Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη
  • Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…
  • Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού
  • H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα
  • H ώρα του Φραπέ
  • Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Με αρχι-πογκρομιστή τον ΔΗΜΑΡίτη Μανιτάκη
Εργατικά

Πογκρόμ στο Δημόσιο

Με αρχι-πογκρομιστή τον ΔΗΜΑΡίτη Μανιτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr17 Νοέ 2012, 00:00

Ο πρώτος υπουργός της συγκυβέρνησης που βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή των εργαζόμενων στο Δημόσιο είναι ο ΔΗΜΑΡίτης Αντώνης Μανιτάκης, που μεθοδεύει ένα πογκρόμ απολύσεων χιλιάδων εργαζόμενων. Κατά τα άλλα, η ΔΗΜΑΡ ψήφισε «παρών» στο πολυνομοσχέδιο, γιατί την έπιασε ο πόνος για τα εργασιακά. Κατά τα άλλα, ο Μανιτάκης διαβεβαίωνε μέχρι πρότινος τους εργαζόμενους, ότι δεν πρόκειται ν’ απολυθεί κανένας!

Αυτός, ο «έγκριτος συνταγματολόγος» πέρασε στο πολυνομοσχέδιο μια διάταξη που θα πρέπει να διδάσκεται ως αρνητικό παράδειγμα στις νομικές σχολές. Σύμφωνα μ’ αυτή, χάνουν τις οργανικές τους θέσεις (καταργούνται) και βγαίνουν σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικοτήτων Διοικητικού, Διοικητικού-Λογιστικού, Διοικητικού-Οικονομικού και Διοικητικών Γραμματέων, «οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί με διαγωνισμό ή με διαδικασία επιλογής σύμφωνα με προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια υπό τον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής ή με ειδικές διαδικασίες επιλογής που περιβάλλονται με αυξημένες εγγυήσεις διαφάνειας και αξιοκρατίας». Γράφαμε στο προηγούμενο φύλλο, ότι αυτή η διάταξη είναι τόσο ασαφής και γενικόλογη που χωράει οποιαδήποτε ερμηνεία.
 
Την ερμηνεία ήρθε να δώσει ο Μανιτάκης με μια εγκύκλιο-ποταμό, ακολουθώντας και αυτός την άθλια συνήθεια πολλών προκατόχων του να νομοθετούν όχι με νομοσχέδια που ψηφίζονται από τη Βουλή ή έστω με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αλλά με εγκυκλίους! Περνάνε σκόπιμα από τη Βουλή ασαφείς ή διφορούμενες διατάξεις κι έρχονται μετά και δήθεν τις ερμηνεύουν με εγκυκλίους, ενώ στην πραγματικότητα με τις εγκυκλίους νομοθετούν. Αυτό έκανε και ο συνταγματολόγος και… αριστερός Μανιτάκης, κουρελιάζοντας την αστική δημοκρατία, την οποία κατά τα άλλα παρουσιάζει σαν το τελειότερο πολίτευμα.
Σημειώναμε στο προηγούμενο φύλλο: «Η διάταξη αυτή σκόρπισε ανησυχία σε χιλιάδες υπαλλήλους που δεν έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ, όπως για παράδειγμα σ’ αυτούς που έγιναν αορίστου χρόνου με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου ή σ’ αυτούς που κέρδισαν δικαστήρια, στα οποία απέδειξαν ότι εργάζονταν ως συμβασιούχοι καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες». Η ανησυχία κάθε άλλο παρά αβάσιμη ήταν, διότι ο Μανιτάκης έ-σπευσε με την εγκύκλιό του να περιλάβει τους πάντες, κουρελιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας. Γράφει για παράδειγμα η εγκύκλιος:
«Προσωπικό του οποίου μεταβλήθηκε η εργασιακή σχέση σε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου επειδή διαπιστώθηκε ότι κάλυπτε  πάγιες και διαρκείς ανάγκες (π.χ. ν. 2190/1994, ν. 2839/ 2000, Π.Δ. 164/2004), καταλαμβάνεται από τις διατάξεις του ως άνω νόμου».  Δηλαδή, και όσοι συμβασιούχοι έγιναν αορίστου χρόνου με το περιβόητο Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κι ανήκουν στις συγκεκριμένες κατηγορίες, μπαίνουν σε διαθεσιμότητα, διότι θεωρείται ότι δεν έγιναν αορίστου χρόνου με «ειδικές διαδικασίες επιλογής που περιβάλλονται με αυξημένες εγγυήσεις διαφάνειας και αξιοκρατίας»! Κατά τα άλλα, ο Μανιτάκης σημειώνει ότι «είναι αυτονόητο ότι σε καμία περίπτωση με τις ως άνω διατάξεις δεν αμφισβητείται η συνταγματικότητα των οικείων νομοθετικών ρυθμίσεων ή η νομιμότητα των προσλήψεων αυτών,  ούτε θίγεται κατά οποιοδήποτε τρόπο το νομικό τους καθεστώς».
Από τη μια θεωρεί ότι οι υπάλληλοι αυτοί έγιναν αορίστου χρόνου με διαδικασίες που δεν είχαν «αυξημένες εγγυήσεις διαφάνειας και αξιοκρατίας» και από την άλλη λέει ότι και συνταγματικοί και νόμιμοι ήταν αυτοί οι διορισμοί. Κι όμως, τουλάχιστον στην περίπτωση του ΠΔ Παυλόπουλου όλες οι μετατροπές συμβάσεων σε αορίστου χρόνου πέρασαν από το ΑΣΕΠ και επικυρώθηκαν απ’ αυτό! Εχουν, δηλαδή, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι και το τυπικό στάτους που επικαλείται ο Μανιτάκης, αλλά τους πετάει κι αυτούς σε διαθεσιμότητα, με προορισμό την απόλυση μετά από ένα χρόνο.
 
Ο Μανιτάκης και η συγκυβέρνηση ισχυρίζονται υποκριτικά ότι οι διαθεσιμότητες θα είναι προσωρινές και πως οι υπάλληλοι αυτοί θα ,εταταχθούν σε άλλες υπηρεσίες. Αυτό το παραμύθι, όμως, δεν το τρώει κανένας πλέον. Οταν πρέπει να απολυθούν 2.000 εργαζόμενοι μέχρι το τέλος του χρόνου και τουλάχιστον άλλες 25.000 το 2013, ποιος θα χάψει ότι δε θ’ απολυθεί, αλλά σε λίγο καιρό θα μεταταχθεί; Αν ήταν έτσι, γιατί δεν έβγαζαν πρώτα τις υποτιθέμενες κενές θέσεις και μετά να κάνουν τις μετατάξεις; Είναι φανερό ότι η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζόμενων είναι το πρώτο κύμα μαζικών απολύσεων (μέσω της διαθεσιμότητας των 12 μηνών). Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν και άλλα κύματα, για να πιαστεί ο στόχος που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα. Και δεν επελέγη τυχαία η συγκεκριμένη κατηγορία. Τους ΔΕ τους θεωρούν βάρος στο Δημόσιο και η στρατηγική εδώ και χρόνια είναι να τους ξεφορτωθούν.
 
Οι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, μπλοκάροντας τις υπηρεσίες που θα στείλουν τις λίστες. Είναι ένας κρίσιμος αγώνας που πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους μας.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Πογκρόμ στο Δημόσιο

Και ο στρατός στην καταστολή των διαδηλώσεων
Επόμενο άρθρο

Πογκρόμ στο Δημόσιο

Nέα μεγάλη ανατροπή στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζόμενων

Σχετικά Αρθρα

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

Εργατικά 2 Δεκ 2025, 14:11

Καμιά ανοχή στις απολύσεις μητέρων – η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι ποινή!

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού EKΠΑ για απολυμένη εργαζόμενη στην καθαριότητα

Εργατικά 30 Νοέ 2025, 06:09

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Η Παρασκευή Τυχεροπούλου δεν είναι μόνη! Είμαστε όλοι και όλες στο πλευρό της, είμαστε η ασπίδα προστασίας

Εργατικά 25 Νοέ 2025, 11:56

Αντιμετωπίζουν τους συνταξιούχους σαν επαίτες

Εργατικά 24 Νοέ 2025, 20:06

Τα σαπάκια της Hellenic Train και το αποικιοκρατικό πλιάτσικο του μονοπώλιου Ferrovie dello Stato Italiane

24ωρη απεργία αύριο από όλο το προσωπικό της Hellenic Train

Εργατικά 17 Νοέ 2025, 12:07

Υπόθεση Μανώλη Αφράτη: Δικαίωση μεν, αλλά… δυο χρόνια με αναστολή για μια ανθρώπινη ζωή;

Εργατικά 15 Νοέ 2025, 10:28
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Περί golden boys και λαμόγιων, γενικώς…

2 Δεκ 2025, 22:49
Η παπάρα

Ο Κυρανάκης στην πρωτοπορία του γκεμπελισμού

2 Δεκ 2025, 19:40
Διεθνή

H θέληση για αντίσταση παράγει (και) ιατρικά θαύματα

2 Δεκ 2025, 18:21
Κόντρες

H ώρα του Φραπέ

2 Δεκ 2025, 15:25
Εργατικά

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

2 Δεκ 2025, 14:11
Διεθνή

Σιωναζιστές έποικοι σάπισαν στο ξύλο και λήστεψαν ξένους αλληλέγγυους

Σε χωριό της Δυτικής Οχθης

2 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Δεκέμβρη

2 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Tα πολεμικά μονοπώλια και το ανώτατο κέρδος

1 Δεκ 2025, 19:21
Αγροτικά

Στα μπλόκα της αγροτιάς να σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς – Παλλαϊκό μέτωπο στήριξης των αγωνιζόμενων αγροτών

1 Δεκ 2025, 14:26
Διεθνή

Η απώλεια της στρατηγικής ισορροπίας του Ισραήλ

Πολιτική Ανάλυση

1 Δεκ 2025, 13:35
Κόντρες

Ξεφτίλα είναι η ίδια η Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

1 Δεκ 2025, 11:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Δεκέμβρη

1 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Πάει κι ο «ψηλός», πλησιάζει η ώρα του «κοντού»;

30 Νοέ 2025, 09:40
Εργατικά

Καμιά ανοχή στις απολύσεις μητέρων – η μητρότητα είναι δικαίωμα, όχι ποινή!

Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού EKΠΑ για απολυμένη εργαζόμενη στην καθαριότητα

30 Νοέ 2025, 06:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Νοέμβρη

30 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Δεν θα συμπράξουμε στις διαγραφές φοιτητών για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια

Κάλεσμα προς τους διδάσκοντες για κοινή δράση

29 Νοέ 2025, 20:05
Διεθνή

Η βόρεια σιωνιστική οντότητα παραμένει «παραλυμένη» ένα χρόνο μετά την κατάπαυση του πυρός

Οι έποικοι δυσκολεύονται να επιστρέψουν και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους, ένα χρόνο μετά τη λήξη του πολέμου των σιωναζιστών στον Λίβανο

29 Νοέ 2025, 09:54
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

29 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Νοέμβρη

29 Νοέ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

Ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

1905: Η αστυνομία συλλαμβάνει πολλούς αντιπροσώπους του Σοβιέτ Πετρούπολης, ανάμεσά τους ο Τρότσκι που εξορίζεται στη Σιβηρία.

1942: Παραιτείται η κυβέρνηση Τσολάκογλου, ορκωμοσία νέας υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο που εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις αρχές κατοχής.

1944: «Δεκέμβρης» – Διαδήλωση του ΕΑΜ στην πλατεία Συντάγματος, αστυνομία και βρετανοί στρατιώτες χτυπάνε στο ψαχνό, 28 νεκροί και εκατό τραυματίες.

1973: Βόμβα των Λαϊκών Απελευθερωτικών Ομάδων Σαμποτάζ σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας (Αθήνα).

1984: Δυστύχημα στο εργοστάσιο της «Union Carbide» στο Bhopal της Ινδίας, 10.000 νεκροί και 300.000 τραυματίες.

1988: Τρεις βόμβες του ΕΛΑ σε υπηρεσίες της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    17Ν
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Εφετείο 17Ν
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    ΕΛΑ
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Πογκρόμ στο Δημόσιο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Ποιοι είμαστε
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Επικοινωνία
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Όροι χρήσης
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Ποιοι είμαστε
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Επικοινωνία
  • Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Πογκρόμ στο Δημόσιο

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo