Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βορίδης, εν πλήρη συνειδήσει, υπέγραφε να πληρωθούν τα λαμόγια της εγκληματικής οργάνωσης του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Μεγάλη παραβατικότητα και εργασιακές σχέσεις γαλέρας στα ξένα ιδιωτικά σχολεία
  • Μεγάλη νίκη των σπουδαστών του Deree. Ακυρώνεται η συμμετοχή στο «εκπαιδευτικό» ταξίδι στο Ισραήλ
  • Aνά τας οδούς και τας ρύμας
  • Σαν σήμερα 12 Αυγούστου
  • Βουλώστε το – δεν ξεχάσαμε
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Εξω από εδώ, δολοφόνε, πουτάνας γιε»!
Διεθνή

«Εξω από εδώ, δολοφόνε, πουτάνας γιε»!

Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιούλ 2024, 20:30

«Δολοφόνοι, έξω από εδώ. Εσείς φταίτε για όλα. Σμότριτς, πουτάνας γιε, έξω από εδώ, δε σε θέλουμε. Καριόλη,δολοφόνε έξω από εδώ, δε σε θέλουμε». Μ’ αυτά και άλλα «γαλλικά» υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του χωριού Μαζντάλ Σαμς, στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, τον ακροδεξιό υπουργό Οικονομικών του Ισραήλ και ορισμένους δεξιούς και ακροδεξιούς βουλευτές που είχαν το θράσος να μεταβούν στα Υψίπεδα του Γκολάν για την κηδεία των 12 εφήβων και παιδιών που σκοτώθηκαν όταν έπεσε ρουκέτα στο γήπεδο του χωριού. Εκτός από τους 12 νεκρούς, ηλικίας από 10 μέχρι 20 ετών, τραυματίστηκαν άλλα 29 άτομα, έξι εκ των οποίων σοβαρά.

Ηταν τέτοια η οργή των Σύριων που έχασαν παιδιά και συγγενείς τους, που ο Σμότριτς και τα άλλα αποβράσματα αναγκάστηκαν να μην πλησιάσουν στο νεκροταφείο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/Majdal_Shams_resodents.mp4

Οι κάτοικοι του Μαζντάλ Σαμς δεν είναι σαν κάποιους ντόπιους ηγέτες που δέχτηκαν σιωπηλοί τον Γκάλαντ για να τους χρησιμοποιήσει σαν ντεκόρ σε μια άθλια φιέστα θρήνου. Από τη στιγμή που η Χεζμπολά διέψευσε αμέσως ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη με το συμβάν, οι υποψίες τους έπεσαν στους σιωνιστές κατακτητές, γνωστούς για τις εγκληματικές προβοκάτσιες τους.

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι η Χεζμπολά ποτέ δε θα στόχευε ένα χωριό που κατοικείται από Σύριους. Γνωρίζουν ότι οι στόχοι που χτυπά η Χεζμπολά είναι όλοι μέσα στο λεγόμενο Ισραήλ, δηλαδή τα παλαιστινιακά εδάφη που κατακτήθηκαν το 1948. Οπως γνωρίζουν ότι συχνά πύραυλοι του λεγόμενου «Σιδερένιου Θόλου», που δεν καταφέρνουν να αναχαιτίσουν ρουκέτες και πυραύλους της Χεζμπολά, καθίστανται ανεξέλεγκτοι και πέφτουν σε διάφορες περιοχές των συνόρων. Και είναι βέβαιοι πώς τέτοιος πύραυλος έπληξε το χωριό τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 20.000 Δρούζων Μουσουλμάνων που κατοικούν στο Γκολάν έχει αρνηθεί να λάβει την ισραηλινή υπηκοότητα. Οι σιωνιστές τους αποκαλούν «ισραηλινούς πολίτες», αυτοί όμως θεωρούν τους εαυτούς τους Σύριους που βρίσκονται υπό κατοχή.

Τα Υψίπεδα του Γκολάν καταλήφθηκαν από τον σιωνιστικό στρατό το 1967, κατά τον Πόλεμο των Εξι Ημερών, και προσαρτήθηκαν παράνομα στο Ισραήλ το 1981. Ο ΟΗΕ δεν αναγνώρισε την προσάρτηση, όμως οι σιωνιστές γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Κουβάλησαν και τοποθέτησαν στην περιοχή 50.000 εποίκους, τυχοδιώκτες εβραίους από όλο τον κόσμο, στους οποίους μοίρασαν τη συριακή γη και μπόλικο χρήμα για να στήσουν αγροκτήματα με καλλιέργειες.

Η αντίδραση της Χεζμπολά υπήρξε άμεση και κατηγορηματική: «Η Ισλαμική Αντίσταση στο Λίβανο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που έγιναν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης και διάφορες ιστοσελίδες αναφορικά με στόχευση του Μαζντάλ Σαμς. Διαβεβαιώνουμε ότι η Ισλαμική Αντίσταση δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό και απορρίπτει κατηγορηματικά τους ψευδείς ισχυρισμούς αναφορικά μ’ αυτό». Νωρίτερα η Χεζμπολά είχε ανακοινώσει ότι στόχευσε μια ισραηλινή στρατιωτική βάση σε διαφορετική τοποθεσία, μακριά από το Μαζντάλ Σαμς.

Με προκλητικό τρόπο ο Χαγκάρι, ο εκπρόσωπος Τύπου του σιωναζιστικού στρατού, βάφτισε τους Σύριους που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τη ρουκέτα, «ισραηλινούς πολίτες»! Ηταν «η πιο θανατηφόρα επίθεση σε ισραηλινούς πολίτες μετά τις 7 Οκτώβρη» είπε. Και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και θα ενεργήσουμε αντίστοιχα». Ισχυρίστηκε ότι η ρουκέτα που χτύπησε το γήπεδο ποδοσφαίρου ήταν «μια ιρανική ρουκέτα Falaq 1 με κεφαλή 50 κιλών». «Αυτός είναι ένας τύπος που κατέχει αποκλειστικά η Χεζμπολά και απόψε προκάλεσε το θάνατο 12 νεαρών αγοριών και κοριτσιών», είπε με το γνωστό ύφος του.

Προηγουμένως, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ο Γκάλαντ είχε δηλώσει: «Η Χεζμπολά είναι υπεύθυνη γι’ αυτό και θα πληρώσει το τίμημα». Είχαν έτοιμο το συμπέρασμα, προτού κάνουν οποιαδήποτε έρευνα (για τα μάτια)! Η Χεζμπολά, όμως, ούτε κατά λάθος θα μπορούσε να χτυπήσει το κατεχόμενο συριακό χωριό, καθώς οι στόχοι της ήταν δεκάδες χιλιάμετρα μακριά, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Περιττεύει να πούμε ότι οι ισχυρισμοί των σιωνιστών είναι το ίδιο με τα αισχρά ψέματά τους για τα αποκεφαλισμένα από τους παλαιστίνιους μαχητές βρέφη, για τα βρέφη που  ψήθηκαν στο φούρνο και για τους βιασμούς γυναικών στις 7 Οκτώβρη. Δεν είναι τυχαίο που ο Ζουζέπ Μπορέλ, ο οιονεί υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ, έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από τους ισχυρισμούς των σιωνιστών, γράφοντας στο Χ: «Σοκαριστικές εικόνες από το γήπεδο ποδοσφαίρου της κωμόπολης Δρούζων Μαζντάλ Σαμς. Καταγγέλλω απερίφραστα αυτό το λουτρό αίματος. Προτρέπουμε όλα τα μέρη να επιδείξουν τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν περαιτέρω κλιμάκωση».

Εκτύπωση 🖨
ΓΚΟΛΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο πρωτότυπο είναι αξεπέραστο, γιατί ήταν επαναστατικό!

Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Επόμενο άρθρο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν

Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Σχετικά Αρθρα

Eπαναπροσδιορίζοντας τη δημοσιογραφία

Διεθνή 11 Αυγ 2025, 12:15

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Ανάς Αλ-Σαρίφ και άλλους τέσσερις συναδέλφους του

Στόχευσαν τη σκηνή του προσωπικού του Αλ-Τζαζίρα έξω από το νοσοκομείο Αλ-Σίφα

Διεθνή 11 Αυγ 2025, 10:09

Τα όμορφα μαυραγορίτικα όμορφα καίγονται…

Διεθνή 10 Αυγ 2025, 19:04

Δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να φτάσουμε ως εδώ για να αρχίσουν οι κυρίαρχες φωνές να μιλούν για τη Γάζα

Διεθνή 9 Αυγ 2025, 10:54

Σιωναζιστικό «γεράκι» ζητά συμφωνία τερματισμού του πολέμου στη Γάζα

Διεθνή 8 Αυγ 2025, 18:02

Blame games και «μασαζάκι» στο σιωνιστικό όχλο

Ο Νετανιάχου έβαλε τη γυναίκα του και τον γιο του να επιτεθούν στον σιωναζιστή αρχιστράτηγο

Διεθνή 7 Αυγ 2025, 21:03
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βορίδης, εν πλήρη συνειδήσει, υπέγραφε να πληρωθούν τα λαμόγια της εγκληματικής οργάνωσης του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Με γκεμπελίστικα ψεύδη παραμύθιασε την Ολομέλεια της Βουλής

12 Αυγ 2025, 20:08
Εργατικά

Μεγάλη παραβατικότητα και εργασιακές σχέσεις γαλέρας στα ξένα ιδιωτικά σχολεία

12 Αυγ 2025, 18:05
Πολιτική

Μεγάλη νίκη των σπουδαστών του Deree. Ακυρώνεται η συμμετοχή στο «εκπαιδευτικό» ταξίδι στο Ισραήλ

12 Αυγ 2025, 18:01
Κόντρες

Aνά τας οδούς και τας ρύμας

12 Αυγ 2025, 12:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

12 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτική

Βουλώστε το – δεν ξεχάσαμε

11 Αυγ 2025, 19:13
Πολιτική

Ολη η Ελλάδα Παλαιστίνη

11 Αυγ 2025, 18:09
Καταστολή

Πλεύρη – Κούλη, τα υπογλώσσια!!!

Απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ) στην υπόθεση C-97/24 (Ιρλανδία/Δικαίωμα ασύλου)

11 Αυγ 2025, 17:46
Κόντρες

Ο Μο Σάλαχ ξεσκίζει την ΟΥΕΦΑ

11 Αυγ 2025, 14:20
Διεθνή

Eπαναπροσδιορίζοντας τη δημοσιογραφία

11 Αυγ 2025, 12:15
Διεθνή

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Ανάς Αλ-Σαρίφ και άλλους τέσσερις συναδέλφους του

Στόχευσαν τη σκηνή του προσωπικού του Αλ-Τζαζίρα έξω από το νοσοκομείο Αλ-Σίφα

11 Αυγ 2025, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Αυγούστου

11 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Τα όμορφα μαυραγορίτικα όμορφα καίγονται…

10 Αυγ 2025, 19:04
Κόντρες

Από τις ελάχιστες εξαιρέσεις στο σιωνιστικό κανόνα

10 Αυγ 2025, 17:31
Πολιτική

Η απάντηση των Εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων σε άρθρο μας και η δική μας ανταπάντηση

Οι Εντεταλμένοι Ευρωπαίοι Εισαγγελείς είναι αρμόδιοι για τη συνένωση όλων των δικογραφιών του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ, υπό τη βασική κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» - Κακώς «πετούν το μπαλάκι» στις εθνικές εισαγγελικές αρχές

10 Αυγ 2025, 10:29
Αγροτικά

H ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει και ο Τσιάρας αναγγέλλει για τρίτη φορά την ίδια επιτροπή

10 Αυγ 2025, 08:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να φτάσουμε ως εδώ για να αρχίσουν οι κυρίαρχες φωνές να μιλούν για τη Γάζα

9 Αυγ 2025, 10:54
Αθλητισμός

Oι σιωναζιστικές σφαίρες δεν κάνουν διακρίσεις – Δολοφονήθηκε και ο «Παλαιστίνιος Πελέ»

Καθώς περίμενε να πάρει λίγα τρόφιμα για την οικογένειά του

9 Αυγ 2025, 08:52
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Αυγ 2025, 00:02
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Αυγούστου

Ημέρα νεολαίας.

Οκλαχόμα, Μασαχουσέτη: Ημέρα Ινδιάνων.

Τέξας: Ημέρα εξερευνητών.

1942: Aπόπειρα εκτέλεσης του ιάπωνα πρωθυπουργού Τόγιο.

1954: Αποκαλύπτεται το δίκτυο του ΚΚΕ στη Θεσσαλία, περισσότερες από εκατό συλλήψεις, ανάμεσά τους και ο Χαρίλαος Φλωράκης.

1968: Έκρηξη βόμβας στο «Ζάππειο».

1975: Μπράβος του Θεοφιλογιαννάκου γρονθοκοπεί στο στρατοδικείο τον βουλευτή Σαβούρα.

1983: Δεκαεπτά νεκροί στο Σαντιάγο από αστυνομικά πυρά σε διαδήλωση κατά του Πινοσέτ (Χιλή).

1986: Εμπρησμός υποκαταστήματος της «Citibank» στο Παλαιό Φάληρο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Εφετείο 17Ν

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • ΕΛΑ

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Επικοινωνία

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Όροι χρήσης

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Ποιοι είμαστε

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Επικοινωνία

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Όροι χρήσης

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo