Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Aναμενόμενα και μη
  • ΕΚΤΑΚΤΟ | Το Ιράν ανακοινώνει παύση των επιχειρήσεων κατά του Ισραήλ
  • Τραμπ: «Εγώ παίρνω όλες τις αποφάσεις. Αυτός [ο Νετανιάχου] δεν είναι εκείνος που αποφασίζει»
  • «Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…
  • Πολλαπλό βιβλίο: Παράνοια, αντιεκπαιδευτική σκοπιμότητα, άνομα συμφέροντα ή όλα μαζί;
  • Σαν σήμερα 8 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Καμιά επαφή με την πραγματικότητα
Αθλητισμός

Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

Καμιά επαφή με την πραγματικότητα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Μαρ 2017, 00:00

Στο κενό έπεσε η επικοινωνιακή προσπάθεια της παιδικής χαράς του Μαξίμου σχετικά με την ανέγερση των γηπέδων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι συριζαίοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια του δημοσιογραφικού εσμού να αποδείξει ότι η κυβέρνηση έχει πλάνο, σχέδιο και αποφασιστικότητα για να δρομολογηθούν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση των «οραμάτων» της «Διπλής Ανάπλασης» και της «Αγια-Σοφιάς», το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πράσινων οπαδών δεν τσίμπησε, αφού γνωρίζει αφενός ότι ο Αλαφούζος «δεν έχει μαντίλι να κλάψει», οπότε δεν μπορούν να βρεθούν τα φράγκα που απαιτούνται, και αφετέρου ότι διαφωνεί ο Γιαννακόπουλος (ο ισχυρός άντρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού αρχικά εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρόταση για γήπεδο στο Γουδή, στη συνέχεια δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στην προσπάθεια ανέγερσης του γηπέδου, αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συμφωνήσουν με αυτή την πρόταση, και εκμεταλλεύτηκε την  υπόθεση για να δείξει ότι είναι ο μοναδικός αξιόπιστος πράσινος παράγοντας και ο μοναδικός που μπορεί να ενώσει τους πράσινους).

Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώσουμε φαιά ουσία για να πείσουμε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να εκμεταλλευτεί το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού για να αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας λειτούργησε αρνητικά γι' αυτήν. Ολα τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι η πρωτοβουλία για να ανοίξει το θέμα ήταν του Καμίνη, ο Τσίπρας τσίμπησε, βγάζοντας τελικά μια αρνητική εικόνα που τον δείχνει σε ένα κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης για το κλείσιμο της αξιολόγησης να ασχολείται με την εξεύρεση της περιοχής που θα χτιστεί το γήπεδο μιας ΠΑΕ. Δε γνωρίζουμε γιατί ο Καμίνης επέλεξε να ασχοληθεί με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης», σε μια περίοδο που δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση από τους πράσινους οπαδούς, οι οποίοι δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με το δεδομένο ότι όσο είναι ο Αλαφούζος στο τιμόνι της ομάδας δεν υπάρχουν πιθανότητες να ανακάμψουν αγωνιστικά οι πράσινοι και να αποκτήσουν νέο γήπεδο.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι φιλοδοξεί να ηγηθεί της ενωμένης Κεντροαριστεράς ως πρόσωπο κοινής αποδοχής από τις κινήσεις, τα κόμματα και τα αποκόμματα που θα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Ανοιξε το θέμα φιλοδοξώντας ότι θα δημιουργηθεί ντόρος, θα αυξήσει την επιρροή του στους πράσινους οπαδούς και θα ενισχυθεί το προσωπικό του προφίλ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να αποδείξει ότι βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με την κυβέρνηση, αφού ούτε αυτός δείχνει να έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Ας αφήσουμε το δήμαρχο Καμίνη στο προσωπικό του δράμα και ας δούμε τις συνέπειες της πρωθυπουργικής παρέμβασης στην περίπτωση της ΑΕΚ και στην ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς». Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό αφού τα «έγκυρα» και «λεπτομερή» ρεπορτάζ που αναφέρονταν στις συζητήσεις του Τσίπρα με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας και τη διαβεβαίωση ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας θα έχει σημαντικά οφέλη (χρηματοδότηση για υποδομές και έργα στην πόλη, χώρους πάρκινγκ κτλ.), αν ο Βασιλόπουλος υπογράψει για τα υψόμετρα προκειμένου να μην χρειαστεί να ψηφιστεί νομοθετική ρύθμιση, αντί για θετικό κλίμα δημιούργησαν προβληματισμό στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ.

Το προηγούμενο διάστημα τα «παπαγαλάκια» του Γατούλη προσπαθούσαν να πείσουν ότι όλα είναι έτοιμα για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και το μοναδικό εμπόδιο είναι ο Βασιλόπουλος που παρανομεί και δεν υπογράφει την υψομετρική μελέτη. Ξαφνικά, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας φέρεται να σηκώνει το τηλέφωνο και να συνομιλεί με τον Βασιλόπουλο, που «παρανομεί» μη υπογράφοντας για τα υψόμετρα, και να του προσφέρει σημαντικά οφέλη για να ικανοποιήσει το «δίκαιο αίτημα του κόσμου της ΑΕΚ για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια». Οσο καλοπροαίρετοι και ευκολόπιστοι και να είναι οι κιτρινόμαυροι οπαδοί, οι εντυπώσεις από μια τόσο κακοστημένη επικοινωνιακή προσπάθεια μόνο αρνητικές θα μπορούσαν να είναι. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι η κυβέρνηση έχει «έτοιμη» νομοθετική ρύθμιση, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στις φίλα προσκείμενες στον Γατούλη φυλλάδες αναμένεται να ψηφιστεί εντός του καλοκαιριού, μπορούμε να καταλάβουμε τη δυσαρέσκεια στις τάξεις των κιτρινόμαυρων οπαδών.

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης ακολουθώντας το παράδειγμα των αθηναίων συναδέλφων του προσπαθεί να εξασφαλίσει επιπλέον στρέμματα στη Θέρμη για να φτιάξει ειδικό κέντρο στο οποίο θα γίνεται η προετοιμασία ομάδων από τη Ρωσία. Οπως λέει και ο λαός, «έμαθαν πως    πηδιόμαστε, ήρθαν να πάρουν μάτι»…


Τσίπρας και Καμίνης συσκέπτονται (λέμε τώρα) για να καταλήξουν στο χώρο ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση η στήλη αναφωνεί: «χώροι υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

Εργαλειοποίηση
Επόμενο άρθρο

Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

Αθλητισμός

Σχετικά Αρθρα

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

Αθλητισμός 8 Ιούν 2026, 09:11

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

Αθλητισμός 14 Μάι 2026, 11:02

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

Αθλητισμός 12 Μάι 2026, 08:29

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

Αθλητισμός 28 Μαρ 2026, 08:26

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

Αθλητισμός 24 Φεβ 2026, 19:39
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Aναμενόμενα και μη

8 Ιούν 2026, 19:53
Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ | Το Ιράν ανακοινώνει παύση των επιχειρήσεων κατά του Ισραήλ

Προειδοποιεί για ισχυρότερη απάντηση αν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

8 Ιούν 2026, 14:57
Διεθνή

Τραμπ: «Εγώ παίρνω όλες τις αποφάσεις. Αυτός [ο Νετανιάχου] δεν είναι εκείνος που αποφασίζει»

8 Ιούν 2026, 14:32
Αθλητισμός

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

8 Ιούν 2026, 09:11
Παιδεία

Πολλαπλό βιβλίο: Παράνοια, αντιεκπαιδευτική σκοπιμότητα, άνομα συμφέροντα ή όλα μαζί;

Να διαλέξουν οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού ανάμεσα σε 257 τίτλους βιβλίων μέχρι τις 18 Ιουνίου;

8 Ιούν 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

7 Ιούν 2026, 11:15
Διεθνή

Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ

7 Ιούν 2026, 09:34
Διεθνή

«Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»

7 Ιούν 2026, 08:40
Παιδεία

Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια

7 Ιούν 2026, 07:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

H Παλαιστίνη «εισέβαλε» ορμητικά και στη Biennale

6 Ιούν 2026, 11:18
Διεθνή

Τι έρχεται μετά την καταστροφή της Γάζας; Μια απάντηση στον Γκιντεόν Λεβί

6 Ιούν 2026, 10:22
Πολιτική

Υποκλοπές-παρακολουθήσεις: Ενα ζόμπι που κυνηγάει τον Μητσοτάκη

6 Ιούν 2026, 08:50
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

6 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

5 Ιούν 2026, 20:26
Διεθνή

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

5 Ιούν 2026, 19:30
Οικονομία

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

5 Ιούν 2026, 18:52
Αγροτικά

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

5 Ιούν 2026, 10:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

Ημέρα κατά των εγκεφαλικών όγκων.

Ημέρα ωκεανών.

1949: Το FBI εκδίδει λίστα κομμουνιστών, μεταξύ των οποίων και πολλοί καλλιτέχνες.

1952: Αναχωρούν για την Κορέα τετρακόσιοι έλληνες στρατιώτες.

1963: Ιδρύεται το κίνημα νεολαίας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

1989: Δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί συνδεδεμένοι έτσι ώστε να μη γίνει έκρηξη στέλνονται μέσα σε φακέλους στους δημοσιογράφους Δ. Ρίζο στον «Ελεύθερο Τύπο» και Κυριάκο Διακογιάννη στην «Αυριανή» ως προειδοποίηση (ΕΛΑ).

2000: Εκτελείται ο βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος Στίβεν Σόντερς (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    17Ν
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Εφετείο 17Ν
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    ΕΛΑ
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Ποιοι είμαστε
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Επικοινωνία
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Όροι χρήσης
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Ποιοι είμαστε
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Επικοινωνία
  • Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo