Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές
  • «Η μουσική παιδεία είναι πολιτισμός, δεν είναι πολυτέλεια να είσαι μουσικός»
  • Σύμπτωση είναι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό
  • Η σημασία της παύσης στη μουσική
  • Κακοκαιρία και Tηλεκπαίδευση: Η μέγιστη υποκρισία
  • Τα πειθαρχικά θα ηττηθούν – το Δημόσιο Σχολείο θα νικήσει (ανταπόκριση από την Τρίπολη)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Να μείνετε πιστοί στο αίμα των μαρτύρων του αγώνα
Διεθνή

Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

Να μείνετε πιστοί στο αίμα των μαρτύρων του αγώνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Ιούν 2014, 00:00

Σε πείσμα των αλυσίδων, των κάγκελων και των τοίχων των φυλακών, αυτή είναι μια διαθήκη από όλους αυτούς που στέκονται στο χείλος του θανάτου προς τους φύλακες της πατρίδας μας, της Παλαιστίνης.

Αφού αφήσαμε τα κελιά της απομόνωσης, τα οποία δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, τις ασθένειες και τα καταρρακωμένα μας κορμιά, από τα κρεβάτια μας στο νοσοκομείο, στα οποία είμαστε αλυσοδεμένοι και μας φρουρούν σκυλιά, ανάμεσα από τους δεσμοφύλακες που παρακολουθούν τα καρδιακά μόνιτορ που ίσως ανακοινώσουν το θάνατό μας ανά πάσα στιγμή, από το χείλος του θανάτου, στέλνουμε το κάλεσμά μας, το τελευταίο ίσως για κάποιους από μας. 
Ισως είναι καιρός να ανακοινώσουμε τη διαθήκη μας πριν αγκαλιάσουμε το λαό μας ως τιμημένοι μάρτυρες. Το κάλεσμά μας είναι η φωνή, η κραυγή, η διαθήκη μας. Είμαστε οι διοικητικοί κρατούμενοι που οδεύουν προς την αθανασία, προς τον εναγκαλισμό με τον ήλιο της αξιοπρέπειας, που θα μπορούσε να σημάνει ταυτόχρονα και το τέλος του αγώνα για αξιοπρέπεια. Υψώνουμε τις φωνές μας, ελπίζοντας να φτάσουν στον επαναστατημένο λαό μας.

Πρώτον, σας καλούμε να εντείνετε την υποστήριξή σας στους απεργούς πείνας που δεν έχουν μαρτυρήσει ακόμη. Οι μαχητές που μάχονται το φασιστικό εχθρό με τα κορμιά τους αξίζουν την αφοσίωσή σας, η οποία θα εμποδίσει τη συνέχιση της αιματοχυσίας, που δεν θα σταματήσει ποτέ μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Δεύτερον, οι πόνοι της απεργίας πείνας έχουν καταστρέψει κάποια από τα όργανά μας, αλλά κάποια άλλα όργανά μας πρέπει να είναι ακόμη ανέπαφα. Με το θάνατο να μας περιμένει, δηλώνουμε πως τίποτα δε θα σταθεί στο δρόμο της θυσίας μας, ούτε ο ίδιος ο θάνατος. Γι’ αυτό λοιπόν, δωρίζουμε τα χρήσιμα όργανά μας στους μαχητές, τους φτωχούς και καταπιεσμένους ανθρώπους που τα χρειάζονται. Περιμένουμε επίσκεψη από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού για την έγκριση αυτών των δωρεών.

Τρίτον, σας καλούμε να μείνετε πιστοί στο αίμα μας και στο αίμα όλων των μαρτύρων που θυσίασαν τις ψυχές τους στη διάρκεια του Παλαιστινιακού αγώνα. Η πίστη δεν βρίσκεται μόνο στα λόγια, αλλά στην επαναστατική πράξη που δεν γνωρίζει δισταγμό ή αδυναμία.

Τέταρτον, κρατηθείτε από τα ιστορικά και νόμιμα δικαιώματά μας και μην εγκαταλείψετε ποτέ σπιθαμή της Παλαιστίνης, από το ποτάμι ως τη θάλασσα. Το δικαίωμα στην επιστροφή είναι η γέφυρα με τα ιστορικά μας δικαιώματα. Αυτά τα δικαιώματα δε θα αποκατασταθούν χωρίς αντίσταση, που είναι και η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο εχθρός μας.

Πέμπτον, μην απογοητεύσετε τους κρατούμενους που θα μείνουν ζωντανοί μετά από μας, γιατί αυτοί που θυσιάζουν την ελευθερία τους για την ελευθερία του λαού τους αξίζουν την ελευθερία και όχι το θάνατο.

Στον τιμημένο λαό μας στην Παλαιστίνη και τη διασπορά, στους ελεύθερους λαούς και στους μαχητές της ελευθερίας σε όλο τον κόσμο, αφήνουμε να ακουστούν οι κραυγές μας πέρα από το σκοτάδι των Ισραηλινών φυλακών, αυτών των τάφων για ζωντανούς. Στους ανθρώπους με νεκρή συνείδηση σε όλο τον κόσμο λέμε πως ο Παλαιστινιακός λαός μας θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τη νίκη. Σας αποχαιρετούμε με γελαστά πρόσωπα.

Οι απεργοί πείνας διοικητικοί κρατούμενοι

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

Σε κρίσιμο σημείο η απεργία πείνας
Επόμενο άρθρο

Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

Τεράστια επιχείρηση καταστολής

Σχετικά Αρθρα

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

Διεθνή 21 Ιαν 2026, 19:10

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

Διεθνή 21 Ιαν 2026, 11:32

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Διεθνή 20 Ιαν 2026, 20:44

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

Διεθνή 20 Ιαν 2026, 13:51

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

Διεθνή 20 Ιαν 2026, 08:25

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

Διεθνή 19 Ιαν 2026, 18:25
Ροή Ειδήσεων
Περιβάλλον

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

22 Ιαν 2026, 21:10
Παιδεία

«Η μουσική παιδεία είναι πολιτισμός, δεν είναι πολυτέλεια να είσαι μουσικός»

Στους δρόμους οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων

22 Ιαν 2026, 17:48
Πολιτική

Σύμπτωση είναι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό

22 Ιαν 2026, 14:16
Κόντρες

Η σημασία της παύσης στη μουσική

22 Ιαν 2026, 13:47
Παιδεία

Κακοκαιρία και Tηλεκπαίδευση: Η μέγιστη υποκρισία

22 Ιαν 2026, 11:44
Εργατικά

Τα πειθαρχικά θα ηττηθούν – το Δημόσιο Σχολείο θα νικήσει (ανταπόκριση από την Τρίπολη)

Μαζική συμπαράσταση, την ημέρα διεξαγωγής του Πειθαρχικού κατά τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στη νόμιμη απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

22 Ιαν 2026, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

22 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

21 Ιαν 2026, 21:15
Διεθνή

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

21 Ιαν 2026, 19:10
Παιδεία

Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»

21 Ιαν 2026, 14:57
Κόντρες

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

21 Ιαν 2026, 14:44
Η παπάρα

Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή

21 Ιαν 2026, 12:38
Διεθνή

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

21 Ιαν 2026, 11:32
Παιδεία

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

21 Ιαν 2026, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

1925: Οι κατάδικοι θα χρησιμοποιούνται για έργα του δημοσίου. Ιδρύεται Αγροτική Φυλακή στην Τίρυνθα.

1933: Με εντολή του Ελευθέριου Βενιζέλου η χωροφυλακή χτυπά 3.000 απολυμένους εργάτες στη Νάουσα (τέσσερις νεκροί, είκοσι τραυματίες).

1955: Βίαια επεισόδια σε συζήτηση για τους φακέλους και τις διώξεις αριστερών. Ο βουλευτής του “Συναγερμού” Κ. Παπαδόπουλος άρπαξε από τα μαλλιά τον βουλευτή Διαμαντή, χτυπώντας και βρίζοντάς τον.

1973: Τρίτη δίκη της “Ελληνικής Αντίστασης” για σχεδιαζόμενη απόδραση του Αλέκου Παναγούλη, έντεκα καταδίκες.

1987 : Απόπειρα πραξικοπήματος κατά της Κορασόν Ακίνο (Φιλιππίνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητέ φίλε Israel, […] η σημερινή σου παρουσία αποκτά μια θετική διάσταση στο πλαίσιο των ήδη άριστων και στρατηγικών αμυντικών μας σχέσεων. Γιατί η αμυντική μας συνεργασία πλέον, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα: Από την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα και τις κοινές ασκήσεις μέχρι τη στρατηγική σύγκλιση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αμυντική τεχνολογία και βιομηχανία. […] Eνας άλλος πυλώνας συνεργασίας είναι η Τριμερής με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «3+1». Δηλαδή, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενικά, λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Oπως ξέρετε, στην περιοχή μας πολλά διακυβεύονται από αποσταθεροποιητικές πρακτικές, από αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου, από αμφισβήτηση του Δικαίου της Θάλασσας. Η Ελλάδα υπερασπίζεται την κυριαρχία της, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματά της, χωρίς να απειλεί οιονδήποτε, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε. […] Oπως είναι φυσικό, «εκμεταλλεύτηκα» την παρουσία του Υπουργού στην Αθήνα, ανταλλάξαμε απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, του υπογράμμισα τον σταθεροποιητικό και έντιμο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, διατηρώντας αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ και εγκάρδιες σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. […] Και, βέβαια, από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και υποστηρίξαμε το δικαίωμα σας, κύριε Υπουργέ, για αυτοάμυνα. Και στηρίζουμε το αίτημα για την επιστροφή της σoρού και του τελευταίου ομήρου. […] Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μεταξύ μας αποτελούν πάντα ένα σκαλοπάτι για τη βελτίωση των σχέσεων μας, αλλά λειτουργούν και ως σταθεροποιητικός παράγων για την ευρύτερη περιοχή.

Nικος Δένδιας

(Ο Δένδιας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον σφαγέα Ισραέλ Κατζ, δεξί χέρι του Νετανιάχου στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Και επέλεξε να μην πει ούτε δυο τυπικά λόγια «ίσων αποστάσεων». Πλήρης ταύτιση με τους σιωναζιστές. Τους οποίους είχε το θράσος να χαρακτηρίσει παράγοντα σταθερότητας της περιοχής! Ποιους; Αυτούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις μισές χώρες της περιοχής και που προβάλλουν απροκάλυπτα ως στρατηγικό τους στόχο το «Μεγάλο Ισραήλ», ένα αυτοκρατορικό μόρφωμα που θα καταπιεί χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Συρία, και θα διαμελίσει άλλες, όπως η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και η Τουρκία! Ο Δένδιας άκουσε -συγκατανεύοντας- τον Κατζ να λέει -δύο φορές μάλιστα- ότι Ελλάδα και Ισραήλ «μοιράζονται κοινές αξίες». Τον άκουσε να ονοματίζει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που και το ελληνικό κράτος έχει ψηφίσει. Παραβιάζοντας το διεθνές στάτους που αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας το Τελ Αβίβ. O ελληνικός λαός πρέπει να βάλει τέρμα σ’ αυτή την ντροπή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    17Ν
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Εφετείο 17Ν
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    ΕΛΑ
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Ποιοι είμαστε
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επικοινωνία
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Όροι χρήσης
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Ποιοι είμαστε
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επικοινωνία
  • Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Επιστολή των απεργών πείνας διοικητικών κρατούμενων

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo