Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
  • Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα
  • Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή
  • Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ
  • Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!
  • Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»O μεγαλύτερος τίτλος τιμής
Κόντρες

O μεγαλύτερος τίτλος τιμής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιούλ 2026, 14:10

Η ομάδα των ακρωτηριασμένων ποδοσφαιστών της Γάζας χαιρετίζει την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ισπανία. Ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για τους Ισπανούς.

Esto es muy emocionante y me saltan las lágrimas, joder.

Esto es el equipo de Palestina, muchos han sido asesinados por los sionazis, otros están si piernas, pero ahí los tenéis, dando las gracias a la selección española por haberse acordado de ellos.

Viva Palestina libre 🇪🇸🇵🇸 pic.twitter.com/0KQLNfx1Iq

— José Vico 🔻🇵🇸🇿🇦 (@josevico4) July 20, 2026

Ποιος φοβάται τον Αντώνη;

Διά χειρός Νίκου Καραμανλή, αφεντικού της (καραδεξιάς) Political το σχόλιο.

Συμπέρασμα για τον αναγνώστη: πίσω από τον Σαμαρά βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Το γεγονός ότι αναφέρεται το όνομα συγκεκριμένου «γαλάζιου» στελέχους αποκαλύπτει προσπάθεια να «καεί». ‘Η το στέλεχος θα βγει και θα διαψεύσει ή δε θα διαψεύσει οπότε θα χριστεί «παιδί» του Μαρινάκη. Η εν λόγω αντιπεριφερειάρχης είναι πρώην πολίστρια (Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδας), ενώ εξελέγη και βουλευτίνα με το Ποτάμι το 2015.

Συμπέρασμα στήλης: τον φοβούνται πολύ – μα πάρα πολύ – τον Σαμαρά στο μέγαρο Μαξίμου.

Ο νηστικός αποστασίες ονειρεύεται

Είπε ο Μητσοτάκης στους δεξιούς βουλευτές: «Μίλησα για την Κυριακή της κάλπης, γιατί η Κυριακή είναι μία και μοναδική. Δεν υπάρχουν δοκιμαστικές εκλογές διαμαρτυρίας, ούτε πρόβα τζενεράλε με δήθεν μηνύματα, ούτε περιθώρια για ρίσκα καταστροφής, με τη διεθνή αλλά και την εσωτερική κατάσταση να οδηγούν σε μία επιλογή: μία ισχυρή κυβέρνηση σιγουριάς, φροντίδας και αποτελέσματος, ενός κόμματος, όχι κατ’ ανάγκη ενός χρώματος». Τι ονειρεύεται ο γιος του αρχιαποστάτη του 1965; Να φτιάξει κυβέρνηση αποστατών, παίρνοντας βουλευτές από άλλα κόμματα! Από ποια κόμματα; Απ’ όπου μπορεί. Από το ΠΑΣΟΚ (από το τσιπρόκομμα δύσκολα θα έπαιρνε, καθώς αυτό, αν είναι δεύτερο, θα είναι εν αναμονή κυβέρνηση), από την Καρυστιανού, από τον Βελόπουλο, από τον Σαμαρά.

Είναι η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης παραδέχεται, έστω και μ’ αυτόν τον έμμεσο, αλλά σίγουρα σαφή, τρόπο, ότι αυτοδυναμία πάπαλα. Προσπαθεί, λοιπόν, να ντοπάρει τους δεξιούς ότι θα είναι μια ανάσα από την αυτοδυναμία, οπότε «αγοράζοντας» μερικούς αποστάτες θα ξαναφτιάξουν κυβέρνηση με αρχηγό τον ίδιο. Λέει τώρα τα αντίθετα απ’ αυτά που έλεγε το 2023. Τι έλεγε τότε; Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, δεν μπαίνουμε σε κουβέντα, πάμε κατευθείαν για δεύτερες εκλογές. Και το έκανε: είχε 146 έδρες τον Μάη του 2023 και πήγε σε δεύτερες εκλογές για να φτάσει τους 158 βουλευτές. Τι λέει τώρα; Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία θα βρούμε αποστάτες. Μόνο που, ακόμα κι αν βγει πρώτο κόμμα, θα χρειάζεται ν’ «αγοράσει» πολλούς αποστάτες και δε θα τους βρει (θυμίζουμε ότι τον Μάη και τον Ιούνη του 2023 πήρε πάνω από 40,50%, ποσοστό που μόνο σε τρελά όνειρα μπορεί να βλέπει). Και στις δεύτερες εκλογές ο Τσίπρας θα μαζέψει το «χαρτί» και θα είναι σε θέση να φτιάξει συμμαχική κυβέρνηση, ενώ αυτός (ο Μητσοτάκης) θα «πάρει τον πούλο» από τη ΝΔ. Λέτε να μην τα σκέπτονται αυτά οι δεξιοί βουλευτές; Αλλο δεν μιλάω (επειδή δεν πρέπει), άλλο δεν σκέφτομαι και δεν ξέρω.

Ο ρεαλιστής

Ο Γιώργος Βλάχος, το πάλαι της ομάδας των λοχαγών του Καραμανλή του δάμαλου και νυν «αμφισβητίας» του αυτοκρατορίσκου Μητσοτάκη, θεωρεί ως ρεαλιστικό στόχο για την εκλογική επίδοση της ΝΔ το 28,31% των ευρωεκλογών. Μ’ άλλα λόγια, θεωρεί την αυτοδυναμία όνειρο απατηλό. Λέει με νόημα ότι τη νύχτα των εκλογών «όλα μπαίνουν στο τραπέζι και όλα αποκλείονται». Κι όταν του ζητούν να σχολιάσει ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, ο Σαμαράς μπαίνει στη Βουλή και βάζει ως όρο για να στηρίξει μια κυβέρνηση της ΝΔ να μην είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, λέει πως το μήνυμα της κάλπης θα αναγκάσει όλες τις πλευρές να «βάλουν νερό στο κρασί τους». Ολες τις πλευρές, όχι μόνο τον Σαμαρά. Που σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να σκεφτεί… παραταξιακά και να παραμερίσει. Να «αγοράσει» αποστάτες ονειρεύεται ο Μητσοτάκης, αλλά οι «αποστάτες» βρίσκονται μέσα στη ΝΔ του.

Απανωτές γαργάρες

Θυμάστε τι έλεγε ο Μητσοτάκης όταν έσκασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ; Οτι θα θωρακίσει το πολίτευμα, θεσπίζοντας ασυμβίβαστο μεταξύ υπουργού και βουλευτή, ώστε να συντριβούν οι πελατειακές σχέσεις. Η σχετική ρύθμιση συμπεριλήφτηκε στην αρχική πρόταση της ΝΔ, αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τελική πρόταση. Ετσι κι αλλιώς ήταν μια μπούρδα, αλλά μπροστά στον κίνδυνο να την καταψηφίσουν και βουλευτές της ΝΔ, ο Μητσοτάκης διέταξε να την πετάξουν στα σκουπίδια. Παρέα στο σκουπιδοτενεκέ θα της κάνει και η άλλη βαρύγδουπη εξαγγελία του Μητσοτάκη για τη θέσπιση μίας θητείας (εξαετούς) του προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκίνηση για ατομική κατανάλωση

Δε θα αμφισβητήσουμε τη συγκίνηση του προπονητή του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Γιώργου Μπαρτζώκα, που πήγε στη Δραπετσώνα για να παρακολουθήσει την προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Απόδραση από τα Βούρλα». Ο πατέρας του ήταν ένας από τους δραπέτες κομμουνιστές κρατούμενους, ο ίδιος ο Γ. Μπαρτζώκας γνώριζε πολλούς απ’ αυτούς που μιλούσαν στο ντοκιμαντέρ, λογικό ήταν να συγκινηθεί. Το ντοκιμαντέρ δεν το έχουμε δει, ξέρουμε όμως τον Κούλογλου και το μένος του ενάντια στο επαναστατικό ΚΚΕ και την ηγεσία του. Ακόμα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν παρέλειψε να πετάξει αντικομματικό δηλητήριο, λέγοντας πως οι δραπέτες ανησυχούσαν πώς θα τους αντιμετώπιζε το κόμμα! Η Ιστορία, όμως, έχει καταγράψει ότι αυτή η απόδραση έγινε με κομματική εντολή. Γι’ αυτό και το ίδιο βράδυ της απόδρασης η «Ελεύθερη Ελλάδα», ραδιοφωνικός σταθμός του ΚΚΕ απηύθυνε έκκληση: «Καλούμε το λαό και όλους τους πατριώτες να προστατεύσουν τους αγωνιστές που κατόρθωσαν να δραπετεύσουν από τις φυλακές της αμερικανοκρατίας. Ελευθερία και γενική αμνηστία στους αγωνιστές».

Δεν είναι ο στόχος μας να μιλήσουμε για την απόδραση από τα Βούρλα. Για τον Γ. Μπαρτζώκα και τη συγκίνησή του θέλουμε να μιλήσουμε. Μια συγκίνηση καθαρά για ατομική κατανάλωση, που θυμίζει μια παρλάτα του μακαρίτη Τζίμη Πανούση: «Ελα από τη βίλα κάνα βράδυ, θα φάμε και μετά θα τραγουδήσουμε αντάρτικα γύρω από την πισίνα». Δεν καταφερόμαστε ενάντια στην επαγγελματική του καριέρα που τον έχει αναδείξει σε έναν από τους καλύτερους προπονητές μπάσκετ στην Ευρώπη (με τις αντίστοιχες αμοιβές, φυσικά). Ενάντια στην κοινωνική του αφωνία καταφερόμαστε. Ομιλητικότατος όταν πλακώνεται με τους παναθηναϊκούς (κυρίως στα «γαλλικά»), ομιλητικότατος όταν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Αγγελοπουλαίων (κι ας μην είναι δικιά του δουλειά οι μπίζνες των αφεντικών της ομάδας), άφωνος όμως ακόμα και μπροστά στη γενοκτονία ενός λαού. Κουβέντα δεν έχει πει για τη Γάζα ο Γιώργος Μπαρτζώκας (ενώ ο – επίσης φανατικός «γάβρος» – Γιώργος Λάνθιμος έχει κάνει το αντίθετο). Ετσι, η προσωπική του συγκίνηση δεν έχει ίχνος κοινωνικότητας, ίχνος ιστορικότητας, ίχνος γείωσης με τη ζέουσα πραγματικότητα. Οπότε, εκ των πραγμάτων, καθίσταται υποκριτική, ακόμα κι αν είναι αληθινή.

Roba capitone

Αν θέλετε ένα ευχάριστο μισάωρο διάλειμμα, δείτε το ολόκληρο. Αν σας πέφτει πολύ, δείτε στην αρχή και στο τέλος. Ιδιαίτερα οι αναφορές του στη Δούρου και το ύφος αυτηνής όταν τις ακούει, η αποθέωση του Μάρκου («αυτός έσωσε το κόμμα») και ο όρκος κομματικής νομιμοφροσύνης («υπό όρους», όμως), δε θα σας αφήσουν άντερο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Nα ζούμε και να σπουδάζουμε αξιοπρεπώς με σύγχρονους όρους
Επόμενο άρθρο Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Σχετικά Αρθρα

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κόντρες 5 Νοέ 2026, 19:37

Πορτοκαλί κατάθλιψη

Κόντρες 4 Νοέ 2026, 20:21

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

Κόντρες 3 Νοέ 2026, 19:26

Koulis the Untouchable

Κόντρες 2 Νοέ 2026, 19:09

Δικός τους παιδί δεν ήταν (και) ο Λιόλιος;

Κόντρες 29 Οκτ 2026, 21:30

Ποιος Μητσοτάκης; ο Αβραμόπουλος!

Κόντρες 27 Οκτ 2026, 21:15
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

Αγγλία: Ημέρα Gai Fawkes.

1605: Συλλαμβάνονται ο Γκάι Φοκς και οι συνεργάτες του σε τούνελ κάτω από τη Βουλή των Λόρδων με 36 βαρέλια πυρίτιδα.

1944: Ο Γεώργιος Παπανδρέου εν αγνοία του υπουργικού συμβουλίου ανακοινώνει τη διάλυση του ΕΛΑΣ και των άλλων οργανώσεων στις 10 Νοεμβρίου.

1968: Συλλήψεις και παραπομπή 41 ατόμων σε στρατοδικείο, 34 καταδίκες.

1969: Τέσσερις καταδίκες μελών του ΑΕΜ, μία μέλους του τροτσκιστικού Κομμουνιστικού Διεθνιστικού Κόμματος και πέντε μελών του ΠΑΜ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo