Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πολύ κλάμα τα σιώνια
  • Λόγος στην αγορά των ερειπίων*
  • Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»
  • «Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!
  • Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…
  • Salam…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Οι μετανάστες είναι αδέλφια μας. Κι επειδή είναι αδέρφια μας, ο τόπος μας είναι τόπος τους, και ο τόπος τους είναι τόπος μας.
Αθλητισμός

Οι μετανάστες είναι αδέλφια μας. Κι επειδή είναι αδέρφια μας, ο τόπος μας είναι τόπος τους, και ο τόπος τους είναι τόπος μας.

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Νοέ 2019, 00:00

♦ Η διακύμανση στο σκορ στο Ολύμπικο της Ρώμης, στον αγώνα Λάτσιο-Σέλτικ 1-2 για την 4η αγωνιστική της Europe League, ήταν ίδια με αυτή του πρώτου αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στη Γλασκώβη. Η Λάτσιο προηγήθηκε στο σκορ, όμως οι παίχτες της Σέλτικ είχαν το ψυχικό σθένος, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη με γκολ του Ολιβιέρ Ντσαμ στο 95ο λεπτό (ο σκόρερ, μετά το γκολ της νίκης, έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι στο αυτί, που σημαίνει «δε σας ακούω», για να πικάρει τους οπαδούς της Λάτσιο).

Οπως ήταν φυσικό, μετά το σφύριγμα της λήξης τα ελεεινά νεοναζιστικά απομεινάρια είχαν μείνει «κάγκελο» στις εξέδρες και προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν την τσαπού που έφαγαν. Στην απέναντι πλευρά του γηπέδου το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τους παίχτες και τους οπαδούς της Σέλτικ να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν με ενθουσιασμό τη νίκη της ομάδας τους. Μια νίκη με πολύ μεγάλη σημασία, αφενός γιατί «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και αφετέρου γιατί ήταν μια πληρωμένη απάντηση για αυτά που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, νεοναζί οπαδοί της Λάτσιο προσπάθησαν να πάρουν την ρεβάνς για το κάζο που έπαθαν στη Γλασκώβη (οι οπαδοί της Σέλτικ σήκωσαν πανό που απεικόνιζε κρεμασμένους τον Μουσολίνι και την ερωμένη του, με την επιγραφή «ακολουθήστε τον ηγέτη σας»). Επιτέθηκαν στους σκωτσέζους οπαδούς που ήταν συγκεντρωμένοι σε μια ιρλανδέζικη παμπ και μαχαίρωσαν τρεις από αυτούς. Στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν «ηλεκτρισμένη», με τα φασισταριά να προκαλούν συνεχώς τους οπαδούς της Σέλτικ, στους οποίους είχε απαγορευτεί να έχουν μαζί τους το πανό που σήκωσαν στον πρώτο αγώνα. Η απαγόρευση δεν πτόησε τους οπαδούς της Σέλτικ, που επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι δικαίως συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο ευρηματικούς ευρωπαίους οπαδούς. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο τρόπος με τον οποίο κατάφεραν να «σηκώσουν» στην εξέδρα του Ολύμπικο το πανό που είχαν σηκώσει και στη Γλασκώβη.

Εκτός από την ευρηματικότητα των οπαδών της Σέλτικ, θα πρέπει να σχολιάσουμε και την υποκριτική στάση της ΟΥΕΦΑ. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, στο πλαίσιο της εφαρμογής του No Politica, δεν επέτρεψε στους οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας να έχουν μαζί τους το πανό με τον Μουσολίνι κρεμασμένο (το «μήνυμα» στάλθηκε μέσω της διοίκησης της Σέλτικ). Δεν έδειξαν, όμως, την ίδια ευαισθησία για τις προκλήσεις των ναζιστικών αποβρασμάτων της Λάτσιο στη Γλασκώβη, αλλά και για τη μαφιοζική επίθεση που έκαναν στους φιλοξενούμενους πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα. Από τα σχετικά δημοσιεύματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ποινή, αν επιβληθεί, καθώς τα περιστατικά έγιναν εκτός γηπέδου, θα είναι χρηματικό πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ. Εχει κανείς αμφιβολία ότι αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα και αντιφασίστες οπαδοί τσάκιζαν εκτός γηπέδου φασισταριά και νεοναζί, η τιμωρία θα ήταν πολύ σκληρή για την ομάδα τους; 

♦ Αμετανόητος ο Αλέκος Αλεξανδρής συνέχισε να προκαλεί και στη «διευκρινιστική» του ανάρτηση. Μετά την κατακραυγή για τις ρατσιστικές του απόψεις, αντί να το βουλώσει και να περιμένει να καταλαγιά-σουν οι αντιδράσεις, αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να επιβεβαιώσει ότι όσα είπε τα πίστευε και δεν ήταν φραστικό λάθος. Ο χώρος της στήλης είναι πολύτιμος και γι’ αυτό δε θα αναπαράγουμε τον οχετό του Αλεξανδρή. Αρκεί ένα μικρό απόσπασμα από τη «διευκρινιστική» του δήλωση για να καταλάβουμε πόσο φασίστας είναι. «Απ' όλο το κείμενο σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ούτε τι κρέας τρώει ο κάθε άνθρωπος, ούτε αν μυρίζει κρεμμύδι, για τα υπόλοιπα όμως όπως βιασμούς, κλεψιές, απαξίωση των ηθών και αξιών της πατρίδας μου και της βεβήλωσης της πίστης μου στα ιδανικά της πατρίδας μου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο… Αν αυτό το θεωρεί κάποιος ρατσιστικό είναι δικαίωμα του…».

Για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, ο Αλεξανδρής έμεινε στην ποδοσφαιρική ιστορία για την «προδοσία» του. Αφησε την ΑΕΚ για τα φράγκα του Ολυμπιακού, πυροδοτώντας την έκρηξη των κιτρινόμαυρων οπαδών, που του «αφιέρωσαν» ένα από τα πιο χυδαία συνθήματα που έχουν ακουστεί στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων. Δεν ξέρουμε αν ο Αλεξανδρής διαθέτει το «κληρονομικό χάρισμα». Το δόγμα του No Politica έχει επιτρέψει στις φασιστικές συμμορίες που συγκροτούν τον ιδιωτικό στρατό του ισχυρού άντρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να πάρουν τον έλεγχο της εξέδρας και να σπέρνουν από εκεί το δηλητήριό τους. Οι ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις του Αλεξανδρή είναι ασορτί με την κατάσταση που έχει επιβληθεί στις τάξεις των οργανωμένων ερυθρόλευκων οπαδών από τον Μαρινάκη και εκ του αποτελέσματος η επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό το 1994, «δικαιώνεται» είκοσι πέντε χρόνια αργότερα. 

Από τις δηλώσεις αυτών που αντέδρασαν στο ρατσιστικό παραλήρημα Αλεξανδρή ξεχωρίζει η πληρωμένη απάντηση  του  Σάββα Κωφίδη. Με ένα πολύ μεστό και καλά δομημένο κείμενο (όποιος θέλει το βρίσκει εύκολα στο Διαδίκτυο) αποδόμησε την ανάρτηση Αλεξανδρή και με απλά και κατανοητά επιχειρήματα έδειξε τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι Αλεξανδρήδες. Για μια ακόμα φορά ο Σάββας επιβεβαίωσε τη στράτευσή του στο αντιφασιστικό στρατόπεδο και απέδειξε ότι δε βάζει νερό στο κρασί του για να γίνει αρεστός. Ο τίτλος της στήλης είναι ένα κομμάτι από το κείμενο του Κωφίδη, ως ένδειξη αποδοχής και επιδοκιμασίας της άποψής του.

ΥΓ. Ο αγώνας μπάσκετ Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χάποελ Μπερ Σεβά αναβλήθηκε εξαιτίας της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Το πρωί της περασμένης Τρίτης (12/11), οι οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης εκτόξευσαν πολλές ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ, ως αντίποινα για τη δολοφονία κορυφαίου στελέχους της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ. Ο αριθμός των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν και η αποτελεσματικότητά τους ανάγκασε τους Σιωνιστές να απαγορεύσουν την κυκλοφορία στην πόλη, οι εργαζόμενοι δεν πήγαν στις δουλειές τους, δε λειτούργησαν τα σχολεία και αναβλήθηκαν οι αθλητικές διοργανώσεις. Πάντα τέτοια… 

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

Η κυβέρνηση μέτρησε τις αντιδράσεις και όπως όλα δείχνουν θα πάρει πίσω τη διάταξη περί βλασφημίας. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά σχόλια, αναλύσεις και «συνθέσεις» που διακωμωδούν την κυβερνητική πρωτοβουλία. Η στήλη φιλοξενεί μια «σύνθεση» φίλου ποδοσφαιρόφιλου, που σχολιάζει το θέμα δίνοντας την αθλητική του διάσταση.

 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός με το… Θείο Χάρισμα έδινε τις εντολές για τη δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου
Επόμενο άρθρο Τύφλα να ‘χει ο Ναδάλ

Σχετικά Αρθρα

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 6 Οκτ 2025, 19:37

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

Αθλητισμός 15 Σεπ 2025, 11:25

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 14 Σεπ 2025, 11:42

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 12 Σεπ 2025, 10:11

Μπράβο Ντoριά!

Αθλητισμός 11 Σεπ 2025, 14:21
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πολύ κλάμα τα σιώνια

10 Οκτ 2025, 20:16
Διεθνή

Λόγος στην αγορά των ερειπίων*

10 Οκτ 2025, 19:10
Διεθνή

Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»

10 Οκτ 2025, 18:43
Διεθνή

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

10 Οκτ 2025, 14:53
Αγροτικά

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

10 Οκτ 2025, 14:23
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo