Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη
  • Kαρναβάλια
  • Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus
  • To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ενοπλη αντίσταση Ο συντομότερος δρόμος για τη λευτεριά
Διεθνή

Ενοπλη αντίσταση Ο συντομότερος δρόμος για τη λευτεριά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Νοέ 2014, 00:00

«Θα έπρεπε να ξαναδούμε το ρόλο και τις λειτουργίες της Παλαιστινιακής Αρχής, έτσι ώστε το πρώτο και κύριο καθήκον της να είναι η υποστήριξη όλης της Αντίστασης, που απαιτεί το άμεσο σταμάτημα της συνεργασίας σε θέματα ασφαλείας με το Ισραήλ, που ενισχύει την κατοχή… Πρέπει επίσης να ξαναδούμε την επιλογή της ένοπλης αντίστασης, ως το συντομότερο δρόμο για την ελευθερία και τον τερματισμό της κατοχής». Τα παραπάνω λόγια ήταν αρκετά για να στείλουν τον Μαρουάν Μπαργκούτι στην απομόνωση. Γιατί ο Μπαργκούτι έχει κύρος μέσα στην παλαιστινιακή κοινωνία και τα λόγια του επηρεάζουν κόσμο.

Το γράμμα που έστειλε από τη φυλακή ο Μπαργκούτι αποτελεί κόλαφο όχι μόνο για τους σιωνιστές, αλλά και για τον Αμπάς. Δεν είναι λίγο ένα σημαίνον στέλεχος της Φατάχ σαν τον Μπαργκούτι να αδειάζει τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής και αρχηγό της Φατάχ Μαχμούντ Αμπάς! Στον τελευταίο δεν έχουν μείνει και πολλά περιθώρια ελιγμών για να συνεχίσει να το παίζει ηγέτης του παλαιστινιακού λαού. Τελευταία έχει χάσει και την υπόληψη που του είχαν οι σιωνιστές, με τον Νετανιάχου να τον κατηγορεί για «ανευθυνότητα». Ετσι, το μόνο που του μένει είναι να βρίσκει ευκαιρίες για να καταγγέλλει τη Χαμάς. Η τελευταία φορά ήταν πριν μερικές μέρες με αφορμή μερικές… στρακαστρούκες που έσκασαν σε σπίτια στελεχών της Φατάχ στη Γάζα, προκαλώντας μόνο μερικές υλικές ζημιές, για τις οποίες κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, ενώ καταδικάστηκαν από όλες τις παλαιστινιακές οργανώσεις.

Αντίθετα με τον Αμπάς, ο Μπαργκούτι αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σύμβολο της αντίστασης στην σιωνιστική βαρβαρότητα. Φυλακίστηκε τον Απρίλη του 2002 και δύο χρόνια μετά (τον Ιούνη του 2004) καταδικάστηκε σε πέντε φορές ισόβια. Δε λύγισε και δεν αναίρεσε τις αρχές του, παρά τα βασανιστήρια που υπέστη, με στέρηση ύπνου, απομόνωση σε ασφυκτικά μικρά κελιά, δέσιμο σε καρέκλα ελαφρά γερμένη προς τα εμπρός και με την πλάτη γεμάτη από καρφιά (το «δημοφιλές» στις ισραηλινές φυλακές βασανιστήριο με το όνομα «σαμπέχ») και παρά τις απειλές κατά της οικογένειάς του.

Αν και φανατικός οπαδός του Αραφάτ και αρχικά υποστηρικτής του Οσλο, που τον οδήγησε να γίνει μέλος του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου, ο Μπαργκούτι διαπίστωσε στη συνέχεια ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί την «ειρηνευτική διαδικασία» για όφελός του και το 1998 κάλεσε να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Σιωνιστές μέχρι το Ισραήλ να σταματήσει την επέκταση των εβραϊκών εποικισμών στα κατεχόμενα και να δεσμευτεί για το τέλος της κατοχής. Γι’ αυτό το σκοπό ηγήθηκε μεγάλων διαδηλώσεων στα κατεχόμενα ενάντια στην απάτη των συμφωνιών του Οσλο. Κι ήταν από τους πρώτους που κατέκριναν τα φαινόμενα διαφθοράς στην Παλαιστινιακή Αρχή, χωρίς όμως ποτέ να κόψει τους δεσμούς μαζί της.

Οι Σιωνιστές επιχείρησαν μια φορά να τον δολοφονήσουν, τον Αύγουστο του 2001, όταν πύραυλος χτύπησε το αυτοκίνητό του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ομως ο Μπαργκούτι δεν υπέκυψε ούτε τότε. Συμμετείχε στην δεύτερη Ιντιφάντα, ως την σύλληψή του στις 13 Απρίλη του 2002. Τώρα, αδειάζοντας τον Αμπάς και χαρακτηρίζοντας απάτη τις «ειρηνευτικές» συνομιλίες με τους σιωνιστές, ο Μπαργκούτι στέλνει το μήνυμα της αντίστασης, προσφέροντας μέγιστες υπηρεσίες στον παλαιστινιακό λαό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜΑΪΚΛ ΚΟΥΕΝΑ – Ο αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει
Επόμενο άρθρο Κύμα επιθέσεων εναντίον εποίκων και ισραηλινών στρατιωτών

Σχετικά Αρθρα

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

Διεθνή 20 Φεβ 2026, 19:22

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

Διεθνή 20 Φεβ 2026, 12:35

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

Διεθνή 19 Φεβ 2026, 13:44

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

Διεθνή 18 Φεβ 2026, 21:04

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

22 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Kαρναβάλια

21 Φεβ 2026, 08:03
Πολιτική

Βγήκαν τα ξεσκονόπανα στο Kefalonia focus

21 Φεβ 2026, 07:23
Πολιτισμός

To Aλάτι Αυτής Της Θάλασσας (την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στην Κόντρα)

21 Φεβ 2026, 05:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Φλεβάρη

21 Φεβ 2026, 00:01
Υγεία

Εκτός από γκεμπελίσκος, είναι και θρασύδειλο ανθρωπάριο

20 Φεβ 2026, 22:41
Πολιτική

Ολοι/ες την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

20 Φεβ 2026, 21:27
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η Χεζμπολά θα απαντήσει στην επιθετικότητα των σιωναζιστών

20 Φεβ 2026, 19:22
Αγροτικά

Γιατί μπουκώνουν με χρήμα τα Μαζικά Μέσα Παραπληροφόρησης, για «ενημέρωση» των κτηνοτρόφων για την ευλογιά;

20 Φεβ 2026, 14:56
Υγεία

Γιατί η 1η ΥΠΕ δεν απαντά στην ΕΙΝΑΠ που ρωτάει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προκηρύξεις του 2025 για προσλήψεις γιατρών;

20 Φεβ 2026, 14:03
Διεθνή

Χαμάς (για μια ακόμα φορά): Ονειρο απατηλό ο αφοπλισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αντίστασης θα διαλυθούν μόνο όταν ενταχτούν στο στρατό ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους

20 Φεβ 2026, 12:35
Κόντρες

Τα στρατά του Κούλη στη Γάζα

20 Φεβ 2026, 10:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Φλεβάρη

20 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Τα πειθαρχικά δεν μας τρομοκρατούν – Ανταπόκριση από την Τρίπολη

19 Φεβ 2026, 21:05
Οικονομία

Πάρτε κελεμπίες, απόκριες έχουμε…

19 Φεβ 2026, 20:42
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Δεν θα επιτρέψουμε τη μετατροπή των πανεπιστημίων σε κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά αποστειρωμένους χώρους

19 Φεβ 2026, 20:02
Ιστορία

Ενας Ακροναυπλιώτης, από τους 200 της Καισαριανής, σαν θεατρικός ήρωας του Γκόρκι

19 Φεβ 2026, 18:29
Καταστολή

Νοσοκομείο Νίκαιας: ΜΑΤ και χημικά ενάντια σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Γεωργιάδης συνεχάρη τα ΜΑΤ που τον γλίτωσαν από τους «κομμουνιστές»!

19 Φεβ 2026, 14:24
Διεθνή

H Oλιβιά Ζεμόρ, πρόεδρος της γαλλικής Europalestine, κατηγορείται για… «υποστήριξη της τρομοκρατίας»

19 Φεβ 2026, 13:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Φλεβάρη

Παγκόσμια ημέρα σκέψης (προσκοπισμού).

Ινδία: Ημέρα μητέρας.

Αγία Λουκία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1979).

1949: Η Αλβανία εντάσσεται στην Κόμεκον.

1950: Η Λαοκρατική Δημοκρατία Γερμανίας εντάσσεται στην Κόμεκον.

1972: Βόμβες του IRA σκοτώνουν επτά αξιωματικούς (Βρετανία).

1973: Βόμβα στο Πεδίο του Άρεως, τραυματισμός δύο περαστικών.

1973: Φοιτητική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη χτυπιέται από την αστυνομία, πολλές συλλήψεις.

1974: Σύλληψη μελών του ΚΚΕ και του ΚΚΕ εσ. στην Πάτρα.

1977: Βόμβα σε κατάστημα της «Πεσινέ» (ΕΛΑ).

1989: Τέσσερις βόμβες σε σπίτια σε Κολωνάκι, Χαλάνδρι και Βριλήσσια (17Ν).

1992: Πεθαίνει ο Μάρκος Βαφειάδης.

2000: Η ΕΤΑ εκτελεί τον βάσκο πολιτικό Φερνάντο Μπουέσα Μπλάνκο.

2008: Νεκρός ο Σουδανός Abdukarim Yahya Idris στην περιοχή της Ομόνοιας από ξυλοδαρμό από τρεις αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo