Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1
  • Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη
  • Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει
  • Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί
  • Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές
  • Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σκληρό ροκ ή ταραντέλα;
Διεθνή

Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

Σκληρό ροκ ή ταραντέλα;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιούν 2018, 00:00

Οπως μας ενημέρωσε η προπαγάνδα του Μαξίμου, ο Τσίπρας πήρε στο τηλέφωνο τον Σάντσεθ για να τον συγχαρεί και να… σχεδιάσουν μαζί τα επόμενα βήματα για την κοινωνική Ευρώπη. Για τον Κόντε δεν μας είπε τίποτα η προπαγάνδα, αν και μέχρι το 2014 το μόρφωμα του Μπέπε Γκρίλο θεωρούνταν από τους συριζαίους «ριζοσπαστικό κίνημα», εν αντιθέσει με την ισπανική σοσιαλδημοκρατία. Βλέπετε, στην Ισπανία υπάρχει και το Podemos, ενώ στην Ιταλία ο Γκρίλο έπαιζε χωρίς αντίπαλο στ' αριστερά του. Τώρα, όμως, ο μεν Σάντσεθ είναι ένας φλογερός «ευρωπαϊστής», με τον οποίο ο Τσίπρας επιθυμεί πλήρη ταύτιση (αδειάζοντας το Podemos), ενώ η παρέα των Γκριλίστι με τους νεοφασίστες της Λέγκα θεωρούνται τα «μαύρα πρόβατα», οπότε ο Τσίπρας δε θα ήθελε με δαύτους τίποτ' άλλο εκτός από τυπικές διακρατικές σχέσεις.
 
Η Μέρκελ, πάντως, είναι η μόνη που -τουλάχιστον δημόσια- εμφανίζεται απόλυτα ψύχραιμη έναντι της νέας ιταλικής κυβέρνησης. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, μάλιστα, θύμισε το «κάζο» με τον ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015. Στην πρεμιέρα της νεοσύστατης «Ωρας της καγκελαρίου», όταν ρωτήθηκε για τις προοπτικές των σχέσεων της νέας ιταλικής κυβέρνησης με την ΕΕ, απάντησε: «Στην περίπτωση της Ελλάδας υπήρξαν πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά στο τέλος καταλήξαμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Με τον ίδιο τρόπο προσεγγίζω και τη νέα ιταλική κυβέρνηση». Χτες (Παρασκευή) θα είχε και την πρώτη συνάντηση με τον Τζουζέπε Κόντε, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του G-7.
 
Στην Ιταλία, αφού κατάφεραν τελικά να σχηματίσουν κυβέρνηση, οι τόνοι πέφτουν ολοένα και περισσότερο. Ο νεοφασίστας Σαλβίνι ασχολείται μόνο με τους μετανάστες (ζήτημα που ποσώς ενδιαφέρει τη Μέρκελ και τον Μακρόν), ενώ ο «λαϊκιστής» Ντι Μάιο φτάνει μέχρι το «εγγυημένο βασικό εισόδημα» για τους φτωχούς Ιταλούς. Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό, σκεφτείτε το «δικό μας» Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, που θεσπίστηκε όχι απλώς με τις ευλογίες, αλλά με την προτροπή της τρόικας! Για τέτοιο… ριζοσπαστισμό μιλάμε. Ο υπουργός Οικονομικών Τζιοβάνι Τρία υπήρξε παλιότερα στέλεχος του ΔΝΤ, ειδικευμένος σε προγράμματα που εφαρμόστηκαν σε χώρες όπως η Αιθιοπία και η Ερυθραία. Καταλαβαίνετε για τι… ριζοσπάστη μιλάμε.
 
Οσο για τον πρωθυπουργό Κόντε, που ήδη κατηγορείται ως αχυράνθρωπος του Ντι Μάιο και του Σαλβίνι, αφού κατάπιε αμάσητη την προεκλογική εξαγγελία για κατάργηση του νόμου του 2011, που αύξησε τα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση και αφού επανέλαβε τις καθιερωμένες αοριστολογίες («θα εγγυηθούμε το σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων των εργαζομένων»), μπήκε στο ζουμί: «Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και έχουμε κάθε δικαίωμα να απαιτήσουμε αλλαγές. Η οικονομική και νομισματική ένωση πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών και να ισορροπήσει πιο αποτελεσματικά τις αρχές της ευθύνης και της αλληλεγγύης».
 
Σαν ν' ακούμε τον Ματέο Ρέντσι το 2016. Τότε που πάσχιζε να παραστήσει τον αντάρτη ενάντια στον γερμανογαλλικό άξονα, προκειμένου να κερδίσει το δημοψήφισμα για τις συνταγματικές αλλαγές στην Ιταλία. Τελικά, έχασε και στα δυο μέτωπα. Ούτε από το γερμανογαλλικό άξονα πήρε τίποτα, και το συνταγματικό δημοψήφισμα το έχασε. Ετσι, λίγο μετά τα σαράντα του κι ενώ φαινόταν να έχει μπροστά του μια λαμπρή πολιτική καριέρα, έχασε και το (πολιτικό) κεφάλι του.
 
Μένει να δούμε αν το δίδυμο νεοφασιστών-λαϊκιστών και ο «μπροστινός» τους ο Κόντε θα επιχειρήσουν μια πραγματική (και όχι φραστική) σύγκρουση με το γερμανογαλλικό άξονα. Η Μέρκελ περιμένει, υπενθυμίζοντας την υποχρέωση όλων έναντι των κανόνων της ΕΕ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τον εμπορικό πόλεμο
Επόμενο άρθρο

Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

Δεν έχουν τίποτα να χάσουν…

Σχετικά Αρθρα

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

Διεθνή 9 Σεπ 2026, 20:37

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 9 Σεπ 2026, 08:45

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 20:49

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

Διεθνή 8 Σεπ 2026, 11:27

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 19:50

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

Διεθνή 7 Σεπ 2026, 05:50
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
Διεθνή

Ο Μπεν-Γκβιρ ζητά κυρώσεις κατά του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατοχή των Φόκλαντ

Μετά από δημοσίευμα για βρετανική απαγόρευση του εμπορίου με τους σιωνιστικούς εποικισμούς

8 Σεπ 2026, 11:27
Εργατικά

Αθώοι και πειθαρχικά οι εκπαιδευτικοί Πάνος Χουντής και Ζήσης Γκέρτσος

Τους κατηγόρησαν για... «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»

8 Σεπ 2026, 10:56
Παιδεία

ΔΣ Συλλόγου Μεταπτυχιακών Σπουδαστών (ΥΔ) ΕΜΠ: Για την εκδικητική παραπομπή συναδέλφου μας στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΕΜΠ

8 Σεπ 2026, 10:46
Υγεία

Ο Σπυράδωνης εκδικείται το Νοσοκομείο Νίκαιας αφήνοντάς το χωρίς ειδικευόμενους

8 Σεπ 2026, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της αυτοκτονίας.

Μπελίζ: Εθνική γιορτή.

1898: Εκτελείται η αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας Ελισάβετ.

1911: Στρατιωτικός νόμος λόγω γενικής απεργίας στη Βαλένθια (Ισπανία).

1957: Βόμβα καταστρέφει σχολείο που δέχτηκε μαύρους στο Νάσβιλ (ΗΠΑ).

1976: Βόμβα στο κτίριο του ΣΕΒ (ΕΛΑ).

1984: Ενοποίηση Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

2003: Ψυχικά ασθενής νεαρός μαχαιρώνει θανάσιμα την υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας Ανα Λιντ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    17Ν
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Εφετείο 17Ν
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    ΕΛΑ
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Ποιοι είμαστε
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Επικοινωνία
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Όροι χρήσης
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Ποιοι είμαστε
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Επικοινωνία
  • Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Η Ιταλία απέναντι στον Γερμανογαλλικό Αξονα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo