Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη
  • Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση
  • «Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη
  • Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια
  • «Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»
  • Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Λίγο πριν τη θύελα…
Διεθνή

Εκλογές στο Ιράκ

Λίγο πριν τη θύελα…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Δεκ 2005, 00:00
Τα πρώτα αποτελέσματα των ιρακινών βουλευτικών εκλογών, που θα εκλέξουν την πρώτη βουλή με θητεία τετραετίας (τουλάχιστον έτσι προσδοκούν), ήταν καθόλα αναμενόμενα. Η προσέλευση των ψηφοφόρων ήταν αρκετά μεγάλη (γύρω στο 70% σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις), εφόσον ακόμα και σε σουνιτικές περιοχές υπήρξε συμμετοχή και οι επιθέσεις ήταν σχετικά περιορισμένες. Πράγμα όμως που δεν σημαίνει καμία υποχώρηση των αντιαμερικάνικων και αντικατοχικών αισθημάτων, όπως επεσήμαναν ακόμα και δυτικοί αναλυτές (όπως ο ανταποκριτής στη Φαλούτζα του αμερικάνικου MSNΒC, 19/12/05).
 
Με καταμετρημένο το 89% των ψήφων στην περιφέρεια της Βαγδάτης (τη μεγαλύτερη περιφέρεια του Ιράκ), η «Ενωμένη Ιρακινή Συμμαχία» (ο συνασπισμός των Σιιτών που είχε κερδίσει την πλειοψηφία στις προηγούμενες εκλογές) κερδίζει το 58%, ο συνασπισμός τριών σουνιτικών κομμάτων (συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλέστερου «Ισλαμικού Κόμματος») ονόματι «Μέτωπο Ιρακινής Συμφωνίας» έρχεται δεύτερος κερδίζοντας το 19% και το «Εθνικό Ιρακινό ψηφοδέλτιο» (στο οποίο συμμετέχει και το «Κ»Κ!) με επικεφαλής τον πρώην δοτό πρωθυπουργό Ιγιάντ Αλάουι έρχεται τρίτο με 13.5% των ψήφων. Στη Βασόρα (τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ), η «Ενωμένη Ιρακινή Συμμαχία» κέρδισε το 77% των ψήφων με το ψηφοδέλτιο του Αλάουι να καταποντίζεται στο 11%. Στις κουρδικές περιοχές «σαρώνει» ο συνασπισμός των κουρδικών κομμάτων, ενώ στις σουνιτικές περιοχές η υπεροχή ανήκει στο «Μέτωπο Ιρακινής Συμφωνίας», που κέρδισε το 73% στην επαρχία Ανμπάρ, 36% στη Νινεβί, 33% στη Σαλαχουντίν και 36% στη Ντιάλα. Συνολικά σε όλο το Ιράκ, με καταμετρημένο το 90% των ψήφων, η «Ενωμένη Ιρακινή Συμμαχία» φαίνεται να κατακτά 110 βουλευτικές έδρες απ’ τις 275 (ποσοστό 40%), η «Κουρδική Συμμαχία» 40 έδρες (ποσοστό 14.5%), το σουνιτικό «Μέτωπο Ιρακινής Συμφωνίας» 35 έδρες (ποσοστό 12.7%) και το «Εθνικό Ιρακινό ψηφοδέλτιο», 20 έδρες (ποσοστό 7.3%).
 
Βροχή όμως πέφτουν οι καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, οι καταγγελίες, που αφορούν από αστυνομικούς εκφοβισμούς και κλοπή καλπών μέχρι απειλές δολοφονίας, έχουν ξεπεράσει τις 1200 με τις 25 απ’ αυτές να κρίνονται τόσο σοβαρές που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και επανάληψη των εκλογών. Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, τον περασμένο Γενάρη μόνο πέντε καταγγελίες κρίθηκαν τόσο σοβαρές.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη Μοσούλη καταγγέλθηκε ότι αστυνομικά μπλόκα εμπόδιζαν τους Σουνίτες να εισέλθουν στα εκλογικά κέντρα και Κούρδοι πολιτικοί μοίραζαν λεφτά στους ψηφοφόρους για να τους ψηφίσουν. Στη δε Νατζάφ (την ιερή πόλη των Σιιτών) ο τοπικός κυβερνήτης διέταξε να διεξαχθούν έρευνες για νοθεία όταν στα χέρια τεσσάρων ανδρών βρέθηκε κάλπη με εκατοντάδες πλαστά ψηφοδέλτια. Οι καταγγελίες έκαναν τους εκπροσώπους των σουνιτικών κομμάτων να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών στην περιφέρεια της Βαγδάτης απειλώντας να μπλοκάρουν το σχηματισμό κυβέρνησης. Την Τετάρτη μάλιστα έγινε συνάντηση 20 κομμάτων και οργανώσεων (συμπεριλαμβανομένων και των σουνιτικών) στα γραφεία του κόμματος του πρώην δοτού πρωθυπουργού Ιγιάντ Αλάουι, όπου αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν όλες οι καταγγελίες και να σταλούν εκτός απ’ την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή σε διεθνείς οργανισμούς (όπως ο ΟΗΕ). Για την ώρα δεν ζητήθηκε η επανάληψη των εκλογών. Παρόλα αυτά η εκλογική επιτροπή αρνήθηκε τις καταγγελίες για νοθεία και συνεχίζει κανονικά την καταμέτρηση που πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο προσεχές δεκαήμερο. Ολοι φοβούνται όμως ότι αν αγνοηθούν τελικά οι καταγγελίες, θα ξεσπάσει θύελλα καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα το δημοκρατικό προσωπείο που επιχειρείται να στηθεί στο Ιράκ με τις εκλογές.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές στο Ιράκ

Τετάρτη, 21.12.05
Επόμενο άρθρο

Εκλογές στο Ιράκ

Τρίτη, 3.1.2006

Σχετικά Αρθρα

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 22:44

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 19:24

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

Διεθνή 14 Οκτ 2025, 10:02

Τραμπ: «Ο πόλεμος στη Γάζα τελείωσε»

Υποχρέωσε τον Νετανιάχου να επαναλάβει το ίδιο

Διεθνή 13 Οκτ 2025, 13:26

Αρχισε η ανταλλαγή κρατούμενων ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και τους σιωναζιστές

Διεθνή 13 Οκτ 2025, 11:37

Η Αντίσταση ξεπαστρεύει τους δωσίλογους

Γενική αμνηστία σε όσους δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, εφόσον παραδοθούν εντός μιας εβδομάδας

Διεθνή 13 Οκτ 2025, 10:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Πολιτισμός

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

14 Οκτ 2025, 10:49
Διεθνή

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

14 Οκτ 2025, 10:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

13 Οκτ 2025, 19:39
Διεθνή

Τραμπ: «Ο πόλεμος στη Γάζα τελείωσε»

Υποχρέωσε τον Νετανιάχου να επαναλάβει το ίδιο

13 Οκτ 2025, 13:26
Καταστολή

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

13 Οκτ 2025, 11:53
Διεθνή

Αρχισε η ανταλλαγή κρατούμενων ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και τους σιωναζιστές

13 Οκτ 2025, 11:37
Διεθνή

Η Αντίσταση ξεπαστρεύει τους δωσίλογους

Γενική αμνηστία σε όσους δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, εφόσον παραδοθούν εντός μιας εβδομάδας

13 Οκτ 2025, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Τα σιωνιστικά μίντια περνάνε πριονοκορδέλα τον Νετανιάχου και θρηνούν για την «επάνοδο της Χαμάς»

12 Οκτ 2025, 22:25
Διεθνή

Δωσίλογοι απήγαγαν και δολοφόνησαν παλαιστίνιο δημοσιογράφο στην Πόλη της Γάζας

12 Οκτ 2025, 21:03
Αθλητισμός

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

12 Οκτ 2025, 20:40
Διεθνή

Πιο γρήγοροι από τους Κινέζους…

12 Οκτ 2025, 19:48
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

Ημέρα αγρότισσας.

Ημέρα πλυσίματος χεριών.

Ημέρα τυφλών.

1907: Η Εβστιλία Ρογκοζινίκοβα εκτελεί τον διευθυντή των φυλακών της Πετρούπολης, Μαξιμόφσκι.

1920: Φασίστες πυρπολούν τα γραφεία σοσιαλιστικής εφημερίδας στην Τεργέστη (Ιταλία).

1945: Εκτελείται για προδοσία ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Πιερ Λαβάλ.

1951: Δολοφονείται ο πακιστανός πρωθυπουργός Λιακουάτ Αλή Χαν.

1973: Σε έφοδο τανκς κατά φοιτητών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη σκοτώνονται πάνω από τριακόσια άτομα.

1979: Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον στην πρώτη παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Εκλογές στο Ιράκ

    17Ν
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εφετείο 17Ν
  • Εκλογές στο Ιράκ

    ΕΛΑ
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Εκλογές στο Ιράκ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εκλογές στο Ιράκ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εκλογές στο Ιράκ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εκλογές στο Ιράκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εκλογές στο Ιράκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Εκλογές στο Ιράκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Εκλογές στο Ιράκ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Εκλογές στο Ιράκ

    Ποιοι είμαστε
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Εκλογές στο Ιράκ

    Επικοινωνία
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Εκλογές στο Ιράκ

    Όροι χρήσης
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Εκλογές στο Ιράκ

    Ποιοι είμαστε
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Εκλογές στο Ιράκ

    Επικοινωνία
  • Εκλογές στο Ιράκ

    Εκλογές στο Ιράκ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo