεπιστήμιου, Πρύτανης και Συμβούλιο Διοίκησης, «ενδιαφέρονται μόνο να δώσουν ‘’γη και ύδωρ’’ στους ιδιώτες – εργολάβους κάθε είδους και στα νέα ιδιωτικά Μεταπτυχιακά Προγράμματα που επιχειρούν να επιβάλουν στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αλλά η συντήρηση των κτηρίων και των υποδομών αποτελεί ‘’κόστος πολυτελείας’’ για αυτούς».

Τα δημόσια πανεπιστήμια έχουν φθάσει σε οριακό σημείο την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει μια ολόπλευρη επίθεση με διαγραφές 330.000 φοιτητών, πειθαρχικά, δίδακτρα από την πίσω πόρτα, συγχωνεύσεις δεκάδων τμημάτων και σχολών, ιδιωτικοποιημένη Φοιτητική Μέριμνα, ενώ παράλληλα με ταξικούς κόφτες (ΕΒΕ, τράπεζες θεμάτων, κ.ά.), αποκλείουν την πλειοψηφία των νέων από την εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση της φοιτητικής παράταξης ΣΣΠ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες νέοι ετοιμάζονται να πάνε για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και φοιτητές κυκλοφορούν καθημερινά μέσα στα κτήρια των σχολών, η διάλυση των πανεπιστημίων γίνεται εμφανής με τον πιο επικίνδυνο, εγκληματικό τρόπο. Στις 5 Σεπτεμβρίου κατέρρευσε πλήρως τεράστιο κομμάτι της οροφής στο κτήριο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Για μια άλλη φορά επιβεβαιώνεται πως «από τύχη ζούμε», καθώς εάν συνέβαινε να περνά από κάτω φοιτητής, εργαζόμενος ή καθηγητής την ώρα της κατάρρευσης, θα μιλούσαμε για πολύ σοβαρό τραυματισμό, αν όχι για κάτι χειρότερο… Την ίδια στιγμή που η Πρύτανης Άννας Μπατιστάτου και το Συμβουλίου Διοίκησης (ΣΔ) βγαίνουν στα κανάλια και εγγυούνται την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, φοιτητές και εργαζόμενοι κινδυνεύουμε καθημερινά. Ενδιαφέρονται μόνο να δώσουν «γη και ύδωρ» στους ιδιώτες – εργολάβους κάθε είδους και στα νέα ιδιωτικά Μεταπτυχιακά Προγράμματα που επιχειρούν να επιβάλουν στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,  αλλά η συντήρηση των κτηρίων και των υποδομών αποτελεί «κόστος πολυτελείας» για αυτούς.

Η κυβέρνηση της διαφθοράς, των σκανδάλων και των δολοφόνων του Μητσοτάκη έχει φέρει τα πανεπιστήμια σε οριακό σημείο. Μεθοδεύει την μεγαλύτερη επίθεση της Μεταπολίτευσης απέναντι στην Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση, με σκοπό να τη διαλύσει. Έχοντας ψηφίσει ένα πλήρες οπλοστάσιο (νόμος Κεραμέως, νόμος Πιερρακάκη, κ.λπ.) έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Σχεδιάζουν να διαγράψουν 330.000. φέρνοντας τα δίδακτρα από την πίσω πόρτα, την ίδια ώρα που εφαρμόζουν και άλλους ταξικούς κόφτες (ΕΒΕ, τράπεζες θεμάτων, κ.ά.), αποκλείοντας την πλειοψηφία των νέων από την εκπαίδευση. Μοναδικός τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν πελατεία για τα ιδιωτικά ψευτο-ΑΕΙ, και να κλείσουν ή να συγχωνεύσουν δεκάδες τμήματα και σχολές του δημοσίου πανεπιστημίου. Εντός και εκτός των πανεπιστημίων, στήνουν μια αγορά με ιδιωτικά προγράμματα, σεμινάρια, επί πληρωμή μεταπτυχιακά, ιδιωτικοποιημένη Φοιτητική Μέριμνα με πανάκριβα αντίτοιμα και ενοίκια σε λέσχες και εστίες, και η λίστα δεν τελειώνει. Στήνουν, δηλαδή, ένα ακόμη φαγοπότι για τους γνωστούς φίλους της κυβέρνησης, ιδιώτες-αρπακτικά, εργολάβοι, τις ίδιες εταιρίες που είναι υπεύθυνες για την δολοφονία των Τεμπών (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, κ.λπ.), εις βάρος των φοιτητών και των οικογενειών τους, πετώντας τους εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η χρόνια υποχρηματοδότηση, το ρήμαγμα των υποδομών και του προσωπικού των δημόσιων ιδρυμάτων γεννούν καθημερινά κινδύνους για τους φοιτητές. Δεν είναι συμπτώσεις! Η κατάρρευση της οροφής δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά ακόμη ένα στο σωρό των σχεδόν δολοφονικών «μεμονωμένων περιστατικών» και «αστοχιών»: πτώση ασανσέρ στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ, πτώση φοιτητή από παράθυρο στην Νομική του ΑΠΘ, πυρκαγιά στις εστίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου κινδύνευσε η ζωή 13 φοιτητών, και η λίστα δεν τελειώνει. Στην πραγματικότητα πρόκειται για προμελετημένα εγκλήματα, και στο ειδώλιο βρίσκεται η κυβέρνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και των Τεμπών του Μητσοτάκη.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ – ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

H κυβέρνηση είναι ήδη ηττημένη από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των Τεμπών και προσπαθεί να κάνει μία τελευταία αντεπίθεση. Ήρθε ο καιρός να τους ρίξουμε και να σταματήσουμε έμπρακτα τα σχέδιά τους να ξεπουλήσουν τα όνειρα και τα δικαιώματά μας στους ιδιώτες-φίλους τους. Φτωχοί, αγωνιστές, ακόμη και περαστικοί κάτω από οροφές, δε θα χωράνε, θα πετάγονται εκτός ή θα γίνονται θύματα του «εξευρωπαϊσμού-εκσυγχρονισμού» της εκπαίδευσης. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να χτίσουμε ξανά ένα νέο φοιτητικό κίνημα που θα ενωθεί με τους εργαζόμενους και την υπόλοιπη κοινωνία, θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά μας, θα διαγράψει τα σχέδια τους και θα έρθει σε ρήξη με την ίδια την κυβέρνηση της διαφθοράς, των δολοφόνων, των σκανδάλων και του θανάτου.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 11/9 ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΤΔΕ ΣΤΙΣ 12:00

Σοσιαλιστική Σπουδαστική Πάλη

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

Επόμενο άρθρο Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

Σχετικά Αρθρα

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

Παιδεία 2 Οκτ 2026, 17:55

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

Παιδεία 30 Σεπ 2026, 09:17

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Παιδεία 30 Σεπ 2026, 08:03

Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου

Παιδεία 26 Σεπ 2026, 19:06

Δικηγορικοί Σύλλογοι για ιδιωτικά «πανεπιστήμια»-πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια: Ναι μεν, αλλά…

Παιδεία 26 Σεπ 2026, 13:35

Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ

Συγκέντρωση ενάντια στην πειθαρχική ακρόαση υποψήφιου διδάκτορα, τη Δευτέρα

Παιδεία 24 Σεπ 2026, 20:19
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Υεμένη: Οι δυνάμεις της Ανσαραλά προελαύνουν προς την πόλη Ταΐζ εν μέσω κύματος σαουδαραβικών αεροπορικών επιδρομών

3 Οκτ 2026, 10:24
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

3 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

2 Οκτ 2026, 19:30
Κόντρες

Εις την οδόν της μετανοίας

2 Οκτ 2026, 19:09
Παιδεία

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

2 Οκτ 2026, 17:55
Υγεία

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

2 Οκτ 2026, 14:40
Πολιτική

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

2 Οκτ 2026, 13:43
Διεθνή

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

2 Οκτ 2026, 11:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

Ιράκ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1932).

Νότια Κορέα: Ημέρα ίδρυσης.

Γερμανία: Ημέρα επανένωσης (1990).

Μπαρμπάντος: Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

1979: Αυτοκτονεί ο Νίκος Πουλαντζάς.

1979: Βόμβες σε δύο αυτοκίνητα Αμερικάνων σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια.

1980: Βόμβα σε εβραϊκή συναγωγή στο Παρίσι, τέσσερις νεκροί.

1990: Ενοποίηση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

1991: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αϊτή ανατρέπει τον πρόεδρο Αριστίντ, περισσότεροι από 150 νεκροί.

1995: Βόμβα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Εφετείο 17Ν

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • ΕΛΑ

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Επικοινωνία

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Όροι χρήσης

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Ποιοι είμαστε

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Επικοινωνία

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

  • Όροι χρήσης

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

    Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo