Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 19 Μάη
  • Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα
  • 168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα
  • Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω
  • Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα
  • Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Επικαιρότητα»ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Επικαιρότητα

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Απρ 2020, 04:59

 
 
Κάνοντας χρήση της ex Kokkinoskouficio θέσης μου, αναπαράγω το θέσφατο (θες; Φά'το) και διαρκώς επαναλαμβανόμενο από τους "Μενουμεσπίτηδες" ότι μόνο μία επιλογή έχουμε και για το Πάσχα, αλλά σε ελληνοαμερικανική βερσιόν: μένουμε spitty (σούβλα).
 
Με την κανονικότητα και με την αριστεία
 
να πορευτούμε θέλουμε, παλιές ημέρες να 'ρθουν
 
να φύγουν Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, να έρθουν Δόμνα, Νίκη
 
να βγει και ο Τζερόνιμο από τις συμπληγάδες.
 
«Ακόμη και μια κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Ετσι, ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος, ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος». Μια ρήση που επιβεβαιώνεται καθημερινά, σε κάθε πτυχή της ζωής (και του θανάτου).
 
Εις το όνομα του πατρόν και του ιού. Του πατρόν με γνώμονα το οποίο κόβονται και ράβονται τα πάντα και του ιού που ήρθε για να προσδώσει στο πατρόν νέες διαστάσεις. Μια ολοκαίνουργια και αναβαθμισμένη αφορμή για μεγαλύτερη καταστολή, περισσότερη περιστολή ή και κατάργηση πολιτικών, κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων, μια ολοκληρωτικού τύπου καθυπόταξη των λαών.
 
«Η επιπόλαιη και ταυτόχρονα σκεπτικιστική κι εύπιστη αστική τάξη, είναι διαποτισμένη με μια δεισιδαίμονα εμπιστοσύνη στο κράτος-πρόνοιας, το οποίο ωστόσο αδιάκοπα κατακρίνει, κατηγορώντας πάντα την κυβέρνηση για τα δικά της σφάλματα και είναι ανίκανη να επιχειρήσει ο,τιδήποτε χωρίς την παρέμβαση των αρχών» (Gustave le Bon – «Ψυχολογία των όχλων»).
 
Τι απέγιναν άραγε εκείνοι που η άλλη μισή καρδιά τους βρισκόταν στην Κίνα;
 
«Λίγη άνεση στη ζωή και λίγη μόρφωση, θ’ αρκούσαν για να διαγράψουν απ’ τους καταλόγους μας τους μισούς αρρώστους και τις μισές αρρώστιες. Στο διάβολο τα φάρμακα! Πρέπει ν’ αρχίσουμε απ’ τον αέρα, την τροφή και μια λιγότερο αποκτηνωτική δουλειά. Αν δεν γίνουν αυτά, όλη αυτή η ιατρική δεν είναι τίποτε άλλο από απάτη και αγυρτεία» (Piotr Kropotkin – «Προς τους νέους»). Και με τις εξωνημένες κουφάλες της a priori απάτης και της κολαμπορατσιόνας με τ’ αφεντικά τους, τι γίνεται ρε Πετράκη; Με κείνα τα παρά τα αντισηπτικά άπλυτα καθ' οικία δια των τηφλεοράσεων, τους γύπες που εμπορεύονται ασθενείς και οδοιπόρους επειδή είναι ταξικοί εχθροί των αφεντικών τους;
 
Και τι απέγινε άραγε το αντιεμβολιαστικό κίνημα;
 
Μπόρις μπορείς, σου λέγανε τα μέτρα σου να πάρεις
 
αλλά εσύ δεν άκουγες. Τώρα πώς θα ρεφάρεις;
 
Την πλέμπα και την εργατιά, ξέρω, τα 'χεις γραμμένα
 
σαν δείχνεις μ' ένα δάχτυλο, τέσσερα δείχνουν σένα.
 
Η Κοκκινοσκουφίτσα έχει δηλώσει ανοιχτά στο παρελθόν ότι επικροτεί τους πρέσβεις, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί τουλάχιστον επιδίδουν τα διαπιστευτήριά τους μία φορά και επίσημα. Oχι καθημερινά, τζάμπα και χωρίς καλά-καλά να τους ζητηθεί.
 
Επίσης, συντασσόμαστε με όλα τα μεταφυσικά, τρομοκρατικά και άλλα σενάρια για την προέλευση του κορονοϊού. Μας βγαίνει ευκολότερο από το να μιλήσουμε για ιμπεριαλισμούς και καπιταλισμούς, γιατί μετά υπάρχουν ευθύνες (ατομικές και συλλογικές) αλλά γεννιούνται και υποχρεώσεις. Εστω και για απάντηση στο απλούστατο ερώτημα του Μανόλη Αναγνωστάκη "μιλάτε υπεύθυνα λοιπόν, έστω με ναι ή όχι. Είστε υπέρ ή κατά".
 
Κεραμέως αναγραμματισμένη: Ω ρεκασμέ, ωρε μασκέ, έως κρέμα, ε κρεμάσω, ω με κρέας!
 
Ανάμεσα στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) υπάρχουν και κάποια όπου το γιώτα δεν σημαίνει «ιδιωτικού», αλλά «ιδιαιτέρου». Eχουν ένα δικό τους, ιδιαίτερο δίκαιο, αν το δούμε λίγο προσεκτικότερα…
 
Ας το επαναλάβουμε, αφού είναι καταδικασμένο να είναι πάντα επίκαιρο: «Ο πασιφισμός του “διαμαρτυρόμενου“ τον καθιστά δέσμιο στη χρησιμοποίησή του από την εξουσία (…) Ας μας εξηγήσουν λοιπόν πώς θα ανατραπούν και θα καταστραφούν τα μονοπώλια και ο μιλιταρισμός τους; Πώς θα σπάσει η διαδικασία φασιστικοποίησης της παγκοσμιοποίησης; Ειλικρινά, ποιος μπορεί να πιστέψει ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε κάνοντας μια ευχή σε κάθε χάντρα του κομπολογιού μας, με αγώνα για μικροαλλαγές, με επίκληση στα αστικά δικαιώματα, με τη συλλογή υπογραφών ή με “μακρινούς περιπάτους”;» (Joelle Aubron, Nathalie Menigon, Jan-Marc Rouillan – «Action Directe»).

 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Επόμενο άρθρο Αλλο αντίσταση, άλλο «μαγκιά»

Σχετικά Αρθρα

«Διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ» ή πώς ο Βορίδης προσπαθεί να κουκουλώσει το σκάνδαλο με τον επικίνδυνο κινέζικο ιό ζωονόσου των χοίρων

Επικαιρότητα 21 Αυγ 2020, 08:29

Πανδημία CoviD-19: Εγκληματούν σε βάρος του ελληνικού λαού

Επικαιρότητα 8 Αυγ 2020, 08:32

Οι σερίφηδες των φυλακών

Επικαιρότητα 2 Αυγ 2020, 09:20

Υπηρεσία Ασύλου: συνθήκες εργασιακού κατέργου

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 17:54

Φασιστικός ρεβανσισμός ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Επικαιρότητα 1 Αυγ 2020, 10:18

Ξανά για το δασοκτόνο σκάνδαλο του Χατζηδάκη

Επικαιρότητα 27 Ιούλ 2020, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

19 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα

18 Μάι 2026, 20:03
Πολιτική

168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα

18 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

18 Μάι 2026, 15:21
Πολιτική

Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα

18 Μάι 2026, 14:19
Διεθνή

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

18 Μάι 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

Ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων.

Τουρκία: Γιορτή νεολαίας και αθλητισμού.

1947: Εκτελούνται δεκαεπτά κομμουνιστές στις φυλακές της Αίγινας.

1969: Ταυτόχρονες βομβιστικές επιθέσεις της ΔΑ στα γραφεία της «American Express» και έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, τραυματισμός δύο περαστικών.

1980: Δεκαοκτώ άτομα σκοτώνονται και τετρακόσια τραυματίζονται σε ταραχές λόγω της αθώωσης τεσσάρων ατόμων που η αστυνομία έχει κατηγορήσει ότι δολοφόνησαν μαύρο.

1981: Βόμβα σε λεωφορείο της «Grundig» και σε κατάστημα της AEG (ΕΛΑ).

1992: Τριακόσιοι νεκροί στη Νιγηρία στη διάρκεια εθνικιστικών και θρησκευτικών ταραχών.

1994: Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας επιβάλει κάθειρξη δεκαεπτά χρόνων και τριών μηνών στον Γιάννη Καλαμπόκα για τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo