Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων
  • Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού
  • Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*
  • Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής
  • Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate
  • Πόλα Ρούπα: Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να σηκώσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Μεγάλος… γκαϊλές με τον Αλ-Σινουάρ
Διεθνή

Μεγάλος… γκαϊλές με τον Αλ-Σινουάρ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Φεβ 2024, 19:15

Ο Γιάχια Αλ-Σινουάρ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στις συζητήσεις που γίνονταν χτες το βράδυ στα σιωνιστικά κανάλια, λίγες ώρες μετά την επίδοση από την ηγεσία της Χαμάς της απάντησης της «όλης» Παλαιστινιακής Αντίστασης στην πρόταση συμφωνίας του Περισιού.

Στο Κανάλι 12, η «μούρη» του πολιτικού ρεπορτάζ έλεγε: «Ο Σινουάρ χειραγωγεί το Ισραήλ. Ας πούμε την αλήθεια. Είμαστε σε κατάσταση αναμονής και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλους. Ο Sinwar παίζει με όλους μας σ’ αυτό το στάδιο».

Ο Μίχα Κόμπι, πρώην αξιωματικός της Σιν Μπετ (η διαβόητη Εσωτερική Ασφάλεια), περιέγραφε τον Αλ-Σινουάρ σαν «έναν άνθρωπο της παραπλάνησης που δεν θα παραδοθεί ποτέ και θα κάνει ό,τι βλάπτει το κράτος του Ισραήλ». Ισχυριζόταν ότι τον ξέρει καλά, γιατί τον είχε ανακρίνει για δεκάδες ώρες όταν ήταν φυλακισμένος: «Τον μελέτησα, τον είδα, κάθισα μαζί του και έφαγα μαζί του. Πρέπει να ξέρεις τη συμπεριφορά του».

Η συντονίστρια του πάνελ στο Κανάλι 14, όπου επίσης συζητούσαν (μαντέψτε!) για τον Αλ-Σινουάρ, ρώτησε τι πρέπει να κάνει το Ισραήλ για να λύσει το μυστήριο του Σινουάρ που -όπως είπε- αρνείται να απελευθερώσει ισραηλινούς κρατούμενους (τι διάολο, τους… ψήνει και τους τρώει;).

Η απόστρατη ταξίαρχος Μπέτι Λαχάτ, πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Υπηρεσίας Φυλακών, που επέβλεπε τον Σινουάρ, είχε άποψη… μπετόν: «Το Ισραήλ πρέπει να εξαλείψει αυτόν τον άνθρωπο, τίποτ’ άλλο. Δεν πρέπει να διαπραγματευτούμε μαζί του». Για ποιο λόγο, μαντάμ; Τετράγωνη η απάντηση: «Μας ξέρει καλά και γνωρίζει τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες μας. Χρησιμοποιεί τις αδυναμίες μας και έχει μελετήσει την ψυχολογία του ισραηλινού δρόμου» (ενώ οι υπόλοιποι παλαιστίνιοι ηγέτες έχουν… μαύρα μεσάνυχτα).

Η Λαχάτ είπε ακόμα ότι η ίδια ήταν μεταξύ των ανώτερων διοικητών του ισραηλινού στρατού που προσπάθησαν να διαμορφώσουν ένα σχέδιο δράσης με στόχο τη μείωση του καταλόγου των παλαιστινίων αιχμαλώτων στη συμφωνία Σαλίτ και υπενθύμισε τη δήλωση του Σινουάρ τότε: «Τίποτα δεν θα μας κάνει να υποχωρήσουμε από αυτό που αποφασίσαμε. Τίποτα». Τη συμφωνία ανταλλαγής του στρατιώτη Σαλίτ με 1.027 παλαιστίνιους κρατούμενους, πάντως, δεν την διαπραγματεύτηκε ο Αλ-Σινουάρ. Αυτός ήταν φυλακισμένος και αποφυλακίστηκε με τη συμφωνία ανταλλαγής. Τη διαπραγμάτευση εκ μέρους της Αντίστασης έκανε ο αείμνηστος Σάλεχ Αλ-Αρούρι, που δολοφονήθηκε μπαμπέσικα στη Βηρυττό πριν από λίγο καιρό.

Η μαντάμ Λαχάτ διευκρίνισε ότι «ο Σινουάρ, την ημέρα της απελευθέρωσής του, υποσχέθηκε σε όλους τους κρατούμενους ότι θα ήταν στις επόμενες λίστες, όταν αυτός θα διεξήγαγε τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ». Τόση μπουρδολογία πια! Φυσικά και θα έδωσε τέτοια υπόσχεση στους συγκρατούμενούς του ο Αλ-Σινουάρ, όπως θα έκανε κάθε πολιτικός ηγέτης που αποφυλακίζεται και αφήνει συγκρατούμενους πίσω. Θα ήταν γελοίο, όμως, και δε θα το έκανε ποτέ, να συνδέσει τη μελλοντική απελευθέρωση των κρατούμενων με τη δική του παρουσία ως επικεφαλής της διαπραγμάτευσης.

Η ίδια η Χαμάς (όπως και άλλες οργανώσεις της Αντίστασης) διακήρυσσε ανοιχτά ότι στόχος της είναι να πιάσει αιχμάλωτους σιωνιστές και να τους ανταλλάξει με παλαιστίνους κρατούμενους. Δεν είχε κανένα λόγο ο Αλ-Σινουάρ να το «αναλάβει» ως προσωπική δέσμευση, εκθέτοντας την ηγεσία της οργάνωσής του.

Η επικέντρωση της δημόσιας συζήτησης στη σιωνιστική οντότητα σε ένα πρόσωπο, τον Γιάχια Αλ-Σινουάρ, αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό από την ουσία. Ασφαλώς και είναι σημαντικό στέλεχος της οργάνωσής του (Χαμάς) και της Αντίστασης ο Αλ-Σινουάρ, αλλά δεν είναι θεός. Δεν είναι καν αναντικατάστατος. Πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη του διαμετρήματος του Αλ-Σινουάρ έχουν δολοφονηθεί (τελευταίος στο μακρύ κατάλογο ο σεΐχης Σάλεχ Αλ-Αρούρι), αλλά ούτε η Χαμάς αδυνάτισε ούτε η Αντίσταση. Αλλα στελέχη παίρνουν τη θέση των δολοφονημένων ηγετών και συνεχίζουν το έργο τους.

Η Αντίσταση είναι πρωτίστως μια συλλογική υπόθεση. Οι εξαιρετικές προσωπικότητες παίζουν ασφαλώς εξέχοντα ρόλο, όμως είναι τέτοιο το ρίζωμα της Αντίστασης στις πλατιές μάζες του παλαιστινιακού λαού που επιτρέπει την αντικατάσταση των ηγετών που δολοφονούνται ή πέφτουν στη μάχη. Οι επαναστατικές οργανώσεις δεν κινδυνεύουν από τη δολοφονία των ηγετικών στελεχών τους, αλλά από τον οπορτουνισμό. Κάπως έτσι ξεφτιλίστηκε η ελεγχόμενη από τη Φάταχ Παλαιστινιακή Αρχή.

Ο Αμπού Μάζεν (έτσι είναι γνωστός στην Παλαιστίνη ο Μαχμούντ Αμπάς), με σπουδές στην Αίγυπτο και στη Μόσχα, συμπορεύτηκε με τον Αραφάτ στα χρόνια της εθνικοαπελευθερωτικής Φάταχ και της PLO. Μετά το Οσλο, όμως, έγινε ο πιο φανατικός υποστηρικτής της υποταγής στη σιωνιστική κατοχή, επιδόθηκε σε ανοιχτά δωσιλογικές πράξεις και σήμερα κατάντησε ένα ξεφτιλισμένο ξόανο που δεν τολμά ούτε να ξεμυτίσει από το προεδρικό μέγαρο στη Ραμάλα.

Η συζήτηση των σιωνιστών για τον «κακό» Αλ-Σινουάρ προσπαθεί να κρύψει τη μεγάλη αλήθεια της ήττας τους στα πολεμικά πεδία της Γάζας. Δεν τους νίκησε μόνος του ο Αλ-Σινουάρ αλλά η ένοπλη αντίσταση του παλαιστινιακού λαού, ηγετικό στέλεχος της οποίας είναι και ο Γιάχια Αλ-Σινουάρ.

Αυτοί που βγάζουν τη λύσσα τους στα τηλεοπτικά πάνελ, βλέποντας ότι βαδίζουν προς την επισημοποίηση μιας ντροπιαστικής ήττας, δεν τολμούν να ζητήσουν τη συνέχιση του πολέμου. Απλώς φλυαρούν. Αν ήθελαν να είναι συνεπείς με αυτά που «αναλύουν», θα έπρεπε να ζητήσουν να συνεχιστεί ο πόλεμος μέχρι να εξοντωθούν ο Αλ-Σινουάρ, ο Μοχάμεντ Αλ-Ντεΐφ (αυτόν τον… ψιλοξεχνούν) και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη των αντιστασιακών οργανώσεων. Δεν το κάνουν, όμως, γιατί είναι μεν σιωνιστές, είναι όμως και ρεαλιστές. Δουλειά τους είναι να διευκολύνουν την κωλοτούμπα της σιωνιστικής οντότητας, εκτονώνοντας την πίκρα που ήδη βιώνει ο σιωνιστικός όχλος.

ΥΓ. Θέλουμε να δούμε τις φάτσες τους τη μέρα που ο Αλ-Σινουάρ θα εμφανιστεί και πάλι δημόσια, παρακολουθώντας μια παρέλαση νίκης…

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔεν έχουν σκοπό να θωρακίσουν το θεσσαλικό κάμπο με φράγματα βάρους στα ορεινά
Επόμενο άρθρο Ενα κτήνος λιγότερο…

Σχετικά Αρθρα

Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων

Διεθνή 24 Ιούν 2026, 14:18

Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*

Διεθνή 24 Ιούν 2026, 13:22

Δημοσκόπηση Εβραϊκού Πανεπιστήμιου της Ιερουσαλήμ: «Τον ήπιαμε» δηλώνει το 92% των σιωνιστών

Διεθνή 24 Ιούν 2026, 05:59

Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές

Διεθνή 23 Ιούν 2026, 20:53

Ο Μπακαεΐ διαψεύδει Τραμπ και Βανς: Δεν έχουμε αναλάβει καμιά υποχρέωση για το πυρηνικό μας πρόγραμμα

Διεθνή 23 Ιούν 2026, 19:51

Εντατικές διαβουλεύσεις στο Κάιρο για τη Λωρίδα της Γάζας

Διεθνή 23 Ιούν 2026, 18:26
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αραγτσί προς Χαμάς: Το Ιράν στηρίζει τον παλαιστινιακό λαό και τη δίκαιη υπόθεσή του μέχρι την επίτευξη όλων των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων

24 Ιούν 2026, 14:18
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των αγωνιστών από την Τουρκία για τη στημένη υπόθεση της δήθεν βιαιοπραγίας μέσα στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Οι δικαζόμενοι αγωνιστές δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κουκουλοφόρους μπάτσους της ΕΟΜ

24 Ιούν 2026, 14:07
Διεθνή

Σιωναζιστές στρατιωτικοί: Στον νότιο Λίβανο αισθανόμαστε σαν καθιστές πάπιες*

24 Ιούν 2026, 13:22
Εργατικά

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

24 Ιούν 2026, 12:30
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τα στελέχη του που καταδικάστηκαν για το emailgate

24 Ιούν 2026, 12:26
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ να σηκώσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα;

24 Ιούν 2026, 11:21
Η παπάρα

PosoKanei: Γαργάρα με ταβανόπροκες

24 Ιούν 2026, 09:13
Διεθνή

Δημοσκόπηση Εβραϊκού Πανεπιστήμιου της Ιερουσαλήμ: «Τον ήπιαμε» δηλώνει το 92% των σιωνιστών

24 Ιούν 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούνη

24 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο οι σιωναζιστές

23 Ιούν 2026, 20:53
Εργατικά

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

23 Ιούν 2026, 20:15
Καταστολή

Πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού: Να μην αφήσουμε να υπάρξει σήμερα ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας στην Ελλάδα

Κείμενο αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και την Κοινότητα των Προσφυγικών

23 Ιούν 2026, 20:10
Διεθνή

Ο Μπακαεΐ διαψεύδει Τραμπ και Βανς: Δεν έχουμε αναλάβει καμιά υποχρέωση για το πυρηνικό μας πρόγραμμα

23 Ιούν 2026, 19:51
Διεθνή

Εντατικές διαβουλεύσεις στο Κάιρο για τη Λωρίδα της Γάζας

23 Ιούν 2026, 18:26
Εργατικά

Πογκρόμ απολύσεων στην Ιόνιο Σχολή

Απολύονται εκπαιδευτικοί με μεγάλη προϋπηρεσία και με συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του σχολείου

23 Ιούν 2026, 14:12
Αθλητισμός

Ο θρίαμβος του πολιτισμού επί της ιμπεριαλιστικής ωμότητας

23 Ιούν 2026, 14:03
Πολιτική

Θα παραδοθεί ο Αβραμόπουλος στις βελγικές δικαστικές αρχές ή θα έχουμε σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο;

23 Ιούν 2026, 11:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούνη

23 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Η Γερμανία απορρίπτει την προτεινόμενη ισραηλινή «ζώνη ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο

22 Ιούν 2026, 19:00
Πολιτική

Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Αυτό αποδεικνύει η απαγόρευση εισόδου, η ανάκριση και η απέλαση συνδικαλιστών που θα επισκέπτονταν τη Ραμάλα

22 Ιούν 2026, 18:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούνη

Βενεζουέλα: Ημέρα στρατού (1821).

Περού: Ημέρα Ινδιάνων.

1922: Δολοφονείται από ακροδεξιούς ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Βάλτερ Ρατενάου.

1939: Το Σιάμ μετονομάζεται σε Ταϊλάνδη.

1978: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Βόρειας Υεμένης Αχμέντ Χουσεΐν Αλ Γκασμί.

1984: Οι Βελγικοί Μαχητικοί Κομμουνιστικοί Πυρήνες απαλλοτριώνουν 850 κιλά εκρηκτικών και πυροκροτητές, από λατομείο κοντά στις Βρυξέλλες.

1991: Βόμβα σε συστάδα θάμνων στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα, έξι αστυνομικοί τραυματίες (ΕΛΑ-1η Μάη).

1994: Βόμβα στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo