Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Ψάχνουν απεγνωσμένα τους πιλότους του F-15 που κατέρριψαν οι Ιρανοί
  • Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο
  • Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη
  • «Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»
  • Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Να μείνετε πιστοί στο αίμα των μαρτύρων του αγώνα
Διεθνή

Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

Να μείνετε πιστοί στο αίμα των μαρτύρων του αγώνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιούν 2014, 00:00

Σε πείσμα των αλυσίδων, των κάγκελων και των τοίχων των φυλακών, αυτή είναι μια διαθήκη από όλους αυτούς που στέκονται στο χείλος του θανάτου προς τους φύλακες της πατρίδας μας, της Παλαιστίνης.

Αφού αφήσαμε τα κελιά της απομόνωσης, τα οποία δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, τις ασθένειες και τα καταρρακωμένα μας κορμιά, από τα κρεβάτια μας στο νοσοκομείο, στα οποία είμαστε αλυσοδεμένοι και μας φρουρούν σκυλιά, ανάμεσα από τους δεσμοφύλακες που παρακολουθούν τα καρδιακά μόνιτορ που ίσως ανακοινώσουν το θάνατό μας ανά πάσα στιγμή, από το χείλος του θανάτου, στέλνουμε το κάλεσμά μας, το τελευταίο ίσως για κάποιους από μας. 
Ισως είναι καιρός να ανακοινώσουμε τη διαθήκη μας πριν αγκαλιάσουμε το λαό μας ως τιμημένοι μάρτυρες. Το κάλεσμά μας είναι η φωνή, η κραυγή, η διαθήκη μας. Είμαστε οι διοικητικοί κρατούμενοι που οδεύουν προς την αθανασία, προς τον εναγκαλισμό με τον ήλιο της αξιοπρέπειας, που θα μπορούσε να σημάνει ταυτόχρονα και το τέλος του αγώνα για αξιοπρέπεια. Υψώνουμε τις φωνές μας, ελπίζοντας να φτάσουν στον επαναστατημένο λαό μας.

Πρώτον, σας καλούμε να εντείνετε την υποστήριξή σας στους απεργούς πείνας που δεν έχουν μαρτυρήσει ακόμη. Οι μαχητές που μάχονται το φασιστικό εχθρό με τα κορμιά τους αξίζουν την αφοσίωσή σας, η οποία θα εμποδίσει τη συνέχιση της αιματοχυσίας, που δεν θα σταματήσει ποτέ μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Δεύτερον, οι πόνοι της απεργίας πείνας έχουν καταστρέψει κάποια από τα όργανά μας, αλλά κάποια άλλα όργανά μας πρέπει να είναι ακόμη ανέπαφα. Με το θάνατο να μας περιμένει, δηλώνουμε πως τίποτα δε θα σταθεί στο δρόμο της θυσίας μας, ούτε ο ίδιος ο θάνατος. Γι’ αυτό λοιπόν, δωρίζουμε τα χρήσιμα όργανά μας στους μαχητές, τους φτωχούς και καταπιεσμένους ανθρώπους που τα χρειάζονται. Περιμένουμε επίσκεψη από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού για την έγκριση αυτών των δωρεών.

Τρίτον, σας καλούμε να μείνετε πιστοί στο αίμα μας και στο αίμα όλων των μαρτύρων που θυσίασαν τις ψυχές τους στη διάρκεια του Παλαιστινιακού αγώνα. Η πίστη δεν βρίσκεται μόνο στα λόγια, αλλά στην επαναστατική πράξη που δεν γνωρίζει δισταγμό ή αδυναμία.

Τέταρτον, κρατηθείτε από τα ιστορικά και νόμιμα δικαιώματά μας και μην εγκαταλείψετε ποτέ σπιθαμή της Παλαιστίνης, από το ποτάμι ως τη θάλασσα. Το δικαίωμα στην επιστροφή είναι η γέφυρα με τα ιστορικά μας δικαιώματα. Αυτά τα δικαιώματα δε θα αποκατασταθούν χωρίς αντίσταση, που είναι και η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο εχθρός μας.

Πέμπτον, μην απογοητεύσετε τους κρατούμενους που θα μείνουν ζωντανοί μετά από μας, γιατί αυτοί που θυσιάζουν την ελευθερία τους για την ελευθερία του λαού τους αξίζουν την ελευθερία και όχι το θάνατο.

Στον τιμημένο λαό μας στην Παλαιστίνη και τη διασπορά, στους ελεύθερους λαούς και στους μαχητές της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο, αφήνουμε να ακουστούν οι κραυγές μας πέρα από το σκοτάδι των Ισραηλινών φυλακών, αυτών των τάφων για ζωντανούς. Στους ανθρώπους με νεκρή συνείδηση σε όλο τον κόσμο λέμε πως ο Παλαιστινιακός λαός μας θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Σας αποχαιρετούμε με γελαστά πρόσωπα.

Οι απεργοί πείνας διοικητικοί κρατούμενοι

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

Σε κρίσιμο σημείο η απεργία πείνας
Επόμενο άρθρο

Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

Τεράστια επιχείρηση καταστολής

Σχετικά Αρθρα

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

Διεθνή 3 Απρ 2026, 21:04

Ψάχνουν απεγνωσμένα τους πιλότους του F-15 που κατέρριψαν οι Ιρανοί

Διεθνή 3 Απρ 2026, 19:31

«Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»

Συλλογικό κείμενο πρώην πρεσβευτών της Γαλλίας και διευθυντών του υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων

Διεθνή 3 Απρ 2026, 13:02

Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία

Διεθνή 3 Απρ 2026, 09:21

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

Διεθνή 3 Απρ 2026, 07:50

Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

Διεθνή 2 Απρ 2026, 22:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Απομονωμένοι από τις δυτικοευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Το πρώτο γαλλικών συμφερόντων πλοίο πέρασε χτες από το Ορμούζ με την άδεια του Ιράν

3 Απρ 2026, 21:04
Διεθνή

Ψάχνουν απεγνωσμένα τους πιλότους του F-15 που κατέρριψαν οι Ιρανοί

3 Απρ 2026, 19:31
Εργατικά

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

3 Απρ 2026, 14:53
Πολιτική

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

3 Απρ 2026, 14:46
Διεθνή

«Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»

Συλλογικό κείμενο πρώην πρεσβευτών της Γαλλίας και διευθυντών του υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων

3 Απρ 2026, 13:02
Κόντρες

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

3 Απρ 2026, 11:02
Διεθνή

Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία

3 Απρ 2026, 09:21
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

3 Απρ 2026, 07:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

3 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

2 Απρ 2026, 22:50
Διεθνή

Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979

2 Απρ 2026, 21:11
Διεθνή

Η πρώτη φορά στην Ιστορία που το Ισραήλ πλήττεται καίρια και ήττάται από ΚΡΑΤΟΣ της Μέσης Ανατολής

2 Απρ 2026, 14:59
Διεθνή

Η «δικαιοσύνη» της Γαλλίας εξακολουθεί να καταδιώκει τον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

2 Απρ 2026, 11:00
Διεθνή

Οι αλήθειες του ραβίνου και τα πουλημένα μίντια

2 Απρ 2026, 10:01
Παιδεία

111η Σύνοδος Πρυτάνεων: Πάντα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των Πανεπιστημίων και των φοιτητών

2 Απρ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Απρίλη

2 Απρ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

1 Απρ 2026, 22:39
Διεθνή

Μέσα στον νότιο Λίβανο: Ο πόλεμος φθοράς της Χεζμπολά αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης

1 Απρ 2026, 21:17
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στα Ωνάσεια Σχολεία (1η Απρίλη)

1 Απρ 2026, 20:02
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση: Οι αγχόνες δεν μας τρομάζουν

1 Απρ 2026, 19:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

1906: Η “Μάχιμη Εργατική Ενωση” περικυκλώνει το σπίτι του αντιδραστικού διευθυντή επιχείρησης Βασίλι Σνεσάρεφ και το πυρπολεί (Ρωσία).

1917: Ο Λένιν μεταβαίνει κρυφά στη Ρωσία μέσω Γερμανίας.

1941: Αυτοκτονεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πίλος λόγω εισβολής των Γερμανών στη χώρα.

1948: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν υπογράφει το «Σχέδιο Μάρσαλ».

1969: Γέννηση Πόλας Ρούπα.

1984: Απόπειρα κατά του αμερικανού σμηνία Ρόμπερτ Τζαντ (17Ν).

1990: Βόμβες σε κτίριο της ΓΣΕΕ, υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, γραφεία του ΣΕΒ και Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΑ-1η Μάη).

1991: Πέντε βόμβες σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Ρουκέτα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ στο Γαλάτσι (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    17Ν
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Εφετείο 17Ν
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    ΕΛΑ
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Ποιοι είμαστε
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επικοινωνία
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Όροι χρήσης
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Ποιοι είμαστε
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επικοινωνία
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo