Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Kαρναβάλια
  • Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus
  • To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη
  • Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Παγώνουν τα επιδόματα σε βούλγαρους και ρουμάνους φοιτητές
Διεθνή

Βρετανία

Παγώνουν τα επιδόματα σε βούλγαρους και ρουμάνους φοιτητές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Φεβ 2014, 00:00

Μετά τα μέτρα περικοπής των επιδομάτων ανεργίας για τους μετανάστες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που τέθηκαν σε εφαρμογή από την 1η Γενάρη, στόχος της αντιμεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθεί η βρετανική κυβέρνηση έχουν γίνει οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που σπουδάζουν στη Βρετανία.

Οπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα «Guardian» (31/01/14), η βρετανική κυβέρνηση έχει αναστείλει από τον περασμένο Νοέμβρη τη χορήγηση των επιδομάτων συντήρησης και των δανείων στους φοιτητές που προέρχονται από τις δύο αυτές χώρες, επικαλούμενη την αύξηση των αριθμού των φοιτητών από τις χώρες αυτές που κάνουν αίτηση για επίδομα συντήρησης και χρηματοδότησης των διδάκτρων στα πανεπιστήμια, χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της. Η απόφαση αυτή επεκτάθηκε αργότερα για όλους τους φοιτητές που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και σπουδάζουν σε ιδιωτικά κολλέγια  και έχουν ζητήσει επίδομα συντήρησης. Ωστόσο, μέχρι στιγμής εφαρμόζεται μόνο για τους  Βούλγαρους και τους Ρουμάνους που σπουδάζουν είτε σε δημόσια είτε σε ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, όποιος πολίτης από χώρα της ΕΕ έχει ζήσει τουλάχιστον τρία χρόνια στη Βρετανία πληρεί τις προϋποθέσεις για να καταθέσει αίτηση χορήγησης επιδόματος συντήρησης και χρηματοδότησης με δάνειο των διδάκτρων του στο πανεπιστήμιο. Οι βρετανικές αρχές επικαλούνται ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν ψευδή στοιχεία, γι’ αυτό και καλούνται τώρα οι βούλγαροι και οι ρουμάνοι φοιτητές να αποδείξουν την τρίχρονη παραμονή τους στη χώρα πριν από την υποβολή της αίτησής τους, καταθέτοντας λογαριασμούς υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, δημοτικά τέλη ή τραπεζικά στοιχεία που είναι στο όνομά τους. Στοιχεία που πολλοί μετανάστες δεν έχουν, γιατί δυσκολεύονται να συντηρούν δικό τους σπίτι και συνήθως φιλοξενούνται ή συγκατοικούν με άλλους ή γιατί δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς που να τους κινούν χωρίς διακοπή.

Από το πάγωμα της χορήγησης επιδομάτων συντήρησης και δανείων πλήττονται 7.500 περίπου Βούλγαροι και Ρουμάνοι που σπουδάζουν στη Βρετανία, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα επιβίωσης και κάποιοι αναγκάζονται να διακόψουν τις σπουδές τους. Το μέτρο αυτό συμπίπτει με την εντεινόμενη επίσημη ξενοφοβική ρατσιστική προπαγάνδα περί «εισβολής ζητιάνων και απατεώνων» από τις δύο αυτές χώρες από την 1η Γενάρη που καταργούνται οι περιορισμοί εργασίας γι’ αυτούς στη Βρετανία.

Ο στόχος είναι σαφής. Η δραστική μείωση της χορήγησης επιδομάτων συντήρησης και δανείων στους ήδη φοιτητές και ταυτόχρονα φρένο στην εισροή υποψήφιων φοιτητών.

Φυσικά, οι περιορισμοί και τα εμπόδια που ορθώνει η αντιμεταναστευτική πολιτική της βρετανικής κυβέρνησης αφορούν όλους τους μετανάστες από χώρες της Ε.Ε. και όχι μόνο τους Βούλγαρους και τους Ρουμάνους. Απλά οι τελευταίοι είναι πιο εύκολος στόχος και εξυπηρετούν καλύτερα την κυβερνητική προπαγάνδα. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της πολιτικής είναι η απαγόρευση από 1η Γενάρη υποβολής αίτησης για επίδομα ανεργίας σε όλους τους μετανάστες από χώρες της Ε.Ε. πριν περάσει τρίμηνο παραμονής τους στη χώρα. Μετά το τρίμηνο, υποχρεούνται να υποβληθούν στο βελτιωμένο Habitual Residence Test (τεστ συνήθους κατοικίας), στο οποίο οι μετανάστες θα πρέπει να απαντήσουν σε πληθώρα ερωτημάτων και να δώσουν πειστικές αποδείξεις για το αληθές των ισχυρισμών τους. Για πρώτη φορά θα πρέπει να εξηγήσουν τι προσπάθειες έκαναν για να βρουν δουλειά πριν έρθουν στη Βρετανία και αν τα αγγλικά τους είναι καλά για να μη γίνουν εμπόδιο στην εξεύρεση εργασίας.

Ομως ακόμη κι αν περάσουν το παραπάνω τεστ, δεν θα δικαιούνται επίδομα ανεργίας για περισσότερο από έξι μήνες. Μετά το εξάμηνο, «μόνο αυτοί που θα προβάλλουν βάσιμες αποδείξεις ότι έχουν πραγματικές πιθανότητες να βρουν δουλειά θα μπορέσουν να συνεχίσουν να το διεκδικούν». Και μιλάμε για ένα πενιχρότατο, εξευτελιστικό για τα δεδομένα της Βρετανίας, επίδομα ανεργίας, 230 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών και 350 για τους άνω των 25 το μήνα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Βρετανία

Ενα χρόνο φυλακή επειδή έγραφε «βίαια μυνήματα»!
Επόμενο άρθρο

Βρετανία

Ελάχιστες πιθανότητες προσέγγισης στη «Γενεύη 2»

Σχετικά Αρθρα

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

Διεθνή 20 Φεβ 2026, 19:22

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

Διεθνή 20 Φεβ 2026, 12:35

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

Διεθνή 19 Φεβ 2026, 13:44

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

Διεθνή 18 Φεβ 2026, 21:04

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Kαρναβάλια

21 Φεβ 2026, 08:03
Πολιτική

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

21 Φεβ 2026, 07:23
Πολιτισμός

To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)

21 Φεβ 2026, 05:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

21 Φεβ 2026, 00:01
Υγεία

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

20 Φεβ 2026, 22:41
Πολιτική

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

20 Φεβ 2026, 21:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

20 Φεβ 2026, 19:22
Αγροτικά

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

20 Φεβ 2026, 14:56
Υγεία

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

20 Φεβ 2026, 14:03
Διεθνή

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

20 Φεβ 2026, 12:35
Κόντρες

Τα στρατά του Κούλη στη Γάζα

20 Φεβ 2026, 10:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Φλεβάρη

20 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Τα πειθαρχικά δεν μας τρομοκρατούν – Ανταπόκριση από την Τρίπολη

19 Φεβ 2026, 21:05
Οικονομία

Πάρτε κελεμπίες, απόκριες έχουμε…

19 Φεβ 2026, 20:42
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Δεν θα επιτρέψουμε τη μετατροπή των πανεπιστημίων σε κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά αποστειρωμένους χώρους

19 Φεβ 2026, 20:02
Ιστορία

Ενας Ακροναυπλιώτης, από τους 200 της Καισαριανής, σαν θεατρικός ήρωας του Γκόρκι

19 Φεβ 2026, 18:29
Καταστολή

Νοσοκομείο Νίκαιας: ΜΑΤ και χημικά ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Γεωργιάδης συνεχάρη τα ΜΑΤ που τον γλίτωσαν από τους «κομμουνιστές»!

19 Φεβ 2026, 14:24
Διεθνή

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

19 Φεβ 2026, 13:44
Καταστολή

Από αναβολή σε αναβολή η δίκη των μπάτσων-δολοφόνων του Βασίλη Μάγγου

19 Φεβ 2026, 13:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

Ημέρα μητρικής γλώσσας.

Ημέρα ξεναγών.

Μπαγκλαντές: Ημέρα μαρτύρων (1952).

1848: Τυπώνεται στο Λονδίνο το «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος».

1907: Οι μπολσεβίκοι Πάβελ Γκούλεφ και Μιχαήλ Φρούνζε εκτελούν τον υπαστυνόμο Νικήτα Περλόφ (Ρωσία).

1936: Αμνηστία σε 30.000 πολιτικούς κρατούμενους στην Ισπανία.

1942: Παραιτείται η κατοχική κυβέρνηση του Τσολάκογλου, πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρός της Λογοθετόπουλος.

1955: Οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης υποβάλλουν μαζικά παραιτήσεις γιατί καθυστερεί η επίλυση των προβλημάτων τους (δεν γίνονται αποδεκτές).

1972: Οκτώ μέλη της RAF με μάσκες καρναβαλιού παίρνουν 285.000 μάρκα από την Τράπεζα Παρακαταθηκών και Δανείων (Γερμανία).

1973: Η χούντα ανακοινώνει άλλες 96 διακοπές αναβολής στράτευσης, κατάληψή της Νομικής από 4.000 φοιτητές.

1973: Βόμβα της ΕΑΝ στο Καλαμάκι.

1985: Εκτελούνται ο εκδότης της «Απογευματινής» Νίκος Μομφεράτος και ο οδηγός του Γιώργος Ρουσέτης (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Βρετανία

    17Ν
    • Βρετανία

      Εφετείο 17Ν
  • Βρετανία

    ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Βρετανία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Βρετανία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρετανία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρετανία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Βρετανία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Βρετανία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρετανία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρετανία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Βρετανία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Ποιοι είμαστε
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Επικοινωνία
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Όροι χρήσης
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Ποιοι είμαστε
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Επικοινωνία
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo