Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη
  • Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση
  • «Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη
  • Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια
  • «Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»
  • Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Η Λεωφόρος στην Παλαιστίνη στέλνει περήφανο χαιρετισμό…
Αθλητισμός

Η Λεωφόρος στην Παλαιστίνη στέλνει περήφανο χαιρετισμό…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιούλ 2014, 00:00

Η στήλη θεωρεί ότι παραφράζοντας το στίχο από το γνωστό αντάρτικο τραγούδι, για να σχολιάσει την κίνηση συμπαράστασης του τμήματος πάλης του Παναθηναϊκού προς τον Παλαιστινιακό λαό, δεν διαπράττει ιεροσυλία. Ενα αθλητικό τμήμα δεν είναι Αλαμάνα, η Παλαιστίνη είναι Γοργοπόταμος, όταν όμως μια κίνηση ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα της αδιαφορίας και του NO POLITICA, πρέπει να εξαίρεται, έστω και καθ’ υπερβολήν.

Είναι καθήκον όλων μας να δηλώσουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας σε ένα λαό που εδώ και δεκαετίες πληρώνει βαρύ φόρο αίματος διεκδικώντας την ελευθερία του. Σε ένα λαό που δε λυγίζει, παρά το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει κυριολεκτικά «θεούς και δαίμονες». Η πρωτοβουλία των αθλητών του Παναθηναϊκού να φωτογραφηθούν πριν την προπόνησή τους κρατώντας ένα πανό με το οποίο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, είναι μια πράξη ελπίδας, που δείχνει ότι οι δεσμοί ανάμεσα στον ελληνικό και τον παλαιστινιακό λαό είναι δυνατοί και θα δυσκολευτούν να τους «σπάσουν» όσοι ονειρεύονται καλές σχέσεις και  μπίζνες στη Μεσόγειο με τους σιωνιστές.

Ψάχνοντας στα «πράσινα» site πληροφορίες για το τμήμα πάλης, βρήκαμε ότι είναι οι πρωταθλητές για το 2014 και ότι έχουν στείλει προς την ομάδα των αντιφασιστών οπαδών του Παναθηναϊκού το εξής μήνυμα, συνοδευόμενο από μια φωτογραφία του τμήματος: «Η ομάδα της πάλης του Παναθηναϊκού χαιρετίζει την ομάδα σας και σας εύχεται καλή συνέχεια στον αγώνα κατά του φασισμού και του ρατσισμού». Οπως πολύ σωστά σχολίασαν οι πράσινοι οπαδοί, «το να συμπαραστεκόμαστε σαν οπαδοί στους αθλητές του Συλλόγου είναι υποχρέωση απαράβατη. Το να συμπαραστέκονται όμως, οι αθλητές μας σε οπαδούς μας είναι ίσως μια Παναθηναϊκή (τουλάχιστον) πρωτοτυπία». Πίσω από τα «φώτα της ράμπας», οι παλαιστές του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι εκτός από μεγάλη δύναμη έχουν σε μεγάλο βαθμό ανεπτυγμένο το ένστικτο της κοινωνικής και της διεθνιστικής αλληλεγγύης και δίνουν μια δυνατή γροθιά στους No Politica οπαδούς που βάζουν την ομάδα τους πάνω από όλα.  

Την ώρα που κλείνει η ύλη της «Κ» δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το δημοσίευμα του Middle East Monitor, ότι ο Μεσούτ Οζίλ, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία και ένα από τα βασικά στελέχη της Αρσεναλ, θα δωρίσει το πριμ από την κατάκτηση του Μουντιάλ (περίπου 450.000 ευρώ) στα παιδιά της Λωρίδας της Γάζας. Ο Οζίλ έχει εκφράσει τη συμπαράστασή του στον παλαιστινιακό λαό και στο παρελθόν, όταν είχε αρνηθεί να κάνει χειραψία με παράγοντα της ΦΙΦΑ, ο οποίος είχε δημόσια εκφράσει άποψη υπέρ του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει με τιμωρία από την ΦΙΦΑ, η οποία έχει απαγορέψει ρητά την οποιαδήποτε ενέργεια ή δήλωση με κοινωνικό ή πολιτικό περιεχόμενο.

Νεότερες πληροφορίες σε δημοσίευμα της International Business Times, που επικαλείται κύκλους του ποδοσφαιριστή, αναφέρουν ότι το πριμ θα δοθεί σε κοινωνικούς φορείς της Βραζιλίας, προκειμένου να χειρουργηθούν και να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας 23 παιδιών από τη Βραζιλία. Ο αριθμός 23 είναι συμβολικός και έχει στόχο να δείξει ότι στην κατάκτηση του τροπαίου συνέβαλαν εξίσου και τα 23 μέλη της ομάδας. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη σημασία να δοθεί το πριμ για τα παιδιά της Βραζιλίας, θα είναι πολύ μεγαλύτερο το μήνυμα που θέλει να στείλει αν τα χρήματα τελικά πάνε στη Λωρίδα της Γάζας. Η προσπάθεια των σιωνιστών και του συνόλου σχεδόν των καπιταλιστικών χωρών να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να προσπαθήσουν να πείσουν ότι την ευθύνη για την αιματοχυσία την έχει η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα έχει δεχτεί ένα ισχυρό επικοινωνιακό πλήγμα, σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο.  

Σε αντίθεση με τον Μαρινάκη που κράτησε διακριτική στάση (στα ερυθρόλευκα site η είδηση «θάφτηκε» στην κυριολεξία) στην προσπάθεια του Μελισσανίδη να επιβάλει τους νόμους της μαφίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δε δείχνει την ίδια διάθεση στην περίπτωση των στημένων αγώνων και της δημιουργίας εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, στην οποία κατηγορούμενος είναι και ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Τα κιτρινόμαυρα site αναπαρήγαγαν τα δημοσιεύματα της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ και σε ορισμένα από αυτά τα κιτρινόμαυρα παπαγαλάκια άφηναν να εννοηθεί ότι ο Μελισσανίδης θα μπει μπροστά για να εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δε θα ασχολούμασταν με το θέμα, αν δεν υπήρχε σχετικό δημοσίευμα στην «Ωρα για Σπορ», που αποτελεί το ανεπίσημο όργανο της κιτρινόμαυρης διοίκησης, την Τρίτη 15-7-2014, σελ. 32 (οπισθόφυλλο) με τίτλο «Διαφθορά στο ποδόσφαιρο: Να γιατί το 2014 δεν είναι 2011». Σύμφωνα με το συντάκτη του άρθρου, το 2011 η υπόθεση δε διαλευκάνθηκε σε όλες τις πτυχές και σε όλη της την έκταση, γιατί στην ΑΕΚ η διοίκηση Αδαμίδη είχε πάρει το μήνυμα από τους μετόχους ότι είναι «τελειωμένη» και δεν μπορούσε να παίξει κανένα ρόλο, στον Παναθηναϊκό είχε μόλις τελειώσει η εποχή της πολυμετοχικότητας και η ΠΑΕ έψαχνε πρόεδρο ανάμεσα σε Βεκρή και Γόντικα και στον ΠΑΟΚ της δεύτερης θητείας Ζαγοράκη έψαχναν κάποιον ισχυρό οικονομικό επενδυτή για να «τρέξει» την ομάδα. Τρία χρόνια αργότερα, «έχουμε πρώτιστα μια ΑΕΚ με Μελισσανίδη, που από την πρώτη στιγμή έχει δημόσια συνδυάσει τη νέα του δραστηριοποίηση στην "Ενωση" με τη φιλοδοξία η ΑΕΚ να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην προσπάθεια για εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου», στον ΠΑΟΚ την ισχυρή διοίκηση Σαββίδη που βρίσκεται σε κόντρα με τους παράγοντες της ΕΠΟ και δηλώνει ότι δε θα επιτρέψει καμιά συγκάλυψη και τον Παναθηναϊκό που έχει πλέον σταθερή διοίκηση και τα οικονομικά του προβλήματα τα αντισταθμίζει με τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει ο πρόεδρός του. Κατά συνέπεια και παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση ανάμεσα στις τρεις ομάδες, όμως η καθεμία ξεχωριστά δεν θα επιτρέψει να «βαλτώσει» η υπόθεση, το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο συντάκτης είναι ότι από τη στιγμή που αλλάζουν τα δεδομένα θα αλλάξει και η τελική κατάληξη σε σχέση με το 2011.

Μετά την ήττα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ο Μελισσανίδης έχει μια ευκαιρία να μπει μπροστά και να πάρει τη ρεβάνς από τον Μαρινάκη. Η εκτίμηση είναι ότι δε θα το κάνει, γιατί πολύ δύσκολα θα στοιχειοθετηθεί κατηγορία εναντίον του ερυθρόλευκου προέδρου και ακόμη πιο δύσκολα θα καταφέρουν να τον «αποκαθηλώσουν» από την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.  Ρίχνει βεβαίως κάποιες προειδοποιητικές βολές, κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με το θέμα του γηπέδου και την κίνηση των εισιτήριων διάρκειας, όμως στη συνέχεια θα αφήσει «να μιλήσει η Δικαιοσύνη».

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ: Την επόμενη Τετάρτη η ΠΑΕ ΑΕΚ θα δώσει συνέντευξη Τύπου «εφ’ όλης της ύλης». Στα «κιτρινόμαυρα» site έχει πέσει παγωμάρα και οι περισσότεροι απ’ αυτούς που σχολιάζουν την είδηση προβλέπουν ότι θα ανακοινώσει καθυστερήσεις στο αρχικό χρονοδιάγραμμα και ότι οι μπουλντόζες θα καθυστερήσουν να πιάσουν δουλειά.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑρχολίπαρος
Επόμενο άρθρο Κινούμενη άμμος η Γάζα για τους Σιωνιστές

Σχετικά Αρθρα

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

Αθλητισμός 12 Οκτ 2025, 20:40

Η Εθνική Ελπίδων σπάει το δόγμα του «No Politica» και μας βάζει δύσκολα

Αθλητισμός 11 Οκτ 2025, 20:34

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 6 Οκτ 2025, 19:37

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

Αθλητισμός 15 Σεπ 2025, 11:25

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 14 Σεπ 2025, 11:42
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Πολιτισμός

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

14 Οκτ 2025, 10:49
Διεθνή

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

14 Οκτ 2025, 10:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

13 Οκτ 2025, 19:39
Διεθνή

Τραμπ: «Ο πόλεμος στη Γάζα τελείωσε»

Υποχρέωσε τον Νετανιάχου να επαναλάβει το ίδιο

13 Οκτ 2025, 13:26
Καταστολή

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

13 Οκτ 2025, 11:53
Διεθνή

Αρχισε η ανταλλαγή κρατούμενων ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και τους σιωναζιστές

13 Οκτ 2025, 11:37
Διεθνή

Η Αντίσταση ξεπαστρεύει τους δωσίλογους

Γενική αμνηστία σε όσους δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, εφόσον παραδοθούν εντός μιας εβδομάδας

13 Οκτ 2025, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Τα σιωνιστικά μίντια περνάνε πριονοκορδέλα τον Νετανιάχου και θρηνούν για την «επάνοδο της Χαμάς»

12 Οκτ 2025, 22:25
Διεθνή

Δωσίλογοι απήγαγαν και δολοφόνησαν παλαιστίνιο δημοσιογράφο στην Πόλη της Γάζας

12 Οκτ 2025, 21:03
Αθλητισμός

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

12 Οκτ 2025, 20:40
Διεθνή

Πιο γρήγοροι από τους Κινέζους…

12 Οκτ 2025, 19:48
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

Ημέρα αγρότισσας.

Ημέρα πλυσίματος χεριών.

Ημέρα τυφλών.

1907: Η Εβστιλία Ρογκοζινίκοβα εκτελεί τον διευθυντή των φυλακών της Πετρούπολης, Μαξιμόφσκι.

1920: Φασίστες πυρπολούν τα γραφεία σοσιαλιστικής εφημερίδας στην Τεργέστη (Ιταλία).

1945: Εκτελείται για προδοσία ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Πιερ Λαβάλ.

1951: Δολοφονείται ο πακιστανός πρωθυπουργός Λιακουάτ Αλή Χαν.

1973: Σε έφοδο τανκς κατά φοιτητών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη σκοτώνονται πάνω από τριακόσια άτομα.

1979: Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον στην πρώτη παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo