Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)
  • Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο
  • Σαν σήμερα 13 Αυγούστου
  • Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία
  • Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»Κοροϊδία με τα δήθεν κινητά συνεργεία για μαζικά τεστ
Επικαιρότητα

Κοροϊδία με τα δήθεν κινητά συνεργεία για μαζικά τεστ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Απρ 2020, 16:09

Eχουμε γράψει πολλές φορές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους, τους οποίους μπορεί να εξαπατήσει με την προπαγάνδα, με τις εξαγγελίες μέτρων τύπου προνοιακού βοηθήματος, τάχα γα την ενίσχυση της εργατικής τάξης, είτε για προμήθεια υλικών προστασίας που λείπουν μαζικά από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων, που δίνει ηρωικά τη μάχη για την καταπολέμηση του κοροναϊού, είτε για πραγματοποίηση μαζικών τεστ για τον έλεγχο της υγειονομικής κατάστασης του ελληνικού λαού
 
Μιλάμε για μέτρα της πλάκας, που εξαγγέλλονται κατ’ επανάληψη για να φανεί ότι είναι διαφορετικά, ενώ πρόκειται για τα ίδια, τα οποία ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της εξαγγελίας- όπως καλή ώρα το περιβόητο 800άρι., που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της υποβολής των αιτήσεων και για την υλοποίησή του θα περάσουν αρκετές μέρες ακόμα, ενώ τα νούμερα που εμφανίζουν οι αρμόδιοι υπουργοί για τους δικαιούχους του είναι φουσκωμένα.
 
Το ίδιο συμβαίνει και με τις περιβόητες Κ.ΟΜ.Υ.), που προορίζονται για να κάνουν κατ’ οίκον επισκέψεις για νοσηλεία και λήψη δειγμάτων από πιθανά κρούσματα. Οι Κ.ΟΜ.Υ., λοιπόν, από τις 20 Μάρτη : μία με το τεσσαρακοστό τέταρτο άρθρο της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 20ής Μάρτη και μία στις 3 Απρίλη με την Κοινή Απόφαση των Σκυλακάκη, Γεργιάδη και Κικίλια (ΦΕΚ 1177Β/6.4.2020).
 
Στο 44ο άρθρο της ΠΝΠ προβλεπόταν η έκδοση Κοινής Απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Υγείας, με την οποία θα ρυθμίζονταν ανάμεσα στ’ άλλα η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των Κ.ΟΜ.Υ. και οι επιμέρους περιοχές ευθύνης τους στην χώρα. Η ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στις 6 Απρίλη στην εφημερίδα της κυβέρνησης αναφέρει ωςημερομηνία έναρξης λειτουργίας των Κ.ΟΜ.Υ. την 8η Απρίλη του 2020δεν αναφέρει τίποτα όμως για τις επιμέρους περιοχές ευθύνης τους, παράλειψη που όπως θα δούμε στη συνέχεια υποκρύπτει σκοπιμότητα.
 
Η κοινή λογική λέει ότι οι Κ.ΟΜ.Υ. ήταν φύσει αδύνατο να λειτουργήσουν στις 8 Απρίλη, γιατί σε μια ημέρα ήταν αδύνατο να συνταχθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 500 νοσηλευτών και 500 οδηγών και να νοικιαστούν 500 αυτοκίνητα, να δημοσιευτεί η προκήρυξη, να γίνουν οι προσλήψεις, ακόμα και με κατά παρέκκλιση διαδικασία και να ενημερωθούν οι νοσηλευτές για το αντικείμενο της εργασίας τους.
 
Τότε γιατί οι συντάκτες της ΚΥΑ έσπευσαν να βάλουν ως ημερομηνία λειτουργίας των Κ.ΟΜ.Υ. την 8η Απρίλη; Μόνο και μόνο για να βγουν εν χορώ τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης και να διασαλπίζουν: «Σε πλήρη εφαρμογή είναι από το πρωϊ της Τετάρτης (σ.σ. 8 Απρίλη) η δειγματοληψία κατ’ οίκον που πραγματοποιούν οι 500 Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ)».
 
Είπαμε, η κυβέρνηση της ΝΔ νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους. Νομίζει ότι μπορεί το σανό που δίνουν οι αγρότες στα παραγωγικά ζώα να τον πλασάρει μέσω των Μαζικών Μέσων Παραπληροφόρησης ως παντεσπάνι.
 
Ποια είναι η πραγματικότητα; Οι λοιμωξιολόγοι καθηγητάδες και η κυβέρνηση δεν είχαν και δεν έχουν σκοπό να κάνουν αυτή την περίοδο μαζικά τεστ στον ελληνικό λαό. Προσδοκούν ότι μέσα στον Μάη θα έχει γίνει το λεγόμενο πικ στην καμπύλη των κρουσμάτων και έτσι δε θα χρειαστεί να γίνουν μαζικά τεστ.
 
Και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό. Χθες (Πέμπτη 9 Απρίλη), προσπαθήσαμε πολλές φορές να επικοινωνήσουμε με τον προϊστάμενο του Τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΕΟΔΥ κ. Ζακυνθινό, καθώς ο ΕΟΔΥ έχει οριστεί ως ο φορέας του συγκεκριμένου έργου που έπρεπε να έρθει σε πέρας με βάση την ΚΥΑ, επομένως υπεύθυνος για τη σύνταξη, δημοσίευση και εκτέλεση του διαγωνισμού για τις προσλήψεις των 500 νοσηλευτών και 500 οδηγών των Κ.ΟΜ.Υ.
 
Εισπράτταμε για ώρες από την κ. Παπαδέα, υπάλληλο στο ίδιο τμήμα, ότι ο κ. Ζακυνθινός είναι… σε σύσκεψη. Από την αρχή δηλώσαμε την ιδιότητά μας, αφήσαμε τον αριθμό του κινητού μας και εξηγήσαμε για ποιο λόγο θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Ζακυνθινό. Από την επικοινωνία μας με την κ. Παπαδέα μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι, όπως μας είπε, το Τμήμα Διοικητικού Συντονισμού δεν είχε χρεωθεί με τη διεκπεραίωση του διαγωνισμού για τις προσλήψεις του προσωπικού που θα επανδρώσει τις 500 ΚΟΜΥ.
 
Με τα πολλά, ο κ. Ζακυνθινός αναγκάστηκε να επικοινωνήσει μαζί μας. Τον ρωτήσαμε τι γίνεται με την προκήρυξη του διαγωνισμού, αν ετοιμάστηκε, πότε θα δημοσιευθεί και πότε θα ολοκληρωθεί. Μας απάντησε ότι η προκήρυξη του διαγωνισμό και πως δεν μπορεί με βεβαιότητα να μας αναφέρει αν αυτή θα είναι έτοιμη για δημοσίευση την επόμενη εβδομάδα!
 
Του θυμίσαμε ότι οι ΚΟΜΥ θα λαμβάνουν μόνο το προς εξέταση βιολογικό υλικό, το οποίο θα παραδίδουν για να γίνουν τα τεστ. Για να γίνουν όμως τεστ, θα έπρεπε να έχει οργανωθεί και η, αφού ως τώρα δεν έγινε καμιά ουσιαστική δουλειά από την κυβέρνηση για μαζική προμήθειά τους. Ούτε στην ΚΥΑ προβλέπεται το παραμικρό επ’ αυτού. Μας απάντησε ότι δε γνωρίζει τίποτα για το ζήτημα των αντιδραστηρίων και ότι γι’ αυτό είναι αναρμόδιος!
 
Εμείς κάναμε έρευνα για το ζήτημα της παραγωγής και προμήθειας αντιδραστηρίων και γενικά για τη διεξαγωγή των τεστ, επικοινωνώντας με γιατρούς της πράξης και βιολόγους-ιολόγους. Αυτή την έρευνα θα την παρουσιάσουμε σύντομα. Εκείνο που αποκομίσαμε είναι ότι η χώρα μας δεν προετοιμάστηκε,όχι μόνο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κοροναϊού, αλλά και στη συνέχεια, κατά τη διάρκειά της, γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήθελε και συνεχίζει να μην θέλει να κάνει τεστ μαζικά στον ελληνικό λαό.
 
Η κυβέρνηση πόνταρε στον μαζικό αποκλεισμό στα σπίτια μας, που ναι μεν ήταν επιβεβλημένος, αλλά όχι και ικανός, προφανώς για να μην λάβει σοβαρά μέτρα τόσο για την δημόσια υγεία, όσο και για τη ζωή του ελληνικού λαού που μπαίνει σε κίνδυνο από τη γενικευμένη εξαθλίωση. Γι’ αυτό και πρέπει η εργατική τάξη και ο λαός μας να αντιδράσουν εδώ και τώρα, καθώς η χώρα μας πλήττεται από την πανδημία του κοροναϊού.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑλλο αντίσταση, άλλο «μαγκιά»
Επόμενο άρθρο Koροναϊκά ανάλεκτα (9)

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Οταν σε υμνεί η Δεξιά

11 Αυγ 2026, 19:44
Διεθνή

Νομική νίκη για ακαδημαϊκό στον οποίο αρνήθηκαν πανεπιστημιακή θέση αφού χαρακτήρισε τη Γάζα «κλασική περίπτωση γενοκτονίας»

11 Αυγ 2026, 18:08
Πολιτισμός

Αν δε θέλετε να μιλάμε για την Παλαιστίνη, μην μας καλείτε

11 Αυγ 2026, 17:46
Διεθνή

Το στρατηγικό αδιέξοδο των σιωναζιστών στον Λίβανο και οι άθλιοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

11 Αυγ 2026, 10:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διπλωματικό προβάδισμα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στις διαδικασίες που αφορούν τη Γάζα

10 Αυγ 2026, 19:53
Κόντρες

Τάκης, η ξεσκονίστρα κάθε καπιταλιστή

10 Αυγ 2026, 19:35
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

Ημέρα αριστερόχειρων.
Κεντροαφρικανική Δημοκρατία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).
1924: Μεγάλες καταχρήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, συλλήψεις υπαλλήλων.
1959: Γίνεται γνωστό ότι η ελληνική κυβέρνηση φυγάδευσε τον υπόδικο γερμανό εγκληματία πολέμου Γκούντερ Γκόλβες μετά από παρέμβαση της Δυτικής Γερμανίας.
1961: Η Ανατολική Γερμανία αρχίζει την κατασκευή του τείχους του Βερολίνου.
1967: Βόμβα σε πεζοδρόμια της οδού Πύθωνος (Κυψέλη).
1968: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του δικτάτορα Παπαδόπουλου από τον Αλέξανδρο Παναγούλη.
1971: Η δικτατορία αφαιρεί την ελληνική ιθαγένεια του Ανδρέα Παπανδρέου.
1993: Η τουρκική αστυνομία καταδιώκει και σκοτώνει πέντε μέλη της «Ντεβ Σολ».

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι Η.Π.Α. έχουν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ! Ο Ναυτικός Αποκλεισμός μας αποκαλείται, από όλους, «ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ», και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει το Ιράν γι’ αυτό. Δεν έχουν Ναυτικό, δεν έχουν Πολεμική Αεροπορία, οι εναπομείναντες στρατιώτες τους παραμένουν απλήρωτοι, το ΙRGC (Σώμα των Φρουρών της Επανάστασης) έχει αποδεκατιστεί και τρέπεται σε φυγή, και η «Ηγεσία» τους είναι, στην καλύτερη περίπτωση, αβέβαιη! Δεν έχουν Χρήματα – η χώρα τους είναι «ρημαγμένη». Το μόνο που έχουν είναι ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και 300% ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, και η κατάσταση χειροτερεύει! Το Ιράν είναι πλέον μόνο λόγια και καθόλου πράξεις, Οχι Πια ο Νταής της Μέσης Ανατολής. Δόξα στον Αλλάχ! Πρόεδρος ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΖ. ΤΡΑΜΠ

Truth Social

(Ανάμεσα σε δεκάδες αναρτήσεις προσωπικής υποστήριξης [endorsement] διάφορων ρεπουμπλικανών υποψήφιων για τη Βουλή, τη Γερουσία, θέσεις Κυβερνήτη και πολιτειακού εισαγγελέα, στις οποίες κυριαρχεί το… πλούσιο λεξιλόγιό του [τέσσερα επίθετα εναλλάσσονται: fantastic, incredible, tremendous, great], πετάει και μια ανάρτηση για τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ενας λογικός άνθρωπος τη διαβάζει και τρίβει τα μάτια του, ψιθυρίζοντας: μα τι λέει ο ξεμωραμένος; Ας αναλογιστούμε, όμως, ότι η ίδια η συνθήκη της επικράτησης του Τραμπ αρχικά στο χώρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μετά σε πανεθνικό εκλογικό επίπεδο – που αφορά μόλις το ένα τρίτο όσων έχουν δικαίωμα ψήφου – στηρίζεται σε μια βάση παραλογισμού, ανορθολογισμού, τερατολογίας, σκοταδισμού. Υπάρχει ένα φανατικό κοινό έτοιμο να πιστέψει ό,τι «φίδια» του πει ο Τραμπ. Αυτό το κοινό θέλει να κρατήσει ενεργό ώστε να πάει να ψηφίσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοέμβρη και να μειώσει τις απώλειες των Ρεπουμπλικανών. Τι να τους πει; «Δυστυχώς, χάσαμε τον πόλεμο κατά του Ιράν»; Δε γίνεται. Να τους πλακώσει σε αναλύσεις για τη «ρευστότητα» και την «πολυπλοκότητα» της κατάστασης; Ούτε ο ίδιος μπορεί να κάνει τέτοιες αναλύσεις, ούτε αυτοί τις καταλαβαίνουν. Θα πετύχαινε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκει. Τους πλακώνει λοιπόν στην τερατολογία και στο φιδεμπόριο. Επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια «φίδια» – όπως διδάσκει το δόγμα Γκέμπελς – στο τέλος κάποιοι μπορεί να τον πιστέψουν. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει. Κι αν μέχρι τον Νοέμβρη έρθει σε συμφωνία, ικανοποιώντας τις – παλιές και νέες – απαιτήσεις του Ιράν, αυτός θα  πλακωθεί σε νέα ψέματα: «νίκησα το Ιράν, άνοιξα το Ορμούζ». Τα υπόλοιπα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία δε θα τα αναφέρει, με τη βεβαιότητα ότι μεγάλο μέρος των φανατικών του MAGA δε θα δώσει σημασία. Γι’ αυτό και οι Δημοκρατικοί, που ως κόμμα έχουν τα χάλια τους, δεν προσπαθούν τόσο να πάρουν κόσμο από το MAGA, όσο να πάρουν κόσμο από την αποχή και να τον οδηγήσουν στην κάλπη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo