Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 11 Ιούλη
  • «Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά
  • Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Συμπλήρωμα της κατοχής
Διεθνή

«Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

Συμπλήρωμα της κατοχής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Μαρ 2010, 00:00

Εδώ και ένα μήνα έχει διαρρεύσει ότι η Παλαιστινιακή Αρχή διεξάγει «έμμεσες» συνομιλίες με τους Σιωνιστές μέσω αμερικάνων διαμεσολαβητών. Την προηγούμενη βδομάδα μάλιστα, βγήκε και ο Αραβικός Σύνδεσμος και τις υποστήριξε. Την περασμένη Δευτέρα, η έναρξη των «έμμεσων συνομιλιών» επιβεβαιώθηκε πλέον από τα πιο επίσημα χείλη. Η αμερικάνικη αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν (το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικάνικης κυβέρνησης που επισκέφτηκε την περιοχή από τότε που ο Ομπάμα ανήλθε στο προεδρικό αξίωμα), επιβεβαίωσε ότι Ισραήλ και Παλαιστινιακή Αρχή συμφώνησαν στην επανέναρξη των συνομιλιών («έμμεσων» σε πρώτη φάση), 14 μήνες μετά το πάγωμά τους.

Ξέρετε ποιο είναι το ποιο εξοργιστικό απ’ όλα; Οτι λίγες ώρες πριν την επίσημη επανέναρξη των «έμμεσων» συνομιλιών, η ισραηλινή κυβέρνηση είχε εγκρίνει την κατασκευή 112 νέων διαμερισμάτων στον εποικισμό του Μπεϊτάρ Ιλίτ στη Δυτική Οχθη! Κατά την προσφιλή τους τακτική, οι Σιωνιστές υποστήριξαν ότι αυτή ήταν ειλημμένη απόφαση πριν την επανέναρξη των συνομιλιών. Γι’ αυτό και η αμερικάνικη αντίδραση υπήρξε ιδιαίτερα χλιαρή υποβαθμίζοντας το γεγονός.

Μια μέρα αργότερα (την Τρίτη) το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ ενέκρινε την κατασκευή 1.600 νέων κατοικιών στον εποικισμό Ραματ Σλόμο στην Ανατολική Ιερουσαλήμ! Τότε ήταν που βγήκε ο Μπάιντεν και δήλωσε ότι «υποσκάπτεται η εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών», για να μη γίνει εντελώς… ρόμπα, μιας και υποτίθεται ότι από τον περσινό Νοέμβρη το Ισραήλ έχει αρχίσει να μειώνει την οικοδομική του δραστηριότητα στους εποικισμούς προκειμένου να ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Ομως ο Μπάϊντεν δεν έθεσε καν θέμα αναστολής των συνομιλιών.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα του ισραηλινού Τύπου ανέφεραν ότι ο επικεφαλής της περιβόητης Σιν Μπέτ (υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ) Γιβάλ Ντισκίν μαζί με τον αρχηγό του ισραηλινού στρατού διεμηνύσαν στην Παλαιστινιακή Αρχή ότι πρέπει να συγκρατήσει τις λαϊκές διαμαρτυρίες που ξέσπασαν πρόσφατα στη Δυτική Οχθη (με αφορμή την εβραιοποίηση της Ανατολικής Ιερουσαλήμ) και να τις εμποδίσει να γίνουν βίαιες, διαφορετικά θα αυξηθούν οι εισβολές του ισραηλινού στρατού και οι συλλήψεις στη Δυτική Οχθη!

Κάποτε, επί Αραφάτ, υποστηρίζαμε ότι οι «ειρηνευτικές συνομιλίες» είναι ένα φιάσκο. Σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα άθλιο συμπλήρωμα της πιο αδίστακτης κατοχής…

ΥΓ: Τετάρτη βράδυ, που γράφτηκε αυτό το σημείωμα, οι ειδήσεις έλεγαν τα εξής: Ο Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε ότι «η ισραηλινή απόφαση δίνει τέλος στις έμμεσες συνομιλίες πριν καν αρχίσουν» και πέταξε το μπαλάκι στους Αμερικανούς. Γαλλία, Γερμανία, Νορβηγία και ΟΗΕ μίλησαν για «άκαιρη», «παράνομη», «επικίνδυνη» κ.λπ. απόφαση του Ισραήλ. Ο Αραβικός Σύνδεσμος ετοιμαζόταν για νυχτερινή συνεδρίαση, προκειμένου να εξετάσει το ζήτημα. Ο Ερντογάν είχε ήδη δηλώσει έτοιμος να προσφέρει «τις διαμεσολαβητικές του υπηρεσίες» για την έναρξη των έμμεσων διαπραγματεύσεων. Ολα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ένα νέο διπλωματικό παρασκήνιο, ενώ στο μεταξύ οι Σιωνιστές θα προωθούν στην πράξη τα σχέδιά τους.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

«Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

Προβοκάτσια σιωνιστών με άρωμα FBI…
Επόμενο άρθρο

«Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

Μια ιστορία κατάφωρης παραποίησης της πραγματικότητας

Σχετικά Αρθρα

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Διεθνή 11 Ιούλ 2026, 09:42

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 20:24

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 19:53

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 14:07

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 07:02

Απομονωμένοι διεθνώς οι σιωναζιστές, δείχνουν διεθνείς έρευνες

Διεθνή 9 Ιούλ 2026, 05:02
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

11 Ιούλ 2026, 09:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

11 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούλη

11 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

«Μείωση της έντασης με το Ιράν» ζητούν τώρα οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

10 Ιούλ 2026, 20:24
Διεθνή

Πλήρως ενσωματωμένη στο αστικό σύστημα εξουσίας η ευρωπαϊκή Ακροδεξιά

Το παράδειγμα της Λεπέν, που επανέρχεται με δικαστική βούλα

10 Ιούλ 2026, 19:53
Διεθνή

Δεν έχουν τα κότσια να επιστρέψουν στον πόλεμο κατά του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Οι Ιρανοί απάντησαν πλήττοντας αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο

10 Ιούλ 2026, 14:07
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

10 Ιούλ 2026, 09:52
Διεθνή

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

10 Ιούλ 2026, 07:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

10 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

9 Ιούλ 2026, 21:47
Αγροτικά

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

9 Ιούλ 2026, 20:17
Πολιτική

Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;

9 Ιούλ 2026, 19:54
Αθλητισμός

Ανανέωσε μέχρι το 2030 ο Χοσάμ Χασάν ως προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου

9 Ιούλ 2026, 12:49
Αγροτικά

Να μη δημιουργηθεί νομολογία που θα επιτρέπει στα λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ να αθωώνονται

Εφεση της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέα σε κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση, που επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι επιστράφηκαν οι παρανόμως ληφθείσες επιδοτήσεις

9 Ιούλ 2026, 12:06
Καταστολή

Αργος: Μπάτσοι σκότωσαν εν ψυχρώ 20χρονο, επειδή αμφισβήτησε την εξουσία τους

9 Ιούλ 2026, 10:35
Διεθνή

Απομονωμένοι διεθνώς οι σιωναζιστές, δείχνουν διεθνείς έρευνες

9 Ιούλ 2026, 05:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούλη

9 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Να μελετηθεί άμεσα η στατική επάρκεια των σχολείων που βρίσκονται πάνω στη γραμμή 4 του Μετρό (Κυψέλη, Εξάρχεια κλπ)!

8 Ιούλ 2026, 20:57
Κόντρες

Τους εξασφάλισε τη ντόπα τους

8 Ιούλ 2026, 20:48
Υγεία

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

8 Ιούλ 2026, 18:27
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούλη

Ημέρα πληθυσμών.

Ακτή Ελεφαντοστού, Νίγηρας, Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Μογγολία: Εθνική γιορτή (1921).

Βέλγιο: Ημέρα Φλαμανδών.

1942: Αρχίζουν οι διωγμοί των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

1966: Επεισόδια σε συλλαλητήριο οινοπαραγωγών στη Θεσσαλονίκη, 128 πολίτες και 72 χωροφύλακες τραυματίες.

1969: Βόμβα της ΔΑ σε γραμματοκιβώτιο της οδού Νίκης (Αθήνα).

1994: Βόμβα στο κτίριο γερμανικής πολυεθνικής ασφαλιστικής στους Αμπελόκηπους (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    17Ν
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Εφετείο 17Ν
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    ΕΛΑ
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Ποιοι είμαστε
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Επικοινωνία
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Όροι χρήσης
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Ποιοι είμαστε
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Επικοινωνία
  • «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    «Ειρηνευτικές συνομιλίες» Παλαιστινιακής Αρχής – Ισραήλ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo