Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
  • Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Η Περιφέρεια οφείλει να ζητήσει πίσω τα 35 εκατομμύρια που έδωσε για το γήπεδο Μελισσανίδη
Αθλητισμός

Η Περιφέρεια οφείλει να ζητήσει πίσω τα 35 εκατομμύρια που έδωσε για το γήπεδο Μελισσανίδη

Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιούν 2024, 20:59

O Mελισσανίδης ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι πουλάει την ΑΕΚ στον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο. Τα δακρύβρεχτα και τα «είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί, έχει κάνει πολλά χρήματα» τα αφήνουμε στην κρίση των οπαδών της ΑΕΚ που θυμούνται ότι κάπως έτσι τους είχε παρουσιάσει παλαιότερα και τον μακαρίτη τον Τροχανά. Φτύνουν στον κόρφο τους μην τους βρει νέο κακό και δε δίνουν καμιά σημασία στα γνωστά λιβανιστήρια και εξαπτέρυγα που ψάλλουν «ωσαννά» στο νέο αφεντικό. Οι οπαδοί ξέρουν πως τα λιβανιστήρια και τα εξαπτέρυγα έτσι βγάζουν μεροκάματο.

Πάμε σ’ αυτό που έχει κοινωνική και πολιτική σημασία.

Αφού σκούπισε τα… δάκρυα ο Μελισσανίδης είπε: «Ο κύριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγεία και ικανά στελέχη. Ένα αθλητικό κέντρο, τα δύο Μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας, γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται ο Ερασιτέχνης».

Μια προκαταρκτική παρατήρηση: πώς γίνεται να μιλά για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Ερασιτεχνικού Σωματείου ΑΕΚ κάποιος που δεν έχει θεσμική ιδιότητα ούτε στην ΠΑΕ ούτε στο Σωματείο; Θα μας πείτε πως ούτε ο ντον Τσίτσιο είχε θεσμική ιδιότητα, αλλά όλοι του φιλούσαν το χέρι, συμπεριλαμβανόμενων των αιρετών της νομαρχίας Παλέρμο, των τοπικών βουλευτών και των ανώτερων κρατικών υπάλληλων. Ναι, αλλά υποτίθεται πως εδώ δεν έχουμε μαφία. Πώς οι ΠΑΕ λειτουργούν με βάση το νόμο περί ανωνύμων εταιριών και τον αθλητικό νόμο, πως έχουν διοικητικά συμβούλια, προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους, ενώ τα Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία λειτουργούν επίσης βάσει σχετικών νόμων και έχουν γενική συνέλευση, διοικητικό συμβούλιο, πρόεδρο και γενικό γραμματέα, που οι αρμοδιότητές τους καθορίζονται από το καταστατικό.

Αστειευόμαστε, φυσικά. Υποτίθεται…. Τόσα χρόνια τώρα ο Μελισσανίδης διαπραγματευόταν με υπουργούς τριών κυβερνήσεων (Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη) και με περιφερειάρχες δύο κομμάτων (Δούρου-ΣΥΡΙΖΑ, Πατούλης-ΝΔ), υπέβαλε αιτήματα με τον πιο ιταμό τρόπο, επέβαλε τη θέλησή του, χωρίς να έχει καμιά θεσμική ιδιότητα. Τον αποκαλούσαν «ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ» (ο ντον Τσίτσιο να δείτε πόσο ισχυρός άντρας ήταν). Αυτός ο «ισχυρός άντρας», λοιπόν, αποφασίζει για τους πάντες και τα πάντα. Οχι μόνο για τα περιουσιακά στοιχεία της «οικογένειάς» του και τα όργανα διοίκησης (λέμε τώρα) της ΠΑΕ, αλλά και για το Ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ. Ποιος θα τολμήσει να του «κουνηθεί»; Λίγοι τολμηροί φίλαθλοι και μέλη της Ερασιτεχνικής, που κινήθηκαν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Σωματείου και τις αρχές που οι ίδιοι πρέσβευαν, λοιδορήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, τραμπουκίστηκαν, απειλήθηκαν.

Σημειώνουμε, λοιπόν, πως δικαιώνεται για μια ακόμα φορά ο χαρακτηρισμός «γήπεδο Μελισσανίδη» που εμείς δώσαμε εξαρχής σ’ αυτό που παρουσιάστηκε σαν γήπεδο της ΑΕΚ.

Ομως, ακόμα και αν ο Μελισσανίδης είχε δίπλα του τον πρόεδρο (λέμε τώρα) της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλεξίου, και έβαζε αυτόν να ανακοινώσει την παραχώρηση του γηπέδου στον «σούπερ Μάριο», δε θα άλλαζε τίποτα στην ουσία. Η παραχώρηση για 49 χρόνια της εκμετάλλευσης του γηπέδου, σε πακέτο πώλησης μαζί με την ΠΑΕ ΑΕΚ και το προπονητήριο, είναι παράνομη. Εξηγούμαστε.

Οπως είναι γνωστό, ο Μελισσανίδης επεδίωξε να βγάλει άδεια ανέγερσης του γηπέδου στο όνομα της οικογενειακής επιχείρησης «Δικέφαλος 1924» ΑΕ. Προσέκρουσε σε υπάλληλο (διευθυντής ΔΑΟΚ) που τήρησε τη νομιμότητα, μην αναγνωρίζοντας τέτοιο δικαίωμα στη συμφερόντων Μελίσσανίδη εταιρία. Οι συριζαίοι ξήλωσαν τον εν λόγω υπάλληλο, με το πρόσχημα των διοικητικών ανακατατάξεων, όμως και η νέα αρμόδια υπάλληλος (διευθύντρια ΔΑΟΚΑ) δεν ήταν διατεθειμένη να βάλει το κεφάλι της στο ντορβά (ήμασταν κι εμείς που με την αρθρογραφία μας αποκαλύπταμε την κυοφορούμενη παρανομία).

Ετσι, μετά από άσκηση τεράστιων πιέσεων από πλευράς Μελισσανίδη και συριζαίων υπουργών (πρωτοστατούσε ο μέντορας του Τσίπρα, Φλαμπουράρης), βρέθηκε η σολομώντεια λύση της…  μισής παρανομίας, την οποία δέχτηκε τελικά να υπογράψει η προϊσταμένη της υπηρεσίας. Η άδεια εκδόθηκε από κοινού στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και στη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ! Ηταν και πάλι μια διάτρητη άδεια.

Στη συνέχεια έπρεπε να αντληθεί τζάμπα παραδάκι από την περιφέρεια Αττικής. Ομως, η Περιφέρεια απαγορεύεται να χρηματοδοτήσει ιδιωτικές επιχειρήσεις. Μόνο ερασιτεχνικά σωματεία μπορεί να χρηματοδοτήσει. Σαν να μην τρέχει τίποτα, ο Μελισσανίδης «πέρασε» το γήπεδο στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, βγάζοντας έξω από την κυριότητα του έργου τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ. Και άρχισε το ρούφηγμα δημόσιου χρήματος… με το μπουρί της σόμπας. Η διοίκηση Δούρου ενέκρινε 20 εκατομμύρια ευρώ και η διοίκηση Πατούλη άλλα 14,2 εκατ. ευρώ. Εγινε και μια υπογειοποίηση για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά το γήπεδο και έτσι τα λεφτά που έχωσε η περιφέρεια στη μπίζνα του Μελισσανίδη ξεπέρασαν τα 45 εκατ. ευρώ. Προβλεπόταν και μια ακόμα υπογειοποίηση που δεν έγινε, όπως δεν έγιναν και τα προβλεπόμενα πάρκινγκ, αλλά εδώ δεν μας απασχολούν αυτά.

Εδώ μας απασχολούν τα σχεδόν 35 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα που έδωσαν δύο διαδοχικές περιφερειακές διοικήσεις αποκλειστικά για την κατασκευή του γηπέδου (χωρίς να λογαριάζουμε τα συνοδά έργα). Θυμίζουμε ότι ο Πατούλης καμάρωνε κιόλας: «Εμείς βάλαμε κώλο για το γήπεδο»!

Οταν ξεκίνησε το ρούφηγμα των δεκάδων εκατομμυρίων, η Περιφέρεια Αττικής και το Ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ υπέγραψαν μια Προγραμματική Σύμβαση. Την παραθέτουμε ολόκληρη στο τέλος και παρουσιάζουμε/σχολιάζουμε μερικές βασικές διατάξεις της.

Το άρθρο 5 παράγραφος 3 προβλέπει ότι, μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου, αρμόδια και υπεύθυνη για τη λειτουργία, συντήρηση και διαχείρισή του είναι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ (το ξέρουμε, ακούγεται σαν κρύο ανέκδοτο, όμως αυτό προβλέπεται).

Στο άρθρο 7Β, παράγραφοι 3, 13 και 14, προβλέπεται ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ παραιτείται από το δικαίωμά της να προβεί σε μακροχρόνια παραχώρηση του γηπέδου και σε εκχώρηση των δικαιωμάτων αξιοποίησης και εκμετάλλευσης. Αντίθετα, υποχρεούται να αναλάβει η ίδια τη διαχείριση και λειτουργία του γηπέδου.

Ο Μελισσανίδης βγήκε και ανακοίνωσε ότι πουλάει στον Ηλιόπουλο, πακέτο με όλα τα υπόλοιπα, την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του γηπέδου για 49 χρόνια! Αυτό αντίκειται πλήρως στην Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Αττικής – Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Για να το πούμε με απλά λόγια, ο Μελισσανίδης έφτιαξε το γήπεδο με τα λεφτά της Περιφέρειας, με δημόσιο χρήμα δηλαδή, και τώρα πουλάει την εκμετάλλευσή του στον Ηλιόπουλο και παντελονιάζει το δημόσιο χρήμα!

Τι γίνεται σε περίπτωση παραβίασης αυτού του απαγορευτικού όρου; Το προβλέπει το άρθρο 8 παράγραφος 6 της Προγραμματικής Σύμβασης:

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο νυν περιφερειάρχης Χαρδαλιάς, κατ’ εφαρμογήν των όσων ρητά προβλέπονται στην Προγραμματική Σύμβαση, με την οποία η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδότησε το «γήπεδο της ΑΕΚ» με περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ, οφείλει να απαιτήσει από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ όλο το ποσό της χρηματοδότησης που έχει καταβάλει απολογιστικά η Περιφέρεια.

Η Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

ΣΥΜΒΑΣΗ Περιφέρειας - ΑΕΚ (1-21)
Εκτύπωση 🖨
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠλακώνονται για το πλιάτσικο

Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Επόμενο άρθρο Θερμοκήπια σχολεία, πανεπιστήμια, εστίες

Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σχετικά Αρθρα

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 12 Σεπ 2025, 10:11

Μπράβο Ντoριά!

Αθλητισμός 11 Σεπ 2025, 14:21

Η ζωώδης υπεράσπιση του No Politica, ακόμα και μπροστά σε μια γενοκτονία

Αθλητισμός 7 Σεπ 2025, 13:48

Ενας κινέζος υπερ-δρομέας ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στο Mont Blanc

Αθλητισμός 5 Σεπ 2025, 13:44

Ανατριχίλα: Οι οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα τραγουδούν για την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 30 Αυγ 2025, 15:49

Οι παλιές «αμαρτωλές ιστορίες» θολώνουν την επιχειρηματική εικόνα του Μαρινάκη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Αθλητισμός 27 Αυγ 2025, 08:41
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της σήψης.

Ροδεσία: Ημέρα εξερευνητών (1923).

1923: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ισπανία, ο Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα εγκαθιδρύει δικτατορία.

1944: Δύο νεκροί αξιωματικοί και ένας οπλίτης της αστυνομίας πόλεων σε συμπλοκή με αντάρτες στο Παγκράτι.

1949: Ο Πάπας αφορίζει τους καθολικούς κομμουνιστές.

1953: Ανακήρυξη Λαϊκής Δημοκρατίας της Πολωνίας.

1953: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1967: Αποχώρηση της Αλβανίας από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) στα γραφεία της χουντικής εφημερίδας “Νέα πολιτεία”.

1975: Δεκαέξι καταδίκες βασανιστών της ΕΣΑ.

2012: Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπαγκλαντές από ομάδα τριάντα ατόμων στην Καλαμάτα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Εφετείο 17Ν

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • ΕΛΑ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Επικοινωνία

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Όροι χρήσης

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Ποιοι είμαστε

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Επικοινωνία

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

  • Όροι χρήσης

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

    Να σταματήσει εδώ και τώρα το σκάνδαλο της παραχώρησης-πώλησης του γηπέδου στον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo