Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020
  • Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες
  • Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας
  • Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών
  • Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ
  • Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Τρομοκρατούν τους εκπαιδευτικούς ότι δήθεν η απεργία της 28ης Φλεβάρη είναι παράνομη
Εργατικά

Τρομοκρατούν τους εκπαιδευτικούς ότι δήθεν η απεργία της 28ης Φλεβάρη είναι παράνομη

Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Φεβ 2025, 08:00

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην έχει καταλάβει πως το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν ήταν δυστύχημα αλλά ένα ακόμη καπιταλιστικό και κρατικό έγκλημα και ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε από τις πρώτες κιόλας ώρες μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων μια απροκάλυπτη επιχείρηση συγκάλυψης.

Γι’ αυτό διάχυτη είναι η οργή στην εργαζόμενη κοινωνία και τη νεολαία, ενώ αναμένεται πλατιά συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φλεβάρη. Πανικόβλητη η κυβέρνηση έχει αμολύσει τα μαντρόσκυλά της να αλυχτούν μπας και τρομοκρατηθεί ο κόσμος.

Σχολάρχες, που είναι τόσο ευγνώμονες στην κυβέρνηση για τα καλούδια, τις εξυπηρετήσεις που τους έχει προσφέρει, αλλά και εκ της θέσης τους ως εργοδότες-καπιταλιστές που κάνουν μπίζνες στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, έτρεξαν να στοιχηθούν πίσω της. 

Επειδή φοβούνται ότι και στις εργασιακές γαλέρες τους, το απεργιακό κύμα θα είναι μεγάλο, έχουν αρχίσει να στέλνουν μέιλ στους εκπαιδευτικούς «τους» τρομοκρατώντας τους με ψεύδη ότι δήθεν η απεργία είναι παράνομη.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΙΕΛΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Σε πανικό, λόγω της διαφαινόμενης τεράστιας συμμετοχής των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στις κινητοποιήσεις της Παρασκευής, είναι κάποιοι ιδιοκτήτες. Δεν γνωρίζουμε, εάν αυτό είναι αποτέλεσμα της πίεσης κάποιων γονέων, ή εάν είχαν υποσχεθεί σε πολιτικούς φίλους πως “στα σχολεία μας δεν θα κουνηθεί φύλλο”. Ωστόσο, πληροφορούμαστε με κατάπληξη ότι συνάδελφοι κάποιων σχολείων παραλαμβάνουν στα mails τους μια νομική “τεκμηρίωση” ότι δήθεν η απεργία της ΟΙΕΛΕ είναι παράνομη, καθώς δεν απεστάλη εξώδικο στους εργοδότες. (Φυσικά, όλοι σχεδόν οι συνάδελφοι γνωρίζουν πως, όταν κηρύττει η ΓΣΕΕ απεργία – άρα στέλνει εξώδικο – καλύπτονται αυτόματα όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, άρα η αποστολή εξώδικου από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα ή σωματεία είναι περιττή)».

Αλλοι δε, πιο πονηροί, αλλά τελείως χυδαίοι, έχουν ορίσει αιφνιδιαστικά …εκδρομή για την Παρασκευή 28/2, ώστε να μη φανεί ότι έχουν απεργούς!

Η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ 

Ντροπή! Μεγάλο και ιστορικό ιδιωτικό σχολείο της Αν. Αττικής ανακοίνωσε εκδρομή την Παρασκευή 28/2 για να μην φανεί ότι έχει …απεργούς!

 Οργή προκαλεί η απόφαση μεγάλου και ιστορικού ιδιωτικού σχολείου της Αν. Αττικής που όρισε αιφνιδιαστικά εκδρομή σε …πάρκο την Παρασκευή 28/2, ώστε να υποχρεώσει τους εκπαιδευτικούς να εργαστούν κι έτσι να μην καταγράψει απεργούς!

Έξαλλοι πολλοί συνάδελφοι μάς ενημέρωσαν ότι πιέστηκαν να υπογράψουν συμμετοχή στην εκδρομή. Πραγματικά, ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της κυβέρνησης δε θα σκεφτόταν μια τέτοια μεθόδευση, για να περιορίσει τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της κοινωνίας και των συνδικάτων για τη συμπλήρωση 2 ετών από την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Δεν είναι όμως, μόνο, το πρόβλημα της πρωτοφανούς απόπειρας περιορισμού συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των εργαζόμενων. Σε περίπτωση απεργίας πολλών εκπαιδευτικών την Παρασκευή, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί χωρίς επαρκή εποπτεία με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια πολλών μαθητών!

Καλούμε άμεσα τη διοίκηση του σχολείου να αντιληφθεί το μέγεθος του ατοπήματός της και να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να αποσύρει άμεσα την απόφαση για πραγματοποίηση της εκδρομής που προκαλεί βάναυσα το δημόσιο αίσθημα, καθώς πραγματοποιείται σε μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό και επιχειρεί να ελέγξει με το χειρότερο δυνατό τρόπο το φρόνημα των εκπαιδευτικών του. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε για τις ενέργειές μας.    

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 27 Φλεβάρη

Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Επόμενο άρθρο Παίδων «Π &Α Κυριακού»: Σιδερένια τρομοκρατία σε βελούδινο γάντι

Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σχετικά Αρθρα

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

Εργατικά 9 Οκτ 2025, 12:04

Ακαδημίες Επαγγελματικής Κατάρτισης: Η Επαγγελματική Εκπαίδευση-Κατάρτιση απευθείας στα νύχια των καπιταλιστών

Εργατικά 24 Σεπ 2025, 08:55

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη της εκπαιδευτικού Κατερίνας Πανδή

Εργατικά 18 Σεπ 2025, 12:01

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

Εργατικά 12 Σεπ 2025, 20:10

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

Εργατικά 11 Σεπ 2025, 18:59

Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο

Εργατικά 1 Σεπ 2025, 08:26
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Αγροτικά

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

8 Οκτ 2025, 11:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Δύο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα: Οι σιωνιστές θυμούνται την «προφητεία του Σινουάρ»

7 Οκτ 2025, 14:55
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα, δυο χρόνια τερατώδους ψευδολογίας

Χαμάς: Οι θέσεις μας για την Επιχείρηση Καταιγίδα του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 13:24
Παιδεία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε μπροστά τη βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων φοιτητών

7 Οκτ 2025, 12:16
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Οκτώβρη

7 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

Ημέρα ταχυδρομείων.

Ουγκάντα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

Περού: Ημέρα εθνικής αξιοπρέπειας (1968).

1934: Δολοφονείται ο βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος Α’.

1946: Οι τρομοκρατικές ομάδες του Κατσαρέα δολοφονούν 45 δημοκρατικούς πολίτες στη Λακωνία.

1969: Δυο βόμβες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1973: Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πλήττουν τη Δαμασκό, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1977: Βόμβα στη Λέσχη Αξιωματικών του προσωπικού των βάσεων στο Ελληνικό (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΚΝΕ στα Πετράλωνα.

1990: Τα ΜΑΤ επιτίθενται κατά απεργών της «Olympic Catering» στέλνοντας 22 άτομα στο νοσοκομείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο 17Ν

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • ΕΛΑ

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Ποιοι είμαστε

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Οι σχολάρχες βαστάζοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo