Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη
  • Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα
  • Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη
  • Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Απάντηση της Αντίστασης στη συμφωνία-πλαίσιο του Παρισιού: στη συμφωνημένη εθνική γραμμή
Διεθνή

Απάντηση της Αντίστασης στη συμφωνία-πλαίσιο του Παρισιού: στη συμφωνημένη εθνική γραμμή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Φεβ 2024, 22:20

Στον επίσημο ιστότοπο του Κινήματος Χαμάς ανέβηκε πριν από λίγο η εξής λακωνική ανακοίνωση:

Το Κίνημα Χαμάς παρέδωσε στους αδελφούς στο Κατάρ και την Αίγυπτο την απάντησή του σχετικά με τη συμφωνία-πλαίσιο, αφού ολοκλήρωσε τις διαβουλεύσεις στην ηγεσία του Κινήματος και με τις οργανώσεις της Αντίστασης.

Το Κίνημα αντιμετώπισε την πρόταση με θετικό πνεύμα, εφόσον διασφαλίζεται συνολική και πλήρης κατάπαυση του πυρός, τερματιστεί η επιθετικότητα κατά του λαού μας, εξασφαλιστεί ανακούφιση, καταφύγιο και ανοικοδόμηση, άρση της πολιορκίας στη Λωρίδα της Γάζας και ολοκλήρωση της ανταλλαγής αιχμαλώτων.

Εκτιμούμε τον ρόλο των αδελφών μας στην Αίγυπτο, το Κατάρ και όλες τις χώρες που επιδιώκουν να σταματήσουν τη βάναυση επίθεση εναντίον του λαού μας.

Χαιρετίζουμε το λαό μας και τη θρυλική σταθερότητα και γενναία αντίστασή του, ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας, και εβαιώνουμε ότι εμείς στο Κίνημα Χαμάς μαζί με όλες τις εθνικές δυνάμεις και οργανώσεις συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το λαό μας, στο δρόμο για τον τερματισμό της κατοχής και την αποκατάσταση των νόμιμων εθνικών του δικαιωμάτων στη γη και τα ιερά του.

Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης – Χαμάς

Τρίτη: 25 Ρατζάμπ 1445 ΑΧ
Αντίστοιχα: 06 Φεβρουαρίου 2024 μ.Χ.

Δε χρειάζεται κόπος για να διαβάσει κανείς πίσω από τις γραμμές αυτής της διπλωματικής ανακοίνωσης. Η απάντηση που έδωσε η Χαμάς, εξ ονόματος όλων των οργανώσεων της Αντίστασης, εμμένει στην εθνική γραμμή: μόνιμη κατάπαυση του πυρός, απόσυρση του σιωναζιστικού στρατού από τη Γάζα, εισαγωγή βοήθειας για το λαό που λιμοκτονεί, επιστροφή των εκτοπισμένων στις εστίες τους, ελευθερία μετακίνησης σε ολόκληρη τη Λωρίδα, άρση του αποκλεισμού, ανοικοδόμηση.

Οι Καταριανοί διαμεσολαβητές σήκωσαν πανηγυρικές σημαίες. Ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών δήλωσε:

Λάβαμε απάντηση από τη Χαμάς σχετικά με τη συμφωνία, ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει παρατηρήσεις και είναι γενικά θετικό. Η απάντηση της Χαμάς εμπνέει αισιοδοξία, αλλά δεν θα υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες τώρα, λόγω της ευαισθησίας του θέματος. Η θέση του Κατάρ ήταν ξεκάθαρη από την αρχή. Ζητήσαμε τον τερματισμό του πολέμου και την αποφυγή επέκτασης της σύγκρουσης. Το μήνυμά μας προς όλα τα μέρη είναι η ανάγκη για αυτοσυγκράτηση και αποφυγή επέκτασης της σύγκρουσης. Υπάρχει περαιτέρω διαπραγμάτευση για τη συμφωνία και επιδιώκουμε να καταλήξουμε σε συναίνεση το συντομότερο δυνατό.

Ο παμπόνηρος Καταριανός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είχαμε μια σειρά συναντήσεων τις τελευταίες εβδομάδες στη Ντόχα και στην Ουάσιγκτον. Εβαλε, δηλαδή και τους Αμερικάνους στο παιχνίδι.

Ο Μπλίνκεν, που βρίσκεται για πέμπτη φορά στη Μέση Ανατολή (Παγκράτι-Κολιάτσου έχει κάνει τη διαδρομή από την Ουάσινγκτον στις μεσανατολικές πρωτεύουσες) δήλωσε:

Εξετάζουμε την απάντηση της Χαμάς στη συμφωνία πλαίσιο και θα το συζητήσω με την ισραηλινή κυβέρνηση την Τετάρτη. Η απάντηση της Χαμάς έχει παραδοθεί και στην ισραηλινή κυβέρνηση. Θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά, αλλά οι ΗΠΑ συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία. Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε εκεχειρία για να συνεχίσουν να χτίζουν τη διπλωματική οδό προς μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη. Η επίτευξη συμφωνίας για τους ομήρους είναι ο καλύτερος δρόμος για μια εκτεταμένη εκεχειρία. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συζητήσω τη συμφωνία πλαίσιο με το Ισραήλ για την ανανέωση και επέκταση της εκεχειρίας στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων. Είναι απαραίτητο να τεθεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για τη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους!

Δηλώσεις έκανε και ο Μπάιντεν από την Ουάσινγκτον:

Υπάρχει κάποια κίνηση προς μια συμφωνία για την απελευθέρωση των ομήρων και τη διακοπή των μαχών στη Γάζα. Υπάρχει απάντηση από τη Χαμάς στη συμφωνία πλαίσιο, οι διαπραγματεύσεις για τους ομήρους συνεχίζονται και δεν θέλω να μπω στις λεπτομέρειές τους τώρα.

Στα σιωνιστικά Μίντια άρχισε το κλάμα: Υπάρχει πολύ μεγάλη αμερικανική πίεση σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία και να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο με τη Χαμάς απέναντί μας.

Το Κανάλι 13, επικαλέστηκε «ισραηλινό αξιωματούχο»: Η απάντηση της Χαμάς σημαίνει ότι η συμφωνία παρατείνεται και δεν θα σταματήσουμε τον πόλεμο.

Η Yedioth Ahronoth επικαλέστηκε «ανώτερους ισραηλινούς αξιωματούχους»: «Επιφανειακά, η Χαμάς είπε ναι στο πλαίσιο, αλλά έθεσε αδύνατους για εμάς όρους. Σε κάθε περίπτωση, το Ισραήλ δεν θα σταματήσει να πολεμά. Με τους αδύνατες για εμάς όρους, η απάντηση της Χαμάς μοιάζει με αρνητική απάντηση».

Αυτά είναι τα δεδομένα τις πρώτες ώρες μετά την παράδοση από τη Χαμάς της απάντησης της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη συμφωνία πλαίσιο του Παρισιού. Οπως γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο μας, αυτές είναι διαπραγματεύσεις για γερά νεύρα και για πολιτικές δυνάμεις με αρχές. Δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς τις δηλώσεις που κάνουν οι Καταριανοί, οι Αμερικανοί και οι σιωναζιστές. Ιδιαίτερα οι τελευταίοι που βρίσκονται μπροστά στην επισημοποίηση της ήττας τους.

Το μπαλάκι βρίσκεται τώρα στο δικό τους γήπεδο, καθώς η Αντίσταση έθεσε τους όρους της σε μια συμφωνία τερματισμού του πολέμου, στη διαμόρφωση της οποίας η ίδια δεν συμμετείχε. Στο Παρίσι η σιωνιστική πλευρά εκπροσωπούνταν από τρεις αξιωματούχους, με επικεφαλής τον αρχηγό της Μοσάντ. Η Αντίσταση ήταν απούσα. Τώρα μιλάει για πρώτη φορά επί της συμφωνίας. Θέλει τερματισμό του πολέμου, αλλά με σαφείς και συγκεκριμένους όρους.

Προς το παρόν, πέρα από τη συμφωνημένη εθνική γραμμή της Αντίστασης, που κατατέθηκε από τη Χαμάς, σημειώνουμε πως όλοι διαπραγματεύονται με τη Χαμάς. Και οι σιωναζιστές και οι Αμερικανοί, που διακήρυσσαν ότι στόχος τους είναι η εξάλειψη της Χαμάς, δηλαδή της Αντίστασης. Και μόνο αυτό το γεγονός αποτελεί προκαταρκτική αναγνώριση της ήττας τους. Οταν διαπραγματεύεσαι μ’ αυτόν που έβαλες ως στόχο να εξαλείψεις μέσω ενός βάρβαρου πολέμου, σημαίνει πως δεν τον νίκησες αλλά σε νίκησε.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροKρίση και πολιτική κινητικότητα στη σιωνιστική οντότητα
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 7 Φλεβάρη

Σχετικά Αρθρα

Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Διεθνή 4 Οκτ 2025, 14:41

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι

Διεθνή 4 Οκτ 2025, 12:41

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!

Διεθνή 3 Οκτ 2025, 13:23

Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα

Διεθνή 3 Οκτ 2025, 12:05

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 22:54

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 2 Οκτ 2025, 14:33
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

5 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

4 Οκτ 2025, 14:41
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι

4 Οκτ 2025, 12:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

4 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη

3 Οκτ 2025, 21:24
Κόντρες

Φτου σου, Δούκα

3 Οκτ 2025, 15:04
Διεθνή

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!

3 Οκτ 2025, 13:23
Διεθνή

Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα

3 Οκτ 2025, 12:05
Πολιτική

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

3 Οκτ 2025, 09:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

Ημέρα κατά της πορνείας.

Ημέρα των εκπαιδευτικών.

Βουλγαρία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1908).

Αζόρες, Γουινέα-Μπισάου, Πορτογαλία: Ημέρα δημοκρατίας (1910).

Ινδονησία: Ημέρα στρατού.

Λεσότο: Ημέρα αθλητισμού.

1935: Εισβολή παρακρατικών στα γραφεία του Αγροτικού Κόμματος και της εφημερίδας «Πατρίς».

1970: Εκρηξη βόμβας πενήντα μέτρα μακριά από το γραφείο του Γ. Παπαδόπουλου, συνελήφθη ο αμερικανός βομβιστής.

1975: 26 νεκροί σε επίθεση αριστερών ανταρτών στο Επιτελείο Στρατού του Μπουένος Άιρες.

1986: Βόμβες σε τρεις εφορίες (Μαρούσι, Μπραχάμι, Νέα Ιωνία) και στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Νομαρχίας Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo