Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους – Ούτε σκέψη για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε συμβάσεις έργου (μπλοκάκι)
  • Aρχισαν τα όργανα στη σιωνιστική οντότητα
  • Nεκρολογίες Ηρώων | Σουλεϊμάν Χασίμ Αμπού Χαντίρ
  • Είμαστε υπάλληλοι και εργαζόμενοι, κύριοι πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις, δεν είμαστε σκλάβοι σε δουλοπαροικία
  • Σφιχτή ενέδρα παγιδευσε συμμορίες δωσίλογων νότια της Χαν Γιούνις
  • Σαν σήμερα 17 Μάρτη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Οι μετανάστες είναι αδέλφια μας. Κι επειδή είναι αδέρφια μας, ο τόπος μας είναι τόπος τους, και ο τόπος τους είναι τόπος μας.
Αθλητισμός

Οι μετανάστες είναι αδέλφια μας. Κι επειδή είναι αδέρφια μας, ο τόπος μας είναι τόπος τους, και ο τόπος τους είναι τόπος μας.

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Νοέ 2019, 00:00

♦ Η διακύμανση στο σκορ στο Ολύμπικο της Ρώμης, στον αγώνα Λάτσιο-Σέλτικ 1-2 για την 4η αγωνιστική της Europe League, ήταν ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στη Γλασκώβη. Η Λάτσιο προηγήθηκε στο σκορ, όμως οι παίχτες της Σέλτικ είχαν το ψυχικό σθένος, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη με γκολ του Ολιβιέρ Ντσαμ στο 95ο λεπτό (ο σκόρερ, μετά το γκολ της νίκης, έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι στο αυτί, που σημαίνει «δε σας ακούω», για να πικάρει τους οπαδούς της Λάτσιο).

Οπως ήταν φυσικό, μετά το σφύριγμα της λήξης τα ελεεινά νεοναζιστικά απομεινάρια είχαν μείνει «κάγκελο» στις εξέδρες και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν την τσαπού που έφαγαν. Στην απέναντι πλευρά του γηπέδου το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τους παίχτες και τους οπαδούς της Σέλτικ να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν με ενθουσιασμό τη νίκη της ομάδας τους. Μια νίκη με πολύ μεγάλη σημασία, αφενός γιατί «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και αφετέρου γιατί ήταν μια πληρωμένη απάντηση για αυτά που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, νεοναζί οπαδοί της Λάτσιο προσπάθησαν να πάρουν την ρεβάνς για το κάζο που έπαθαν στη Γλασκώβη (οι οπαδοί της Σέλτικ σήκωσαν πανό που απεικόνιζε κρεμασμένους τον Μουσολίνι και την ερωμένη του, με την επιγραφή «ακολουθήστε τον ηγέτη σας»). Επιτέθηκαν στους σκωτσέζους οπαδούς που ήταν συγκεντρωμένοι σε μια ιρλανδέζικη παμπ και μαχαίρωσαν τρεις από αυτούς. Στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν «ηλεκτρισμένη», με τα φασισταριά να προκαλούν συνεχώς τους οπαδούς της Σέλτικ, στους οποίους είχε απαγορευτεί να έχουν μαζί τους το πανό που σήκωσαν στον πρώτο αγώνα. Η απαγόρευση δεν πτόησε τους οπαδούς της Σέλτικ, που επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι δικαίως συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο ευρηματικούς ευρωπαίους οπαδούς. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο τρόπος με τον οποίο κατάφεραν να «σηκώσουν» στην εξέδρα του Ολύμπικο το πανό που είχαν σηκώσει και στη Γλασκώβη.

Εκτός από την ευρηματικότητα των οπαδών της Σέλτικ, θα πρέπει να σχολιάσουμε και την υποκριτική στάση της ΟΥΕΦΑ. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, στο πλαίσιο της εφαρμογής του No Politica, δεν επέτρεψε στους οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας να έχουν μαζί τους το πανό με τον Μουσολίνι κρεμασμένο (το «μήνυμα» στάλθηκε μέσω της διοίκησης της Σέλτικ). Δεν έδειξαν, όμως, την ίδια ευαισθησία για τις προκλήσεις των ναζιστικών αποβρασμάτων της Λάτσιο στη Γλασκώβη, αλλά και για τη μαφιοζική επίθεση που έκαναν στους φιλοξενούμενους πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα. Από τα σχετικά δημοσιεύματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ποινή, αν επιβληθεί, καθώς τα περιστατικά έγιναν εκτός γηπέδου, θα είναι χρηματικό πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ. Εχει κανείς αμφιβολία ότι αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και αντιφασίστες οπαδοί τσάκιζαν εκτός γηπέδου φασισταριά και νεοναζί, η τιμωρία θα ήταν πολύ σκληρή για την ομάδα τους; 

♦ Αμετανόητος ο Αλέκος Αλεξανδρής συνέχισε να προκαλεί και στη «διευκρινιστική» του ανάρτηση. Μετά την κατακραυγή για τις ρατσιστικές του απόψεις, αντί να το βουλώσει και να περιμένει να καταλαγιά-σουν οι αντιδράσεις, αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να επιβεβαιώσει ότι όσα είπε τα πίστευε και δεν ήταν φραστικό λάθος. Ο χώρος της στήλης είναι πολύτιμος και γι’ αυτό δε θα αναπαράγουμε τον οχετό του Αλεξανδρή. Αρκεί ένα μικρό απόσπασμα από τη «διευκρινιστική» του δήλωση για να καταλάβουμε πόσο φασίστας είναι. «Απ' όλο το κείμενο σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών και αξιών της πατρίδας μου και της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο… Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμα του…».

Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, ο Αλεξανδρής έμεινε στην ποδοσφαιρική ιστορία για την «προδοσία» του. Αφησε την ΑΕΚ για τα φράγκα του Ολυμπιακού, πυροδοτώντας την έκρηξη των κιτρινόμαυρων οπαδών, που του «αφιέρωσαν» ένα από τα πιο χυδαία συνθήματα που έχουν ακουστεί στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων. Δεν ξέρουμε αν ο Αλεξανδρής διαθέτει το «κληρονομικό χάρισμα». Το δόγμα του No Politica έχει επιτρέψει στις φασιστικές συμμορίες που συγκροτούν τον ιδιωτικό στρατό του ισχυρού άντρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να πάρουν τον έλεγχο της εξέδρας και να σπέρνουν από εκεί το δηλητήριό τους. Οι ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις του Αλεξανδρή είναι ασορτί με την κατάσταση που έχει επιβληθεί στις τάξεις των οργανωμένων ερυθρόλευκων οπαδών από τον Μαρινάκη και εκ του αποτελέσματος η επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό το 1994, «δικαιώνεται» είκοσι πέντε χρόνια αργότερα. 

Από τις δηλώσεις αυτών που αντέδρασαν στο ρατσιστικό παραλήρημα Αλεξανδρή ξεχωρίζει η πληρωμένη απάντηση  του  Σάββα Κωφίδη. Με ένα πολύ μεστό και καλά δομημένο κείμενο (όποιος θέλει το βρίσκει εύκολα στο Διαδίκτυο) αποδόμησε την ανάρτηση Αλεξανδρή και με απλά και κατανοητά επιχειρήματα έδειξε τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι Αλεξανδρήδες. Για μια ακόμα φορά ο Σάββας επιβεβαίωσε τη στράτευσή του στο αντιφασιστικό στρατόπεδο και απέδειξε ότι δε βάζει νερό στο κρασί του για να γίνει αρεστός. Ο τίτλος της στήλης είναι ένα κομμάτι από το κείμενο του Κωφίδη, ως ένδειξη αποδοχής και επιδοκιμασίας της άποψής του.

ΥΓ. Ο αγώνας μπάσκετ Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χάποελ Μπερ Σεβά αναβλήθηκε εξαιτίας της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Το πρωί της περασμένης Τρίτης (12/11), οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης εκτόξευσαν πολλές ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ, ως αντίποινα για τη δολοφονία κορυφαίου στελέχους της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ. Ο αριθμός των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν και η αποτελεσματικότητά τους ανάγκασε τους Σιωνιστές να απαγορεύσουν την κυκλοφορία στην πόλη, οι εργαζόμενοι δεν πήγαν στις δουλειές τους, δε λειτούργησαν τα σχολεία και αναβλήθηκαν οι αθλητικές διοργανώσεις. Πάντα τέτοια… 

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

Η κυβέρνηση μέτρησε τις αντιδράσεις και όπως όλα δείχνουν θα πάρει πίσω τη διάταξη περί βλασφημίας. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά σχόλια, αναλύσεις και «συνθέσεις» που διακωμωδούν την κυβερνητική πρωτοβουλία. Η στήλη φιλοξενεί μια «σύνθεση» φίλου ποδοσφαιρόφιλου, που σχολιάζει το θέμα δίνοντας την αθλητική του διάσταση.

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤα ομόλογα, το παιχνίδι των σπεκουλάντηδων και η κυβερνητική δημαγωγία
Επόμενο άρθρο Νόμος είναι το δίκιο του αγώνα

Σχετικά Αρθρα

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

Αθλητισμός 24 Φεβ 2026, 19:39

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

Αθλητισμός 18 Φεβ 2026, 10:22

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

Αθλητισμός 18 Φεβ 2026, 08:59

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

Αθλητισμός 13 Φεβ 2026, 13:12

Πεπ Γουαρδιόλα: Μιλάω γιατί με πονάει

Κονιορτοποίησε το Νο Politica ο καταλανός προπονητής

Αθλητισμός 6 Φεβ 2026, 20:50

Οι ακρωτηριασμένοι ποδοσφαιριστές της Γάζας τιμούν τον Πεπ Γουαρδιόλα

Αθλητισμός 3 Φεβ 2026, 10:29
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους – Ούτε σκέψη για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε συμβάσεις έργου (μπλοκάκι)

17 Μαρ 2026, 11:48
Διεθνή

Aρχισαν τα όργανα στη σιωνιστική οντότητα

17 Μαρ 2026, 11:02
Διεθνή

Nεκρολογίες Ηρώων | Σουλεϊμάν Χασίμ Αμπού Χαντίρ

17 Μαρ 2026, 10:32
Εργατικά

Είμαστε υπάλληλοι και εργαζόμενοι, κύριοι πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις, δεν είμαστε σκλάβοι σε δουλοπαροικία

Πρωτοβουλία Εργαζομένων Πανεπιστημίου Αθηνών

17 Μαρ 2026, 10:10
Διεθνή

Σφιχτή ενέδρα παγιδευσε συμμορίες δωσίλογων νότια της Χαν Γιούνις

17 Μαρ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάρτη

17 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Φρικτά σιωναζιστικά εγκλήματα στην Παλαιστίνη

16 Μαρ 2026, 20:11
Εργατικά

Φαιδρή σκηνοθεσία από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια σε συνδικαλιστές του Πειραιά

Μαζική κινητοποίηση τη Δευτέρα 23 Μάρτη, 8:30 πμ στα Δικαστήρια Πειραιά - Στάσεις εργασίας από ΕΛΜΕ Πειραιά και ΟΛΜΕ

16 Μαρ 2026, 14:47
Πολιτική

Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

16 Μαρ 2026, 14:43
Παιδεία

Κροκοδείλια δάκρυα και υποκρισία από διοίκηση και ΥΠΑΙΘΑ, για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου

16 Μαρ 2026, 12:44
Κόντρες

Μόνος του ξεβρακώθηκε

16 Μαρ 2026, 09:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάρτη

16 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός ούτε καν διαπραγμάτευση

15 Μαρ 2026, 19:56
Διεθνή

Κρις Μέρφι: Ο Τραμπ έχασε τον πόλεμο με το Ιράν

15 Μαρ 2026, 10:01
Διεθνή

Για το μέλλον των παιδιών μας…

15 Μαρ 2026, 09:22
Πολιτισμός

Οταν ο κοσμοπολιτισμός παραβλέπει την Ιστορία και την κοινωνία

Αλάα Αλ-Ασουάνι: Τα δέντρα περπατούν στην Αλεξάνδρεια

15 Μαρ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάρτη

15 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Ρουκέτες, drones, rουκέτες, drones κ.ο.κ.

14 Μαρ 2026, 20:34
Διεθνή

Η εμμονή του Ισραήλ με το Χιάμ: Ενας λόφος, πέντε πόλεμοι και κανένα μάθημα

14 Μαρ 2026, 20:09
Παιδεία

Το bullying από τη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά

«Κέρβερος» με τους εκπαιδευτικούς, «αρνάκι» με τους σχολάρχες

14 Μαρ 2026, 11:59
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάρτη

1883: Στην πτέρυγα των «καταραμένων» (αθέων) στο νεκροταφείο του Χάιγκεϊτ στο Λονδίνο ενταφιάζεται το σώμα του Καρλ Μαρξ.

1956: Η 6η ολομέλεια της ΚΕ του ΚΚΕ καθαιρεί τον Νίκο Ζαχαριάδη.

1992: 29 άνθρωποι νεκροί και 242 τραυματίες από έκρηξη αυτοκινήτου έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Μπουένος Άιρες.

1992: Τρεις βόμβες σε δύο αυτοκίνητα της ΕΟΚ και σε μία τράπεζα (ΕΛΑ-1η Μάη).

1995: Ογδόντα νεκροί κατά τη διάρκεια καταστολής απόπειρας πραξικοπήματος στο Αζερμπαϊτζάν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo