Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία
  • Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του
  • Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη
  • Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις
  • Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας
  • ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εκλέγοντας τους δυνάστες σου
Διεθνή

Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

Εκλέγοντας τους δυνάστες σου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Ιούν 2021, 15:13

Ακούει ο έλληνας ακροατής-τηλεθεατής για… μεγάλες αλλάγές στη Γερμανία, ακούει ότι το κόμμα της Μέρκελ σάρωσε στις εκλογές στο ομοσπονδιακό κρατίδια Σαξονία-Ανχαλτ (με πρωτεύουσα το Μαγδεμβούργο) και βγάζει το συμπέρασμα ότι τα πράγματα έχουν αναστραφεί και πως μάλλον η γερμανική Δεξιά βαδίζει σε μια άνετη εκλογική νίκη στις ομοσπονδιακές εκλογές του επόμενου Σεπτέμβρη. Ομως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς περιγράφονται από τους τίτλους-συνθήματα των ραδιοτηλεοπτικών Μέσων που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πώς θα κάνουν αβάντα στην ελληνική Δεξιά και τον Μητσοτάκη.

Καταρχάς, πρόκειται για ένα πληθυσμιακά μικρό κρατίδιο της πρώην Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας (γύρω στους 1,15 εκατ. ψηφοφόροι) και γι’ αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα σ’ αυτό δεν μπορεί να αναχθεί σε παγγερμανικό επίπεδο.

Δεύτερο, οι εκλογές στο συγκεκριμένο κρατίδιο είναι υπόθεση της Δεξιάς (CDU/CSU) και της Ακροδεξιάς (έως νεοναζιστικής) ΑfD, που είναι η πρώτη και η δεύτερη δύναμη, αντίστοιχα, στο κρατίδιο.

Με αυτά τα δεδομένα, το εκλογικό αποτέλεσμα «διαβάζεται» διαφορετικά.

Η Δεξιά νίκησε κατά κράτος την Ακροδεξιά. Η Χριστιανική Ενωση πήρε 36,6%, με αύξηση 6,8% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Αντίθετα, η ΑfD όχι μόνο δεν έγινε πρώτη δύναμη, όπως ήταν ο διακηρυγμένος στόχος της, αλλά είδε το ποσοστό της να μειώνεται. Πήρε 22% (μείωση 2,3%). 

Τρίτη δύναμη ήταν και παρέμεινε η Die Linke (H Αριστερά). Εχασε, όμως το ένα τρίτο της δύναμής της (από 16,3% έπεσε στο 11%). Πτώση, αλλά μικρότερη, είχαν και οι σοσιαλδημοκράτες του SPD (από 10,6% έπεσαν στο 8,4%).

Στην επόμενη θέση βρέθηκαν οι «κεντρώοι» του FDP, που δεν ήταν στην προηγούμενη Βουλή (είχαν πάρει 4,9%), αλλά τώρα κατάφεραν να μπει συγκεντρώνοντας 6,5%.

Αντίθετα, οι Πράσινοι, που αυτοπροβάλλονται ως το φαβορί για την πρώτη θέση στις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτέμβρη, με την Αναλένα Μπέρμποκ να μοστράρει ως διάδοχος της Μέρκελ στην καγκελαρία, έμειναν στην τελευταία θέση, με 6% (οριακή άνοδος κατά 0,8%). «Φυσικά, ελπίζαμε περισσότερα απ’ αυτές τις εκλογές», σχολίασε «τσουρουφλισμένη» η Μπέρμποκ, που αντιμετωπίζει και προσωπικά προβλήματα, καθώς βρέθηκαν ανακρίβειες στο βιογραφικό της, τις οποίες αναγκάστηκε να διορθώσει!

Ο τοπικός ηγέτης της Χριστιανικής Ενωσης, Ράινερ Χάζελοφ, είχε την πρωθυπουργία σε μια κυβέρνηση συνασπισμού με τους σοσιαλδημοκράτες και τους πράσινους. Τώρα, μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μόνο με τους «κεντρώους» του FDP. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι κατάφερε να νικήσει κατά κράτος την AfD, δίνοντας μια βαθιά ανάσα στον υποψήφιο διάδοχο της Μέρκελ, Αρμιν Λάσετ, ο οποίος βαλλόταν από τους χριστιανοκοινωνιστές της CSU με το επιχείρημα ότι χάνει ψήφους προς την Ακροδεξιά και γι’ αυτό υποψήφιος της Χριστιανικής Ενωσης θα έπρεπε να είναι ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ. Μετά τη νίκη στη Σαξωνία-Ανχαλτ, ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει τον Λάσετ, που ανήκει στην ομάδα της Μέρκελ, όπως και ο Χάζελοφ.

Τι σημαίνουν όλ’ αυτά για τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτέμβρη; Δεν γνωρίζουμε σε βάθος την κατάσταση, δεν προτιθέμεθα να μεταφέρουμε «αμάσητες» τις εκτιμήσεις του γερμανικού Τύπου, γι’ αυτό θα απαντήσουμε ότι δε γνωρίζουμε. Εκείνο που γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι ο γερμανικός ιμπεριαλισμός δεν πρόκειται να μείνει χωρίς κυβέρνηση. 

Υπάρχουν τέσσερα αστικά κόμματα (CDU/CSU, Πράσινοι, SPD, FDP) που εδώ και χρόνια συνεργάζονται κυβερνητικά, όχι μόνο σε κρατιδιακό αλλά και σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Αυτά τα κόμματα αναμένεται να πάρουν όλα μαζί πάνω από 70% και θα σχηματίσουν κυβέρνηση, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις κάλπες (το οποίο θα καθορίσει ποιο κόμμα θα πάρει την καγκελαρία και ποια άλλα θα συμμετάσχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό). Μπορεί να τους πάρει λίγο καιρό (έτσι συμβαίνει παραδοσιακά στη Γερμανία), όμως το αποτέλεσμα θα είναι αίσιο. Αίσιο για τη γερμανική μονοπωλιακή αστική τάξη και το ιμπεριαλιστικό της κράτος και όχι για το γερμανικό προλεταριάτο, το οποίο για μια ακόμη φορά απλώς θα επιλέξει τους δυνάστες του.

Εκτύπωση 🖨
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

Γερμανική κρυάδα
Επόμενο άρθρο

Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Τσιράκια του σιωναζισμού

Σχετικά Αρθρα

Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία

Διεθνή 25 Δεκ 2025, 10:25

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

Διεθνή 24 Δεκ 2025, 18:31

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

Διεθνή 24 Δεκ 2025, 11:50

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

Διεθνή 23 Δεκ 2025, 12:06

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 22 Δεκ 2025, 19:56

Η σιωπηλή κατάρρευση των φραγμών κατά της ομαλοποίησης

Διεθνή 20 Δεκ 2025, 09:13
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ψάχνουν προσχήματα για να συνεχίσουν τη γενοκτονία

25 Δεκ 2025, 10:25
Πολιτική

Το φτύσιμο ήταν όλο δικό του

25 Δεκ 2025, 06:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

25 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαμάς: Απορρίπτουμε την κηδεμονία, τον αφοπλισμό και κάθε παρέμβαση στις εσωτερικές παλαιστινιακές υποθέσεις

24 Δεκ 2025, 18:31
Παιδεία

Οι θύτες τιμωρούν το θύμα, χωρίς γιατριά της αιτίας

Για την 16χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριά της

24 Δεκ 2025, 18:04
Εργατικά

ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στην Παρασκευή Τυχεροπούλου

24 Δεκ 2025, 11:58
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου και οι άθλιες ορντινάντσες του

24 Δεκ 2025, 11:50
Καταστολή

Ιμπεριαλισμός, κρατική καταστολή και απελάσεις: το κράτος επιστρέφει τα θύματα του πίσω στον όλεθρο

24 Δεκ 2025, 07:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Δεκέμβρη

24 Δεκ 2025, 00:01
Κόντρες

Τα κάλαντα της αμερικανοδουλείας

23 Δεκ 2025, 20:42
Οικονομία

Ενσωμάτωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ: Για να συνεχιστεί το θεάρεστο έργο της εγκληματικής οργάνωσης

23 Δεκ 2025, 19:55
Διεθνή

Ζορίζονται οι Αμερικανοί στη Μέση Ανατολή

Ανοιχτοί σε σχέσεις μόνο αν το Ισραήλ φερθεί σαν «κανονική χώρα», δηλώνει σαουδάραβας αξιωματούχος

23 Δεκ 2025, 12:06
Καταστολή

Πετάνε στο δρόμο τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

23 Δεκ 2025, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Δεκέμβρη

23 Δεκ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι υποχωρούν λόγω της άτεγκτης στάσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης

22 Δεκ 2025, 19:56
Καταστολή

Δικαίωση για οικογένεια σύριων προσφύγων: αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρόλος του Frontex

22 Δεκ 2025, 18:16
Εργατικά

Απολυταρχικού τύπου διάταξη για να αποτρέπεται η «μονιμοποίηση» συμβασιούχων των δήμων

Οταν τα δημοτικά όργανα αρνούνται να ασκήσουν ένδικα μέσω κατά αποφάσεων που δικαιώνουν συμβασιούχους, θα υποχρεώνονται να το κάνουν οι δικηγόροι των δήμων!

22 Δεκ 2025, 12:03
Πολιτική

Στο φέουδο του Μπέου δεν χωρεί κρατικός έλεγχος

22 Δεκ 2025, 10:33
Πολιτική

Μαζική αντιφασιστική κινητοποίηση στην Πετρούπολη – «Ο φασισμός δεν χωρά στην εκπαίδευση»

22 Δεκ 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Δεκέμβρη

22 Δεκ 2025, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Δεκέμβρη

1934: Βόμβα στο υπουργείο Στρατιωτικών με στόχο τον Γεώργιο Κονδύλη.

1936: Βέλγοι επίσκοποι καταδικάζουν τον φασισμό και τον κομμουνισμό.

1936: Ιδρύεται Οικονομική Αστυνομία στην Ελλάδα για πάταξη της φοροδιαφυγής και δίωξη του λαθρεμπορίου.

1952: Συλλαμβάνεται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1967: Βόμβα στην Κυψέλη.

1978: Το Βιετνάμ εισβάλλει στην Καμπότζη.

1991: Παραιτείται από την ηγεσία της ΕΣΣΔ ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ευ. Βενιζέλος: Επιτρέψτε μου έναν προσωπικό τόνο, έχω επιδείξει εγώ ποτέ κάποια πολιτική φιλοδοξία; Γιατί μόνο βάρη έχω αναλάβει στην πολιτική μου διαδρομή. (…) Δεν νομίζω ότι επιδίωξα ποτέ κάποιο αξίωμα το οποίο θα είναι χαριστικό ή εύκολο, ανέλαβα ευθύνες και νομίζω ότι ο καθένας θα κριθεί στο τέλος, στον απολογισμό της ζωής του με βάση αυτά τα οποία ξεπερνούν τη συγκυρία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δεν είστε πολιτικός πια;

Ευ. Βενιζέλος: Προφανώς είμαι πολιτικός. (…)

Ευ. Βενιζέλος: Η αυτοδυναμία πιστεύω ότι έχει κλείσει τον κύκλο της στην Ελλάδα. (…)

Χρ. Κούτρας: Όχι. Σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν κληθεί, θα πει, είμαι εδώ;

Ευ. Βενιζέλος: Από ποιους να κληθεί;

Χρ. Κούτρας: Από τα κόμματα τα οποία μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν μία συνεργασία.

Ευ. Βενιζέλος: Τα κόμματα εάν θεωρήσουν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε άλλα πρόσωπα, τα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν παριστάνω τώρα τον σεμνότυφο, θα κρίνουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε κάτι.

Χρ. Κούτρας: Εκείνη τη στιγμή.

Ευ. Βενιζέλος: Εάν υπάρχει εμπιστοσύνη, εάν υπάρχουν συσχετισμοί, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά δεν θα έλεγε κανείς όχι σε μία παρόμοια περίσταση. (…)

Χρ. Κούτρας: Αυτό βλέπετε ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση συνεργασίας;

Ευ. Βενιζέλος: Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κυβέρνηση συνεργασίας για λόγους καταρχάς διαφάνειας, για λόγους δημοκρατικής ας το πούμε αισθητικής, για λόγους συμμετοχής και συναντίληψης, για λόγους νομιμοποίησης και γιατί δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται συγκρουσιακά. (…)

Γ. Ντσούνος: Άρα με βάση το δικό σας σκεπτικό θα πάμε σε συνεργασία. Συνεργασία ποιων; Αν είναι πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία;

Ευ. Βενιζέλος: Θα το κρίνουν τα κόμματα, εγώ δεν είμαι εδώ ούτε κανείς που έχει διατελέσει πολιτικός πρώτης γραμμής είμαστε εδώ για να πούμε στα κόμματα τι θα κάνουν. (…) Τα κόμματα ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς παρακολουθούμε, εγώ προσωπικά παρακολουθώ με σεβασμό, απόλυτο σεβασμό το πώς εξελίσσεται η δημοκρατική διαδικασία. (…)

Χρ. Κούτρας: Δηλώνετε όμως παρών να κληθείτε υπό προϋποθέσεις.

Ευ. Βενιζέλος: Είμαι πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλω το ΠΑΣΟΚ να είναι όσο γίνεται ψηλότερα, (…) αλλά δεν μιλώ τώρα ως ΠΑΣΟΚ ή μόνο για το ΠΑΣΟΚ, μιλώ για όλα τα κόμματα του δημοκρατικού φάσματος και με ενδιαφέρει να λειτουργεί το δημοκρατικό τόξο, το συνταγματικό τόξο.

(Θέλει η που@@@α να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει. Ο Βενιζέλος βγήκε σε κανάλι για να πει ότι προσφέρεται για πρωθυπουργός της επόμενης κυβέρνησης, υπό οποιαδήποτε σύνθεση. Δεν κάνει τον κλασικό διαχωρισμό «πρόοδος-συντήρηση», αλλά το διαχωρισμό «εντός – εκτός συνταγματικού τόξου». Με όλους, πλην νεοναζιστών, φτάνει να τον κάνουν πρωθυπουργό. Μιλάμε για υπερ-μπαλαντέρ. Χρησιμοποίησε την αναμφισβήτητη ρητορική του δεινότητα με τρόπο που να μην αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τις προσδοκίες του. Από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που απομένει για να ικανοποιήσει τον άκρατο ναρκισσισμό του είναι να γίνει πρωθυπουργός μιας -ακόμα και βραχύβιας- συμμαχικής κυβέρνησης. Στα 70 του έστω. Θα το πετύχει; Συνήθως δεν πετυχαίνει μεγάλους στόχους. Εχασε πανηγυρικά από τον ΓΑΠ στις εκλογές για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που ο ίδιος προκάλεσε. Μετά έγινε μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρώτα με τον Παπαδήμο, μετά τον Σαμαρά, έγινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνο για να το δει να εξαερώνεται επί προεδρίας του και μετά είδε τη Φώφη να ψηλοανεβάζει το ποσοστό του. Πρόκειται για μόνιμο λούζερ, με τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ώστε να θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός… του χρωστάει. Από τη στιγμή που κατέθεσε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός συμμαχικής κυβέρνησης, είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο πολιτικό προσκήνιο, επιτιθέμενος με το δικό του στιλ κατά του Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας τους Σαμαρά-Καραμανλή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    17Ν
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Εφετείο 17Ν
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    ΕΛΑ
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Ποιοι είμαστε
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Επικοινωνία
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Όροι χρήσης
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Ποιοι είμαστε
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Επικοινωνία
  • Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Σαξωνία-Ανχαλτ: Μια καθαρά δεξιά υπόθεση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo