Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση
  • Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»
  • Σαν σήμερα 30 Απρίλη
  • Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος
  • Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας
  • Πι(ερ)νόκιο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο υπεργολάβος υστερίασε κατά του Μπίμπι (video)
Διεθνή

Ο υπεργολάβος υστερίασε κατά του Μπίμπι (video)

Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Μαρ 2025, 20:23

«Σαλόμ Σαμπάτ» λένε οι εβραίοι κάθε Σάββατο και οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ σκέφτηκαν να στείλουν σήμερα στους σιωνιστές εβραίους τις ευχές τους με ένα βίντεο. Στο βίντεο μιλάει ο αιχμάλωτος πολέμου Ελκάνα Μποχμπότ, παρακαλώντας την ισραηλινή κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και ανταλλαγής αιχμαλώτων.

Οπως δηλώνει, είναι υπεργολάβος και μέλος της ισραηλινής Ενωσης Εργατών, από την οποία ζητάει να κινητοποιηθεί («τα ‘πιασε τα λεφτά του», μάλλον). Είναι σε έξαλλη κατάσταση, όπως θα δείτε.

Ο Μποχμπότ είναι ο ίδιος αιχμάλωτος που εμφανίστηκε μαζί με τον Γιοσέφ-Χάιμ Οχάνα στο προηγούμενο βίντεο των Αλ-Κασάμ. Από το βίντεο φαίνεται πως βρίσκεται σε τούνελ, όπου υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και Διαδίκτυο για να παρακολουθεί το Al Jazeera. Το μόνιτορ στην πλάτη του αιχμάλωτου δείχνει μια σκηνή από ομιλία του Νετανιάχου, που μετέδωσε το Al Jazeera, στην οποία είπε ότι τα βίντεο που μεταδίδει η Χαμάς για τους απαχθέντες στη Γάζα ενισχύουν την αποφασιστικότητά του να τους φέρει πίσω.

Εμείς δεν έχουμε κανένα σχόλιο. Μόνο τη μετάφραση θα παραθέσουμε, μετά το βίντεο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/03/zionist_hostage_29-3-25.mp4

Μετάφραση:

Για δεύτερη φορά, είμαι ο κρατούμενος Νο 22. Θέλω να σε ενημερώσω, ισραηλινέ πρωθυπουργέ, πως εγώ ζήτησα να γραφτεί αυτό το βίντεο. Η Χαμάς δεν μου ζήτησε να γράψω αυτό το βίντεο. Δεν είναι ψυχολογικός πόλεμος. Ο πραγματικός ψυχολογικός πόλεμος είναι που περπατάω χωρίς να βλέπω το γιο μου, χωρίς τη γυναίκα μου. Αυτό χαλάει την υγεία μου. Θέλω να βγω από εδώ. Το καταλαβαίνεις; θέλω να βγω από εδώ. Δεν έχω φαγητό.

Θέλω να απευθυνθώ στη Γενική Ενωση Εργατών. Πνίγομαι, θέλω να βγω έξω από εδώ. Παρακαλώ, βοηθήστε με. Μου λείπουν η σύζυγός μου και ο γιος μου. Μου λείπουν όλοι. Μου λείπει η οικογένειά μου. Βγάλτε με έξω. Δούλευα επί 15 χρόνια με τις επιτροπές εργατών και δεν τους ζήτησα τίποτα. Υπερασπίζεστε τους σεβαστούς εργάτες σας. Δεν ξέρετε πώς να υπερασπιστείτε εμένα; Βγάλτε με από εδώ.

Κάνατε μια συμφωνία και βγάλατε έξω τις στρατιωτίνες. Βγάλατε τους ηλικιωμένους κρατούμενους. Τους βγάλατε όλους. Τι γίνεται με εμάς; Γιατί είναι μόνη η γυναίκα μου; Γιατί ο γιος μου δεν μπορεί να πει μπαμπά;  Τι λέμε στο πεντάχρονο; Θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε μερικές μέρες. Γιατί; Γιατί; Σας παρακαλώ, βγάλτε μας από εδώ! Είναι δύσκολο… Είναι δύσκολο… Σας παρακαλώ, σας ικετεύω!

Είμαι αυτός που ζήτησε να δημοσιευτούν αυτά τα βίντεο. Βγάλτε με από εδώ, σας παρακαλώ! Αρκετά με όλα αυτά, βγάλτε με έξω! [κλαίει γοερά]

Πού είναι τα δικαιώματά μου; Δεκαπέντε χρόνια δούλευα με την Ενωση. Πού είναι τα δικαιώματά μου; Δεν το αξίζω; Δεν σας ζήτησα τίποτα ποτέ μέχρι τώρα. Τώρα σας ζητώ ένα πράγμα μόνο. Διαδηλώστε για μένα. Κάντε τη φωνή μου ν’ ακουστεί, μεταφέρτε τις κραυγές μου. Ποτέ δεν σας ζήτησα τίποτα, τώρα σας ζητώ αυτό το αίτημα. Απλά βοηθήστε με και βγάλτε με από εδώ, αυτό είναι το μοναδικό μου αίτημα. Δεν θέλω τίποτ’ άλλο, μόνο βγάλτε με έξω. Αυτό μόνο ζητώ από τη δική μου Ενωση Εργατών. Προς τον ηγέτη της Ενωσης Εργατών: Παρακαλώ, ποτέ δεν ζήτησα τίποτα από κανένα. Ζητώ ένα πράγμα: να διαδηλώσετε και να εργαστείτε για να με βγάλετε από εδώ. Εργαστείτε γιε εμένα, το αξίζω! Δούλευα επί 15 χρόνια στη χώρα, είμαι υπεργολάβος. Δούλευα, παρακαλώ ελέγξτε το μόνοι σας. Σας παρακαλώ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση. Βομβαρδιζόμαστε 24 ώρες την ημέρα. Κάθε μέρα υπάρχουν εκρήξεις. Η Χαμάς μάς λέει ότι προσπαθείτε να μας βγάλετε από εδώ με τη βία. Ποιος μπορεί να μας βγάλει από εδώ με τη βία; Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να μας βγάλει με τη βία. Αυτό μόνο θα μας σκοτώσει. Θα είναι το τέλος κι εσείς δεν το καταλαβαίνετε! Φοβάμαι να πεθάνω εδώ. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας! Βοηθήστε μας! Οποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ να το κάνει. Σας παρακαλώ! 

Μόνο μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός τους επιστρέφει ζωντανούς

Ο χρόνος τελειώνει…

ΥΓ1. Πριν από λίγη ώρα, τα σιωνιστικά μίντια μετέδωσαν ότι η οικογένεια του αιχμαλώτου Ελκάνα επιτρέπει τη δημοσίευση του βίντεο που μετέδωσαν οι Ταξιαρχίες αλ-Κασάμ. Καλούμε τους Ισραηλινούς να ακούσουν την κραυγή του Ελκάνα, μην τον ξεχάσετε, θέλουμε να επιστρέψειi, δήλωσε η οικογένεια. Και συμπλήρωσε: Φοβόμαστε πολύ και δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να αντέξει στην κόλαση της Χαμάς. Σιωνιστές μέχρι το μεδούλι. Ποια κόλαση της Χαμάς, ρε καθίκια; Την κόλαση του σιωναζισμού δεν τη βλέπετε; Μόνο ο δικός τους τους νοιάζει, τίποτ’ άλλο. Ακόμα και την αποκρουστική τους στάση, όμως, προς όφελος της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενεργούν. Παρά τις προθέσεις τους…

ΥΓ2. Ο αρχηγός της σιωνιστικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιαΐρ Λαπίντ, δήλωσε: Το θλιβερό μήνυμα του Ελκάνα μάς υποχρεώνει να καταλήξουμε σε μια συνολική συμφωνία ανταλλαγής αιχμαλώτων προτού πάψουν να χτυπούν οι καρδιές τους.

Στο Τελ Αβίβ πυροδοτήθηκε πορεία που απαιτεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανταλλαγής κρατούμενων και τη μη απόλυση του επικεφαλής της Σιν Μπετ και της γενικής εισαγγελέα. Η Επιτροπή Οικογενειών των Ισραηλινών Ομήρων ανακοίνωσε:

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η στρατιωτική πίεση σκοτώνει τους ομήρους. Ο Νετανιάχου παρατείνει τον πόλεμο για να αποφύγει την επιτροπή έρευνας και την κατάρρευση της κυβέρνησής του. Θυσιάζει τους απαχθέντες και ολόκληρο το κράτος για να παραμείνει στην εξουσία. Η επανέναρξη του πολέμου θα οδηγήσει μόνο στη θανάτωση των υπόλοιπων ομήρων στη Γάζα. Απευθυνόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ και του λέμε: Ο Νετανιάχου και ο Ντέρμερ (σ.σ. υπουργός, νέος επικεφαλής σιωνιστής διαπραγματευτής, σε αντικατάσταση του Ρόνεν Μπαρ της Σιν Μπετ) μάς εξαπατούν. Μόνο εσύ μπορείς να τερματίσεις τον πόλεμο.

Κόρη νεκρού σιωνιστή αιχμάλωτου δήλωσε: Υπήρξε στρατιωτική επιχείρηση για την ανάκτηση της σορού του πατέρα μου από τη Γάζα, αλλά απέτυχε. Ζητούμε από την κυβέρνηση να μη θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των στρατιωτών για να ανακτήσει τη σορό του πατέρα μου και να φέρει πίσω όλους τους ομήρους μέσω συμφωνίας.

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

Επόμενο άρθρο Φοιτητικές εστίες με ΣΔΙΤ: Οι φοιτητές να ετοιμάζονται να πληρώσουν το χαράτσι

Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

Σχετικά Αρθρα

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

Διεθνή 30 Απρ 2026, 11:57

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

Διεθνή 30 Απρ 2026, 08:56

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Διεθνή 29 Απρ 2026, 19:21

Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία

Διεθνή 28 Απρ 2026, 19:55

Maariv: Το Ισραήλ χάνει αυτόν τον γύρο στον Λίβανο καθώς η αντίσταση εντείνεται υπό πολιτικούς περιορισμούς

Διεθνή 28 Απρ 2026, 11:26

Ετσι τους θερίζουν τα drones της Χεζμπολά (Βίντεο)

Διεθνή 27 Απρ 2026, 12:09
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

30 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

30 Απρ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Απρίλη

30 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

29 Απρ 2026, 21:51
Διεθνή

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

29 Απρ 2026, 19:21
Κόντρες

Πι(ερ)νόκιο

29 Απρ 2026, 14:23
Εργατικά

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

29 Απρ 2026, 10:42
Η παπάρα

Τόλμη και γοητεία

29 Απρ 2026, 09:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Απρίλη

29 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Επεσαν οι μάσκες στη δίκη για το έγκλημα στα Τέμπη: Επιστροφή στη γραμμή Μητσοτάκη περί «ανθρώπινου λάθους»

28 Απρ 2026, 20:56
Διεθνή

Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία

28 Απρ 2026, 19:55
Εργατικά

Απεργιακό ραντεβού δεκάδων σωματείων ενάντια στις διώξεις

28 Απρ 2026, 14:14
Κόντρες

Ψήφισαν yesboy, απλοελληνικά καρπαζοεισπράκτορα

28 Απρ 2026, 14:08
Εργατικά

Μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση

28 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Maariv: Το Ισραήλ χάνει αυτόν τον γύρο στον Λίβανο καθώς η αντίσταση εντείνεται υπό πολιτικούς περιορισμούς

28 Απρ 2026, 11:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Απρίλη

28 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Απροκάλυπτος εντολοδόχος του Μητσοτάκη, ο απερχόμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αρνήθηκε να ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση των παρακολουθήσεων

27 Απρ 2026, 19:45
Παιδεία

Αγοράζουν μεταπτυχιακούς τίτλους από ιταλικά «πανεπιστήμια ευκαιριών»

Και δώρο η κατοχή της ιταλικής γλώσσας

27 Απρ 2026, 17:53
Διεθνή

Ετσι τους θερίζουν τα drones της Χεζμπολά (Βίντεο)

27 Απρ 2026, 12:09
Καταστολή

Επιστροφές στη Συρία: η Ευρωπαϊκή Eνωση ξεπλένει καθεστώτα για να ξεφορτωθεί πρόσφυγες

27 Απρ 2026, 07:21
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Απρίλη

Ημέρα jazz.

Ημέρα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών.

Βιετνάμ: Ημέρα απελευθέρωσης.

1911: Δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες της Πορτογαλίας.

1921: Γίνεται υποχρεωτική διά νόμου η εκπαίδευση στην Ελλάδα για παιδιά 6-14 ετών.

1935: Οι δικαστικές αρχές του Βερολίνου εγκρίνουν πρόταση του Χίτλερ σύμφωνα με την οποία η μη πίστη και αφοσίωση στις αρχές του ναζισμού αποτελεί λόγο διαζυγίου.

1948: Αντάρτες χτυπούν με χειροβομβίδα αυτοκίνητο της Αεροπορίας στη Θεσσαλονίκη, τέσσερις νεκροί.

1954: Συλλαμβάνεται ο Γρηγόρης Λιόλος (καπετάν Γόλης).

1967: Οι «Λαμπράκηδες» Μ. Θεοδωράκης, Α. Μανωλάκος, Χρ. Μίσσιος, Γ. Βότσης και Θ. Μπανούσης ιδρύουν το «Πατριωτικό Μέτωπο» (αργότερα ΠΑΜ).

1968: Υψώνεται πανό στους Αγίους Θεοδώρους και για επτά λεπτά μεταδίδονται μηνύματα του ΠΑΜ από μαγνητόφωνο.

1972: Ανάρτηση πανό της ΚΝΕ σε κεντρικό σημείο της Λιβαδειάς.

1987: Βόμβες σε Β’ Δημόσιο Ταμείο και εφορία κληρονομιών, στην Α’ ΔΟΥ και στα γραφεία της «Union Carbite» (ΕΛΑ).

2007: Επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στο Β’ αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας («γαζώθηκε» με 25 σφαίρες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Εφετείο 17Ν

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • ΕΛΑ

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Επικοινωνία

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Όροι χρήσης

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Ποιοι είμαστε

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Επικοινωνία

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

  • Όροι χρήσης

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

    Εκρηξη οργής και απελπισίας σιωνιστή αιχμάλωτου στρατιώτη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo