Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
  • Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση
  • Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020
  • Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες
  • Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ασθενοφόρο με πλήρωμα ένα φαντάρο και μια εργαζόμενη γενικών καθηκόντων!
Υγεία

Ασθενοφόρο με πλήρωμα ένα φαντάρο και μια εργαζόμενη γενικών καθηκόντων!

Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Αυγ 2023, 06:24

Δεν έχουμε σε καμιά εκτίμηση τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΠΟΕΔΗΝ και τον πολυπράγμονα πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο, που έχει καταφέρει να στήσει ένα μεγάλο δίκτυο προσωπικών επαφών στα ΜΜΕ και να είναι «πανταχού παρών», παντού όπου κυρίως οι ραδιοφωνιτζήδες χρειάζονται επειγόντως έναν «ειδικό». Για να καταλάβετε τι εννοούμε: η ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ δεν περιορίστηκε να εκφράσει «τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη», αλλά χαρακτήρισε «ανεκτίμητη τη συμβολή της στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στη χώρα μας». Το αποκορύφωμα στην κατάληξη της ανακοίνωσης: «Παρότι η ΠΟΕΔΗΝ διαφωνεί με την μετατροπή σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά της Μαριάννας Βαρδινογιάννη»! Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ο Γιαννάκος και η παρέα του. Δηλαδή, με το μαγαζί της Βαρδινογιάνναινας.

Στην ανακοίνωση που ακολουθεί, όμως, παρουσιάζονται γεγονότα. Την παραθέτουμε γιατί επιβεβαιώνει αυτά που είχαμε αναφέρει όταν η κυβέρνηση προώθηση με ΠΝΠ τη χρησιμοποίηση πυροσβεστών και στρατιωτικών στα πληρώματα του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΚΑΒ: Το εξαθλιώνουν σκόπιμα για να προωθήσουν την ιδιωτικοποίηση

Αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ (η έμφαση δική μας):

«Εχουμε επισημάνει τις τραγικές ελλείψεις και το φετινό καλοκαίρι στους υγειονομικές μονάδες και στο ΕΚΑΒ στα νησιά μας. Η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να αντιστραφεί με μετακινήσεις γιατρών, νοσηλευτών, διασωστών. Θα διορθωθεί εάν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της υποστελέχωσης στη ρίζα τους.

Δηλαδή αν διορθώσουμε τους χαμηλούς μισθούς που δεν καλύπτουν το κόστος διαβίωσης, τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας, την έλλειψη ορίων στη λειτουργία του ιδιωτικού τομέα, την έλλειψη κινήτρων στους υγειονομικούς, τη μη ένταξή μας στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, την μη συνδρομή των τοπικών αρχών στη παροχή στέγης, την μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Οι μαζικές αποχωρήσεις προς το εξωτερικό και προς συνταξιοδότηση είναι απόρροια των παραπάνω λόγων. Ποιος θα πάει σε νησί να δουλέψει με μισθούς 1.850 ευρώ για γιατρό και 800 ευρώ για νοσηλευτή, διασώστη;

Η κυβέρνηση με την ΠΝΠ επιχείρησε να βελτιώσει την κατάσταση στις διακομιδές μετακινώντας προσωρινά προσωπικό από τις Ενοπλες Δυνάμεις ως οδηγούς ασθενοφόρων για να καλύψει τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ. Εναν μήνα μετά η κατάσταση ελάχιστα βελτιώθηκε στα νησιά. Οχι από ένστολους, αλλά από μετακινήσεις διασωστών του ΕΚΑΒ. Στα μεγάλα τουριστικά νησιά δεν υπάρχει καμία ενίσχυση των τομέων του ΕΚΑΒ με ένστολους.

Με μετακινήσεις διασωστών-πληρωμάτων ασθενοφόρων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αδειών τους το ΕΚΑΒ προσπαθεί και φέτος να ενισχύσει τους τομείς του ΕΚΑΒ στα νησιά. Ετσι μπορεί και επιχειρεί ένα ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση και κάποιες βάρδιες και δεύτερο. Ο στόχος για δύο ασθενοφόρα τη βάρδια δεν επετεύχθη. Ο,τι συμβαίνει δηλαδή τα τελευταία χρόνια. Στους σταθμούς του ΕΚΑΒ στα νησιά δεν εμφανίσθηκε κανείς ένστολος και σωστά αφού δεν το επιτρέπει ο κανονισμός λειτουργίας του ΕΚΑΒ.

Εάν συνέβαινε θα είχαμε πληθώρα ποινικών διώξεων σε διασώστες και ένστολους. Επιπρόσθετα ως ενίσχυση του ΕΚΑΒ στα νησιά επιλέχθηκε από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 20 Αυγούστου να επιχειρούν Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ.

Μόνο για ένα μήνα. Επιχειρούν μία βάρδια το 24ωρο για πέντε ημέρες την εβδομάδα, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα νησιά που ενισχύθηκαν με μοτοσυκλέτα είναι η Σύρος, η Νάξος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κως και η Τήνος. Στη Ρόδο ξεκίνησε φέτος η λειτουργία της Μοτοσυκλέτας του ΕΚΑΒ.

Παρ’ όλες αυτές τις παρεμβάσεις δεν επετεύχθη ο στόχος στα νησιά των δύο ασθενοφόρων ανά βάρδια όλο το 24ωρο.

Ενστολοι μετακινήθηκαν με φύλλα πορείας σε Κέντρα Υγείας κατ’ εφαρμογή της ΠΝΠ που δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα στις διακομιδές στις περιοχές ευθύνης των. Σε αυτές τις περιοχές δεν υπάρχει ΕΚΑΒ. Οι διακομιδές γίνονται από τα Κέντρα Υγείας.

Με την εμπλοκή των ενστόλων στις διακομιδές των Κέντρων Υγείας κατ’ εφαρμογή της ΠΝΠ δημιουργήθηκαν περισσότερα προβλήματα παρά λύθηκαν.

Λόγω πυρκαγιών δεν εμφανίσθηκε κανείς πυροσβέστης στα Κέντρα Υγείας για διακομιδές και πολύ σωστά.

Εμφανίσθηκαν με φύλλα πορείας μόνιμοι οπλίτες (ΕΠΟΠ) οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με διακομιδές. Εκπαιδεύθηκαν λίγες ώρες σε μία ημέρα από στελέχη του ΕΚΑΒ. Τι να μάθουν σε μία ημέρα;

Οταν παρήλθε ο πρώτος μήνας αντικαταστάθηκαν από το Στρατό από άλλους μόνιμους οπλίτες που επίσης δεν γνωρίζουν από διάσωση. Πάνω δηλαδή που πήγαιναν οι πρώτοι κάτι να μάθουν αντικαταστάθηκαν.

Οι μόνιμοι οπλίτες αισθάνονται ανασφάλεια και μας το λένε να κάνουν διακομιδές χωρίς να γνωρίζουν.

Στην Τήνο οι δύο ένστολοι του πολεμικού ναυτικού που επιλέχθηκαν να κάνουν διακομιδές αρνήθηκαν εγγράφως στο πολεμικό ναυτικό προβάλλοντας τη μη γνώση στις διακομιδές και τώρα προσπαθούν να βρουν άλλους για να επιχειρούν δύο ασθενοφόρα το Δεκαπενταύγουστο. Στο δεύτερο ασθενοφόρο το πλήρωμα θα αποτελείται από δύο άσχετους από διάσωση. Ενας ένστολος και ένας υπάλληλος του Κέντρου Υγείας. 

Ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας και ετοιμάζουν καταγγελία. Οι αργίες των ενστόλων ως διασώστες δεν πληρώνονται από τον Στρατό και διαμαρτύρονται για το πρόγραμμα υπηρεσίας. Με τη ΠΝΠ στις διακομιδές εμπλέκεται το πάσης φύσεως υγειονομικό προσωπικό. Εχει γίνει διακομιδή ασθενούς με ασθενοφόρο τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής της ΠΝΠ στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου Λέσβου που το πλήρωμα ήταν ένας ένστολος και μία συνάδελφος Γενικών καθηκόντων υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

ΛΥΣΗ:

ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΤΩΡΑ».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο ΣτΕ ακύρωσε την αδειοδότηση δημιουργίας ΚΕΔ προσφύγων στην Πλάτη-Βάστρια Λέσβου

Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Επόμενο άρθρο Με Κωστούρο και Καμπόσο θα τους ρίξουμε στο βόθρο

Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σχετικά Αρθρα

152 ασθενείς σε ράντζα στο «Αττικόν» σε μια εφημερία!

Υγεία 30 Σεπ 2025, 11:26

Μονάρχη στο Παίδων «Π&Α Κυριακού» προσπαθεί να εγκαταστήσει ο αυτοκράτορας της Υγείας Γεωργιάδης

Ιταμό τελεσίγραφο Γεωργιάδη στο ΔΣ του Νοσοκομείου-Ιδρύματος

Υγεία 24 Σεπ 2025, 10:04

Καιάδας για τα άτομα με αναπηρία

Υγεία 1 Σεπ 2025, 14:13

Σε φιάσκο ολκής κατέληξε η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ

Εδωσαν τη «δουλειά» σε ιδιώτη με 11 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια

Υγεία 26 Ιούλ 2025, 06:32

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

Υγεία 5 Ιούλ 2025, 07:30

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Αγροτικά

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

8 Οκτ 2025, 11:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Δύο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα: Οι σιωνιστές θυμούνται την «προφητεία του Σινουάρ»

7 Οκτ 2025, 14:55
Διεθνή

Δυο χρόνια από τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα, δυο χρόνια τερατώδους ψευδολογίας

Χαμάς: Οι θέσεις μας για την Επιχείρηση Καταιγίδα του Αλ-Ακσα

7 Οκτ 2025, 13:24
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο 17Ν

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • ΕΛΑ

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Ποιοι είμαστε

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Επικοινωνία

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

  • Όροι χρήσης

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    Τα οικτρά αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo