Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες
  • Τα παλαιστινιακά όπλα στον Λίβανο και η ξεφτίλα του Μαχμούντ Αμπάς
  • Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
  • Σαν σήμερα 23 Αυγούστου
  • Σιωναζιστικός στρατός: Εφτιαξε βίντεο μαϊμού για να καλύψει την ξεφτίλα του από τους μαχητές Αλ-Κασάμ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Πιάνουν τη μαρίδα, αφήνουν τους καρχαρίες
Αγροτικά

Πιάνουν τη μαρίδα, αφήνουν τους καρχαρίες

Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Οκτ 2021, 15:55

Εδώ και πολύ καιρό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λιβανός και ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου έχουν στήσει μια «φάμπρικα» διαχείρισης της νοθείας και των ελληνοποιήσεων σε ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα, που σκοπό έχει από τη μια να δείχνει ότι δήθεν γίνονται εντατικοί έλεγχοι και από την άλλη να κλείνει το μάτι στους κάθε είδους «μαϊμουδιάρηδες» (ιδιαίτερα αν αυτοί είναι ισχυρές γαλακτοβιομηχανίες και τυροκομικές επιχειρήσεις).

Η «φάμπρικα» αυτή συνίσταται από την επιλεκτική λήψη αποφάσεων από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, κατά παράβαση κάθε νόμιμης διαδικασίας, παρακάμπτοντας ακόμα και το ΔΣ του Οργανισμού, οι οποίες στη συνέχεια ανακοινώνονται με πανηγυρικό τρόπο από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΑΑΤ, συνοδευόμενες συχνά και από… ηρωικές δηλώσεις του Λιβανού για… το μαχαίρι που θα φτάσει στο κόκαλο.

Μόνο τον τρέχοντα μήνα, έχουμε τρία τέτοια πανηγυρικά Δελτία Τύπου από τον Λιβανό. Τα καταγράφουμε:

12.10.21: «Στον εισαγγελέα εταιρεία για “ελληνοποίηση“ 7,7 τόνων βουλγάρικου τυριού-Ποινές και αφαίρεση πιστοποίησης». Σε τυροκομείο της Εδεσσας (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ) βρέθηκαν στα ψυγεία 7.766 κιλά πρόβειου τυριού Βουλγαρίας, συσκευασμένα ως «FETA MEANDROS» (η ετικέτα ήταν στα γερμανικά). Το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑΤ αναφέρει ότι «ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αποφάσισε:

  • τη μη ανανέωση της Πιστοποίησης της επιχείρησης και την απένταξή της από το Σύστημα Ελέγχου και Πιστοποίησης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, σε ότι αφορά την παραγωγή, συσκευασία και εμπορία του προϊόντος “ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.“
  • την παραπομπή της επιχείρησης στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών & Παραβάσεων προϊόντων Π.Ο.Π./Π.Γ.Ε. του Υ.Π.Α.Α.Τ. για επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
  • την παραπομπή της υπόθεσης στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, για διερεύνηση τυχόν ποινικής της διάστασης».

19.10.21: «Ανάκληση πιστοποίησης ΠΟΠ σε εταιρεία ελαιολάδου». Το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑΤ αναφέρει ότι «εντοπίστηκε η διακίνηση στην αγορά της Βρετανίας 20.620 Kg μη πιστοποιημένου “εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου“, ως “Ελαιόλαδο Καλαμάτας Π.Ο.Π.“, με την επισήμανση “Extra Virgin Olive Oil PDO Kalamata”, από την επιχείρηση “ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΑΕ“ – “HELLENIC CROPS Α.Ε.“». Και καταλήγει ότι «ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αποφάσισε:

  • Την ανάκληση πιστοποίησης της επιχείρησης “ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΑΕ“ – “HELLENIC CROPS Α.Ε.“, σε ό,τι αφορά την εμπορία με ιδιωτική ετικέτα του προϊόντος “Ελαιόλαδο Καλαμάτας Π.Ο.Π.“
  • Την παραπομπή της επιχείρησης στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών & Παραβάσεων προϊόντων Π.Ο.Π./Π.Γ.Ε. του Υ.Π.Α.Α.Τ. για επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κάλεσε την επιχείρηση να προβεί άμεσα σε ανάκληση όλων των τυποποιημένων προϊόντων, τα οποία διακινήθηκαν στη Βρετανία με την ανωτέρω επισήμανση “Extra Virgin Olive Oil PDO Kalamata”».

22.10.21: «Παραπομπή επιχείρησης για πώληση Π.Ο.Π./Π.Γ.Ε. χωρίς άδεια». Η επιχείρηση δεν είναι καταχωρημένη στο «Μητρώο εγκεκριμένων επιχειρήσεων και δικαιούχων Χρήσης των Ενδείξεων Π.Ο.Π. & Π.Γ.Ε» και τοποθέτησε και διέθεσε στην αγορά ελιές, που έφεραν επί της ετικέτας τους την ένδειξη «ΘΡΟΥΜΠΑ τΘAΣΟΥ ΠΟΠ» και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που έφερε επί της ετικέτας του την ένδειξη «ΘΑΣΟΣ ΠΓΕ», κάνοντας κατάχρηση των καταχωρημένων ονομασιών «ΘΡΟΥΜΠΑ ΘAΣΟΥ ΠΟΠ» και «ΘΑΣΟΣ ΠΓΕ». Το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΑΤ αναφέρει ότι «ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ αποφάσισε την παραπομπή της επιχείρησης “ΚΑΛΤΣΑΣ Μ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ“ στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών & Παραβάσεων προϊόντων Π.Ο.Π./Π.Γ.Ε. του Υ.Π.Α.Α.Τ. για επιβολή κυρώσεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

Sleepers…

Ισως κάποιος μας ρωτήσει: «Μα καλά, εσείς που τόσον αγώνα έχετε δώσει ενάντια στις ελληνοποιήσεις, τη νοθεία και την παραγωγή “μαϊμού“ προϊόντων, τι πρόβλημα έχετε με κάποιους -έστω λίγους- που τους έπιασαν στα πράσα»;

Οσοι/ες έχετε δει την -κλασική πλέον- ταινία «Sleepers» του Μπάρι Λέβινσον θυμάστε ασφαλώς πώς ένας εισαγγελέας της Νέας Υόρκης εμφανίστηκε ως σκληρός κατήγορος δύο γκάνγκστερ που κατηγορούνταν για φόνο, οργανώνοντας όμως μια δίκη που θα οδηγούσε -και οδήγησε- στην αθώωσή τους, γιατί ήταν παιδικοί του φίλοι και αυτός που είχαν σκοτώσει ήταν ο βασανιστής και βιαστής όλων τους στο αναμορφωτήριο ανηλίκων όπου είχαν κλειστεί όταν ήταν παιδιά. 

Ο εισαγγελέας της ταινίας, βέβαια, οργάνωσε μια δίκη υπονομευμένη, γιατί θεωρούσε -και δικαίως- απόδοση δικαιοσύνης τη θανάτωση του βασανιστή και βιαστή τους. Ομως δεν είναι όλες οι υπονομευμένες διαδικασίες «για καλό σκοπό». Συνήθως είναι για το αντίθετο.

Μια ελεγκτική διαδικασία, λοιπόν, μπορεί να εμφανίζεται σαν άτεγκτη, στην ουσία όμως να είναι υπονομευμένη. Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη «φάμπρικα» που έχουν στήσει ο υπουργός ΑΑΤ με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Εξηγούμαστε ευθύς αμέσως.

Κάθε ελεγκτική διαδικασία, είτε ποινική είτε διοικητική, υπάγεται σε κανόνες που έχουν καθοριστεί με νόμους και υπουργικές αποφάσεις. Κάθε παραβίαση αυτών των κανόνων συνεπάγεται ακύρωση της διαδικασίας. Αν μάλιστα η διαδικασία είναι διοικητική, ο ελεγχόμενος έχει τη δυνατότητα της προσφυγής στις διαδικασίες των διοικητικών δικαστηρίων.

Σε ό,τι αφορά τους ελέγχους για ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα, η διαδικασία ορίζεται από την ΚΥΑ 261611 (ΦΕΚ Β406/22.3.2007) των υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Από την πρώτη κιόλας παράγραφο του άρθρου 13 της ΚΥΑ γίνεται σαφές ότι «οι διοικητικές κυρώσεις και τα πρόστιμα που αναφέρονται στο άρθρο 12 της παρούσας επιβάλλονται με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω» (όλες οι εμφάσεις είναι δικές μας).

Η διαδικασία προβλέπει τη σύσταση και λειτουργία Πρωτοβάθμιας τριμελούς Επιτροπής Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων (αποτελείται από υπηρεσιακούς παράγοντες αποκλειστικά του ΥΠΑΑΤ) και Δευτεροβάθμιας τριμελούς Επιτροπής Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων (αποτελείται και αυτή αποκλειστικά από υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΑΑΤ). Στις συνεδριάσεις των Επιτροπών παρίσταται «ως εισηγητής, χωρίς δικαίωμα ψήφου, εκπρόσωπος του ΟΠΕΓΕΠ» (σήμερα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ που έχει απορροφήσει τον παλιό ΟΠΕΓΕΠ).

Η τελεσίδικη απόφαση των Επιτροπών Εξέτασης Παρατυπιών «καθίσταται οριστική μετά την επικύρωση από τον Υπουργό ΑΑΤ σχετικού σχεδίου απόφασης που συντάσσει το Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ και ΕΠΠΕ της Δ/νσης Βιολογικής Γεωργίας του ΥπΑΑΤ. Η απόφαση του Υπουργού ΑΑ&Τ κοινοποιείται άμεσα από το Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ και ΕΠΠΕ της Δ/νσης Βιολογικής Γεωργίας του ΥπΑΑΤ στον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία με αποδεικτικό παραλαβής, στον ΟΠΕΓΕΠ (σ.σ. σήμερα στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) καθώς και στις αρμόδιες υπηρεσίες για την εκτέλεσή της».

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, λοιπόν, δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιβάλει κυρώσεις σε παρανομούντες. Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι ελεγκτικός μηχανισμός. Εάν διαπιστώσει παράβαση στέλνει έγγραφο στον υπουργό, ο οποίος παραπέμπει την ελεγχόμενη επιχείρηση στην Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων. Εκπρόσωπος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ παρίσταται ως εισηγητής και χωρίς δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων (κάτι σαν τους εισαγγελείς στην ποινική δίκη, οι οποίοι προτείνουν αλλά δεν ψηφίζουν). Οι Επιτροπές εξετάζουν την υπόθεση (σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, αν χρειαστεί) και αποφασίζουν. Ομως, την οριστική απόφαση παίρνει αποκλειστικά ο υπουργός.

Eδώ, όμως, έχουμε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ να μην ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να ανακοινώνει μόνος του διοικητικές κυρώσεις, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στους παραβάτες να κινούνται με δικαστικές διαδικασίες (συχνά κατεπείγουσες), κερδίζοντας μια εύκολη νίκη.

Μάλιστα, οι αποφάσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ δεν δημοσιοποιούνται, όπως δεν δημοσιοποιούνται και οι διαδικασίες που κινούν οι παραβάτες κατ’ αυτών των έωλων αποφάσεων. Ετσι, δεν ξέρει κανείς, ούτε αν πράγματι υπήρξαν αυτές οι αποφάσεις και δεν είναι απλώς ένα πυροτέχνημα για λόγους κυβερνητικής προπαγάνδας.

Είναι χαρακτηριστική η υπόθεση της γαλακτοβιομηχανίας ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ που πιάστηκε να έχει εξαγάγει στη Γερμανία «μαϊμού» φέτα. Ανακοινώθηκε με πολλά ταρατατζούμ ότι με προσωπική απόφαση του διευθύνοντας συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ αποφασίστηκε «προσωρινή ανάκληση της πιστοποίησης» για την παραγωγή Φέτας ΠΟΠ. Οταν, όμως, έγιναν ερωτήσεις στη Βουλή από συριζαίους και κιναλίτες βουλευτές, σε έγγραφο με την υπογραφή του προέδρου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, που κατέθεσε ο Λιβανός απαντώντας στους βουλευτές, δεν αναφερόταν τίποτα περί «προσωρινής ανάκλησης της πιστοποίησης».

Εμείς είχαμε μιλήσει τότε για παιχνίδια αποπροσανατολισμού από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Σύντομα επιβεβαιωθήκαμε, καθώς ανακλήθηκε η υποτιθέμενη προσωρινή ανάκληση της πιστοποίησης, μπήκε στην εταιρία ένα πρόστιμο από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων (που μπορεί να το κατεβάσει η Δευτεροβάθμια Επιτροπή ή να το κατεβάσει ο υπουργός ή να το αμφισβητήσει στα διοικητικά δικαστήρια η εταιρία, αν το εγκρίνει ο υπουργός – αυτός έχει τον τελικό λόγο, όπως είδαμε) και η ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ, μολονότι ήταν υπότροπη στην παραγωγή «μαϊμού» φέτας, συνέχισε το… θεάρεστο έργο της. Αποτέλεσμα; Δεν πέρασε ούτε δίμηνο και ο ΕΦΕΤ βρήκε στις αποθήκες της και δέσμευσε σαράντα τόνους «μαϊμού» φέτας!

Υπάρχει, όμως, και ένα ακόμη ζήτημα. Δεν είναι μόνο ότι ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ δεν δικαιούται να επιβάλει κυρώσεις. Υπάρχει και η παράκαμψη του ΔΣ του Οργανισμού, που είναι το μόνο αρμόδιο να εξετάζει τις εκθέσεις των ελεγκτικών οργάνων και να αποφασίζει αν θα παραπέμψει τους παραβάτες στον υπουργό, ώστε να εξεταστούν οι υποθέσεις τους από τις Επιτροπές Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων (με τη διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω).

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου δεν έχει ενημερώσει το ΔΣ του Οργανισμού και δεν έχει θέση στην κρίση του τις (υποτιθέμενες) προσωπικές αποφάσεις του για «προσωρινές ανακλήσεις πιστοποίησης».

Ετσι, η διαδικασία, εκτός από νομικά υπονομευμένη, είναι και θεσμικά στεγανοποιημένη, ώστε να τη χειρίζεται αποκλειστικά το δίδυμο Λιβανός-Χατζηνικολάου. Αυτοί κάνουν όλο το παιχνίδι, καθαρά για λόγους προπαγάνδας, κλείνοντας το μάτι στους «μαϊμουδιάρηδες» γαλακτοβιομήχανους και μεγαλοτυροκόμους καπιταλιστές.

Καρχαρίες και μαρίδα

Η υπόθεση του τυροκομείου ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στην Εδεσσα θυμίζει το κόλπο της συνεργασίας αστυνομίας-ναρκεμπόρων. Οι ασφαλίτες της δίωξης ναρκωτικών έχουν ανάγκη από «επιτυχίες» (έτσι παίρνουν τα γαλόνια) και οι ναρκέμποροι τους «δίνουν» κάποια μικροποσότητα (μαζί με τα «βαποράκια» που τη μεταφέρουν), για να έχουν το ελεύθερο να κάνουν τη «δουλειά» τους, διακινώντας ανενόχλητα τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών. ‘Η, αν θέλετε, δείχνει ότι για λόγους προπαγάνδας κυνηγούν τη μαρίδα και αφήνουν ανενόχλητους τους καρχαρίες.

Στη μικρή αυτή τυροκομική επιχείρηση βρήκαν 7,78 τόνους λευκού τυριού Βουλγαρίας, συσκευασμένου σε κουτιά «Φέτας ΠΟΠ», μάρκας «ΜΕΑNDROS». Η ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ αγόρασε το βουλγάρικο τυρί από γερμανική εταιρία (ελληνικών συμφερόντων) και θα το εξήγαγε πάλι στη Γερμανία. Ισχυρίζεται ότι θα το εξήγαγε ως λευκό τυρί και όχι ως φέτα, αλλά έγινε λάθος στο συσκευαστήριό της (επειδή απουσίαζαν με άδεια οι υπεύθυνοι) και μπέρδεψαν τις ετικέτες, με αποτέλεσμα να συσκευάσουν το βουλγάρικο τυρί σε κουτιά «FETA ΜΕΑNDROS», που είναι brand name που χρησιμοποιούν γερμανικές αλυσίδες (σίγουρα η εκπτωτική αλυσίδα σούπερ μάρκετ NORMA, όπως διαπιστώσαμε από μια σύντομη έρευνα στο Διαδίκτυο).

Eμείς αναρωτιόμαστε: αν ήταν το βουλγάρικο τυρί να εξαχθεί στη Γερμανία ως λευκό τυρί και όχι ως φέτα, γιατί δεν συσκευάστηκε κατευθείαν στη Βουλγαρία (χώρα της ΕΕ) και να εξαχθεί στη Γερμανία απευθείας; Γιατί χρειάστηκε να γίνει η τριγωνική διαδρομή Βουλγαρία-Ελλάδα-Γερμανία; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Παίρνουμε, επίσης, υπόψη το γεγονός ότι «ΦΕΤΑ ΠΟΠ» μπορεί να παραχθεί μόνο στην Ελλάδα (με τις γνωστές προδιαγραφές που κατ’ επανάληψη έχουμε αναφέρει) και ότι η NORMA είναι μια αλυσίδα τύπου Lidl (απ’ αυτές που πουλάνε φτηνά προϊόντα, με ό,τι αυτό σημαίνει).

Σταματάμε εδώ, γιατί εκείνο που έχει σημασία είναι ότι έπιασαν με μικρή ποσότητα (ούτε 8 τόνους), σε μια μικρή τυροκομική επιχείρηση (σύμφωνα με πληροφορίες μας ο τζίρος της είναι γύρω στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο) και το έκαναν σημαία.

Την ίδια στιγμή:

  • Η ΟΜΗΡΟΣ ΑΕΒΕ (του Γιαννίτση) συνεχίζει να παράγει «Φέτα ΠΟΠ» και δεν μας λένε κουβέντα για τους 40 τόνους «μαϊμού» φέτα που δέσμευσε ο ΕΦΕΤ. Μιλάμε για μια κατ’ επανάληψη υπότροπη σε «μαϊμουδιές» γαλακτοβιομηχανία. O Γιαννίτσης, μάλιστα, εξακολουθεί να είναι αναπληρωματικό μέλος στη διοίκηση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας!
  • Η LA FARM (του Πλεξίδα) είναι αυτή που γέμισε τη Σουηδία με «μαϊμού» φέτα, αλλά μολονότι η υπόθεση έχει αποκαλυφθεί τουλάχιστον από τον Ιούλη δεν έχουμε δει καμιά κίνηση από πλευράς ΥπΑΑΤ και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, μολονότι πρόκειται επίσης για υπότροπη εταιρία. Ο Πλεξίδας, μάλιστα, εξακολουθεί να είναι αντιπρόσωπο;ς εκ μέρους του συνδικάτου των γαλακτοβιομήχανων (ΣΕΒΓΑΠ) στη γενική συνέλευση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας!
  • Δεν έγινε τίποτα με την παλαιότερη (2017) ελληνοποίηση και την πώληση ως «Φέτα ΠΟΠ», λευκού τυριού Ρουμανίας, που παρήχθη στο εργοστάσιο των αδελφών Σαράντη στη Ρουμανία, έκανε μια στάση στη Θράκη όπου ελληνοποιήθηκε από τις συγγενικές εταιρίες PROVERTIA ΑΒΕΕ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ ΑΕ και κατέληξε σε ελληνική εταιρία των αδελφών Σαράντη στα Τρίκαλα, ως «Φέτα ΠΟΠ». 

Διαβάστε το εκτενές ρεπορτάζ μας με τίτλο Ελληνοποιήσεις γάλακτος και φέτας a la mafia και θα συμφωνήσετε ότι για λόγους προπαγάνδας πιάνουν τη μαρίδα, ενώ αφήνουν ανεξέλεγκτους και ανέγγιχτους τους καρχαρίες.

Στις 5 του περασμένου Αυγούστου, σε ανάλυσή μας με τίτλο Ομερτά κυβέρνησης – παρανομούντων γαλακτοβιομήχανων, καταλήγαμε ως εξής:

«Ενα σάπιο σύστημα, που απλώνεται από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ μέχρι τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, μπαλώνει συνεχώς το πέπλο προστασίας των καπιταλιστών της γαλακτοβιομηχανίας και της τυροκομίας, που με τη βουλιμία και την αρπακτικότητά τους οδηγούν σε αποχαρακτηρισμό τη Φέτα ΠΟΠ και σε καταστροφή την ελληνική κτηνοτροφία».

Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και τώρα, μαζί με τη δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε την αποκαλυπτική δουλειά που έχουμε ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια. Είναι πολλοί περισσότεροι πλέον αυτοί που μας παρακολουθούν, που εκτιμούν και σέβονται αυτή τη δουλειά.

Εκτύπωση 🖨
ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΦΕΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Περιστατικό στην περιοχή του Περάματος»…

Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

Επόμενο άρθρο Νίκος Μαζιώτης: Αν έκανα δήλωση μετάνοιας, τι παράδειγμα θα έδινα στο γιο μου;

Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

Σχετικά Αρθρα

Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;

Παρακάμπτοντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ και υπογράφοντας ο ίδιος να πληρωθούν τα λαμόγια, ο Βορίδης διέπραξε - απολύτως συνειδητά - ποινικά αδικήματα

Αγροτικά 17 Αυγ 2025, 13:05

Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Στην πείνα πάνω από τρεις χιλιάδες κτηνοτρόφοι

Αγροτικά 15 Αυγ 2025, 18:40

H ευλογιά των αιγοπροβάτων καλπάζει και ο Τσιάρας αναγγέλλει για τρίτη φορά την ίδια επιτροπή

Αγροτικά 10 Αυγ 2025, 08:58

Ντοκουμέντα: Ετσι φούσκωσαν τον αριθμό των αιγοπροβάτων

Αποδείξεις για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 8 Αυγ 2025, 11:52

Νέα, εκρηκτική αύξηση των εστιών ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Κομμάτια και θρύψαλα το σόου προπαγάνδας των Τσιάρα-Κέλλα

Αγροτικά 3 Αυγ 2025, 07:19

Η ευλογιά καλπάζει και ο Τσιάρας (με τον Κέλλα και παρατρεχάμενους) κάνει φιέστες προπαγάνδας

Αγροτικά 24 Ιούλ 2025, 12:56
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2025, 00:01
Παιδεία

Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες

Σειρά της Κεντρικής Μακεδονίας μετά την Ηπειρο 

23 Αυγ 2025, 13:50
Διεθνή

Τα παλαιστινιακά όπλα στον Λίβανο και η ξεφτίλα του Μαχμούντ Αμπάς

Παλαιστινιακές Οργανώσεις: Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας ούτε στον Λίβανο

23 Αυγ 2025, 08:52
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

86 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2025, 00:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικός στρατός: Εφτιαξε βίντεο μαϊμού για να καλύψει την ξεφτίλα του από τους μαχητές Αλ-Κασάμ

22 Αυγ 2025, 19:09
Κόντρες

Λεβεντιά η κομμώτρια

22 Αυγ 2025, 13:11
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στο απόσπασμα

22 Αυγ 2025, 09:40
Η παπάρα

Γιατί στέλνει non paper ο Κεφαλογιάννης;

22 Αυγ 2025, 09:32
Παιδεία

Λουκέτο σε 38 σχολεία της Ηπείρου – Μια σιωπηλή καταδίκη της Περιφέρειας

Σε αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου για το 2025-2026

22 Αυγ 2025, 06:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Οι IDF είναι ναζί!

Σάλι Ρούνι και Kneecap

21 Αυγ 2025, 21:53
Εργατικά

Μαρτύριο για τους συμβασιούχους αναπληρωτές το πενιχρό επίδομα ανεργίας

21 Αυγ 2025, 20:32
Κόντρες

Οταν ο εγκληματίας φωνάζει «πιάστε τους, αυτοί το ‘καναν»

21 Αυγ 2025, 19:47
Αθλητισμός

Για τα μάτια του Ουίσαμ…

21 Αυγ 2025, 13:01
Καταστολή

Κατασκευάζουν «εμπρηστές» για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική εγκατάλειψης των δασών

21 Αυγ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Καταδρομική επίθεση μαχητών μέσα σε στρατόπεδο του σιωναζιστικού στρατού

Σήμερα το πρωί στη Χαν Γιούνις

20 Αυγ 2025, 17:58
Κόντρες

Τον ακούσατε τον Κούλη, ρε;

20 Αυγ 2025, 14:00
Διεθνή

Γάζα: Συμφωνία μόνο με τους όρους της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Τα τελευταία νέα από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων

20 Αυγ 2025, 10:38
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

Λιβερία: Ημέρα σημαίας (1847).

1902: Αρχίζει η λειτουργία του υπερσιβηρικού σιδηροδρόμου.

1905: Οκτώ ναύτες του «Ποτέμκιν» καταδικάζονται σε θάνατο για ανταρσία.

1930: Διαδηλώσεις στην Ινδοκίνα με αφορμή την τρίτη επέτειο της εκτέλεσης των Sacco και Vanzetti, δύο νεκροί.

1962 : Προάστιο της Αβάνας βομβαρδίζεται από τη θάλασσα κατά την επίθεση κουβανών εξόριστων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πηγές Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφέρουν ότι, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς που προβλέπεται για αύριο, ο Υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης έδωσε εντολή για αυξημένη ετοιμότητα σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, στις περιοχές κατηγορία κινδύνου 4 και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες: Θεσσαλίας (ΠΕ Λάρισας, ΠΕ Μαγνησίας), Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας), Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων), Δυτικής Ελλάδας (ΠΕ Αχαΐας), Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας, ΠΕ Αρκαδίας) και Κρήτης (ΠΕ Χανίων).

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο που προβλέπεται για τον δείκτη επικινδυνότητας 4, με πρόσθετα μέτρα όπως η εναέρια έμφορτη επιτήρηση, η μεταστάθμευση ελικοπτέρου με ομάδα Δασοκομάντος στα Κύθηρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, καθώς και ο διπλασιασμός των περιπόλων και η διασπορά μηχανημάτων έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

(Xτες αργά το απόγευμα, έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας το παραπάνω non paper. Αν ψάξετε τα σάιτ από χτες το βράδυ και τις εφημερίδες σήμερα, θα το βρείτε δημοσιευμένο σαν… ρεπορτάζ. Ετσι γίνεται το «ρεπορτάζ» στις μέρες μας. Η «γραμμή» έρχεται έτοιμη από τα Γραφεία Τύπου των υπουργών και απλά αναδημοσιεύεται. Για ποιο λόγο εκδόθηκε αυτό το non paper; Ο υπουργός που έχει αναδειχτεί σε πρωταθλητή των συνεντεύξεων το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας και τον ακροδεξιό Μπουμπούκο, ο υπουργός που δήλωνε με αλαζονεία, στις 20 Ιούλη, ότι «όσον αφορά στις ενάρξεις [δασικών πυρκαγιών] από την αρχή του έτους έχουμε μια μείωση γύρω στο 20%. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε μια μείωση κατά 34% σε καμένες εκτάσεις και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε μια μείωση περίπου 90% με 95% όσον αφορά στα καμένα δάση», ένα μήνα μετά από τις αλαζονικές δηλώσεις του αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει. Και θέλει να μας μετατρέψει όλους σε παπαγαλάκια του. Να μας βάλει να γράψουμε ότι ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έδωσε εντολή να ληφθούν για σήμερα και πρόσθετα μέτρα πέραν των προβλεπόμενων. Εμμέσως πλην σαφώς, μας λέει ότι οι υφιστάμενοί του, οι επιχειρησιακοί, αποδεικνύονται ανίκανοι, γι’ αυτό και ανέλαβε Ο ΙΔΙΟΣ να εφαρμόσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιλαμβάνει «πρόσθετα μέτρα» πέραν των προβλεπόμενων, που αποδείχτηκαν «ανεπαρκή» το προηγούμενο διβδόμαδο. Θυμηθείτε πόσοι πέρασαν απ’ αυτό το πόστο και εκδιώχτηκαν μετ’ επαίνων: ο Τσακ Νόρις της πολιτικής προστασίας Χαρδαλιάς, που κολακευόταν να τον αποκαλούν Νικ Χαρντ. Η μεταγραφή αεροδρομίου Στυλιανίδης, που αποδείχτηκε παλτό και σήμερα δεν είναι καν στην κυβέρνηση. Ο τιτανοτεράστιος Κικίλιας. Μετά ο νυν Κεφαλογιάννης. Τους έβαζαν δίπλα και κάποιον απόστρατο στραταίο, επειδή -όπως έβαζαν τα παπαγαλάκια να γράφουν- είναι δυνατοί στο επιχειρησιακό σκέλος. Ολοι παραμερίστηκαν ως αποτυχημένοι. Ποτέ δεν τους χαρακτήρισε αποτυχημένους ο Μητσοτάκης -αυτό ισχύει για όλους τους υπουργούς, κάθε κυβέρνησης, που παραμερίζονται- όμως αυτό ήταν το μήνυμα στη λεγόμενη κοινή γνώμη. Ο Κεφαλογιάννης, γόνος παλιάς και ισχυρής πολιτικής οικογένειας, έχει καταλάβει πλέον πως δε θ’ αργήσει και η δική του σειρά. Ως υφυπουργός, ήταν υπό τον Καραμανλή στο υπουργείο που είναι καθ’ ύλην υπεύθυνο για το έγκλημα στα Τέμπη. Για πρώτη φορά υπουργός, παρατηρεί να καίγονται τα δάση απ’ άκρη σ’ άκρη τη χώρα, παρά τις προγενέστερες αλαζονικές δηλώσεις του. Προσπαθεί να οχυρώσει τον εαυτό του, μπας και συνεχίσει από κάποιο άλλο υπουργικό πόστο και να μην αναγκάζεται να τρέχει στο Μυλοπόταμο και να εκλιπαρεί τον Γρύλλο για ψήφους. Υπουργοί έρχονται και διώκονται, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο. Χειρότερη γίνεται, γιατί με την πάροδο του χρόνο συσσωρεύονται οι αιτίες. Σε αντίθεση με τα μπουρδέλα, που μπορεί να σωθούν αλλάζοντας «κορίτσια», τομείς όπως η δασοπροστασία εξαρτώνται πρωτίστως από την ασκούμενη πολιτική και τριτευόντως από τα πρόσωπα των υπουργών και των παρατρεχάμενων. Και όπως έχουμε απο-δείξει, ο δασικός πλούτος της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Εφετείο 17Ν

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • ΕΛΑ

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Επικοινωνία

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Όροι χρήσης

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Ποιοι είμαστε

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Επικοινωνία

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

  • Όροι χρήσης

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

    Η «φάμπρικα» του υπΑΑΤ Λιβανού και του διευθύνοντος συμβούλου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Χατζηνικολάου

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo