Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ
  • ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα
  • Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού
  • Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών
  • Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης
  • Το Συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον «ανιψιό» για να «πονέσει» ο θείος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων
Διεθνή

Γαλλία

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Αυγ 2015, 00:00
Για δεύτερη βδομάδα συνεχίζονται και κλιμακώνονται με πιο μαχητικές μορφές αγώνα οι κινητοποιήσεις των γάλλων κτηνοτρόφων, μετά την απόρριψη από τις ενώσεις τους του πακέτου έκτακτης ανάγκης που ανακοινώθηκε από τον Φρανσουά Ολάντ στις 22 Ιούλη. Πρόκειται για ένα πακέτο ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη των κτηνοτρόφων που βρίσκονται σε δύσκολη  κατάσταση, με μείωση της φορολογίας και εγγυήσεις για τα δάνειά τους, το οποίο απορρίφθηκε ως «ανεπαρκές», γιατί δεν απαντά στο βασικό αίτημα των κτηνοτρόφων που είναι η αύξηση των τιμών των γαλακτοκομικών προϊόντων, του βοδινού και του χοιρινού κρέατος, οι οποίες σήμερα δεν καλύπτουν ούτε το κόστος παραγωγής.
 
Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν στις 19 Ιούλη από τη Νορμανδία, όπου οι κτηνοτρόφοι πέταξαν σωρούς από σκουπίδια και κοπριές μπροστά σε σουπερμάρκετ και έκλεισαν με εκατοντάδες τρακτέρ και φορτηγά τους δρόμους που οδηγούν στις πόλεις Καέν και Εβρό και στον τουριστικό προορισμό Μον Σαν Μισέλ, καθώς και τον αυτοκινητόδρομο Α1 που οδηγεί στη Βόρεια Γαλλία και στο Βέλγιο.
 
Από τις 23 Ιούλη, μετά δηλαδή από την απόρριψη του πακέτου έκτακτης ανάγκης, οι κινητοποιήσεις επεκτάθηκαν από τη Νορμανδία σε πολλές περιοχές της χώρας και κλιμακώθηκαν με πιο μαχητικές μορφές αγώνα.
 
Στις 23 Ιούλη, εκατοντάδες φορτηγά έκλεισαν την πρόσβαση στους δρόμους προς τη Λυόν, την τρίτη μεγαλύτερη γαλλική πόλη μετά το Παρίσι και τη Μασσαλία, στη νοτιοανατολική Γαλλία, καθώς και το σημαντικό εμπορικό αυτοκινητόδρομο Α20, μέσω του οποίου γίνονται οι μεταφορές από την Ισπανία. Στις 24 Ιούλη, αμόλησαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε πολλά σουπερμάρκετ στη νοτιοδυτική Γαλλία. 
 
Τη Δευτέρα 27 Ιούλη, 1.000 περίπου κτηνοτρόφοι στην Αλσατία έκλεισαν με τρακτέρ τουλάχιστον έξι δρόμους για να σταματήσουν φορτηγά με αγροτικά προϊόντα από τη Γερμανία να διασχίσουν τον ποταμό Ρήνο. Συνολικά, γύρω στα 300 φορτηγά αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.
 
Την ίδια μέρα, έκλεισε με τρακτέρ ο αυτοκινητόδρομος Α645 στην περιοχή Haute-Garonne, στη νοτιοδυτική Γαλλία, στα σύνορα με την Ισπανία, όπου 100 περίπου κτηνοτρόφοι έκαναν ελέγχους σε φορτηγά από την Ισπανία, απειλώντας ότι θα πετάξουν στο δρόμο το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που μετέφεραν αν δεν έπαιρναν το δρόμο της επιστροφής. Επίσης, εκατοντάδες κτηνοτρόφοι έκλεισαν με τρακτέρ και φορτηγά τους βασικούς δρόμους γύρω από την πόλη Laval, στη δυτική Γαλλία, κρατώντας πανό με συνθήματα, όπως «θέλουμε να ζούμε από τη δουλειά μας», ενώ άλλοι κτηνοτρόφοι μπήκαν σε σουπερμάρκετ και αφαίρεσαν κρεατικά από τα ράφια.
 
Στις 28 Ιούλη, οι κτηνοτρόφοι έκλεισαν ξανά πολλούς αυτοκινητόδρομους στην ανατολική Γαλλία και δήλωσαν ότι θα σταματούν και θα ελέγχουν όλα τα φορτηγά ψυγεία, ενώ 200 κτηνοτρόφοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε σφαγεία και εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος στη νοτιοδυτική περιοχή Pyrenees-Atlantique.
 
Κυρίως οι κτηνοτρόφοι με τις μικρότερες φάρμες βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, τη χειρότερη τα τελευταία τριάντα χρόνια, λόγω της χαμηλής τιμής που αναγκάζονται να πουλάνε τα προϊόντα τους και των συσσωρευμένων χρεών τους στις τράπεζες. Αποτέλεσμα της μείωσης των επιδοτήσεων από την ΕΕ, των εισαγωγών από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, του ανταγωνισμού με την Ισπανία και κυρίως με τη Γερμανία, που διαθέτει μεγαλύτερες φάρμες και ευνοείται, όπως και η Ισπανία, από τα χαμηλότερα μεροκάματα, και του ρωσικού εμπάργκο.
 
Οι κανόνες της ΕΕ δεν επιτρέπουν την άμεση οικονομική ενίσχυση των κτηνοτρόφων και τον έλεγχο των τιμών στα πλαίσια της ελεύθερης διακίνησης των εμπορευμάτων. Γι αυτό και η γαλλική κυβέρνηση, εκτός από το πακέτο έκτακτης ανάγκης, δεν υπόσχεται τίποτα και περιορίζεται σε λόγια συμπάθειας. Απευθυνόμενος στις 27 Ιούλη στους κτηνοτρόφους, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι «πρέπει να γνωρίζουν ότι, είτε με κινητοποιήσεις είτε χωρίς κινητοποιήσεις, εμείς είμαστε στο πλευρό τους», κάλεσε τα σφαγεία και τις εταιρίες επεξεργασίας κρέατος να «αναλάβουν τις ευθύνες τους», καθώς θεωρούνται οι βασικοί υπεύθυνοι για την αθέτηση της συμφωνίας τον περασμένο Ιούνιο με τους παραγωγούς για αύξηση των τιμών των προϊόντων τους, και παρέπεμψε στο συμβούλιο της ΕΕ για την αγροτική οικονομία στις 7 Σεπτέμβρη στις Βρυξέλλες, όπου διαβεβαίωσε ότι «θα συνεχίσουμε να πιέζουμε».
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γαλλία

ΑΝΤΡΕΙ ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ – Νοσταλγία
Επόμενο άρθρο

Γαλλία

Επίθεση Τουρκίας κατά τζιχαντιστών

Σχετικά Αρθρα

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

Διεθνή 18 Μάι 2026, 11:22

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

Διεθνή 17 Μάι 2026, 10:40

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ

19 Μάι 2026, 21:45
Παιδεία

ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα

19 Μάι 2026, 21:06
Καταστολή

Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού

19 Μάι 2026, 20:04
Καταστολή

Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών

19 Μάι 2026, 19:45
Κόντρες

Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης

19 Μάι 2026, 19:23
Πολιτική

Το Συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον «ανιψιό» για να «πονέσει» ο θείος

19 Μάι 2026, 14:57
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Τα πράγματα άλλαξαν. Υπόλογοι θα βρεθούν αυτοί που συντάσσουν μαύρες λίστες

19 Μάι 2026, 11:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

19 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα

18 Μάι 2026, 20:03
Πολιτική

168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα

18 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

18 Μάι 2026, 15:21
Πολιτική

Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα

18 Μάι 2026, 14:19
Διεθνή

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

18 Μάι 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

Ημέρα γενοκτονίας των Ποντίων.

Τουρκία: Γιορτή νεολαίας και αθλητισμού.

1947: Εκτελούνται δεκαεπτά κομμουνιστές στις φυλακές της Αίγινας.

1969: Ταυτόχρονες βομβιστικές επιθέσεις της ΔΑ στα γραφεία της «American Express» και έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, τραυματισμός δύο περαστικών.

1980: Δεκαοκτώ άτομα σκοτώνονται και τετρακόσια τραυματίζονται σε ταραχές λόγω της αθώωσης τεσσάρων ατόμων που η αστυνομία έχει κατηγορήσει ότι δολοφόνησαν μαύρο.

1981: Βόμβα σε λεωφορείο της «Grundig» και σε κατάστημα της AEG (ΕΛΑ).

1992: Τριακόσιοι νεκροί στη Νιγηρία στη διάρκεια εθνικιστικών και θρησκευτικών ταραχών.

1994: Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας επιβάλει κάθειρξη δεκαεπτά χρόνων και τριών μηνών στον Γιάννη Καλαμπόκα για τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γαλλία

    17Ν
    • Γαλλία

      Εφετείο 17Ν
  • Γαλλία

    ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γαλλία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γαλλία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γαλλία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γαλλία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γαλλία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γαλλία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γαλλία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γαλλία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γαλλία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γαλλία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γαλλία

      Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γαλλία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Ποιοι είμαστε
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Επικοινωνία
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Όροι χρήσης
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Ποιοι είμαστε
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Επικοινωνία
  • Γαλλία

    Γαλλία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo