Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη
  • ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
  • Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα
  • Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας
  • Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση
  • Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Εμπλεξαν τους μηρούς τους
Κόντρες

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Μάι 2026, 20:22

Μετά από βαθιά περισυλλογή αρκετών ημερών του «πρωινού καφέ», βγήκε λευκός καπνός από την καμινάδα του Μαξίμου και ο νούντσιος Μαρινάκης βγήκε στο μπαλκόνι και ανακοίνωσε την απόφαση: «Δεν προέκυψαν στοιχεία που να μας οδηγούν να δεχθούμε ένα εκ των αιτημάτων [του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και των ΣΥΡΙΖΑ-ΝέΑρ για σύσταση Προανακριτικής]. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν σε προκαταρκτική εξέταση, άρα θα είναι αρνητική η απάντηση. Δεν θα γίνουν δεκτά τα αιτήματα αυτά. Δεν βασίζονται σε στοιχεία, ούτε καν σε ενδείξεις. Αν διαβάσετε τα κείμενα των κομμάτων φαίνεται ξεκάθαρα άλλη μια προσπάθεια χρήσης μιας υπόθεσης για να χτίσουν ατζέντα πάνω σε μια προκαταρκτική εξέταση χωρίς στοιχεία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα ατελείωτο, απέραντο δικαστήριο, χωρίς πραγματικά στοιχεία, χωρίς δεδομένα, με βαριές εκφράσεις, υπερβολικές».

Θυμίζουμε πως για τους Βορίδη-Αυγενάκη είχαν απορρίψει την Προανακριτική και πρότειναν Εξεταστική (γνωστή και ως Εξεταστική Μακάριου Λαζαρίδη). Για τους Λιβανό-Αραμπατζή ούτε καν Εξεταστική. Ο λόγος; Ακόμα και με ένα άβαταρ του Μακάριου για κουμανταδόρο, η Εξεταστική θα συντηρούσε για ένα-δυο μήνες το θέμα στην επίκαιρότητα, ενώ ο Μητσοτάκης θέλει να το θάψει.

Θυμίζουμε, ακόμα, πως τους Τριαντόπουλο και Καραμανλή τους έστειλαν σε Προανακριτική fast track, η οποία απλά τους παρέπεμψε στο «φυσικό τους δικαστή» (το προβλεπόμενο από το νόμο περί ευθύνης υπουργών δικαστικό συμβούλιο). Ακολουθώντας τη λογική του κυβερνητικού εκπρόσωπου, να συμπεράνουμε ότι για τους Τριαντόπουλο-Καραμανλή υπήρχαν στοιχεία, γι’ αυτό αποφάσισαν Προανακριτική (έστω και fast track); Το ρωτάμε γιατί και τότε έλεγαν πως οι υπουργοί είναι λευκοί σαν το χιόνι, αλλά τους στέλνουν στην Προανακριτική για να μην αιωρούνται σκιές. Για να καθαρίσουν το όνομά τους, βρε αδερφέ. Για τους Βορίδη, Αυγενάκη, Λιβανό και Αραμπατζή, επίσης λευκούς σαν το χιόνι, επέλεξαν να δικάσουν οι ίδιοι, όχι ο «φυσικός τους δικαστής», και να τους αθωώσουν, φυσικά. Δυο μέτρα και δυο σταθμά ή αλλιώς νόμος περί ευθύνης υπουργών α’λα καρτ.

Και οι βουλευτές της ΝΔ, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες αντίστοιχες μ’ αυτές των Λιβανού-Αραμπατζή; Αυτοί είναι του πεταματού! Γι’ αυτό και η γραμμή του Μαξίμου ήταν να γίνει άρση ασυλίας για όλους, ώστε να αντιμετωπίσουν την κανονική ποινική διαδικασία. Κι όχι μόνο έπεσε αυτή η γραμμή, αλλά ξαμολήθηκαν λυτοί και δεμένοι να πιάσουν τους βουλευτές που απειλούσαν ότι θα καταψηφίσουν τις αιτήσεις άρσης ασυλίας. Συνδυάζοντας μαστίγιο και καρότο, κατάφεραν να υπερψηφίσουν όλοι (πλην καναδυό που απείχαν) τις αιτήσεις άρσης ασυλίας.

Εμείς βάλαμε έναν ήπιο τίτλο για να περιγράψουμε αυτό το μητσοτακικό αλαλούμ. Εσείς μπορείτε να προσθέσετε τα… πιπεράτα. Και στα… γαλλικά αν θέλετε (επιβάλλεται).

Ακροδεξιέ-νεοφιλελεύθερε τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανέ-υπουργέ Υγείας, ακούς τι περιγράφει ο διασώστης του ΕΚΑΒ; Θα μας πεις ότι κι αυτός ανήκει στη «συμμορία της μιζέριας»; Ενας εργάτης της Υγείας μιλάει απλά, καθημερινά και περιγράφει με αγανάκτηση αυτό που αντιμετωπίζουν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στο «Αττικόν», τη βιτρίνα των πανεπιστημιακών μεγαλογιατρών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναστήθηκε ο Γεωργίου και απέκτησε δόντια

Ο μακαρίτης ο Γιώργος Γεωργίου καθιέρωσε το «Καφενείο των Φιλάθλων» με σήμα τα δόντια που του έλειπαν. Ο Στέφανος σκέτος, μαραζωμένος καθώς πια δεν τον καλούν ούτε στα πρωινάδικα, καθιερώνει το «Καφενείο του Σκέτου» με σήμα μια απαστράπτουσα από τη λεύκανση οδοντοστοιχία. Και το μεταδίδει από το youtube. Δε θέλουμε να φανούμε κακοί, αλλά από ένα «τρέξιμο» της πρώτης εκπομπής διαπιστώσαμε ότι… μάπα το καρπούζι. Σκέτε, πάρ’ το αλλιώς, γιατί σε λίγο μόνο εσύ, ο Τάιλερ και η Φρόξι θα βλέπετε το Direct.

Direct με τον Στέφανο Κασσελάκη https://t.co/NZ78dfWNRP

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) May 4, 2026

Βολιδοσκόπηση ή κάψιμο;

Ποιος έριξε στη μιντιακή και σοσιαλμιντιακή πιάτσα την είδηση ότι ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΑΕ και πρώην αντιπρόεδρος του ΣτΕ Χρήστος Ράμμος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδέλτιου Επικρατείας του κόμματος Τσίπρα; Ο ίδιος ο Ράμμος επέδειξε άριστα αντανακλαστικά και διέψευσε αμέσως, επιστρατεύοντας και χιούμορ: «Λόγω αργίας Πρωτομαγιάς δεν είχαν, φαίνεται, άλλες ειδήσεις για να εντυπωσιάσουν, εφηύραν την “είδηση” ότι θα είμαι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της πολιτικής κίνησης που φέρεται να σχηματίζει ο Αλέξης Τσίπρας… Οπως έχω πει άπειρες φορές, έχω αρκετές άλλες ασχολίες στη ζωή μου που μου δίνουν πλήρη ικανοποίηση και δεν είχα ποτέ, ούτε έχω βεβαίως και τώρα, σκοπό να αναμειχθώ με οποιονδήποτε τρόπο στην ενεργό πολιτική. Είναι κάτι που δεν με αφορά και μου είναι εντελώς ξένο».

Να έκαναν δημόσια βολιδοσκόπηση του Ράμμου οι Τσιπραίοι μάς φαίνεται πολύ κατώτερο της εμπειρίας του. Εκτός αν έκαναν την παρασκηνιακή βολιδοσκόπηση, ο Ράμμος αρνήθηκε, αυτοί υποψιάστηκαν ότι ίσως συζητάει με άλλους και έριξαν τη «φόλα» για να κάψουν την πιθανότητα. Μπορεί, όμως, και η Χαριλάου Τρικούπη ή και η Πειραιώς να την έκαναν τη δουλειά, για να μάθουν αν παίζει τίποτα μεταξύ Ράμμου και κόμματος Τσίπρα.

Kακιούλες

Ο Ανδρουλάκης έστρωσε κόκκινο χαλί για να υποδεχτεί τον πιανίστα Φαραντούρη στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, αλλά η Νάντια η μποξέρ (η Γιαννακοπούλου ντε) την πέταξε την κακία της: «Η διεύρυνση δεν γίνεται ούτε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν πληγώσει πάρα πολύ την παράταξη στο παρελθόν, ούτε προφανώς και με γυρολόγους». Ο Φαραντούρης, ατάραχος σαν πιανίστας σε σαλούν της άγριας Δύσης, που εξακολουθεί να παίζει μολονότι οι θαμώνες επιδίδονται σε γρονθοπατινάδα, απεφάνθη ότι η Γιαννακοπούλου «προφανώς» δεν αναφέρεται σ’ εκείνον, γιατί αυτός δεν ανήκει στην κατηγορία των γυρολόγων! Εμάς, όμως, μας απασχολεί η δεύτερη κατηγορία. Μήπως ως άνθρωπο που «έχει πληγώσει πάρα πολύ την παράταξη στο παρελθόν» η Γιαννακοπούλου εννοεί τη Θοδώρα τη Τζάκρη; Ρωτάμε…

Τo «Αγιο Φως» έρχεται με την Aegean, αλλά ο Βαρθολομαίος κατέφτασε με Turkish Airlines. Μπορεί οι άλλοι, ο Κακλαμάνης και ο Δούκας, να του έστρωσαν κόκκινα χαλιά, αλλά ο επικεφαλής του φαναριώτικου ιερατείου δεν ταξίδεψε με ελληνική αεροπορική εταιρία από την Ισταμπούλ στην Αθήνα. Προτίμησε την τουρκική εταιρία. Εξυπνη επιχειρηματική κίνηση θα πούμε. Τους έλληνες αστούς πολιτικούς τους έχει δεδομένους, με τον Ερντογάν δε θέλει να τα χαλάσει με τίποτα. Και προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Ακόμα και το ελληνικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα του έστελναν για να τον κουβαλήσει, όμως αυτός δείχνει πάντοτε ότι είναι τούρκος πολίτης.

Aρχιμανδρίτης ικέτης

Στην εποχή των αρχαίων τραγικών σίγουρα κάποιος θα έγραφε μια τραγωδία με αυτόν τον τίτλο, αν άκουγε τη δήλωση του ΝίκουΠαππά, του αρχιμανδρίτη, ότι ήγγικεν η ώρα να τηλεφωνηθούν Τσίπρας και Φάμελλος και να συνεδριάσουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ τα «αμέσως επόμενα 24ωρα», ώστε να παρθούν αποφάσεις. Εν αντιθέσει με τον Πολάκη, ο Παππάς ικετεύει τον Τσίπρα να τον πάρει στο κόμμα του, μέσω της απορρόφησης του ΣΥΡΙΖΑ! Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Τσίπρας, εμείς το δράμα του αρχιμανδρίτη σχολιάζουμε.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚυβερνοεπίθεση έπληξε το λιμάνι Φουτζέιρα των ΗΑΕ λίγα λεπτά πριν από πυραυλικό πλήγμα των Φρουρών της Επανάστασης
Επόμενο άρθρο Η απελπισία των σιωναζιστών απέναντι στα drones της Χεζμπολά

Σχετικά Αρθρα

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

Κόντρες 3 Νοέ 2026, 19:26

Koulis the Untouchable

Κόντρες 2 Νοέ 2026, 19:09

Δικός τους παιδί δεν ήταν (και) ο Λιόλιος;

Κόντρες 29 Οκτ 2026, 21:30

Ποιος Μητσοτάκης; ο Αβραμόπουλος!

Κόντρες 27 Οκτ 2026, 21:15

Οχι και λαμόγιο ο Κουλκουδίνας – έλεος πια με τον λαϊκισμό

Κόντρες 26 Οκτ 2026, 13:23

Τζάμπα η Πνύκα

Κόντρες 23 Οκτ 2026, 19:45
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
Καταστολή

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

2 Νοέ 2026, 11:18
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Δίνουν σε Παλαιστίνιους τη δυνατότητα να δολοφονηθούν μόνοι ή μαζί με τις οικογένειές τους

2 Νοέ 2026, 09:53
Εκδηλώσεις

Η ποίηση των μηχανών: Αφιέρωμα στον Τζίγκα Βερτόφ

Τις δυο επόμενες Παρασκευές στην Κόντρα

2 Νοέ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Νοέμβρη

2 Νοέ 2026, 00:01
Ιστορία

Mοχάμεντ Ντέιφ: Μια θρυλική προσωπικότητα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Νοέ 2026, 12:12
Αγροτικά

Οταν το ΥΠΑΑΤ και η ΓΔΚ πιάνονται «με τη γίδα στην πλάτη» (αλλιώς: Ούτε ντροπή ούτε τσίπα)

Αναγκάστηκαν να δηλώσουν κρούσματα αφθώδους στη Λέσβο, όταν τους ξεμπροστιάσαμε για απόκρυψη

1 Νοέ 2026, 10:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Νοέμβρη

1 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

Παναμάς: Ημέρα σημαίας.

1918: Ιδρύεται το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας που αργότερα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ.

1973: Πορεία 5.000 ατόμων μετά το μνημόσυνο του Γ. Παπανδρέου, συγκρούσεις με την αστυνομία, πυροβολισμοί, οδοφράγματα, 37 συλλήψεις.

1977: Ιρανοί φοιτητές εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατούν ενενήντα ομήρους (οι 63 Αμερικανοί), 52 από τους οποίους θα παραμείνουν αιχμάλωτοι επί 444 ημέρες.

1995: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιτζάκ Ράμπιν από τον ακροδεξιό Γιγκάλ Αμίρ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo