Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Μάρτη
  • Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης
  • Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!
  • Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!
  • Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς
  • Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ποια είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη;
Διεθνή

Ποια είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη;

Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Οκτ 2023, 19:22

Γράψαμε σήμερα το πρωί για την απελευθέρωση δύο ηλικιωμένων γυναικών που είχαν πιαστεί αιχμάλωτες από τους μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης (είχε προηγηθεί η απελευθέρωση μιας αμερικανοεβραίας και της κόρης της), αλλά και για τη μαρτυρία διασωθείσας ισραηλινής εποίκου, που κατέθεσε δημόσια πως για τους θανάτους αμάχων ευθύνονται αποκλειστικά οι ειδικές δυνάμεις του σιωνιστικού στρατού. Οι παρεμβάσεις της Γιασμίν Ποράτ και στο κρατικό ραδιόφωνο του Ισραήλ και στο τηλεοπτικό Κανάλι 12 ούτε που ακούστηκαν στην Ελλάδα. Τα αστικά ΜΜΕ εδώ λειτουργούν σαν παραρτήματα της σιωνιστικής προπαγάνδας, προβάλλοντας μάλιστα τις πιο βρόμικες πλευρές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Τη σφαγή των αμάχων Ισραηλινών την έκαναν οι ειδικές δυνάμεις των σιωνιστών!

Από νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, η 85χρονη Γιοχβέντ Λίφσιτζ, η μία από τις δύο ηλικιωμένες που απελευθερώθηκαν χθες από τους Παλαιστίνιους, αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει στα μίντια. Η κόρη της Σάρον Λίφσιτζ, καλλιτέχνιδα και ακαδημαϊκός στο Λονδίνο, μετέφραζε στα αγγλικά όσα έλεγε η μητέρα της.

«Γιατί έκανες χειραψία με τους μαχητές της Χαμάς, όταν σε απελευθέρωσαν;» ρώτησε ρεπόρτερ. «Επειδή μας μεταχειρίστηκαν πολύ ευγενικά» ήταν η απάντηση της Λίφσιτζ.

Reporter: “Why did you shake hands with the Hamas fighters when they released you?”

Released Israeli woman Yocheved Livschitz: “Because they treated us very nicely.” pic.twitter.com/qtX8f2GMG7

— Quds News Network (@QudsNen) October 24, 2023

Η προπαγάνδα των σιωνιστών για στημένο βίντεο της Χαμάς κατέρρευσε μεμιάς. Η προπαγάνδα τόσων ημερών για τα «ανθρωπόμορφα κτήνη», που «αποκεφαλίζουν μωρά» και «βασανίζουν αμάχους» έγινε σκόνη. Ανθρωπόμορφα κτήνη είναι αυτά που βομβαρδίζουν νοσοκομεία, σχολεία και τόπους λατρείας όλων των θρησκευτικών δογμάτων, έχοντας μέχρι στιγμής δολοφονήσει σχεδόν 5.500 άμαχους Παλαιστίνιους.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Γιοχβέντ Λίφσιτζ:

Οταν φτάσαμε στη Γάζα μας οδήγησαν μέσα σε σήραγγες που έμοιαζαν με ιστό της αράχνης, είπε η Λίφσιτζ. Οι άνθρωποι εκεί μας συμπεριφέρονταν ευγενικά και φρόντιζαν για τις ανάγκες μας. Μας προσέφεραν φαγητό και κοιμόμασταν σε στρώματα. Υπήρχαν γιατροί και νοσοκόμοι για να περιποιούνται τα τραύματα. Οι γιατροί μας εξασφάλισαν τα φάρμακα που που χρειαζόμουν και εγώ και άλλοι κρατούμενοι που χρειάζονταν φαρμακευτική αγωγή.

«Η μητέρα μου είναι πολύ έξυπνη και θέλει πολύ να μοιραστεί τις πληροφορίες, να περάσει τις πληροφορίες στις οικογένειες των άλλων ομήρων με τους οποίους ήταν μαζί», δήλωσε η κόρη της στο BBC. Η ίδια δήλωσε ότι θα κάνει εκστρατεία για την απελευθέρωσή του πατέρα της Οντετ Λίφσιτζ, καθώς και των υπόλοιπων αιχμαλώτων. «Ελπίζω να τον φροντίζουν και να έχει την ευκαιρία να μιλάει», είπε η Σάρον Λίφσιτζ για τον πατέρα της. Και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου είπε πως τους φρόντιζαν και υπήρχε ένας γιατρός εκεί. Αυτό είναι πολύ καθησυχαστικό για όλους. Είναι τόσοι οι άνθρωποι που έχουμε χάσει, είναι μια μικρή αχτίδα φωτός, αλλά υπάρχει επίσης τεράστιο σκοτάδι».

Δήλωσε επίσης ότι η ίδια και η μητέρα τους εξακολουθούν να ονειρεύονται την ειρήνη με τους Παλαιστίνιους. «Πρέπει να βρούμε τρόπους γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. Το αντίθετο, με κάνει ακόμη πιο αποφασισμένη. Ο δρόμος έχει γίνει μακρύτερος, έχουμε να κάνουμε με πένθος και απώλεια σε επίπεδο που δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεπεράσουμε», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.

Η συνέντευξη της απελευθερωθείσας Λίφσιτζ προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στο σιωνιστικό επιτελείο. Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιαΐρ Λαπίντ τα έβαλε με τα ισραηλινά μίντια, κατηγορώντας τα πως αν είναι αντικειμενικά, τότε υπηρετούν τη Χαμάς!

They’re not hiding it anymore… Israel’s former Prime Minister Yair Lapid says: “If the Int’l media is objective, it serves Hamas.” pic.twitter.com/HmR6qhAxja

— Quds News Network (@QudsNen) October 24, 2023

Πάμε τώρα στην άλλη πλευρά. Η Παλαιστινιακή Επιτροπή Υποθέσεων Κρατουμένων δημοσίευσε σήμερα έκθεση για το κατασταλτικό ντελίριο που επικρατεί μετά τις 7 Οκτώβρη στις ισραηλινές φυλακές σε βάρος των παλαιστίνιων κρατούμενων, ως μορφή εκδίκησης και βασανιστηρίων. Τα μέτρα που πάρθηκαν είναι τα εξής:

1. Αφαίρεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων, των πιάτων θέρμανσης τροφίμων και των κανατών θέρμανσης νερού.

2. Διακοπή ρεύματος στις πτέρυγες από 6:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

3. Περιορισμός του προαυλισμού σε μόνο είκοσι λεπτά και μερικές φορές κατάργησή του.

4. Καταστροφή όλου του αθλητικού υλικού.

5. Διακοπή της παροχής ζεστού νερού στις πτέρυγες, που αναγκάζει τους κρατούμενους να κάνουν ντους με κρύο νερό.

6. Κλείσιμο της κουζίνας και παροχή μόνο δύο λιτών γευμάτων.

7. Τακτικές και καθημερινές έρευνες στα κελιά.

8. Αύξηση του αριθμού των κρατουμένων σε κάθε κελέ σε εννέα από πέντε που ήταν προηγουμένως.

9. Κρατούμενοι που εξέτισαν τις ποινές τους και έπρεπε να απελευθερωθούν εξακολουθούν να κρατούνται με διοικητική κράτηση.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Στα κάγκελα» οι κτηνοτρόφοι: Οι γαλακτοβιομήχανοι αποφάσισαν να κατεβάσουν την τιμή του πρόβειου γάλακτος στο 1,4 από 1,65 ευρώ το κιλό

Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

Επόμενο άρθρο Τυφλή εργαζόμενη υπέστη ακρωτηριασμό κατά την ώρα εργασίας στο χώρο του Φάρου Τυφλών

Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

Σχετικά Αρθρα

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 19:25

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 17:57

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 10:24

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

Διεθνή 2 Μαρ 2026, 09:26

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

Διεθνή 1 Μαρ 2026, 10:16

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

Διεθνή 28 Φεβ 2026, 09:44
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
Η Αποψή Μας

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη: Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί – Οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν

Ολες/οι στα αυριανά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας

27 Φεβ 2026, 09:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

Ημέρα για το αυτί και την ακοή.
Ημέρα ψηφιακού βιβλίου.
Αυστραλία: Εργατική αργία.
Βουλγαρία: Ημέρα απελευθέρωσης (1878).
Μαλάουι: Ημέρα μαρτύρων.
Σουδάν: Ημέρα ενότητας.
1939: Ο Μαχάτμα Γκάντι αρχίζει απεργία πείνας αντιδρώντας στην απολυταρχική διακυβέρνηση των Βρετανών (Ινδία).
1960: Αρχή απεργίας εργατών Τύπου, η Αθήνα μένει χωρίς εφημερίδες ως το τέλος του Μάρτη.
1981: Βόμβες στο πατάρι του Μαρινόπουλου (Πανεπιστημίου και Πατησίων), στο αυτοκίνητο του εκδότη της «Βραδινής» και στο αυτοκίνητο του αρχισυντάκτη της «Ακρόπολης» (ΕΛΑ).
1993: Βόμβα στην εφορία Περιστερίου (17Ν).
2003: Αρχίζει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού η δίκη των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Εφετείο 17Ν

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • ΕΛΑ

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Επικοινωνία

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Όροι χρήσης

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Ποιοι είμαστε

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Επικοινωνία

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

  • Όροι χρήσης

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

    Η απελευθερωθείσα 85χρονη Ισραηλινή ξεβράκωσε τη βρόμικη σιωνιστική προπαγάνδα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo