Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Στοχοποιημένη από το σιωνιστικό λόμπι η Αμερικανοεβραία Ναν Γκολντίν
  • Σιωναζιστές: Αισχρό πτωματεμπόριο για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας
  • Οταν ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωνε τους τελευταίους επιζήσαντες του Αουσβιτς
  • Σαν σήμερα 27 Γενάρη
  • Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα
  • Η Ευρώπη–Φρούριο συναντά το ελληνικό κράτος-τιμωρό
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Οταν «απεργούν» τ’ αφεντικά, εργατικό αίμα μυρίζει
Εργατικά

Οταν «απεργούν» τ’ αφεντικά, εργατικό αίμα μυρίζει

Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Νοέ 2021, 09:43

Το μπουλούκι που πολιορκούσε πρωί-πρωί την περασμένη Τρίτη καφέ-φραντσάιζ γνωστής αλυσίδας στο Γαλάτσι αποτελούνταν από μαγαζάτορες της περιοχής Γαλατσίου-Λαμπρινής με μαγαζιά-τέρατα. Απ’ αυτά που έχουν τουλάχιστον 20 εργάτες/τριες το καθένα, στο μπαρ, στην κουζίνα, στο σερβίρισμα και στο καθάρισμα. Οι καλοζωισμένοι καπιταλιστές, που κουβαλούσαν και κάποιο κανάλι μαζί τους, πλάκωσαν στα μπινελίκια τις εργάτριες του συγκεκριμένου μαγαζιού που δε συμμετείχε στην πανελλαδική «απεργία» του κλάδου της εστίασης. Απαιτούσαν από τις έντρομες εργάτριες να σηκωθούν και να φύγουν, λες και απεργούσε κάποιο από τα σωματεία εργατών του κλάδου. Το αφεντικό του μαγαζιού, φυσικά, δεν εμφανίστηκε. Κορόιδο ήταν; 

Αναρωτιόμαστε, όμως: αν απεργούσαν οι εργάτες του κλάδου (οι σερβιτόροι/ες, οι μάγειροι/σσες, οι βοηθοί κουζίνας, οι ντελιβεράδες) και έκαναν περιφρούρηση της απεργίας τους, πώς θα αντιδρούσε αυτό το μπουλούκι των ιδιοκτητών με τα πανάκριβα κάζουαλ ρούχα (τις «Μερτσέντες» και τις «τζιπούρες» τις είχαν παρκάρει παρακάτω); Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι: θα απειλούσαν τις εργάτριες και τους εργάτες του μαγαζιού τους πως «όποιος απεργήσει έφυγε» κι αν κάποιο σωματείο εμφανιζόταν να κάνει περιφρούρηση της απεργίας στο μαγαζί τους, θα φώναζαν τους μπράβους που πληρώνουν για «προστασία», τους οποίους θα βάφτιζαν «εργαζόμενους που επιθυμούν να εργαστούν, κόντρα στην παράλογη απεργία των συνδικαλιστών».

Περιττεύει να πούμε ότι αυτό που έκαναν οι μαγαζάτορες δεν ήταν απεργία. Ηταν λοκ-άουτ των καπιταλιστών εργοδοτών με αιτήματα προς την κυβέρνηση. Απεργία κάνουν μόνο οι εργάτες και οι μισθωτοί εργαζόμενοι. Το τονίζουμε γιατί κοντεύουμε να (ξε)χάσουμε ακόμα και την έννοια των λέξων. Ειδικά κάποιων λέξεων που έχουν σφραγίσει την πορεία της ανθρωπότητας κατά την εποχή του καπιταλισμού και είναι ποτισμένες με αίμα εργατών.

Και τώρα ρωτάμε: στους εργάτες τους πλήρωσαν τα μεροκάματα τη μέρα του λοκ-άουτ; Το ξέρουμε, γελάτε (πικρά ή σαρδόνια, ανάλογα με την τάξη που ανήκετε). Στην καλύτερη περίπτωση τούς έδωσαν υποχρεωτικό ρεπό (που θα το δουλέψουν μια άλλη μέρα) και στη χειρότερη δεν τους έδωσαν τίποτα. Ειδικά σ’ εκείνους/ες που εργάζονται πλήρες ωράριο (και βάλε), όλη την εβδομάδα, αλλά τους δηλώνουν τετραωρίτες ή τριωρίτες ή εργαζόμενους για 2-3 μέρες την εβδομάδα.

Αλήθεια, δεν ξέρετε ότι η εστίαση-διασκέδαση είναι ο κορυφαίος κλάδος του σύγχρονου εργασιακού μεσαίωνα; Μεροκάματα πείνας (ποιες συλλογικές συμβάσεις; το βασικό και πολύ σας πέφτει), μισά (ή και λιγότερα) ένσημα, απλήρωτες υπερωρίες, νυχτερινά, κυριακάτικα, απασχόληση εκτός ωραρίου για την καθαριότητα (σιγά μην πάρουν καθαριστές, όταν έχουν σερβιτόρους), εκβιασμοί για επιστροφή των δώρων κ.ο.κ.

«Σεβόμενοι την δημόσια υγεία, αναζητάμε βιώσιμα μέτρα στήριξης για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε εμείς και οι χιλιάδες εργαζόμενοί μας», γράφει με… ψυχοπονιάρικη διάθεση στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων. Αυτοί που κλέβουν μεροκάματα και ένσημα εμφανίζονται ως… βιοπαλαιστές όπως και οι εργάτες τους!

Ακολουθούν τα αιτήματα προς το κράτος (ζητούν να γίνουν περισσότερο κρατικοδίαιτοι, όπως οι μεγάλοι καπιταλιστές) και μετά τα «διαρθρωτικά μέτρα», όπως τα ονομάζουν. Ποιο είναι το κύριο «διαρθρωτικό μέτρο»; Οχι η δημιουργία «Ειδικής Γραμματείας ή Επιμελητηρίου Εστίασης». Ούτε η μπούρδα: «Εξ΄ ορθολογισμός του κλάδου με δομικές αλλαγές». Είναι το εξής:

«Επίλυση του εργατικού κόστους με ειδικές ρυθμίσεις σε στρεβλώσεις της εργατικής νομοθεσίας που δεν λαμβάνουν υπόψη της υψηλής έντασης επιπλέον κοστολογίων του κλάδου (νυχτερινά, βραδινά, αργίες, σαββατοκύριακα) και την μοναδικότητά του, στο σύνολο των εργασιακών θέσεων».

Τι ζητούν με τα κακά ελληνικά τους; Ζητούν νέα αντεργατικά μέτρα. Να μην πληρώνουν νυχτερινά, αργίες, Σαββατοκύριακα. Δηλαδή, αυτό που τώρα κάνουν παράνομα (ίσως όχι για τους παλιούς εργάτες και εργάτριές τους) να μπορούν να το κάνουν νόμιμα και για όλους!

Αυτοί είναι οι… κακόμοιροι καταστηματάρχες της εστίασης, που έσπευσε να τους αγκαλιάσει ολόκληρο το αστικό πολιτικό σύστημα και ο αστικός Τύπος. Στυγνοί καπιταλιστές που στόχο τους έχουν τους εργάτες και τις εργάτριές τους, που τους πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας αλλά θέλουν το μπουρί να αποκτήσει μεγαλύτερη διατομή.

Το λοκ-άουτ είχε τεράστια επιτυχία. Το είδαμε όλοι και όλες κάνοντας απλά βόλτα στη γειτονιά μας. Και λοιπόν; Ενώθηκαν καπιταλιστές, μικροί και μεγάλοι, για να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση, διεκδικώντας τα ιδιαίτερα συμφέροντά τους ως καπιταλιστές. Κι επειδή καπιταλισμός χωρίς εκμετάλλευση των εργατών δεν νοείται, ακόμα και αυτή την κινητοποίηση, που τη φόρτωσαν στις πλάτες των μεροκαματιάρηδων εργατών τους, οι καπιταλιστές της εστίασης βρήκαν ευκαιρία να διατυπώσουν αιτήματα για περισσότερα αντεργατικά μέτρα ειδικά στις δικές τους επιχειρήσεις.

Παραθέτουμε στη συνέχεια ανακοίνωση της ΣΒΕΟΔ, που «είδε» τα πράγματα από ταξική βάση.

SVEOD_16-11-21
Εκτύπωση 🖨
ΕΣΤΙΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 18 Νοέμβρη

Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

Επόμενο άρθρο To διπλό έγκλημα του ιμπεριαλισμού και των οργανέτων του

Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

Σχετικά Αρθρα

Τρίκαλα: Βαρύς φόρος αίματος από την εργατική τάξη

Εργατικά 26 Ιαν 2026, 09:17

Αμεση παύση όλων των διώξεων, πλήρης απαλλαγή και δικαίωση των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Λακωνίας

Εργατικά 25 Ιαν 2026, 19:49

Τα πειθαρχικά θα ηττηθούν – το Δημόσιο Σχολείο θα νικήσει (ανταπόκριση από την Τρίπολη)

Μαζική συμπαράσταση, την ημέρα διεξαγωγής του Πειθαρχικού κατά τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στη νόμιμη απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 22 Ιαν 2026, 10:12

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

Εργατικά 19 Ιαν 2026, 09:14

Περνούν από Πειθαρχικό νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς στη Λακωνία

Επειδή συμμετείχαν στη νόμιμη απεργία αποχή από την αξιολόγηση

Εργατικά 13 Ιαν 2026, 20:34

«Μποναμάς» με απολύσεις εργατών στα Public

Εργατικά 27 Δεκ 2025, 20:01
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Στοχοποιημένη από το σιωνιστικό λόμπι η Αμερικανοεβραία Ναν Γκολντίν

27 Ιαν 2026, 13:02
Διεθνή

Σιωναζιστές: Αισχρό πτωματεμπόριο για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας

27 Ιαν 2026, 11:31
Ιστορία

Οταν ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωνε τους τελευταίους επιζήσαντες του Αουσβιτς

27 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Γενάρη

27 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα

26 Ιαν 2026, 19:51
Καταστολή

Η Ευρώπη–Φρούριο συναντά το ελληνικό κράτος-τιμωρό

Από τα στρατόπεδα επιστροφής εκτός ΕΕ στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης

26 Ιαν 2026, 18:31
Παιδεία

Για την περίπτωση διευθύντριας που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία!

Η επιλογή των αρεστών στη διοίκηση «στελεχών εκπαίδευσης» από τη μια και η τρομοκρατική αξιολόγηση εκπαιδευτικών από την άλλη

26 Ιαν 2026, 15:35
Περιβάλλον

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

26 Ιαν 2026, 15:04
Βαθύ Κόκκινο

Ο Θεοδωρόπουλος και η απελπισία του παραδοσιακού φιλοσιωνισμού

26 Ιαν 2026, 10:24
Εργατικά

Τρίκαλα: Βαρύς φόρος αίματος από την εργατική τάξη

26 Ιαν 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Γενάρη

26 Ιαν 2026, 00:01
Εργατικά

Αμεση παύση όλων των διώξεων, πλήρης απαλλαγή και δικαίωση των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Λακωνίας

25 Ιαν 2026, 19:49
Παιδεία

Φοιτητικές διαγραφές στο ΑΠΘ – η επόμενη μέρα ενός κυλιόμενου, κοινωνικά άδικου και αντιεκπαιδευτικού μέτρου

25 Ιαν 2026, 12:52
Διεθνή

Και άλλος νεκρός στη Μινεάπολη από τους κεφαλοκυνηγούς του Τραμπ

25 Ιαν 2026, 11:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Γενάρη

25 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Η Ολγα Κεφαλογιάννη επιβεβαιώνει ότι έκανε χρήση της διάταξης για την επιμέλεια τέκνων – Ο Μητσοτάκης την καλύπτει

Θλιβερό delivery boy ο Φλωρίδης που κατέθεσε τη διάταξη

24 Ιαν 2026, 11:09
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Γενάρη

24 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Αγρια σύγκρουση στο εσωτερικό της σιωνιστικής οντότητας, ενόψει της εφαρμογής της δεύτερης φάσης στη Γάζα

23 Ιαν 2026, 20:25
Η παπάρα

Ξεσκονόπανο made in Nederlands

23 Ιαν 2026, 15:14
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Γενάρη

Ημέρα μνήμης εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Ημέρα κατά της λέπρας.

Βιετνάμ: Ημέρα ειρήνης (1973).

Δανία: Ημέρα του Αουσβιτς.

1906: Ομάδα μάχης των μπολσεβίκων επιτίθεται σε ταβέρνα-στέκι φιλομοναρχικών, δύο νεκροί και είκοσι τραυματίες (Ρωσία).

1945: Ο Κόκκινος Στρατός απελευθερώνει το Αουσβιτς.

1972: Βόμβα στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας.

1973: Συνθήκη Παρισιού – τερματισμός του πολέμου στο Βιετνάμ.

1991: Ρουκέτα κατά της εταιρείας BP (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν είμαι δημοφιλής σε εσάς τώρα επειδή υπερασπίζομαι τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που είναι σε αυτή τη θέση, επειδή μας ανάγκασε στην Ευρώπη να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες που πρέπει να φροντίσουμε περισσότερο για την άμυνά μας. Μπορεί η Ευρώπη να αμυνθεί; Με τίποτα. Χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ, αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες δεν θα είχαν αυξήσει τις αμυντικές τους δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ τους.

Μαρκ Ρούτε

(Ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας και νυν γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ προκάλεσε το κοινό του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, μιλώντας σε ένα πάνελ με τίτλο «Μπορεί η Ευρώπη να αμυνθεί;». Οταν συναντήθηκε με τον Τραμπ, άρχισε και πάλι να τον ξεσκονίζει και να τον γλείφει. «Μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιος ότι, αν ποτέ οι ΗΠΑ δεχτούν επίθεση, οι σύμμαχοί σας θα είναι μαζί σας. Υπάρχει απόλυτη εγγύηση. Με πονάει αν πιστεύετε πως δεν είναι έτσι και υπό την ηγεσία σας αυτή η Συμμαχία είναι ισχυρότερη από ποτέ», του είπε. Ο πορτοκαλομαλλιάς πήρε το γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις ύφος του, φούσκωσε σαν γαλοπούλα και ευχαρίστησε τον Ρούτε για το «μεγάλο κομπλιμέντο». Αντανακλά ο Ρούτε τις θέσεις του ολλανδικού ιμπεριαλισμού; Σε καμιά περίπτωση. Ο Ρούτε εκφράζει μόνο τον εαυτό του. Οι Αμερικάνοι διορίζουν τον εκάστοτε γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, αυτοί διόρισαν και τον Ρούτε. Η κυβέρνηση Μπάιντεν στήριξε δημόσια την υποψηφιότητά του, στέλνοντας σε όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ το μήνυμα «αυτός είναι, τέλος». Λίγους μήνες αργότερα η διάδοχος του Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις, είχε ηττηθεί από τον Τραμπ και ο Ρούτε, ως καλός επαγγελματίας, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του νέου αφεντικού, το οποίο δημόσια αποκαλεί daddy. Μπαμπάκα! Μπορεί σ’ εμάς τους απλούς ανθρώπους, με αξιοπρέπεια και τιμή, αυτή η συμπεριφορά να προκαλεί αηδία, όμως στους αστούς πολιτικούς δεν προκαλεί τα ίδια αισθήματα. Πολλοί και πολλές πρέπει να θαυμάζουν τον Ρούτε που took the job και κατάφερε να δείξει τέτοια προσαρμοστικότητα. Η κυβερνητική πολιτική σε κάθε ιμπεριαλιστική χώρα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μονοπωλιακής τάξης αυτής της χώρας. Οι αστοί πολιτικοί, όταν αναλαμβάνουν διεθνή πόστα, υπερασπίζονται εκείνους που τους διόρισαν στο πόστο. Ο προκάτοχος του Ρούτε, Γενς Στόλτενμπεργκ, πρώην πρωθυπουργός και υπουργός της Νορβηγίας, ξεκίνησε από τη… μαρξιστική-λενινιστική Κόκκινη Νεολαία και αργότερα πέρασε στο σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα Νορβηγίας, με το οποίο έχτισε την πολιτική του καριέρα. Ως γενικός γραμμαστέας του ΝΑΤΟ δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτό που κάνει ο δεξιός Ρούτε. Απλά ο Ρούτε είχε την «ατυχία» να πέσει πάνω στη δεύτερη θητεία του Τραμπ, κατά την οποία αυτός «έχει ξεφύγει». Αλλά ο Ρούτε τιμά τη δουλειά που του ανέθεσαν οι Αμερικάνοι, βάζοντας στοιχεία οσφυοκαμψίας, ξεσκονίστρας και γλειψίματος στη δημόσια συμπεριφορά του)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Εφετείο 17Ν

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • ΕΛΑ

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Επικοινωνία

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Όροι χρήσης

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Ποιοι είμαστε

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Επικοινωνία

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

  • Όροι χρήσης

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

    Για το 24ωρο λοκ-άουτ στην εστίαση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo