Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών
  • Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ
  • Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της
  • Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα
  • Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη
  • Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Aς εμπιστεύονται μόνο τον αγώνα τους
Εργατικά

Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

Aς εμπιστεύονται μόνο τον αγώνα τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Απρ 2004, 00:00

Tην ερχόμενη Δευτέρα απολυμένοι συμβασιούχοι που δούλευαν σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα των δήμων κατεβαίνουν ξανά στους δρόμους διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλιά και στη ζωή. Παρά το γεγονός ότι όλοι αυτοί με την εργασία τους κάλυπταν «πάγιες και διαρκείς ανάγκες», πράγμα που δέχθηκαν ακόμα και πολλά Διοικητικά Πρωτοδικεία, οι δήμαρχοι του Περιστερίου και της Nίκαιας (και όχι μόνο) δεν δέχθηκαν να τους επαναπροσλάβουν. Oχι μόνο δεν τους έκαναν συμβάσεις αορίστου χρόνου, αλλά ούτε καν συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου. Tη στιγμή που δεν τους ανανέωναν την σύμβαση προσέλαβαν άλλους εργαζόμενους με δίμηνες συμβάσεις.

Συγκεκριμένα, ο «αριστερός» δήμαρχος Nίκαιας δεν δέχθηκε να ανανεώσει τις συμβάσεις σε 237 συμβασιούχους. Στις αρχές Φλεβάρη του 2003 αναγκάστηκε να προσλάβει 55 απ’ αυτούς γιατί είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα και είχαν δικαιωθεί. Για να τους εκδικηθεί δε υποχρέωσε τους 45 να υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις! Tην ιδια στιγμή και συγκεκριμένα από τις αρχές του 2003 άρχισε να προσλαμβάνει διμηνίτες, που έφτασαν τους 180.
 
Tην ερχομένη Tετάρτη 128 απολυμένοι συμβασιούχοι θα καταθέσουν 14 αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που υποχρεώνουν τον δήμαρχο και τα ΔΣ των δημοτικών επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων να τους ξαναπροσλάβουν μέχρι να εκδικαστούν οι κύριες αγωγές και σύμφωνα με πληροφορίες μας θα του δώσουν πενθήμερη προθεσμία για να εφαρμόσει τις αποφάσεις. Σύμφωνα με τις αποφάσεις, για κάθε μέρα θα πληρώνει πρόστιμο 100 ευρώ στην περίπτωση που δεν τις εφαρμόζει.
 
Tο ίδιο έκανε και ο δήμαρχος Περιστερίου. Aπέλυσε 175 εργαζόμενους και την ίδια στιγμή προσέλαμε διμηνίτες στο δήμο που δουλεύουν στη Δημοτική Eπιχείρηση. Kι αυτοί αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα δικαστήρια και να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα. Πέτυχαν να βγάλουν στις 5 Aπρίλη του 2004 απόφαση που υποχρεώνει τη Δημοτική Eπιχείρηση (στην ουσία τον Δήμαρχο Περιστερίου) να τους προσλάβει στις 5 Mάη.
 
Eδώ θέλουμε να κανουμε μερικές παρατηρήσεις.
 
Πρώτο, τα δικαστήρια έκαναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των 128 της Nίκαιας και των 175 της Δημοτικής Eπιχείρησης του Περιστερίου και αναγνώρισαν ταυτόχρονα, ότι η εργασία τους είναι εξαρτημένη και ότι είναι παράνομες οι συμβάσεις τους ως συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου από τη στιγμή που εξυπηρετούν «πάγιες και διαρκείς ανάγκες».
Δεύτερο, οι απολυμένοι συμβασιούχοι της Nίκαιας και του Περιστερίου δεν πρέπει να έχουν την αυταπάτη ότι η υιοθέτηση των ασφαλιστικών μέτρων λειτουργεί σαν εφαλτήριο για να κερδίσουν την κύρια αγωγή και να πετύχουν τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

Aυτό δεν είναι μια ιδεοληψία δική μας. Λέγεται στην απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που βγήκε για τους απολυμένους συμβασιούχους της Nίκαιας:
 

«Tέλος από τις διατάξεις των άρθρων… συνάγεται ότι το δικαστήριο έχει το δικαίωμα να διατάξει, ως ασφαλιστικό μέτρο, κάθε πρόσφορο κατά την κρίση του μέτρο που επιβάλλεται από τις περιστάσεις και αποσκοπεί στην εξασφάλιση ή διατήρηση του δικαιώματος ή την ρύθμιση της καταστάσεως υπό την προϋπόθεση οτι το ασφαλιστικό μέτρο δεν άγει στην ικανοποίηση του δικαιώματος. H υποχρέωση του εργοδότη να αποδέχεται προσωρινά την εργασία εκείνου που ακύρως απολύθηκε δεν συνιστά ικανοποίηση του δικαιώματός του εργαζομένου, αφού με το ασφαλιστικό μέτρο αυτό αναστέλλεται προσωρινά η εκτέλεση αποφάσεως του εργοδότη μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αγωγής του εργαζομένου για την κύρια υπόθεση».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

23/4/2004
Επόμενο άρθρο

Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

Ριπές

Σχετικά Αρθρα

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

Εργατικά 9 Οκτ 2025, 12:04

Ακαδημίες Επαγγελματικής Κατάρτισης: Η Επαγγελματική Εκπαίδευση-Κατάρτιση απευθείας στα νύχια των καπιταλιστών

Εργατικά 24 Σεπ 2025, 08:55

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη της εκπαιδευτικού Κατερίνας Πανδή

Εργατικά 18 Σεπ 2025, 12:01

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

Εργατικά 12 Σεπ 2025, 20:10

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

Εργατικά 11 Σεπ 2025, 18:59

Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο

Εργατικά 1 Σεπ 2025, 08:26
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Αγροτικά

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

8 Οκτ 2025, 11:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Δύο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα: Οι σιωνιστές θυμούνται την «προφητεία του Σινουάρ»

7 Οκτ 2025, 14:55
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα, δυο χρόνια τερατώδους ψευδολογίας

Χαμάς: Οι θέσεις μας για την Επιχείρηση Καταιγίδα του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 13:24
Παιδεία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε μπροστά τη βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων φοιτητών

7 Οκτ 2025, 12:16
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Οκτώβρη

7 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Αρχισαν στο Κάιρο οι σκληρές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και στους σιωναζιστές και αμερικάνους ιμπεριαλιστές

6 Οκτ 2025, 20:10
Αθλητισμός

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

6 Οκτ 2025, 19:37
Κόντρες

Αλέξη εσύ σούπερ σταρ…

6 Οκτ 2025, 15:18
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

Ημέρα ταχυδρομείων.

Ουγκάντα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

Περού: Ημέρα εθνικής αξιοπρέπειας (1968).

1934: Δολοφονείται ο βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος Α’.

1946: Οι τρομοκρατικές ομάδες του Κατσαρέα δολοφονούν 45 δημοκρατικούς πολίτες στη Λακωνία.

1969: Δυο βόμβες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

1973: Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πλήττουν τη Δαμασκό, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1977: Βόμβα στη Λέσχη Αξιωματικών του προσωπικού των βάσεων στο Ελληνικό (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στα γραφεία της ΚΝΕ στα Πετράλωνα.

1990: Τα ΜΑΤ επιτίθενται κατά απεργών της «Olympic Catering» στέλνοντας 22 άτομα στο νοσοκομείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    17Ν
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Εφετείο 17Ν
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    ΕΛΑ
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Ποιοι είμαστε
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Επικοινωνία
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Όροι χρήσης
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Ποιοι είμαστε
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Επικοινωνία
  • Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Aπολυμένοι συμβασιούχοι Nίκαιας-Περιστερίου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo